Erwdios Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Βάλτε μέσα τον Πηλοΐδη Τελικά έχουμε και τριάρι...? Έλα ρε Κέσελ παιχταρά!!!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Τελικά έχουμε και τριάρι...? Έλα ρε Κέσελ παιχταρά!!! Τον ντοπαρε ο Γκερσον. Γιαυτο τον εφερε στον ΟΣΦΠ εξαλλου
Erwdios Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Έχουν καλές ντόπες αυτοί οι αφρικανοί Αν χαθεί το σημερινό ματς θα είναι ολοκληρωτική η ευθύνη του Ίβκοβιτς με την εμμονή του στο Σπανούλη
FilipposMD Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Εντάξει, για γέλια και οι δύο. Ο Παναθηναϊκός θέλει παράταση και ο Διαμαντίδης ρίχνει τρίποντο που παραλίγο να μπει και ο Ολυμπιακός ΔΕΝ θέλει παράταση και δεν του κάνει φάουλ, μήπως βάλει στην τύχη καμιά βολή. Ματς με έναν μόνο διακριθεντα (Χαλπερίν) δεν έχω ξαναδεί.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Ματς με έναν μόνο διακριθεντα (Χαλπερίν) δεν έχω ξαναδεί. Και Καλαθη. Δεν φανηκε η δουλεια του γιατι ηταν αθορυβη, αλλα αυτος γυρισε το ματς με κατι υπουλα και αθορυβα λει απ οταν ειχατε διαφορα. Παιδικη χαρα κατα τ'αλλα
firewalker Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Εντάξει, για γέλια και οι δύο. Ο Παναθηναϊκός θέλει παράταση και ο Διαμαντίδης ρίχνει τρίποντο που παραλίγο να μπει Ο Παναθηναϊκός νομίζω πως θέλει νίκη με 0.5 πόντο. Να μην τερματίσει ο Ο.Σ.Φ.Π. αήττητος.
FilipposMD Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Ο Παναθηναϊκός νομίζω πως θέλει νίκη με 0.5 πόντο. Να μην τερματίσει ο Ο.Σ.Φ.Π. αήττητος. Αφού αν είδες γελούσε ο Ζοτς στη λήξη και έδειχνε στον Διαμαντίδη τη χειρονομία που κάνουν οι διαιτητές όταν λήγει ο χρόνος στην επίθεση. Νομίζω το ένστικτο του παίκτη λειτούργησε εκεί, ο προπονητής ήθελε παράταση.
Alxnks Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Ναι μωρή ομάδα ναι! Αποστολή από HTC Desire με το Insomnia App
Deponakias Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Αμα ειχαμε νεστεροβιτς σημερα η διαφορα θα ηταν πιο μεγαλη επισης αμα δεν μας εβγαιναν καποια σουτ θα χαναμε... τελος καλο ολα καλα... Μπραβο στον χαλπεριν,μια ομαδα μονος του στην επιθεση...
Komorias Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 λες να το παρουμε επιτελους?????????? θρυλε θεε μου!!!!!!!!!!!!
margaritagr Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Τι κ αν δεν ειχαμε Νεστεροβιτς-Βασιλοπουλο;;; Η ομαδα εδειξε παθος, και με τον Χαλπεριν να δειχνει τις δυνατοτητες του, κερδισαμε. Ακομα κ ο Κεσελ οσο επαιξε ηταν θετικος. Αρνητικος ο Ερτσεγκ και κακιστος ο Σπανουλης. Αν δε θελει να πληγωσει την παλια του ομαδα ας μας το πει να ξερουμε. Ετσι κ συνεχισει στο ιδιο μοτιβο τον βλεπω να τρωει ποδι κ γιαουρτια μαζι. Υγ1. Θαμπωθηκα απο Καλαθη, Μαριτς. Υγ. Ειδαμε ενα μερος του "παλιου" καλου εαυτου του Μιλος. Τι μαγικη πασα ηταν αυτη κ τι φοβερο 3ποντο;(αυτο με το σπασιμο μεσης) Sent from my iPhone using Insomnia
Erwdios Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 ρε τον κρατικοδίαιτο τον μπούλη, έχει κρεμάσει κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα. Μόνο και μόνο γι' αυτό, άξιζε η παράταση.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 λες να το παρουμε επιτελους?????????? θρυλε θεε μου!!!!!!!!!!!! οτι θα το παρετε κατι ειναι σιγουρο.Το τι θα παρετε τωρα ....... :mrgreen: Παντως ρε παιδια σας θαυμαζω,κερδισατε ενα πλεονεκτημα εδρας[το εχετε ξανακανει]και κανατε λες και πηρατε τροπαιο.Γιατι ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις