Tilemaxx Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 αλλο ενα "πεντακαθαρο" ελληνικο πρωταθλημα τελειωσε με τη συνηθη καταληξη. συγχαρητηρια Μεγαλύτερη ευχαρίστηση απο την δική σας πάντως, όταν θα εύχεστε να αποτύχει ο Ολυμπιακός σε κάθε παιχνίδι του CL δεν θα υπάρχει. Οπότε χαμηλώνουμε τους τόνους, και κοιτούμε τις δικές μας καμπούρες.
alexis333 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 http://www.youtube.c...h?v=zZ99ggtsXVQ Πρωτη παρατηρηση μου ειναι πως αν και εισαι και mod πεταξες ενα λινκ ετσι χυμα χωρις καμια επεξηγηση ... Καλο θα ηταν να το διορθωνες .... ....Φιλικη παρατηρηση.... Τωρα για το Φουστερ τι να πω ... Τον εχει κανει ο Βαλβερδε πολυ καλο σκορερ με το ρολο που του εδωσε ..... Μπαινει σε καθε σποντα μετα απο πιεση και σκοραρει κατα ριπας ... Σε πολλες φασεις γινεται και δευτερος φορ αφου παταει περιοχη και εκμεταλευεται τις ασσιστ των συμπαιχτων του .... Πιεζει κι αυτος στο χωρο του καλα ... Γενικα μια χαρα πηγε ... Παντως ακομα κι ετσι ειναι ενας παιχτης που δε διαθετει την καταλληλη τεχνικη για τη θεση που παιζει.... Αλλα στο συστημα του Βαλβερδε ο ρολος του ειναι ας πουμε καπως καταλυτικος ... Πιστευω πως τη δευτερη χρονια θα πετυχει περισσοτερα γκολ αφου πλεον εχει μαθει πολυ καλα τη θεση του και τι πρεπει να κανει απο την πρωτη σαιζον ...
Mika Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μεγαλύτερη ευχαρίστηση απο την δική σας πάντως, όταν θα εύχεστε να αποτύχει ο Ολυμπιακός σε κάθε παιχνίδι του CL δεν θα υπάρχει. Οπότε χαμηλώνουμε τους τόνους, και κοιτούμε τις δικές μας καμπούρες. ασχετο. θεωρεις δηλαδη το ελληνικο πρωταθλημα καθαρο ε; καλη φαση.
Chris_85 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 ασχετο. θεωρεις δηλαδη το ελληνικο πρωταθλημα καθαρο ε; καλη φαση. Oσο και του μπασκετ. Με τη μονη διαφορα, πως εσεις στη μπαλα οταν μπορειτε κανετε τα ιδια με μας, ενω οι Αγγελοπουλοι ποτε δε θα "επεφταν" στο υψος των Χομπιτς.
Mika Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 χμ... επομενως τα 5 ευρωπαικα τα πηραμε με τι λαμογιες των Γιαννακοπουλων;
Chris_85 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Οχι φυσικα. Το οτι εχεις καλη ομαδα δεν αναιρει τον τροπο που αντιμετωπιζεις και μεταχειριζεσαι το παρασκηνιο. Και βεβαια, άλλο η Ευρωπη, άλλο η Ελλαδα..
Mika Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 δηλαδη πιστευεις οτι οντως εχω μια παρα πολυ καλη ομαδα (μακραν η κορυφαια ελληνικη βαση των ευρωπαικων διακρισεων) αλλά αυτό δεν μου αρκει για να κατακτω τους εγχωριους τιτλους και επομενως καταφευγω σε στησιμο.
Chris_85 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Τοσο δυσκολευεσαι να αποδεχτεις πως επηρεαζεις τη διαιτησια στην Α1?
Mika Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 οσο την επηρεαζεις και συ και γενικα ολες οι μεγαλες ομαδες ανα τον κοσμο οταν ερχονται αντιμετωπες με τις μικρες. το ονομα απο μονο του φερνει πολλα φαλτσοσφυριγματα. πχ. βγαινατε 8οι στο πρωταθλημα αλλα εσφαζαν τον Απολλονα Πατρας για να τον κερδισετε. αυτο φυσικα δεν εχει καμια σχεση με την σαπιλα που επικρατει στο ποδοσφαιρο.
Chris_85 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Καλα οι σφαγες υπερ του μπασκετικου Ολυμπιακου, ειναι ανεκδοτο. Μαλιστα απο οπαδο της ομαδας που καταδυναστευει το ελληνικο πρωταθλημα, τα τελευταια 5 χρονια (που εχω σοβαρη ομαδα), εμφανεστατα. Οσο για τη σαπιλα στη μπαλα, ξαναλεω, μιση ντροπη δικη μας, μιση δικη σας.
FilipposMD Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δηλαδή το μπάσκετ έχει παίκτες, προπονητές, παράγοντες, οπαδούς, διαιτητές, ομοσπονδία που προέρχονται από άλλη κοινωνία και όχι την διεφθαρμένη ελληνική; Γιατί στο ποδόσφαιρο να υπάρχει σαπίλα και στο μπάσκετ όχι (ή το αντίστροφο); Όποιος θέλει και έχει τη δύναμη, βρίσκει και τα κάνει. Οι όποιες διαφορές προκύπτουν από τη φύση του αθλήματος. Π.χ. στο ποδόσφαιρο, δίνεις ένα πέναλτι ή μια κόκκινη και έκρινες το ματς. Στο μπάσκετ, χρεώνεις έναν παίκτη με δύο αυστηρά φάουλ στο πρώτο 5λεπτο και δεν σε παίρνει κανείς είδηση. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να δυσκολευτείς απέναντι και σε μικρότερες ομάδες και να χρειαστείς σπρώξιμο. Στο μπάσκετ, τα δύσκολα ματς είναι 5 όλη τη χρονιά. Στο ένα αν επηρεάσεις το αποτέλεσμα, είσαι κύριος. Γενικά, χωρίς να αναφέρομαι σε κάποιον απο εδώ μέσα, γιατί δεν θυμάμαι τι λέει ο καθένας και πότε, γελάω πολύ με κάποιους που λένε "επί Ιωαννίδη ο ΟΣΦΠ έσφαζε τους πάντες και έπαιρνε τους τίτλους. Μετά ήρθε ο ΠΑΟ και τους παίρνει δίκαια" ή "ο Βαρδινογιάννης κι ο Τριβέλλας έκαναν ό,τι γούσταραν και δεν άφηναν τον Θρύλο να βγει πρώτος. Μετά όμως ήρθε ο Κόκκαλης, προστάτευσε την ομάδα, και τα πήρε όλα γιατί έφερε παικταράδες". Δηλαδή ξαφνικά ο δικός μας φέρνει κάθαρση.
john1987 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Οσο και να συμψηφιζετε,ουτε τους εαυτους σας δεν πειθετε οτι συμβαινουν τα ιδια και στο μπασκετ. Φιλιππε με τη λογικη σου οτι προερχεται απο την ελληνικη κοινωνια ειναι στημενο και διεφθαρμενο. Επισης η ανυπαρξια του φετινου παο δε σημαινει οτι το πρωταθλημα ειναι παναξιο.Ακομα θυμαμαι μετα το ντερμπυ Ολυμπιακους να λενε "σιχαθηκα" "ντρεπομαι για την ομαδα μου" και αλλα..
DKNI Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Καλα οι σφαγες υπερ του μπασκετικου Ολυμπιακου, ειναι ανεκδοτο. Μαλιστα απο οπαδο της ομαδας που καταδυναστευει το ελληνικο πρωταθλημα, τα τελευταια 5 χρονια (που εχω σοβαρη ομαδα), εμφανεστατα. Τα χρονια που με κατηγορεις οτι καταδυναστευω το μπασκετ στην Ελλαδα, τα τελευταια 5, εχω 2 τριπλ κραουν και συνολικα 5 Ευρωπαικα τα τελευταια 11 χρονια. Αν μαλιστα παρω το φετινο θα έχω Μ.Ο. 1 Ευρωπαικο ανα 2 χρονιες.Σου εχω πάρει πρωταθλημα με sweep, με εδρα, χωρις εδρα, με εδρα αλλα μέσα στην έδρα σου. Μαλιστα στο Βερολινο έλιωσε και η καραμελα "ας παιξουμε με Ευρωπαιους διαιτητες" Τα 7-8 χρονια που εσυ καταδυνάστευες το μπασκετ στην Ελλαδα είχες 1 και αλλο 1 εγω και πλην ενος (που ολοι θυμομαστε πως το πηρατε) τα αλλα πρωταθληματα τα επαιρνες στο 3-2 λογω εδρας. Do the math
Dropsreef Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Do the math Tα δικά μου math λένε πως απο το 1998-2005 οι μοναδικοί χρηματοδότες του ελληνικού μπασκετ,των μπασκετο-δημοσιογράφων των των των ήταν ο Παυλο-Θανάσης.Το χέρι που σε ταϊζει δεν το δαγκώνεις όσα χρόνια και αν περάσουν...Όταν αποσυρθούν βλέπουμε... π.χ: Φετινός τελικός κυπέλλου.Ο Ολυμπιακός απο την στιγμή που δεν εκατσε η πρόταση για μαθητές δημοικών πρότεινε κεκλεισμένων,πρότεινε παιδιά απο τις ακαδημίες.Δεν εισακούστηκε ποτε.Και τι εγινε τελικά?Ο τελικός θα γίνει με 500 οπαδους/φιλαθλους/καφρους απο κάθε ομάδα.Ξεθύμανε το "μίσος" μάλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις