Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι περισσοτεροι ξενερωσαν με το Καραισκακη, ηταν γκολ και επρεπε να μετρησει, αλλα σταματα να γινεσαι γραφικος για στησιματα και τετοια.Δεν εχετε σκεφτει ποτε τον παραγοντα ανθρωπινο λαθος.

Ήταν 2 γκολ,1 πέναλντι και μερικές κάρτες κίτρινες/κόκκινες,όλα υπέρ μιας ομάδας,ανθρώπινο λάθος

Collina.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έλα, πες αλήθεια, επίτηδες κάνεις ότι δεν κατάλαβες τίποτα από τα δύο ποστ μου, έτσι; Δεν μπορεί! Ελληνικά τα γράφω...

Αληθεια, δεν καταλαβαινουν..

στο καραισκακη η διαφορα επρεπε να ναι μεγαλυτερη απ αυτη που ηταν , ΠΡΙΝ τον αγωνα. οποτε ακομα κ με ισοπαλια ο ολυμπιακος θα ταν κυριος. 4 βαθμους ειχατε απο τα ματς με πανιωνιο κ αρη, το καταλαβαινετε??? ηρθατε με τη διαφορα στους 7 , ενω επρεπε να ναι στους 11. κι ακομα κ αν κερδιζατε, μια τρυπα στο νερο θα κανατε.

και ΑΝ η διαφορα επεφτε στους 4, και ΑΝ ο ολυμπιακος κατερρεε, ΑΝ ο παο πηγαινε τρενο και ΑΝ η γιαγια μου ειχε καρουλια!

Ωραία λοιπόν ας το θέσουμε διαφορετικά.

Έχουμε τους δυο παραγκάρχες,ιδιοκτήτες Π.Α.Ε τον Βαγγέλ@ και τον Αχιλλέ@ (οι οποίοι έχουν άψογες σχέσεις μεταξύ τους).Τα "θέλω" τους είναι εξαρχής ξεκάθαρα.Ο μεν Βαγγέλ@ς θέλει το πρωτάθλημα ο δε Αχιλλέ@ς θέλει να βγει Ευρώπη.

Ο Βαγγέλ@ς λοιπόν έχει να αντιμετωπίσει έναν και μόνο έναν αντίπαλο στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος,τον Παναθηναϊκό.Στις 19/2 η διαφορά των δυο ομάδων είναι στο +7.Αν κερδίσει η ομάδα του παραγκάρχη εξασφαλίζει το πρωτάθλημα,αν λήξει ισόπαλο το παιχνίδι πάλι τελειώνει το πρωτάθλημα ενω αν χάσει η ομάδα του παραγκάρχη η διαφορά πάει στο +4 και ολα είναι ανοιχτά (?).Ω ρε γαμώτο επειδή παίζει και το ενδεχόμενο της ήττας κάτι έκανα λάθος σκέφτεται ο παραγκάρχης Βαγγέλ@ς.Έπρεπε να ειχα κάνει κάτι απο τις αρχές Ιανουαρίου που ο Παναθηναϊκός είναι "ακέφαλος" διοικητικά και να εχω την διαφορά στο +9 ή +10 τουλάχιστον στις 19/2.

Μου παρουσιάστηκαν ευκαιρίες για μία τέτοια διαφορά?

8/1/2011:Παναθηναϊκός-Άρης 1-0 (ακυρώνω γκολ του Άρη που κανένας δεν θα μιλούσε για σφαγή,για αλλοίωση αποτελέσματος αν έδειχνα σέντρα)

16/1/2011:Παναθηναϊκός-Καβάλα 4-2 (δίνω πέναλτι εφεύρεση στον Νίνη και κάνω το σκορ 3-2.Αν δεν το έδινα θα μπορούσε να με κατηγορήσει κάποιος?Οχι)

23/1/2011:Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (δίνω πέναλτι στο Λέτο σε μία άκρως εντυπωσιακή βουτιά και ενω το σκορ είναι 1-0.Θα μπορούσε να με κατηγορήσει κάποιος αν έδειχνα παίζεται?Οχι.)

Δεν αναφέρομαι καν σε Δαλούκα σε Πλεσίς κ.τ.λ

Μία αόρατη δύναμη λοιπόν διατηρεί το Παναθηναϊκό στο +7.Καλή λοιπόν η καραμέλα για το +7 το οποίο έπρεπε να γίνει +4 αλλα μήπως λεω μήπως η διαφόρα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη στις 19/2,όντας οι απόλυτοι παραγκάρχες Αχιλλέ@ς-Βαγγέλ@ς?

Το να θέσει κάποιος επιχειρήματα ναι αλλα και εσυ ευνοήθηκες εκει εκει και εκει δεν έχει νόημα καθώς η έννοια της παράγκας,την οποία θεωρείτε δεδομένη, αυτό το σκοπό εξυπηρετεί:Αμφισβητούμενες φάσεις υπερ μου---πέναλτι , αμφισβητούμενες φάσεις για τον αντίπαλο έλα σήκω παίζεται.

Υ.Γ

Υ.Γ 1:Βαγγέλ@ ψάξου,ο Νικολάκης έχει αρχίσει ήδη τα τηλεφωνήματα με τον Δαλού

Υ.Γ 2:Ο εξυγιαντής του ελληνικού ποδοσφαίρου Αλέξης εξαφανίστηκε.Η ομάδα την κέρδισε την άνοδο

Υ.Γ 3:Έλα θ@μνάκια, θα μου κάνεις μία δουλειά ρε?

Ωραία λοιπόν ας το θέσουμε διαφορετικά.

Έχουμε τους δυο παραγκάρχες,ιδιοκτήτες Π.Α.Ε τον Βαγγέλ@ και τον Αχιλλέ@ (οι οποίοι έχουν άψογες σχέσεις μεταξύ τους).Τα "θέλω" τους είναι εξαρχής ξεκάθαρα.Ο μεν Βαγγέλ@ς θέλει το πρωτάθλημα ο δε Αχιλλέ@ς θέλει να βγει Ευρώπη.

Ο Βαγγέλ@ς λοιπόν έχει να αντιμετωπίσει έναν και μόνο έναν αντίπαλο στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος,τον Παναθηναϊκό.Στις 19/2 η διαφορά των δυο ομάδων είναι στο +7.Αν κερδίσει η ομάδα του παραγκάρχη εξασφαλίζει το πρωτάθλημα,αν λήξει ισόπαλο το παιχνίδι πάλι τελειώνει το πρωτάθλημα ενω αν χάσει η ομάδα του παραγκάρχη η διαφορά πάει στο +4 και ολα είναι ανοιχτά (?).Ω ρε γαμώτο επειδή παίζει και το ενδεχόμενο της ήττας κάτι έκανα λάθος σκέφτεται ο παραγκάρχης Βαγγέλ@ς.Έπρεπε να ειχα κάνει κάτι απο τις αρχές Ιανουαρίου που ο Παναθηναϊκός είναι "ακέφαλος" διοικητικά και να εχω την διαφορά στο +9 ή +10 τουλάχιστον στις 19/2.

Μου παρουσιάστηκαν ευκαιρίες για μία τέτοια διαφορά?

8/1/2011:Παναθηναϊκός-Άρης 1-0 (ακυρώνω γκολ του Άρη που κανένας δεν θα μιλούσε για σφαγή,για αλλοίωση αποτελέσματος αν έδειχνα σέντρα)

16/1/2011:Παναθηναϊκός-Καβάλα 4-2 (δίνω πέναλτι εφεύρεση στον Νίνη και κάνω το σκορ 3-2.Αν δεν το έδινα θα μπορούσε να με κατηγορήσει κάποιος?Οχι)

23/1/2011:Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (δίνω πέναλτι στο Λέτο σε μία άκρως εντυπωσιακή βουτιά και ενω το σκορ είναι 1-0.Θα μπορούσε να με κατηγορήσει κάποιος αν έδειχνα παίζεται?Οχι.)

Δεν αναφέρομαι καν σε Δαλούκα σε Πλεσίς κ.τ.λ

Μία αόρατη δύναμη λοιπόν διατηρεί το Παναθηναϊκό στο +7.Καλή λοιπόν η καραμέλα για το +7 το οποίο έπρεπε να γίνει +4 αλλα μήπως λεω μήπως η διαφόρα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη στις 19/2,όντας οι απόλυτοι παραγκάρχες Αχιλλέ@ς-Βαγγέλ@ς?

Το να θέσει κάποιος επιχειρήματα ναι αλλα και εσυ ευνοήθηκες εκει εκει και εκει δεν έχει νόημα καθώς η έννοια της παράγκας,την οποία θεωρείτε δεδομένη, αυτό το σκοπό εξυπηρετεί:Αμφισβητούμενες φάσεις υπερ μου---πέναλτι , αμφισβητούμενες φάσεις για τον αντίπαλο έλα σήκω παίζεται.

Υ.Γ

Υ.Γ 1:Βαγγέλ@ ψάξου,ο Νικολάκης έχει αρχίσει ήδη τα τηλεφωνήματα με τον Δαλού

Υ.Γ 2:Ο εξυγιαντής του ελληνικού ποδοσφαίρου Αλέξης εξαφανίστηκε.Η ομάδα την κέρδισε την άνοδο

Υ.Γ 3:Έλα θ@μνάκια, θα μου κάνεις μία δουλειά ρε?

To πεναλτυ της καβαλς που εκανε το 2-2 ομως το κανουμε μοκο?

την επομενη κυριακη ομως που τσιμπησες το πεναλτακι παλι μοκο με τον αστερα...

στο βολο που επρεπε να δωθει πεναλτυ εναντιον σου παλι(σιγα μην παει ο αχιλλεας κοντρα στο αφεντικο σωστα?)

Αλλα κατα τα αλλα ο ολυμπιακος αδικειται..σωστα?

To πεναλτυ της καβαλς που εκανε το 2-2 ομως το κανουμε μοκο?

την επομενη κυριακη ομως που τσιμπησες το πεναλτακι παλι μοκο με τον αστερα...

στο βολο που επρεπε να δωθει πεναλτυ εναντιον σου παλι(σιγα μην παει ο αχιλλεας κοντρα στο αφεντικο σωστα?)

Αλλα κατα τα αλλα ο ολυμπιακος αδικειται..σωστα?

Πόσο πιο απλά να το θέσω για να γίνει αντιληπτό ?

Επισης την προχθεσινη σφαγη με τον παραγκαρχη την ειδες? Τον αγωνα του Παναθηναικου στην Λαρισα τον ειδες?

Τι θελεις να μας πεις δηλαδη? Κανε το αντιληπτο γιατι δεν σε κατανοω

Αυτο που θελεις να κανεις ΕΣΥ αντιληπτο ειναι οτι η διαφορα θα μπορουσαε να ειναι +15 αν ο παναθηναικος δεν ευνοουταν. Ελα ομως που και εσυ ευνοηθηκες

Αυτο που θελεις να κανεις ΕΣΥ αντιληπτο ειναι οτι η διαφορα θα μπορουσαε να ειναι +15 αν ο παναθηναικος δεν ευνοουταν. Ελα ομως που και εσυ ευνοηθηκες

Απο την στιγμή που θεωρείτε τον Βαγγέλ@ παραγκάρχη είναι δυνατόν να μην ευνοηθώ?Ο ρόλος του παραγκάρχη αυτός δεν είναι? Κάθε αμφισβητουμενη φάση που γίνεται στην περιοχή του αντιπάλου είναι πέναλτι και κάθε αμφισβητούμενη φάση που γίνεται στην περιοχή μου είναι σήκω,παίζουμε.

επίσης ως παραγκάρχης τον άμεσο διεκδικητή του τίτλου ,τον Παναθηναϊκό,θα τον ευνοήσω ή όποτε μου δίνεται η ευκαιρία θα του κόψω βαθμούς και θα φτιάξω μια διαφορά +15?Έδωσες το (σε εισαγωγικά) δικαίωμα να σου κόψει βαθμούς ο Βαγγέλας είτε στο Οακα είτε στην Νέα Σμύρνη(σε διάστημα 3 αγωνιστικών) ?Το έδωσες.Θα μπορούσες να έρθεις με διαφορά -10 τουλάχιστον στο ντερμπι με το Καραϊσκάκη?Θα μπορούσες.

Σε ένα στημένο λοιπόν πρωτάθλημα με φοβερές και τρομερές παράγκες ευνοήθηκε οχι μόνο η ομάδα του παραγκάρχη αλλα και η αντίπαλη ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο.Δεν είναι λιγάκι αντιφατικό αυτό ?

Τελικα η ερωτηση μου ειναι ευνοηθηκες η οχι?

Κοιτα να δεις και εγω μπορω να εχω μια ομαδα απο κατω αμα ειμαι ο εκαστοτε παραγκαρχης και να τις δινω ψιχουλα..Μηπως ακουγεται και αυτο αντιφατικο?

Τελικα η ερωτηση μου ειναι ευνοηθηκες η οχι?

όπως κάθε μεγάλη ομάδα έτσι και ο Ολυμπιακός υπήρξαν φορές που ευνοήθηκα.Όπως ευνοήθηκε και η μπασκετική Ισπανία με την Ελλάδα,όπως ευνοήθηκε η Μπάρτσα με την Τσέλσι το 2009,όπως ευνοήθηκε στα περυσινά ημιτελικά η Ίντερ με την Μπάρτσα.

(Για να μην παρεξηγηθώ,μεγάλη ομάδα για την εκάστοτε διοργάνωση.Δεν βάζω στην ίδια ζυγαριά Ολυμπιακό και Μπάρτσα)

Κοιτα να δεις και εγω μπορω να εχω μια ομαδα απο κατω αμα ειμαι ο εκαστοτε παραγκαρχης και να τις δινω ψιχουλα..Μηπως ακουγεται και αυτο αντιφατικο?

Ε καλά δεν πήρες και ψίχουλα.Όποτε χρειάστηκες ουσιαστική βοήθεια την πήρες.το +7 δεν δημιουργήθηκε απο αδικίες εις βάρος σου.π.χ με την Λάρισα στο οακα 1-1 με τον Βόλο 0-1).Αντίθέτως η διαφορά διατηρήθηκε στο +7 γιατί τα "ψίχουλα" ήταν μπόλικα παρόλο που παραγκάρχης ήταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακόυ

επίσης ως παραγκάρχης τον άμεσο διεκδικητή του τίτλου ,τον Παναθηναϊκό,θα τον ευνοήσω ή όποτε μου δίνεται η ευκαιρία θα του κόψω βαθμούς και θα φτιάξω μια διαφορά +15?Έδωσες το (σε εισαγωγικά) δικαίωμα να σου κόψει βαθμούς ο Βαγγέλας είτε στο Οακα είτε στην Νέα Σμύρνη(σε διάστημα 3 αγωνιστικών) ?Το έδωσες.Θα μπορούσες να έρθεις με διαφορά -10 τουλάχιστον στο ντερμπι με το Καραϊσκάκη?Θα μπορούσες.

Σε ένα στημένο λοιπόν πρωτάθλημα με φοβερές και τρομερές παράγκες ευνοήθηκε οχι μόνο η ομάδα του παραγκάρχη αλλα και η αντίπαλη ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο.Δεν είναι λιγάκι αντιφατικό αυτό ?

Εχει καποιο χαντικαπ το πρωταθλημα και δεν το ξερω? Δηλαδη έχει αναγκη ο Ολυμπιακος να το παρει με +15 για να το καλυψει?

Σοβαρα δεν βρισκεις το λόγο γιατι ειναι καλύτερα για τον απο πάνω αντί να σε σφάζει 8 μήνες για να εισαι στο -15 (ειδικα αφου δεν ειχα και τη συνεπεια και τη λειτουργια για να απειλησω περισσότερο) και να ακουει τις φωνες, να σε αφησει στο -7 και αμα δει οτι το χρειαζεται να σου δωσει μια να σε αποτελειωσει?

Οσο κατηγορείτε εμάς ότι παραμυθιαζόμαστε με άλλοθι το Καραισκακη, αλλα τοσο παραμυθιάζεστε εσείς που δεν βλέπετε ότι τη μια φορα μεσα στη σεζον που πραγματικα χρειαστηκατε προστασια γιατι φανηκε οτι ο Παναθηναικος κάνει την τελευταια του προσπαθεια, την ειχατε σε βαθμο που εγώ δεν εχω ξαναζησει ούτε τις εποχές Κόκκαλη

Σοβαρα δεν βρισκεις το λόγο γιατι ειναι καλύτερα για τον απο πάνω αντί να σε σφάζει 8 μήνες για να εισαι στο -15 (ειδικα αφου δεν ειχα και τη συνεπεια και τη λειτουργια για να απειλησω περισσότερο) και να ακουει τις φωνες, να σε αφησει στο -7 και αμα δει οτι το χρειαζεται να σου δωσει μια να σε αποτελειωσει?

Όπως παρατήρησες δεν έκανα καμία αναφορά για αγώνες μέχρι τις 31/12/2010.Αναφέρθηκα στις τρείς πρώτες αγωνιστικές του 2011 και όσο πλησιάζουμε προς το ντέρμπι.Ο "στημένος" ,απο τον Βαγγέλα ,Σταθόπουλος αν έδειχνε σέντρα στο γκολ του Οριόλ θα μπορούσε να πει κάποιος φίλαθλος του Παναθηναϊκού για σφαγή της ομάδας του ? Αν ο "στημένος",πάλι απο τον Βαγγέλα, Μήτσιος έδειχνε παίζεται στην φάση του Νίνη θα μπορούσε κάποιος να του πει για σφαγή?Και το πιο χαρακτηριστικό απ'όλα.Αν ο Κάκος,ο "στημένος" και αυτός απο τον Βαγγέλα,έδειχνε παίζεται στην "ανατροπή" του Λέτο θα μπορούσε να τον κατηγορήσει κανεις για σφαγή του Παναθηναϊκού?

Οσο κατηγορείτε εμάς ότι παραμυθιαζόμαστε με άλλοθι το Καραισκακη, αλλα τοσο παραμυθιάζεστε εσείς που δεν βλέπετε ότι τη μια φορα μεσα στη σεζον που πραγματικα χρειαστηκατε προστασια γιατι φανηκε οτι ο Παναθηναικος κάνει την τελευταια του προσπαθεια, την ειχατε σε βαθμο που εγώ δεν εχω ξαναζησει ούτε τις εποχές Κόκκαλη

Εγω προσωπικά αν και Ολυμπιακός δεν δήλωσα ποτέ πως οι τότε δηλώσεις του Μαρινάκη με αντιπροσωπεύουν.Και ναι στον συγκεκριμένο αγώνα ευνοήθηκα 101%.Το +7 όμως,όντας παραγκάρχης ο πρόεδρος μου,προκύπτει από ευνοϊκές διαιτησίες υπέρ του Παναθηναϊκού μέχρι να φτάσουμε στις 19/2.Η διαφορά ενδεχομένως να ήταν μεγαλύτερη του +7 αν δεν τσιμπούσες τα σφυρίγματά σου σε ένα πρωτάθλημα που ελέγχεται,βάση των λεγομένων σας ,απο τον Βαγγέλα.

Μην ξαναπούμε πάλι ναι αλλά και εσυ ευνοήθηκες.Απο τη στιγμή που παραγκάρχης όπως υποστηρίζετε είναι ο πρόεδρος μου φυσικά και θα ευνοηθώ

τσακίζει κόκαλα ο γύρος του θριάμβου των ηθικών πρωταθλητών,οι ιαχές του κόσμου να τοι να τοι οι πρωταθλητές(ο ίδιος κόσμος που κυνηγούσε την ομάδα τέλη Δεκεμβρίου και ο ίδιος κόσμος που θα τους ξανακυνηγήσει αν συνεχίσουν όπως το τελευταίο καιρό στα play-off).End of story

τσακίζει κόκαλα ο γύρος του θριάμβου των ηθικών πρωταθλητών,οι ιαχές του κόσμου να τοι να τοι οι πρωταθλητές(ο ίδιος κόσμος που κυνηγούσε την ομάδα τέλη Δεκεμβρίου και ο ίδιος κόσμος που θα τους ξανακυνηγήσει αν συνεχίσουν όπως το τελευταίο καιρό στα play-off).End of story

Και εσάς τι σας νοιάζει; Είπαμε, απο του χρόνου ο κεντρικός τους αντίπαλος θα είναι ο Βόλος, και όχι ο ΟΣΦΠ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...