DKNI Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Tα δικά μου math λένε πως απο το 1998-2005 οι μοναδικοί χρηματοδότες του ελληνικού μπασκετ,των μπασκετο-δημοσιογράφων των των των ήταν ο Παυλο-Θανάσης.Το χέρι που σε ταϊζει δεν το δαγκώνεις όσα χρόνια και αν περάσουν...Όταν αποσυρθούν βλέπουμε... Δηλαδη 7 χρονια παιζαν μονοι τους ΑΛΛΑ παραλληλα εσφαζαν και τους αλλους? Ποτς γκενεν αυτου? Μηπως ο Μπερτομεου τα παιρνει κρυφα απο τον Παυλοθαναση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Φιλιππε με τη λογικη σου οτι προερχεται απο την ελληνικη κοινωνια ειναι στημενο και διεφθαρμενο. Υποθέτω ότι στην φράση σου ότι=οτιδήποτε. Αν ισχύει αυτό, ναι, προφανώς και θεωρώ πως οτιδήποτε προέρχεται από την ελληνική κοινωνία είναι διεφθαρμένο, γιατί αυτήν την κοινωνία έχουμε. Μιλάμε πάντα για δραστηριότητες με μαζική συμμετοχή, όχι 10 άτομα που μαζεύονται και κάνουν κάτι, έτσι; Έχεις εσύ κάποιο παράδειγμα μη διεφθαρμένης δραστηριότητας; Βεβαίως, η διαφθορά έχει και διαβαθμίσεις, δεν είναι όλα τα πράγματα ίδια. Ούτε σημαίνει πάντα ότι αυτός που κερδίζει δεν είναι και ο καλύτερος. Αν θέλει κάποιος να χρησιμοποιήσει επιχειρήματα για να πει πως η ομάδα του ήταν καλύτερη μια περίοδο, είναι πολύ εύκολο. Π.χ. απαντάω εγώ στον DKNI ότι τη δεκαετία του 1990 ο μπασκετικός Ολυμπιακός, σύμφωνα με τη βαθμολογία που είχε τότε η FIBA, ηταν η καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα της δεκαετίας (κι ας είχε πάρει μόνο 1 κύπελλο, στη βαθμολογία μετρούσαν και η πορείες). Στην Ευρώπη, όπου έβρισκε τον ΠΑΟ τον κέρδιζε και τη χρονιά που πήρε ο ΠΑΟ το ευρωπαϊκό του έριξε 35 πόντους! Αλλά είναι η μισή αλήθεια αυτή. Όσο μισή είναι αυτά που λες κι εσύ DKNI. Παρομοίως, στο ποδόσφαιρο ο φίλος του Ολυμπιακού θα αραδιάσει τις τεσσάρες που έχει ρίξει στον ΠΑΟ την τελευταία δεκαπενταετία, τις διαφορές των 10 και 15 πόντων στη βαθμολογία, τους Τζιοβάνι, Καρεμπέ και Ριβάλντο που είχε ο Ολυμπιακός και τη γκρίνια των ίδιων των οπαδών του ΠΑΟ για τα σαπάκια που έφερνε ο Βαρδινογιάννης. Ο Παναθηναϊκός θα πει για τις πορείες στην Ευρώπη και τις 5αρες που έφαγε ο ΟΣΦΠ, για τους πρωταθλητές Ευρώπης που έπαιζαν στον ΠΑΟ, τον Παπουτσέλη και την παράγκα. Χιλιοειπωμένα. Το θέμα είναι να μην χρησιμοποιείς διαφορετικά κριτήρια, ανάλογα με την ομάδα που υποστηρίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Αν θέλει κάποιος να χρησιμοποιήσει επιχειρήματα για να πει πως η ομάδα του ήταν καλύτερη μια περίοδο, είναι πολύ εύκολο. Π.χ. απαντάω εγώ στον DKNI ότι τη δεκαετία του 1990 ο μπασκετικός Ολυμπιακός, σύμφωνα με τη βαθμολογία που είχε τότε η FIBA, ηταν η καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα της δεκαετίας (κι ας είχε πάρει μόνο 1 κύπελλο, στη βαθμολογία μετρούσαν και η πορείες). Στην Ευρώπη, όπου έβρισκε τον ΠΑΟ τον κέρδιζε και τη χρονιά που πήρε ο ΠΑΟ το ευρωπαϊκό του έριξε 35 πόντους! Αλλά είναι η μισή αλήθεια αυτή. Όσο μισή είναι αυτά που λες κι εσύ DKNI. Ωραιο, αφου ετσι μας βολευει. Ας πεταξουμε ότι ο Ολυμιακος ηταν η καλύτερη ομάδα της Ευρωπης σύμφωνα με καποια βαθμολογια (αληθεια, εχεις να μας την δειξεις? Τι κριτηρια λαμβάνει υπόψη? Απο πότε μέχρι πότε μετράει?) και ας πουμε "ασχετα που πηρε μονο ενα". Επισης λέμε για 10ετια τη στιγμη που ο Ολυμπιακός στην ουσία είχε παρουσια σερί το 93'-98' Τα εξομοιώνουμε με ομάδα που πήρε το 1ο Ευρωπαίκο το 96' και το 1ο πρωτάθλημα το 98' και συνεχίζει ακάθεκτη. Ολοι τα ιδια. Κατα την Ελληνική πατέντα "Οι Ελληνικες ομαδες έχουν 6 πρωταθλητριων" Γεια σου ρε μαγκα Σάλει "Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη βραδία που εγώ και ο Τζορνταν βάλαμε 50π "(1π αυτος, 49π ο Τζορνταν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 ασχετο. θεωρεις δηλαδη το ελληνικο πρωταθλημα καθαρο ε; καλη φαση. Καθόλου άσχετο. Και βασικά, να σου πώ κάτι; Πέρσυ με την μπουγάδα του Πατέρα, φαντάζομαι ότι ήταν πεντακάθαρο το πρωτάθλημα για την πλειοψηφία των Παναθηναικών οπαδών. Έ, έτσι και φέτος για εμένα το πρωτάθλημα ήταν πεντακάθαρο. Όσο για τα παραρτήματα, παράγκα κλπ του "κακού" Μαρινάκη, αν έχει κάποιος οποιαδήποτε απόδειξη, ας μας την παρουσιάσει. Ειλικρινά, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα σκαρφιστούν πάλι οι ομοιδεάτες σου του χρόνου, όταν ΟΝΤΩΣ τότε ο Ολυμπιακός θα έχει ξεφύγει πολλά επίπεδα μακριά απο τον Παναθηναικό. Ίσως να συνεχίσουν την καραμέλα περι παράγκας, δεν ξέρω. Υ.Γ: Απο 'δώ και πέρα φαντάζομαι οτι κατανοείτε οτι ο επόμενος αιώνιος αντίπαλος σας θα είναι ο Βόλος, και όχι ο ΟΣΦΠ, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ωραιο, αφου ετσι μας βολευει. Ας πεταξουμε ότι ο Ολυμιακος ηταν η καλύτερη ομάδα της Ευρωπης σύμφωνα με καποια βαθμολογια (αληθεια, εχεις να μας την δειξεις? Τι κριτηρια λαμβάνει υπόψη? Απο πότε μέχρι πότε μετράει?) και ας πουμε "ασχετα που πηρε μονο ενα". Επισης λέμε για 10ετια τη στιγμη που ο Ολυμπιακός στην ουσία είχε παρουσια σερί το 93'-98'. Τα εξομοιώνουμε με ομάδα που πήρε το 1ο Ευρωπαικο το 96' και το 1ο πρωτάθλημα το 98' και συνεχίζει ακάθεκτη. Ολοι τα ιδια. Κατα την Ελληνική πατέντα "Οι Ελληνικες ομαδες έχουν 6 πρωταθλητριων" Γεια σου ρε μαγκα Σάλει "Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη βραδία που εγώ και ο Τζορνταν βάλαμε 50π "(1π αυτος, 49π ο Τζορνταν) Φυσικά "αφού έτσι μας βολεύει", αυτόν ακριβώς τον τρόπο σκέψης δεν καυτηρίασα και έφερα ως παράδειγμα τα επιχειρήματα που κάνεις quote; Μήπως δεν κατάλαβες τι είπα; Μπορώ να σου βρω και καλύτερα. Ο ΟΣΦΠ πήρε 5 σερί 93-97. Σε αυτά τα χρόνια πήγε 3/5 φορές σε τελικό Ευρωλίγκας, νικώντας 4 φορές τον ΠΑΟ στην Ευρώπη και την τέταρτη αποκλείστηκε από την μετέπειτα προωταθλήτρια Λιμόζ. Τη μόνη χρονιά που απέτυχε στην Ευρώπη, το πήρε ο ΠΑΟ (που άνετα θα μπορούσε να το χάσει-όλοι θυμόμαστε τις αμφιλεγόμενες φάσεις στο τέλος). Ε, εκείνη τη χρονιά, ο ΠΑΟ έφαγε 35 πόντους από τον Ολυμπιακό στο πιο κρίσιμο ματς. Άσε που το 93 πήρε το πρωτάθλημα και χωρίς πλεονέκτημα έδρας. Πες εσύ μετά από αυτά ότι υπάρχει έστω και η παραμικρή αμφισβήτηση της ανωτερότητας του Ολυμπιακού εκείνα τα χρόνια. Όλοι θυμόμαστε όμως τους τελικούς των καμπαρέ, τις διαμαρτυρίες και τις καταγγελίες. Όταν διαλέγεις τη μισή αλήθεια, μπορείς εύκολα να τα φέρεις όλα στα μέτρα σου, αυτό είπα και πριν. Ο ΠΑΟ φυσικά και έχει πάρει 2 ευρωπαϊκά τα 5 τελευταία χρόνια. Αν όμως η Ευρώπη είναι το κριτήριο που καταξιώνει την ανωτερότητα μιας ομάδας, πέρσι που ο ΟΣΦΠ πήγε τελικό και ο ΠΑΟ έμεινε στους 16, ο ΟΣΦΠ ήταν καλύτερος. Αν δεν είναι η Ευρώπη η καταξίωση, τότε να μην αναφέρεις καθόλου τα ευρωπαϊκά. Αυτό που θέλω εγώ είναι εσύ και όποιος άλλος, να δηλώνει πρώτα ποια είναι τα κριτήρια με τα οποία βγάζει τα συμπεράσματά του, για να κρίνουμε κι εμείς την αξιοπιστία του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Πως γινεται να μιλατε για παραγκες και για διαιτησια, με τον ολυμπιακο στο +13 και τον παο να κανει τον δευτερο χειροτερο 2ο γυρο στην ιστορια του.. Btw, τον χειροτερο τον ειχε κανει μου φαινεται το 2006/2007, οταν η ομαδα κατερευσε μετα απο το ντερμπυ με τον ολυμπιακο.. Που τοτε ειχε κερδισει... Αρα οι δικαιολογια του ντερμπυ, για το +13, απλα δεν πιανει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 εχεις δικιο vlachaquito πεντακαθαρο ειναι το πρωταθλημα... ειδικα αυτος ο Μπεος και ο Ψωμιαδης φαινονται κατεθυειαν τι καλα παιδια ειναι. και πηγαν να τον παγιδεψουν τον κακομοιρη τον Αχιλλεα με τις κασετες... ποιον;; αυτον τον Αγιο ανθρωπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Είναι λογικό οι του Ο.Σ.Φ.Π. να μην το βλέπουν. Η υπέρμετρη χαρά για την κατάκτηση του τίτλου με +13 δεν το κάνει εύκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ri0 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Οι φίλοι Παναθηναϊκοί δείχνουν να έχουν ξεχάσει σχετικά γρήγορα τα δύο παιχνίδια με τον Άρη και γι' αυτό στην εξίσωση του φετινού "βρώμικου" πρωταθλήματος μπαίνει μόνο το ματς στο Καραϊσκάκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Πως γινεται να μιλατε για παραγκες και για διαιτησια, με τον ολυμπιακο στο +13 και τον παο να κανει τον δευτερο χειροτερο 2ο γυρο στην ιστορια του.. Btw, τον χειροτερο τον ειχε κανει μου φαινεται το 2006/2007, οταν η ομαδα κατερευσε μετα απο το ντερμπυ με τον ολυμπιακο.. Που τοτε ειχε κερδισει... Αρα οι δικαιολογια του ντερμπυ, για το +13, απλα δεν πιανει... Τι είπες τώρα? Τι συλλογισμός είναι αυτός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Οι φίλοι Παναθηναϊκοί δείχνουν να έχουν ξεχάσει σχετικά γρήγορα τα δύο παιχνίδια με τον Άρη και γι' αυτό στην εξίσωση του φετινού "βρώμικου" πρωταθλήματος μπαίνει μόνο το ματς στο Καραϊσκάκη. καμια σχεση ομως... το ματς στο Καραισκακη ειναι απλα ενα απο τα πολλα σαπια ματς του φετινου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Τι είπες τώρα? Τι συλλογισμός είναι αυτός? Ο συλλογισμος παει στο οτι αν η ομαδα ηταν για πρωταθλητισμο δεν θα επεφτε τοσο πολυ μετα το ντερμπυ. Η προηγουμενη κακιστη πορεια του παο, η οποια εγινε μετα απο νικη στο ντερμπυ, δειχνει οτι ανεξαρτητος αποτελεσματος και εκβασης αυτου του αγωνα, αν η ομαδα δεν τραβαει, απλα δεν τραβαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Και μπορώ να σου βρω αντίστοιχα προηγούμενα 10 παραδείγματα που όσοι κηνυγούσαν τον ολυμπιακό ήξεραν ότι δεν θα τον έφταναν ότι κι αν έκαναν, όσο κι αν το άξιζαν. Άρα λογική η κακή πορεία του Παναθηναικού μετά το ντερμπυ αφού του έδωσαν σαφές μήνυμα ότι το ίδιο θα συμβεί και φέτος. Πως σου φαίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ri0 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Άρα λογική η κακή πορεία του Παναθηναικού μετά το ντερμπυ αφού του έδωσαν σαφές μήνυμα ότι το ίδιο θα συμβεί και φέτος. Πως σου φαίνεται? Αυτό, κατά κάποιο τρόπο, δε νομιμοποιεί και τις αντιδράσεις του κόσμου στον περσινό τέταρτο τελικό στο μπάσκετ? (χωρίς να δικαιολογούμε τα όσα κατακριτέα συνέβησαν στις κερκίδες του ΣΕΦ) Εννοώ απλά ότι αν παραιτούνται επαγγελματίες παίχτες από την προσπάθεια, ύστερα από ένα παιχνίδι στο οποίο αδικήθηκαν και μάλιστα τους δικαιολογούμε γι' αυτό, πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους φιλάθλους/οπαδούς οι οποίοι φυσικά δεν αντιδρούν με αδιαφορία, όπως πράττουν οι παίχτες, αλλά με φαινόμενα χουλιγκανισμού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Αν μου αποδειξεις απο που βγαινει αυτο το "ηξεραν" τοτε πολυ ευχαριστος. Γιατι π.χ. και ετσι στα γρηγορα στην τελευταια αγωνιστικη, δεν νομιζω ο βυντρα και ο καντε να "ηξεραν" οτι ο ολυμπιακος δεν θα τους αφησει να μειωσει την διαφορα και γιαυτο εκαναν γκελες.. Τελος, αν εσυ βρισκεις "λογικη" την πορεια του παναθηναικου μετα το ντερμπυ, επειδη "ηξεραν" οτι και να προσπαθουσαν δεν θα εκαναν τπτ γιατι δεν θα τους αφηναν, τοτε παο πασσο. Εμενα η δικια μου λογικη ειναι τερματιζω οσο ποιο κοντα μπορω στον ολυμπιακο, ετσι ωστε να εχω να το λεω οτι μου την εκανε η παραγκα. Με +13, αποκλεισμο στο κυπελλο απο την πιο ανυπαρκτη αεκ και διασυρμο στο τσαμπιονς, δεν εχω τι να λεω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις