Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η αλήθεια είναι μία: Ισραήλ - Αφρική, αυτοκρατορία!!! :D

Επειδή όμως δεν έχουν όλοι την ορεξή μας, μπορείς να συνεχίσεις μόνος σου. Καλή συνέχεια ;)

Ps Δεν είναι άσχετο θέμα η γεωγραφική τοποθεσία του Ισραήλ, όταν μιλάμε για τη Μακάμπι. Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν αναρωτιέσαι πώς γίνεται μία αφρικανική ομάδα να παίζει στην Ευρωλίγκα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πεντε συν μια απεγνωσμενες προσπαθειες να διασκεδασουμε τις εντυπωσεις για τα μαργαριταρια "Ο Ζοτς εφερε τον Οικονομου στον ΠΑΟ, ο Ζοτς κρατησε τον Οικονομου στον ΠΑΟ, ο Ζοτς ποτισε τον Οικονομου ντοπα". Ασχετα αν Ζοτς και Οικονομου δεν συνεργαστηκαν ποτε τους ο ενας με τον αλλον.

Είπε η Britanica Online της Γεωγραφίας :lol:

Βέβαια, έχεις μείνει λίγο πίσω στο quote, γιατί αλλάχθηκε 2 δεύτερα μετά την δημοσίευση. Με το χέρι στο F5 σε βλέπω. :rolleyes:

Το 99 ο Οικονόμου δεν έπαιζε στον βάζελο? Ή μήπως έπαιζε σε καμιά αφρικανική ομάδα ονόματι Μακάμπι και δεν το ξέρω? :lol: :rolleyes:

Αφού πρώτα μας πεις σε ποια ήπειρο βρίσκεται το Ισραήλ, θα απαντήσω σε όσες ερωτήσεις θες :lol:

@ Chris 85 Εσύ δεν ήξερες ότι το Ισραήλ βρίσκεται στην Αφρική; Θα σε μαλώσω...

Α και για τον φίλο που έγραψε ότι απαντάω με Λατινικά σε αγγλικά, να απαντήσω με τη σειρά μου ότι δεν δικαιούται να μου τη λέει μπασκετικά, άτομο που νόμιζε μέχρι πρότινος ότι η Μακάμπι είναι αφρικανική ομάδα...

Η αλήθεια είναι μία: Ισραήλ - Αφρική, αυτοκρατορία!!! :D

bonus post

Κουτοπόνηρη η μέθοδος και αρχαία.

Αν χάσει ο βάζελος σήμερα, "εγώ είχα δηλώσει ότι ήθελα"

Αν κερδίσει έστω με 3 πόντους "εγώ είχα δηλώσει ότι ήθελα"

Αν κερδίσει με 5 πόντους "μα καλά, κερδίσαμε πρωτιά με 1,5 pg?"

:rolleyes:

Το κακο με σενα ειναι οτι το πιστευεις πως κατι λες τοση ωρα και οτι εν πασει περιπτωση μου την λες γενικοτερα καλυπτοντας τα μαργαριταρια σου ξερωγω

YΓ. Επειδη συνεχιζεις να λες τα ιδια και τα ιδια, σου απαντησα στη πρoηγουμενη σελιδα:

Η διαφορα η δικη μου με τη δικη σου ειναι η εξης: Εγω ειπα την μαλακια μου το παραδεχτηκα στο επομενο ποστ ακριβως. Εσυ ειπες 2-3 μαργαριταρια μαζι και επιμενεις απεγνωσμενα να βγεις απο πανω.

Ακομα κι ετσι ομως, το γνωμικο λεει: Ο εξυπνος παραδεχεται, ο πονηρος δικαιολογειται και ο ***** επιμενει.

Have selfpwning fun

Δάφνη-Παγκράτι παίζουν;

Οι μεν δεν μπορούν ούτε τα καρφώματα να βάλουν και οι δε ούτε ένα αμυντικό ριμπάουντ να πάρουν. Αν συνεχίσουν έτσι, θα φάνε μαύρο για να δω τη Μπάρτσα...

Για πες μας ρε Ερωδιέ τις φάσεις που αδικήθηκες να γελάσουμε λίγο.

Θα στις μαζέψω μετά σε video. Επειδή είπε ο χοντρός κρατικοδίαιτος της ΕΡΤ ότι υπάρχει επαφή, δεν θεωρούμε δεδομένο ότι υπάρχει επαφή. Μάτια έχουμε, δεν είμαστε τυφλοί.

Από εκεί και πέρα, τα παιδιά που μιλάτε για μπάσκετ, τι περιμένατε να δείτε? Όταν η ομάδα σε παίχτες θεάματος, οι απέναντι επένδυαν στους Τανατζήδες.

Ε, τα είδαν αυτά οι Αγγελόπουλοι και σου λέει πάρε έναν Ερτσέγκ στο 4 και έναν κανέναν στο 3 αφού το προϊόν είναι για γέλια ούτως ή άλλως.

Άξιος ο μισθός του Τανατζή. Μπήκαν από νωρίς τα τανκς στο ΣΕΦ.

Τα non call ισχύουν μόνο εναντίον του Ολυμπιακού :lol:

:-D :-D :-D

Ειπα κι εγω δε θα διαβασω απο σενα να γραφεις για διαιτησια ΗΔΗ?

Πες μας και τις φασεις τωρα που σε αδικησε ο τανατζης.

Θα στις μαζέψω μετά σε video. Επειδή είπε ο χοντρός κρατικοδίαιτος της ΕΡΤ ότι υπάρχει επαφή, δεν θεωρούμε δεδομένο ότι υπάρχει επαφή. Μάτια έχουμε, δεν είμαστε τυφλοί.

Από εκεί και πέρα, τα παιδιά που μιλάτε για μπάσκετ, τι περιμένατε να δείτε? Όταν η ομάδα σε παίχτες θεάματος, οι απέναντι επένδυαν στους Τανατζήδες.

Ε, τα είδαν αυτά οι Αγγελόπουλοι και σου λέει πάρε έναν Ερτσέγκ στο 4 και έναν κανέναν στο 3 αφού το προϊόν είναι για γέλια ούτως ή άλλως.

Ω θεε :-D

btw δεν χρειαζεται βιντεο. Μπορεις να μας πεις "αδικηθηκα ως τωρα στην ταδε και την ταδε φαση". Αφου σε σφαζει ο Τανατζης, δεν ειναι μυστικο να αναφερεις 2-3 κομβικες φασεις αναμεσα στην γενικοτερη σφαγη. Ουτε και δυσκολο φανταζομαι.

Δεν μπορώ τώρα, κλείνω εισιτήρια για Αφρική, να παρακολουθήσω Μακάμπι από κοντά. :D :D :D

Ετσι, για αλλη μια φορα το γνωστο σου τσαμικο και μοκο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...