SlimData Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Αν μου αποδειξεις απο που βγαινει αυτο το "ηξεραν" τοτε πολυ ευχαριστος. Γιατι π.χ. και ετσι στα γρηγορα στην τελευταια αγωνιστικη, δεν νομιζω ο βυντρα και ο καντε να "ηξεραν" οτι ο ολυμπιακος δεν θα τους αφησει να μειωσει την διαφορα και γιαυτο εκαναν γκελες.. Τελος, αν εσυ βρισκεις "λογικη" την πορεια του παναθηναικου μετα το ντερμπυ, επειδη "ηξεραν" οτι και να προσπαθουσαν δεν θα εκαναν τπτ γιατι δεν θα τους αφηναν, τοτε παο πασσο. Εμενα η δικια μου λογικη ειναι τερματιζω οσο ποιο κοντα μπορω στον ολυμπιακο, ετσι ωστε να εχω να το λεω οτι μου την εκανε η παραγκα. Με +13, αποκλεισμο στο κυπελλο απο την πιο ανυπαρκτη αεκ και διασυρμο στο τσαμπιονς, δεν εχω τι να λεω... Το ότι δίνω δικαίωμα στον άλλο να μου το παίξει υπεράνω είναι λάθος δικό μου. Δεν αλλάζει όμως τα γεγονότα. Και τα γεγονότα δεν αμφισβητούνται. Αν εσύ θέλεις να σου αποδείξω ότι το ήξεραν, μάλλον δεν πολυασχολείσαι. Ρώτα όμως τους δυο που τυχαία(?), έκαναν και την ίδια δήλωση, "διδάξαμε ήθος". Ρώτα και τους άλλους 6 που ψήφισαν έναν τύπο που στέλνει πολωνούς ρουμάνους ούνους και μογγόλους να δείρουν διαιτητές, για εκπρόσωπό τους στην επο. Μα καλά, κάνουμε σοβαρά αυτή τη συζήτηση τώρα? Εν τω μεταξύ, είναι μεγάλη υποκρισία να κοιτάμε το αγωνιστικό κομμάτι αποκλειστικά σε έναν σύλλογο που περνάει την μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του. Και στο κάτω-κάτω της γραφής, ας αφήνανε το ματσακι να βγει στο διπλό και να πηγαίνανε μετά όχι στο +13, στο +0,1. Πάλι πρωτάθλημα θα έπαιρναν. Δεν το έκαναν και τώρα, όι αντικειμενική κριτική και να κάνεις πάει περίπατο. Αυτό, κατά κάποιο τρόπο, δε νομιμοποιεί και τις αντιδράσεις του κόσμου στον περσινό τέταρτο τελικό στο μπάσκετ? (χωρίς να δικαιολογούμε τα όσα κατακριτέα συνέβησαν στις κερκίδες του ΣΕΦ) Εννοώ απλά ότι αν παραιτούνται επαγγελματίες παίχτες από την προσπάθεια, ύστερα από ένα παιχνίδι στο οποίο αδικήθηκαν και μάλιστα τους δικαιολογούμε γι' αυτό, πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους φιλάθλους/οπαδούς οι οποίοι φυσικά δεν αντιδρούν με αδιαφορία, όπως πράττουν οι παίχτες, αλλά με φαινόμενα χουλιγκανισμού? Φίλε μου δεν δικαιολογώ κανέναν. Εξηγώ απλά αυτό που συμβαίνει. Και όχι, τίποτα δεν νομιμοποιεί τη βια. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να θέσει τον οποιονδήποτε σε κίνδυνο. Εγώ παίρνω από τα 19 μου διαρκείας και αν εξαιρέσεις το φετινό εντός με αεκ, δεν πάτησα στο γήπεδο. Τελευταία φορά πέρσι με τον γαύρο και όταν έμαθα τι συνέβη με την κοπέλα δεν ξαναπάτησα. Έτσι εκφράζω την αποδοκιμασία μου.
M@ri0 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Φίλε μου δεν δικαιολογώ κανέναν. Εξηγώ απλά αυτό που συμβαίνει. Και όχι, τίποτα δεν νομιμοποιεί τη βια. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να θέσει τον οποιονδήποτε σε κίνδυνο. Εγώ παίρνω από τα 19 μου διαρκείας και αν εξαιρέσεις το φετινό εντός με αεκ, δεν πάτησα στο γήπεδο. Τελευταία φορά πέρσι με τον γαύρο και όταν έμαθα τι συνέβη με την κοπέλα δεν ξαναπάτησα. Έτσι εκφράζω την αποδοκιμασία μου. Εγώ έχω σταματήσει να πηγαίνω γήπεδο ούτως ή άλλως, γιατί θεωρώ ότι το ποσό που απαιτείται για το παρεχόμενο προϊόν, είναι το λιγότερο κοροϊδία, σε μία χώρα που μειώνονται οι αποδοχές και αυξάνουν οι τιμές σε όλα, πέρα από τα φαινόμενα χουλιγκανισμού. Χωρίς να θέλω να εξισώσω τίποτα, στην ομάδα μου δεν θα δικαιολογούσα ούτε την αγωνιστική αδιαφορία μιας και αυτή ακριβώς δίνει άλλοθι στον Ολυμπιακό, στη συγκεκριμένη περίπτωση, να μιλάει για το +13. Το ίδιο συνέβη και πέρυσι με τον Ολυμπιακό, ο οποίος κατάφερε να τερματίσει πέμπτος. Χαρακτηριστικό της περσινής αδιαφορίας των παιχτών του Ολυμπιακού, είναι και η γνωστή δήλωση του Λούα Λούα για το Champions League. Με την ίδια λογική, όταν ο Παναθηναϊκός πήρε το πέναλτι στη Θεσσαλονίκη, ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να παραιτηθεί της αγωνιστικότητας του, γιατί δεν θα τον άφηναν. Καταλαβαίνω τη λογική σου, αλλά έχει κενά. Φιλικά.
gnsX Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Έτος 2011-Περιοχή Ελλάδα Οι δύο διεκδικητές του τίτλου έρχονται αντιμέτωποι σε ένα ματς που θα κρίνει τον τίτλο,με νίκη των γηπεδούχων το πρωτάθλημα τελειώνει,με διπλό η διαφορά μειώνεται και όλα παίζονται.Στην δεξιά γωνία με την κόκκινη εμφάνιση το καμάρι του Πειραιά ο Ολυμπιακός και στην αριστερή ο Ευρωπαίος,ο πρέσβης της Ελλάδας Παναθηναϊκός. Το παιχνίδι αρχίζει σε μια πολιτισμένη ατμόσφαιρα,ο Ολυμπιακός ξεκινάει φουριόζος και παίρνει τον έλεγχο,με μια άψογη κομπίνα το καμάρι του Πειραιά προηγείται 1-0 στην έδρα του,όλα μοιάζουν χαμένα για τον Πρέσβη. Η πράσινη φανέλα βαριά,οι παίχτες αντιδρούν και παλεύουν το παιχνίδι,πέναλντι του Τοροσίδη αλλά ο διαιτητής αρνείται να το δώσει,ο στρατηγός άνεμος έσπρωξε τον "Τόρο" και του καταλογίζεται φάουλ. Το παιχνίδι συνεχίζεται,παίζεται σπουδαία μπάλα και ούτε μια κλωτσιά,για αυτό και ο γηπεδούχος συνεχίζει με 11.Φρουτ,ημίχρονο Ο Ευρωπαίος δεν παρατάει το παιχνίδι και στριμώχνει το καμάρι του Πειραιά στο σπίτι του,ΓΚΟΛ,ισοφαρίζει,επιτέλους θα δούμε μπάλα. ΚΡΑΟΥ,τι ήταν αυτό;Κλωτσιά λέει ο διαιτητής,μα καλά κάρτα;Δεν νομίζω Τάκη.... Κόρνερ,αναμπουμπούλα στην περιοχή,ΓΚΟΟΟΛ,ο Κατσουράνης σκοράρει αλλά ο διαιτητής σφυρίζει,βγάζει το μπλοκάκι και διαβάζει τον κανονισμό για το offside,απο το ευρετήριο πάει στο Κ Καραισκάκη:Ο παίχτης θεωρείται offside εάν δεν καλύπτεται τουλάχιστον απο 6 παίχτες με κόκκινη φανέλα,κοιτάζει γύρω του και μετράει,καλύπτεται απο 5,το γκολ ακυρώνεται. Η μαγεία και η αποθέωση του ποδοσφαίρου συνεχίζεται,το παιχνίδι σε λίγο όμως τελειώνει,ο Ολυμπιακός σκοράρει και πάλι,είναι το 2-1,οι πράσινοι διαμαρτύρονται για offside,ξανά μπλοκάκι και ξανά στο Κ Καραισκάκη(2):Παίχτης με κόκκινη φανέλα δεν θεωρείται offside εάν καλύπτεται απο τον αντίπαλο τερματοφύλακα,τρέχει στον επόπτη,κανονικό του λέει τον κάλυπτε ο Τζόρβας. Το παιχνίδι τελειώνει,το καμάρι του Πειραια κερδάει και οι οπαδοί του μπαίνουν μέσα να μαζέψουν τις μπάλες και τα κέρματα,ο Παναθηναικός διαλύεται,ο Σισσέ λέει αποχωρεί γιατί κάποιος τον έβρισε,ο Πατέρας παραιτείται και το καράβι βουλιάζει. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται,ο Ολυμπιακός αεράτος απο την εμφατική νίκη σαρώνει κάθε αντίπαλο,ο Παναθηναικός έτοιμος να κηρύξει χρεοκοπία,χωρίς πρόεδρο και ψυχολογία στο 0 τρώει φάπες απο κάθε αντίπαλο,κρίμα λένε όλοι,αν έκανε το 2πλο μπορεί να χτυπούσε τίτλο. Οι κόκκινοι γελάνε,χα δεν κοιτάτε που μετά δεν κερδίσατε ούτε τον Πανσερραικό,τι δείξατε όλη τη χρονιά;Φάπες στο CL,φάπες στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Οι πράσινοι οπαδοί σκέφτονται την μεγαλειώδη φετινή πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και την συγκρίνουν με τη δικιά τους,καμία σχέση βλέπουν την πορεία του στο κύπελλο,αποκλείστηκε απο τον μέγα ΠΑΟΚ,ομάδα που θα έφτανε τελικό ΟΥΕΦΑ. σκέφτοναι την δίκαιη νίκη του στο Καραΐσκάκη και σκύβουν το κεφάλι
SlimData Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Επιμένεις να χρησιμοποιείς λάθος λέξη. Σου ξαναλέω, δεν δικαιολογώ, ερμηνεύω. Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Επίσης, δεν το κάνω έτσι ξεκούδουνα. Δεν μπήκα στο τοπικ του Παναθηναικού να λέω "δεν πειράζει, παιχταράδες, οι άλλοι φταίνε" κτλ. Απλά εξηγώ ότι δεν γίνεται να μου λες ότι δεν δικαιούμαι να μιλάω επειδή μετά την απίστευτη διατησία στο ντερμπι δεν μάζεψα βαθμούς και αυτό ήταν αναμενόμενο γιατί έχει συμβεί και πριν 5 χρόνια. Να μου το έλεγε κανένας γαύρος να πω οκ, πουλάει τρέλα τώρα γιατί τον παίρνει να το κάνει. Όχι όμως και ένας που (και τον πιστεύω) λέει ότι υποστηρίζει τον εργοτέλη.
vlachaquito Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Το ότι δίνω δικαίωμα στον άλλο να μου το παίξει υπεράνω είναι λάθος δικό μου. Δεν αλλάζει όμως τα γεγονότα. Και τα γεγονότα δεν αμφισβητούνται. Αν εσύ θέλεις να σου αποδείξω ότι το ήξεραν, μάλλον δεν πολυασχολείσαι. Ρώτα όμως τους δυο που τυχαία(?), έκαναν και την ίδια δήλωση, "διδάξαμε ήθος". Ρώτα και τους άλλους 6 που ψήφισαν έναν τύπο που στέλνει πολωνούς ρουμάνους ούνους και μογγόλους να δείρουν διαιτητές, για εκπρόσωπό τους στην επο. Μα καλά, κάνουμε σοβαρά αυτή τη συζήτηση τώρα? Εν τω μεταξύ, είναι μεγάλη υποκρισία να κοιτάμε το αγωνιστικό κομμάτι αποκλειστικά σε έναν σύλλογο που περνάει την μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του. Και στο κάτω-κάτω της γραφής, ας αφήνανε το ματσακι να βγει στο διπλό και να πηγαίνανε μετά όχι στο +13, στο +0,1. Πάλι πρωτάθλημα θα έπαιρναν. Δεν το έκαναν και τώρα, όι αντικειμενική κριτική και να κάνεις πάει περίπατο. Σοβαρη συζητηση ευχαριστως να κανουμε, αλλα με επιχειρηματα ρωτα τους 2 και τους 6, και τον τυπο που στελνει ουνους, δεν μπορει να γινει.. Εσυ πες μου, με συνολικη αποδοση χρονιας (μια και το πρωταθλημα ειναι αγωνας μαραθωνιος, οχι ταχυτητας) αξιζε ο παναθηναικος το πρωταθλημα η ο ολυμπιακος? Η διαφορα των 13 ποντων ηταν η δεν ηταν δικαια? Αυτες οι ερωτησεις πιστευω οτι ειναι σημαντικες.. Thanx και για την πιστη σου στην.. πιστη μου στον εργοτελη. (δεν το λεω με ειρωνεια) Αυτα που λεω φετος για τον παναθηναικο, τα ελεγα και περυσι για τον ολυμπιακο, παλι εδω μεσα. Δεν πιστευω σε παραγκες, ειδικα σε τοσο ψηλα επιπεδα του ελληνικου πρωταθληματος. Και τις δυο τελευταιες χρονιες, οι αποδοσεις των δυο ομαδων με επιβραβευουν.
firewalker Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ο συλλογισμος παει στο οτι αν η ομαδα ηταν για πρωταθλητισμο δεν θα επεφτε τοσο πολυ μετα το ντερμπυ. Η προηγουμενη κακιστη πορεια του παο, η οποια εγινε μετα απο νικη στο ντερμπυ, δειχνει οτι ανεξαρτητος αποτελεσματος και εκβασης αυτου του αγωνα, αν η ομαδα δεν τραβαει, απλα δεν τραβαει. Η Α.Ε.Κ. όταν το έχασε στα χαρτιά γιατί διαλύθηκε;
SlimData Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Σοβαρη συζητηση ευχαριστως να κανουμε, αλλα με επιχειρηματα ρωτα τους 2 και τους 6, και τον τυπο που στελνει ουνους, δεν μπορει να γινει.. Εσυ πες μου, με συνολικη αποδοση χρονιας (μια και το πρωταθλημα ειναι αγωνας μαραθωνιος, οχι ταχυτητας) αξιζε ο παναθηναικος το πρωταθλημα η ο ολυμπιακος? Η διαφορα των 13 ποντων ηταν η δεν ηταν δικαια? Αυτες οι ερωτησεις πιστευω οτι ειναι σημαντικες.. Thanx και για την πιστη σου στην.. πιστη μου στον εργοτελη. (δεν το λεω με ειρωνεια) Αυτα που λεω φετος για τον παναθηναικο, τα ελεγα και περυσι για τον ολυμπιακο, παλι εδω μεσα. Δεν πιστευω σε παραγκες, ειδικα σε τοσο ψηλα επιπεδα του ελληνικου πρωταθληματος. Και τις δυο τελευταιες χρονιες, οι αποδοσεις των δυο ομαδων με επιβραβευουν. 1. O fire σου κάνει μια πολύ εύστοχη ερώτηση που δείχνει μια τρύπα στο σκεπτικό σου.. 2. Σαφώς και παίξανε καλύτερα, το έχουμε πει πολλές φορές. Αυτό σημαίνει ότι σε ένα ματς που τους παίρνω στα ίσα ΠΡΕΠΕΙ να χάσω? Σαφώς και όχι... Άλλο πρωτάθλημα δηλαδή. Μιλάμε για έναν Παναθηναικό χιλίων προβλημάτων που πήγε με μεγάλη μαγκιά να πάρει το ματς στο καραισκάκη. Στους 4 βαθμούς λοιπόν και ένας γαύρος που ούτε ανίκητος είναι, ούτε γήπεδο φρούριο έχει, ούτε όλη αυτή την αίσθηση ότι δεν χάνει με τίποτα. Έχω λάθος? Όμως δεν το αφήσανε να γίνει. Και αυτό δεν αλλάζει. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ακυρώνεις έναν αγώνα 6 βαθμών, αρκετές αγωνιστικές πριν το τέλος που θα άλλαζε τελείως την ψυχολογία και την πορεία στο πρωτάθλημα.
kirileman Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Πράσινοι φίλοι μου το πρωτάθλημα ήταν βρώμικο όπως κάθε πρωτάθλημα στη χώρα μας αλλά τέλειωσε, get over it. Και get over it στο απέναντι θέμα, αν είναι δυνατόν. Ξεκινούν τα play off σε λίγο και πρέπει να προετοιμαστώ ψυχολογικά.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Εσυ πες μου, με συνολικη αποδοση χρονιας (μια και το πρωταθλημα ειναι αγωνας μαραθωνιος, οχι ταχυτητας) αξιζε ο παναθηναικος το πρωταθλημα η ο ολυμπιακος? Η διαφορα των 13 ποντων ηταν η δεν ηταν δικαια? Αυτες οι ερωτησεις πιστευω οτι ειναι σημαντικες.. Απορω πως χρησιμοποιειτε αυτην την τετραγωνη λογικη ως επιχειρημα. Οι βαθμοι σαφως δε λενε και τιποτα για το προωταθλημα. Στο Καραισκακη η διαφορα υπο κανονικες συνθηκες θα πηγαινε στο +4 και θα εφευγε ο ΠΑΟ με ψυχολογια στα υψη σε αντιθεση με τον ΟΣΦΠ που θα ειχε μουρμουρες κλπ. Τελικα εφυγε με +10 και απογειωθηκε και αγωνιστικα μιας και η λεξη αγχος δεν υπηρχε πια. Ο δε ΠΑΟ, απλα το παρατησε. Παιχτες, κοσμος, διοικηση παψαν να ασχολουνται με αυτη τη σεζον και ηρθαν και οι επομενες γκελες συνοδεια ελεινου ποδοσφαιρου και ηρθαν οι 13 βαθμοι φυσιολογικοτατα. Κανεις δε θα ξερε ποια θα ηταν η εξελιξη αν δεν ειχε στηθει το ματς στο Καραισκακη ομως. Αρα, ως εκ τουτου δε μπορουμε να μιλαμε για δικαιο προωταθλημα επειδη η διαφορα ειναι στους 13. Εξαλλου οι 6 βαθμοι απο αυτους ηταν αποφαση Καλοπουλου, αρα δεν μιλαμε καν για τετοια διαφορα. Φυσικα δε μπορω να υποστηριξω οτι με νικη στο Καραισκακη θα επαιρνα πρωταθλημα. Σιγουρα ομως μπορω να υποστηριξω την διαμορφωση αποτελεσματος και τον διορισμο πρωταθλητη για τη σεζον αυτη, με το ματς του Καραισκακη. Αυτα που λεω φετος για τον παναθηναικο, τα ελεγα και περυσι για τον ολυμπιακο, παλι εδω μεσα. Δεν πιστευω σε παραγκες, ειδικα σε τοσο ψηλα επιπεδα του ελληνικου πρωταθληματος. Και τις δυο τελευταιες χρονιες, οι αποδοσεις των δυο ομαδων με επιβραβευουν. Πως γινεται να μην πιστευεις σε παραγκες στο ελληνικο πρωταθλημα οταν αυτες εχουν αποδειχθει κατ'επαναληψη? Εθελοτυφλεις θες να πεις?
Dropsreef Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δηλαδη 7 χρονια παιζαν μονοι τους ΑΛΛΑ παραλληλα εσφαζαν και τους αλλους? Ποτς γκενεν αυτου? Μηπως ο Μπερτομεου τα παιρνει κρυφα απο τον Παυλοθαναση? Eλα ρε man έξυπνος άνθρωπος είσαι.Υπάρχει ζωή και μετά το 2005 που αναφέρω.Για μία 8ετία όμως οι κοντοί ήταν οι μοναδικοί άνθρωποι που τα έσκαγαν και ζούσε ολόκληρο το ελληνικό μπασκετ απο αυτούς.Να δαγκώσεις το χέρι που σε συντηρούσε/σε ταϊζε επειδή εμφανίστηκαν κάποιοι Αγγελόπουλοι ? Όσο για τον Μπερτομεου οχι δεν τα παίρνει κρυφά.Αλλά δεν είναι de facto πως ο νικητής της Euroleague παίρνει και το εγχώριο πρωτάθλημα.Το 1996 το πήρα εγω,το 2002 το πήρε η Αεκ,το 2010 το πήρε η Κάχα,το 1994 το πήρε η Ρεαλ και οχι η Μπανταλόνα (σε εγχώριους τίτλους αναφέρομαι).Εντάξει εξαίρεση αποτελούν η Μακάμπι και η ΤΣΣΚΑ που παίζουν ""μόνοι τους"" σε εγχώριο επίπεδο.
spacefart Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ανακοινώθηκε η επέκταση του Αβραάμ έως το 2015
DKNI Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Πες εσύ μετά από αυτά ότι υπάρχει έστω και η παραμικρή αμφισβήτηση της ανωτερότητας του Ολυμπιακού εκείνα τα χρόνια. Ε ρε ισοπεδωση...5 Ευρωπαικες κουπες και 9+1 φαιναλ φορ αγνοουνται για να αμφισβητηθουν 12 πρωταθληματα και αυτο εξομοιωνεται με 1 Ευρωπαικο και 3 φαιναλ φορ τότε για να αμφισβητηθουν 5 πρωταθληματα Τιποτα, μπουλντοζα, Ηλια ριχτο να πουμε Ο ΠΑΟ φυσικά και έχει πάρει 2 ευρωπαϊκά τα 5 τελευταία χρόνια (και 5 τα τελευταια 15). Αν όμως η Ευρώπη είναι το κριτήριο που καταξιώνει την ανωτερότητα μιας ομάδας, πέρσι που ο ΟΣΦΠ πήγε τελικό και ο ΠΑΟ έμεινε στους 16, ο ΟΣΦΠ ήταν καλύτερος. Αν δεν είναι η Ευρώπη η καταξίωση, τότε να μην αναφέρεις καθόλου τα ευρωπαϊκά. Ελα, πλακα μου κανεις που δεν το βλεπεις Οσο για τη μπαλα...Εφοσον δεν υπαρχει Κωστάλας να βαθμολογει τολουπ και αξελ, αλλα βαθμοι αναλογα με τα γκολ, καθε ομαδα που κερδιζει 1-0 στο 90' θα παιρνει τους ιδιους βαθμους με την ομάδα που κερδιζει 4-0 απο ημίχρονο. Ως οπαδος του Παναθηναικου ομολογω οτι παρα τα παραρτηματα, τα φιλικα κτλ κτλ ο Ολυμπιακος επαιξε καλυτερη (οχι σουπερ βεβαια οπως πλασαρουν) μπαλα σε μεγάλο μερος της χρονιας απο τον Παναθηναικο και αν επρεπε να απονεμηθει πρωταθλημα Σταθεροτητας/Θεαματος ναι, θα το εδινα στον Ολυμπιακο και εγω Αλλα αυτό δεν εχει καμία σχέση με το πρωτάθλημα ποδοσφαιρου όπου είχα κάθε δικαιωμα, όπως ηρθαν τα πραγματα, μετά το Καραισκακη να ειμαι στο -4. Και ας ειναι πιθανο στο πρωτο Χ που θα φερναμε να καταρρεαμε Οι Ολυμπιακοι δεν καταλαβαίνουν ότι αντι να αφήσουν ένα πρωταθλημα 70-30 δικο τους με το +4, το κάναν 100-0 δικο τους με το +10 αλλά για τα επομενα χρόνια όλοι οι μη Ολυμπιακοί θα το αμφισβητουν περισσότερο απότι κανονικά θα έπρεπε γιατί ποτέ δεν μάθαμε τι θα γινοταν
FilipposMD Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Ε ρε ισοπεδωση... 5 Ευρωπαικες κουπες και 9+1 φαιναλ φορ αγνοουνται για να αμφισβητηθουν 12 πρωταθληματα και αυτο εξομοιωνεται με 1 Ευρωπαικο και 3 φαιναλ φορ τότε για να αμφισβητηθουν 5 πρωταθληματα Τιποτα, μπουλντοζα, Ηλια ριχτο να πουμε Ελα, πλακα μου κανεις που δεν το βλεπεις Έλα, πες αλήθεια, επίτηδες κάνεις ότι δεν κατάλαβες τίποτα από τα δύο ποστ μου, έτσι; Δεν μπορεί! Ελληνικά τα γράφω...
d3monhunter Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Εξαλλου οι 6 βαθμοι απο αυτους ηταν αποφαση Καλοπουλου, αρα δεν μιλαμε καν για τετοια διαφορα. Για το Βικελιδης δεν μας λες τιποτα ομως για το πεναλτι που πηρες και τους 3 βαθμους. Οι περισσοτεροι ξενερωσαν με το Καραισκακη, ηταν γκολ και επρεπε να μετρησει, αλλα σταματα να γινεσαι γραφικος για στησιματα και τετοια.Δεν εχετε σκεφτει ποτε τον παραγοντα ανθρωπινο λαθος.Επισης, τον αλλον ξερετε να τα λετε τα δικα σας μοκο ομως. Πλεον εχουμε παψει να ασχολουμαστε και σας αφηνουμε στην καταστροφη σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις