gnsX Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 τσακίζει κόκαλα ο γύρος του θριάμβου των ηθικών πρωταθλητών,οι ιαχές του κόσμου να τοι να τοι οι πρωταθλητές(ο ίδιος κόσμος που κυνηγούσε την ομάδα τέλη Δεκεμβρίου και ο ίδιος κόσμος που θα τους ξανακυνηγήσει αν συνεχίσουν όπως το τελευταίο καιρό στα play-off).End of story υπήρχε μια ελπίδα μη το πάρουμε στα χαρτιά,ξέρεις εσύ
spacefart Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Ηρακλής - Ολυμπιακός 44-83 Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο με σκορ 44-83 πραγματοποιώντας ένα ιστορικό ρεκόρ στο πρωτάθλημα, καθώς έμεινε αήττητος στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης, κάνοντας το "26 στα 26". Το γεγονός έχει επιτευχθεί ξανά στο παρελθόν, αλλά είναι η πρώτη φορά που συνέβη επί εποχής Α1 (1991-92).
FilipposMD Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Αυτό με το πρωτάθλημα μπάσκετ είναι λυπηρό. Αν εξαιρέσουμε τα δύο ντέρμπι, ο Ολυμπιακός κέρδισε τους αντιπάλους με μέσο όρο διαφοράς 23 πόντους και ο Παναθηναϊκός με 30 πόντους! Και με τα "δεύτερα" των δυο ομάδων να παίρνουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Τραγική κατάσταση. Μπορεί για τους 20αρηδες-25άρηδες να μην φαίνεται τόσο κακό, αλλά εγώ στην εφηβεία μου (δεκαετία '90) θυμάμαι πρωτάθλημα με τουλάχιστον 4-5 πρωτοκλασάτες ομάδες και τον πρωταθλητή να κάνει 4-5 ήττες στην κανονική περίοδο και να κερδίζει άλλα τόσα ματς με δυσκολία. Μαύρη είναι η νύχτα στα βούνα!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Ηρακλής - Ολυμπιακός 44-83 Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο με σκορ 44-83 πραγματοποιώντας ένα ιστορικό ρεκόρ στο πρωτάθλημα, καθώς έμεινε αήττητος στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης, κάνοντας το "26 στα 26". Το γεγονός έχει επιτευχθεί ξανά στο παρελθόν, αλλά είναι η πρώτη φορά που συνέβη επί εποχής Α1 (1991-92). Δεν θελω να στο χαλασω, ουτε το λεω απο κομπλεξ, αλλα και με τη Σιενα ρεκορ κανατε στο 1ο ματς. (Παρεπιπτοντως αφου εφερε τα ρεκορ η κουβεντα, ο ΠΑΟ εκανε ρεκορ διαφορας στην ιστορια της Α1 σημερα (+70ποντοι). Καλα τα ρεκορ για τον λαουτζικο αλλα η ουσια μετραει, thats the point. Αυτό με το πρωτάθλημα μπάσκετ είναι λυπηρό. Αν εξαιρέσουμε τα δύο ντέρμπι, ο Ολυμπιακός κέρδισε τους αντιπάλους με μέσο όρο διαφοράς 23 πόντους και ο Παναθηναϊκός με 30 πόντους! Και με τα "δεύτερα" των δυο ομάδων να παίρνουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Τραγική κατάσταση. Μπορεί για τους 20αρηδες-25άρηδες να μην φαίνεται τόσο κακό, αλλά εγώ στην εφηβεία μου (δεκαετία '90) θυμάμαι πρωτάθλημα με τουλάχιστον 4-5 πρωτοκλασάτες ομάδες και τον πρωταθλητή να κάνει 4-5 ήττες στην κανονική περίοδο και να κερδίζει άλλα τόσα ματς με δυσκολία. Μαύρη είναι η νύχτα στα βούνα! Το χειροτερο ειναι πως τα τελευταια 10-15 χρονια χαθηκε και ο ανταγωνισμος αναμεσα στις 2 δυνατοτερες ομαδες του πρωταθληματος. Μιας και το ανεφερες παντως η ΑΕΚ επεσε στην Α2 σημερα. Καποτε ειχε δυνατη ομαδα. Καποτε...
vlachaquito Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Η Α.Ε.Κ. όταν το έχασε στα χαρτιά γιατί διαλύθηκε; H AEK ειναι αλλο θεμα. Με τεραστια χρεη, και μεταγραφες ριβαλντο, εχασε το πρωταθλημα για εναν ποντο, οχι για.. 13.. Άλλο πρωτάθλημα δηλαδή. Μιλάμε για έναν Παναθηναικό χιλίων προβλημάτων που πήγε με μεγάλη μαγκιά να πάρει το ματς στο καραισκάκη. Στους 4 βαθμούς λοιπόν και ένας γαύρος που ούτε ανίκητος είναι, ούτε γήπεδο φρούριο έχει, ούτε όλη αυτή την αίσθηση ότι δεν χάνει με τίποτα. Έχω λάθος? Όμως δεν το αφήσανε να γίνει. Και αυτό δεν αλλάζει. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ακυρώνεις έναν αγώνα 6 βαθμών, αρκετές αγωνιστικές πριν το τέλος που θα άλλαζε τελείως την ψυχολογία και την πορεία στο πρωτάθλημα. Σου δινω το παραδειγμα με την προηγουμενη χρονια, οπου το ντερμπυ το ειχε κερδισει ο παο. Οταν ομως δεν εχεις ομαδα, η ψυχολογια δεν σου δινει τπτ παραπανω, ητε κερδισεις ητε χασεις τετοιον αγωνα.. Δλδ ποιος σου λεει εσενα, οτι μετα με την ψυχολογια στα υψη, και με την γνωστη υπεροψια ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ μετα απο μεγαλη νικη, θα επαιζες μετα π.χ. εντος με ξανθη και θα εχανες. κατι πολυ συνηθησμενο στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο... Ο ολυμπιακος π.χ. εχασε ολα τα ντερμπυ πριν το καραισκακη, αλλα δεν επεσε ψυχολογικα, στο +7 εφτασε στο ντερμπυ.. Απορω πως χρησιμοποιειτε αυτην την τετραγωνη λογικη ως επιχειρημα. Οι βαθμοι σαφως δε λενε και τιποτα για το προωταθλημα. Στο Καραισκακη η διαφορα υπο κανονικες συνθηκες θα πηγαινε στο +4 και θα εφευγε ο ΠΑΟ με ψυχολογια στα υψη σε αντιθεση με τον ΟΣΦΠ που θα ειχε μουρμουρες κλπ. Τελικα εφυγε με +10 και απογειωθηκε και αγωνιστικα μιας και η λεξη αγχος δεν υπηρχε πια. Ο δε ΠΑΟ, απλα το παρατησε. Παιχτες, κοσμος, διοικηση παψαν να ασχολουνται με αυτη τη σεζον και ηρθαν και οι επομενες γκελες συνοδεια ελεινου ποδοσφαιρου και ηρθαν οι 13 βαθμοι φυσιολογικοτατα. Κανεις δε θα ξερε ποια θα ηταν η εξελιξη αν δεν ειχε στηθει το ματς στο Καραισκακη ομως. Αρα, ως εκ τουτου δε μπορουμε να μιλαμε για δικαιο προωταθλημα επειδη η διαφορα ειναι στους 13. Εξαλλου οι 6 βαθμοι απο αυτους ηταν αποφαση Καλοπουλου, αρα δεν μιλαμε καν για τετοια διαφορα. Φυσικα δε μπορω να υποστηριξω οτι με νικη στο Καραισκακη θα επαιρνα πρωταθλημα. Σιγουρα ομως μπορω να υποστηριξω την διαμορφωση αποτελεσματος και τον διορισμο πρωταθλητη για τη σεζον αυτη, με το ματς του Καραισκακη. Πως γινεται να μην πιστευεις σε παραγκες στο ελληνικο πρωταθλημα οταν αυτες εχουν αποδειχθει κατ'επαναληψη? Εθελοτυφλεις θες να πεις? Σε ολα τα παραπανω θα σου απαντησω με μια ερωτηση. Πιστευεις οτι ο ολυμπιακος, δεν το αξιζε φετος?? Οσο για την παραγκα, εχω πει την αποψη μου τοσες φορες. Παραγκα απο ενα ατομο δεν υπαρχει. Υπαρχει επηρεασμος διαιτητων απο τις μεγαλες ομαδες. Δεν εχετε ολοι παρατηρησει, οτι για καθε 1 φαση που διαμαρτυρεται π.χ. ο ολυμπιακος, ο παο λεει 3, η αεκ 10 κλπκλπ?? Δεν υπαρχει ουτε υπηρξε πρωταθλημα που να ειμαι ολοι δυσαρεστημενοι. Οπως παιρνει τα τηλ του ο μαρινακης, αλλο τοσο τα παιρνει ο πατερας κλπκλπ.. Χανεται το δασος οταν ριχνεται το φταιξιμο στην παραγκα. Γιατι το δεντρο οντως υπαρχει, αλλα σας κοβει την θεα της ομαδικης και διοικητικης ανυπαρξιας που κρυβεται απο πισω. Φετος ηταν ο παο, περυσι ο ολυμπιακος, καθε χρονο η αεκ...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Σε ολα τα παραπανω θα σου απαντησω με μια ερωτηση. Πιστευεις οτι ο ολυμπιακος, δεν το αξιζε φετος?? Οσο για την παραγκα, εχω πει την αποψη μου τοσες φορες. Παραγκα απο ενα ατομο δεν υπαρχει. Υπαρχει επηρεασμος διαιτητων απο τις μεγαλες ομαδες. Δεν εχετε ολοι παρατηρησει, οτι για καθε 1 φαση που διαμαρτυρεται π.χ. ο ολυμπιακος, ο παο λεει 3, η αεκ 10 κλπκλπ?? Δεν υπαρχει ουτε υπηρξε πρωταθλημα που να ειμαι ολοι δυσαρεστημενοι. Οπως παιρνει τα τηλ του ο μαρινακης, αλλο τοσο τα παιρνει ο πατερας κλπκλπ.. Χανεται το δασος οταν ριχνεται το φταιξιμο στην παραγκα. Γιατι το δεντρο οντως υπαρχει, αλλα σας κοβει την θεα της ομαδικης και διοικητικης ανυπαρξιας που κρυβεται απο πισω. Φετος ηταν ο παο, περυσι ο ολυμπιακος, καθε χρονο η αεκ... θα σου απαντησω με 2 τροπους στο ερωτημα. Δεδομενου λοιπον οτι δεν συνυπολογισω τα παιχνιδια μετα το Καραισκακη για τους λογουσ που προανεφερα, ο ΟΣΦΠ ειχε καλυτερη εικονα απο μενα, αλλα στον αθλητισμο δεν μετραει παντα η εικονα της μια η της αλλης ομαδας, στο ποια θα κατακτησει τον τιτλο (πχ χθεσινο Ρεαλ-Μπαρτσελονα). Μπορω να σου πω οτι εκανα γκελες και δε βλεπομουν με μικρες ομαδες, αλλα απτη στιγμη που θα επαιρνα και τα 2 ντερμπι μεταξυ μας, γιατι να μην αξιζω και το πρωταθλημα ή τουλαχιστον να διεκδικησω οτι μου αναλογουσε? Πιστευω οτι αν εφευγα με νικη απτο Καραισκακη, η εικονα στη συνεχεια του πρωταθληματος θα ηταν διαφορετικη. Ο τιτλος παλι σε σας μπορει να κατεληγε αλλα θα γινοταν μαχη. Η δευτερη απαντηση που δεν μαρεσει καθολου και δε υμφωνω, αλλα θα τη χρησιμιοποιησω επειδη μου την τσαμπουνανε καθε λιγο οι γαυροι που νιωθουν σφαγμενοι στο μπασκετ απτη διαιτησια: Ναι αξιζες το πρωταθλημα, ναι ειχες καλυτερη ομαδα, αλλα απτη στιγμη που τα κορακια καθορισαν βαθμολογικη διαφορα +6 ποντων υπερ σου στο μεταξυ μας παιχνιδι τοτε δεν μετραει η εικονα της καθεμιας ομαδας, μετραει η προθεση που φανηκε. Και κατ'επεκταση δεν το αξιζες το πρωταθλημα εφοσον επενεβη η διαιτησια. Τεσπα η μεγαλυτερη ξεφτιλα στο Καραισκακη ηταν οι χουλιγκανικες και προβοκατορικες πραξεις και δηλωσεις Μαριδακη οι οποιες περασανε στο ντουκου τελικα. Και αυτη ηταν η πιο ισχυρη αποδειξη οτι ολα φετος λειτουργουν για 1 ομαδα. Εφτασε στο σημειο ο τυπος, να ζητα τα ρεστα απτον ΠΑΟ μετα απο λιγες εβδομαδες για οσες γραφικοτητες εκανε.
DKNI Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Αυτό με το πρωτάθλημα μπάσκετ είναι λυπηρό. Αν εξαιρέσουμε τα δύο ντέρμπι, ο Ολυμπιακός κέρδισε τους αντιπάλους με μέσο όρο διαφοράς 23 πόντους και ο Παναθηναϊκός με 30 πόντους! Και με τα "δεύτερα" των δυο ομάδων να παίρνουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Τραγική κατάσταση. Μπορεί για τους 20αρηδες-25άρηδες να μην φαίνεται τόσο κακό, αλλά εγώ στην εφηβεία μου (δεκαετία '90) θυμάμαι πρωτάθλημα με τουλάχιστον 4-5 πρωτοκλασάτες ομάδες και τον πρωταθλητή να κάνει 4-5 ήττες στην κανονική περίοδο και να κερδίζει άλλα τόσα ματς με δυσκολία. Μαύρη είναι η νύχτα στα βούνα! Δυστυχως ετσι ειναι. Θυμαμαι τη χρονια του Ντομινικ τον Ηρακλη να φέρνει Ξαβιε Μακ Ντανιελ, ο Ολυμιακος τον Ριβερς (νομιζω) και γενικα τοτε ελεγες "Αλεξανδρειο Χ2, Ιβανωφιο, Νεα Σμυρνη, Περιστέρι. Αν περασω καθάρισα" γιατι ήξερες οτι ο αλλος καπου θα σκοντάψει Βασικα μεχρι και πριν 2-3 χρονια υπήρχε ενα Μαρουσι, ένας Αρης, ακομα που και που ο Πανελληνιος. Εδω και 2 χρονια μιλάμε για μεγάλη γελοιότητα και δεν ακουω αυτα τα "φταινε Ολυμπιακος-Παναθηναικος που παιρνουν ολους τους παικτες" Ο Ολυμπιακος πχ ποιος Ελληνες εχει στερησει απο άλλες ομαδες? Τον Πελεκάνο και τον Γλυνιαδακη ας πουμε (γιατί τον Μαυροκεφαλίδη τον χρησιμοποιει αρκετα). Ο Παναθηναικος τον Μπογρη και ισως τον Καιμακόγλου (γιατι και αυτος παιζει) Για ξενους δεν το συζηταω. Εκτός από το ανέκδοτο Τεπιτς απο μας και τον Γκορντον και τον Ερτσεγκ και ισως, πολυ ισως, τον Νιλσεν λογω ηλικίας απο τον Ολυμπιακο, ποιον αλλο ξενο θα αντεχε πχ να εχει ο Αρης? Τον Σατο, τον Νικολας, τον Νεστεροβιτς και τον Τεοντοσιτς? Ρεαλιστες να ειμαστε Και αυτη ηταν η πιο ισχυρη αποδειξη οτι ολα φετος λειτουργουν για 1 ομαδα. Εβαλε τον Μπεο εκπρόσωπο της κλικας στην ΕΠΟ την ιδια μερα που ο Εισαγγελεας του άσκησε δίωξη. Αν αυτο δεν ειναι συμπεριφορά Ρωμαίου Αυτοκράτορα που τα γραφει στα @@ του ολα...
Mika Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Εκτός από το ανέκδοτο Τεπιτς απο μας και τον Γκορντον και τον Ερτσεγκ και ισως, πολυ ισως, τον Νιλσεν λογω ηλικίας απο τον Ολυμπιακο, ποιον αλλο ξενο θα αντεχε πχ να εχει ο Αρης? Τον Σατο, τον Νικολας, τον Νεστεροβιτς και τον Τεοντοσιτς? Ρεαλιστες να ειμαστε Eδω ολόκληρος Σαρας περιμενε οποιαδηποτε ομαδα της Αθηνας για ενα συμβολαιο και εκανε προπονησεις με το Περιστερι και τελικα δεν καταφερε να τον παρει καμια ομαδα.
spacefart Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 "Τρομοκράτης" διετίας! Παραμένει στο λιμάνι ο Ράφικ Τζιμπούρ! Ο Αλγερινός επιθετικός ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό προκειμένου να συνεχίσουν τη συνεργασία τους για τα επόμενα δύο χρόνια! Μπορεί οι φήμες να θέλουν τον Ράφικ Τζεμπούρ να έχει δώσει τα... χέρια με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θρύλο, ωστόσο επίσημα χείλη της ΠΑΕ προς το παρόν δεν το επιβεβαιώνουν. Δείτε όλα τα γκολ του Θρύλου της φετινής σεζόν σε ένα βίντεο high definition 11.24 λεπτών. Εξήντα πέντε γκολ δεν είναι και λίγα. Πόσω μάλλον όταν τα περισσότερα από αυτά είναι γκολ για όσκαρ. Ο Θρύλος είχε φέτος με διαφορά την καλύτερη επίθεση αλλά και την καλύτερη διαφορά τερμάτων καθώς κατάφερε να ολοκληρώσει τη σεζόν με 65 γκολ ενεργητικό. http://www.youtube.com/watch?v=SwvZ8y5AsvQ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Eδω ολόκληρος Σαρας περιμενε οποιαδηποτε ομαδα της Αθηνας για ενα συμβολαιο και εκανε προπονησεις με το Περιστερι και τελικα δεν καταφερε να τον παρει καμια ομαδα. Eδω που τα λεμε δεν ηταν και τοσο δελεαστικη περιπτωση ο Σαρας αυτου του καλοκαιριου. Μεγαλο το ρισκο.
Komorias Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=eatbYgD_KMs&feature=related γιαμενα του Tζιμπουρ στην αε6αρα κ Φουστερ στην Λαρισα ειναι τα best
margaritagr Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 ΜΠΡΑΒΟ ρε κοριτσαροι!!! Αποκλειστηκαμε απο τον τελικο παιζοντας κοντρα σε υπερδυναμη. Γυρισαν διαφορα 5 γκολ, εστειλαν το ματς στη παραταση, οπου μας χρεωσαν 2 πεναλντι κι ετσι οι αλλες κερδισαν. Ψυχαρες! Sent from my iPhone using Insomnia
vlachaquito Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Με γεια τον πριντεζη. κατα την γνωμη μου μια υπερπολυτιμη προσθηκη για τους τελικους, ειδικα αν αποκτησει ρυθμο στα πλευ οφ.
Tilemaxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δεν μου αρέσει σαν παίκτης, αλλά σίγουρα καλύτερος απο τον Νίλσεν.
FilipposMD Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 3-2 και τον Ηρακλή στο βόλλεϋ. Κανένα άλλο σκορ έχει φέρει φέτος ο Ολυμπιακός;
Προτεινόμενες αναρτήσεις