MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Το 99 ο Οικονόμου δεν έπαιζε στον βάζελο? Ή μήπως έπαιζε σε καμιά αφρικανική ομάδα ονόματι Μακάμπι και δεν το ξέρω? Kαι το ρεσιταλ selfpawn συνεχιζεται... Επιμενει το παληκαρι οτι Ζοτς και Οικονομου εχουν συνεργαστει ΥΓ. Στο θεμα της Αφρικης εγω ειπα πως εκανα λαθος στο επομενο ποστ μου. Αυτη ειναι και η διαφορα μας. Ξερεις το γνωμικο για τον εξυπνο που παραδεχεται, τον πονηρο που δικαιλογειται και τον ...αλλο που επιμενει ε? Αργείς χαρακτηριστικά, αργείς... ναι περιμενα επι 6 λεπτα να κανεις edit το post για να βγω εγω με το προηγουμενο quote να ποσταρω. Αποφασισε, ειμαι με ενα f5 στο χερι ή αργω τελικα? Σε καθε περιπτωση απο φαντασια δεν τα πας καλα και το selfpawn συνεχιζεται...
Erwdios Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Ευτυχως τουλαχιστον δεν υπαρχει ο Πριντεζης, γιατι τοτε ηταν που θα χαμε δραματα. Μετά τον τραυματισμό του Νεστέροβιτς πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι αλλάζουν τα δεδομένα για Πρίντεζη: Νέα κρούση Ολυμπιακού, για Πρίντεζη! Την ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση του Γιώργου Πρίντεζη από την Μάλαγα έκανε χθες (15/04) βράδυ ο Ολυμπιακός. Ο τραυματισμός του Ράσο Νεστέροβιτς και οι ελάχιστες διαθέσιμες επιλογές ψηλών στην αγορά, φέρνουν σε δύσκολη θέση τους «ερυθρόλευκους», που σύμφωνα με πληροφορίες, βολιδοσκόπησε για μία ακόμη φορά τις προθέσεις του ισπανικού συλλόγου για τον δανεισμό του διεθνούς φόργουορντ. Η υπόθεση παραμένει περίπλοκη, λόγω των συνεχόμενων αλλαγών στάσης που τηρεί η διοίκησης της «Ουνικάχα», όμως στην χθεσινή επικοινωνία των δύο πλευρών, λέγεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την προσφορά τους σε ότι αφορά το ποσό που έχει λαμβάνειν ο παίκτης για τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του. Αν η Μάλαγα…υποχωρήσει ή βάλει και ο παίκτης λίγο «νερό στο κρασί» του, δεν αποκλείεται ο Πρίντεζης να φορέσει ξανά την φανέλα του Ολυμπιακού, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Η απάντηση του ισπανικού συλλόγου αναμένεται άμεσα, αν και ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει το μυαλό του αποκλειστικά στο ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Τα δεδομένα δείχνουν να έχουν αλλάξει και η πλάστιγγα να γέρνει ξανά υπέρ της επανασύνδεσης Πρίντεζη-Ολυμπιακού, όμως τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρηθεί σίγουρο, για μία υπόθεση που έχει αλλάξει αρκετές φορές…τάση το τελευταίο διάστημα. http://www.sport-fm.gr/article/470460 gazzetta Οχι 1, 10 να του δωσουμε!! Ευτυχώς απαιτεί τόσα και θα είναι ευκολότερο να μας αδειάσει τη γωνιά, γιατί κάτι μου λέει ότι ο Βαλβέρδε θα πήγαινε με αυτόν πρώτο στο Τσου Λου του χρόνου και θα είχαμε δράματα. Φέρτε ρε τον εξαδάχτυλο Οτσόα να μετράει τα γκολ της ΑΕΚ με το ένα χέρι. Προσωπικα δεν θελω να κερδισουμε με πανω απο 3 ποντους στο ΣΕΦ, ενω δεν εχω κανενα προβλημα να ηττηθουμε. Κουτοπόνηρη η μέθοδος και αρχαία. Αν χάσει ο βάζελος σήμερα, "εγώ είχα δηλώσει ότι ήθελα" Αν κερδίσει έστω με 3 πόντους "εγώ είχα δηλώσει ότι ήθελα" Αν κερδίσει με 5 πόντους "μα καλά, κερδίσαμε πρωτιά με 1,5 pg?"
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Κουτοπόνηρη η μέθοδος και αρχαία. Αν χάσει ο βάζελος σήμερα, "εγώ είχα δηλώσει ότι ήθελα" Αν κερδίσει έστω με 3 πόντους "εγώ είχα δηλώσει ότι ήθελα" Αν κερδίσει με 5 πόντους "μα καλά, κερδίσαμε πρωτιά με 1,5 pg?" Πες μας για την μεταγραφη Οικονομου στον ΠΑΟ με την επιλογη του Ζοτς, μετα πες μας για τη συνεργασια Ομπραντοβιτς - Οικονομου το 99, μετα πες μας για τον τον παιχτη 2.06 που ντοπαροταν αλλα δε μπορουσε να καρφωσει και ασε τα τσαμικα απαντωντας ταχα σε χθεσινα μου ποστ μετα απο 2 σελιδες http://www.youtube.com/watch?v=wZeqDtXUL0U&feature=related
Erwdios Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Αφού πρώτα μας πεις σε ποια ήπειρο βρίσκεται το Ισραήλ, θα απαντήσω σε όσες ερωτήσεις θες
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Αφού πρώτα μας πεις σε ποια ήπειρο βρίσκεται το Ισραήλ, θα απαντήσω σε όσες ερωτήσεις θες :lo: Ετσι ετσι selfpwn και δωστου. ΥΓ. Για το θεμα που θυμηθηκες "τυχαια" μπας και συμαζεψεις τα ασυμαζευτα απτα μπασκετικα σου μαργαριταρια, σου εχω απαντησει ηδη στο 1ο ποστ της τρεχουσας σελιδας.
gnsX Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Κουτοπόνηρη η μέθοδος και αρχαία. Αν χάσει ο βάζελος σήμερα, "εγώ είχα δηλώσει ότι ήθελα" Αν κερδίσει έστω με 3 πόντους "εγώ είχα δηλώσει ότι ήθελα" Αν κερδίσει με 5 πόντους "μα καλά, κερδίσαμε πρωτιά με 1,5 pg?" Κι εσύ το ίδιο δεν κάνεις;Και καλά δεν ασχολείσαι αλλά αν κερδίσετε θα βγεις να αρχίσεις το δούλεμα,αν χάσετε θα λες ε το περίμενα,είχαμε ελλείψεις Αφού πρώτα μας πεις σε ποια ήπειρο βρίσκεται το Ισραήλ, θα απαντήσω σε όσες ερωτήσεις θες :lo: Νομίζω ο Τόττι ήταν,τον ρώτησαν κάτι στα λατινικά και απάντησε ότι δεν ξέρει αγγλικά ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων. Αν κάνεις κουβέντα μαζί του για ποδόσφαιρο και διαφωνείτε για τον ορισμό του σύγχρονου μπακ πες του το να τον ταπώσεις,αυτόματα θα μειωθούν οι γνώσεις του για την μπάλα επειδή δεν ξέρει τα λατινικά κι εσύ θα ξέρεις περισσότερα
Chris_85 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μετά τον τραυματισμό του Νεστέροβιτς πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι αλλάζουν τα δεδομένα για Πρίντεζη: Πλεον ειναι η μοναδικη λυση. Πριντεζης/Ερτσεγκ στο 4, Μαυρο/Μπουρουσης στο 5. Ο Νεστεροβιτς τεραστια απωλεια. Σιγουρα, μονο οι βαζελοι και ο Πριντεζης χαιρονται απο τον τραυματισμο του. Υ.Γ. Εγραψες οτι η Μακαμπι ειναι αφρικανικη ομαδα, ή εγω καταλαβα κατι λαθος?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Nαι γιατι με εναν υγιη Νεστεροβιτς, μια ανησυχια για την εκβαση της σεζον την ειχαμε ειναι η αληθεια. Τραυματιστηκε το φοβητρο και χαρηκαμε τωρα, εχουμε δικαιωμα στο ονειρο πλεον.
Chrisxxx Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Για να παρει Πριντεζη ο οσφπ πρεπει να πληρώσει κατι παραπάνω.. Ειδε η Μαλαγα ότι καιγεται ο οσφπ και πάει να βγαλει λίγο κέρδος, το θεμα με τον οσφπ είναι όμως οτι χρειάζεται 5 και όχι 4.. Ο Μαυροκεφαλίδης δεν μπορεί ούτε κατα διάνοια να τα βάλει με Μπατιστ, Μαριτς ή Βουγιουκα στην αμυνα.. Η μονη λύση του οσφπ ειναι η εσωτερική μεταγραφή του Γλυνιαδάκη που θα πρέπει να κάνει υπερβαση, μονο με Μπουρουση στο 5 δεν μπορει να παει πουθενα.
Chris_85 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Περυσι μια χαρα ειχε παιξει πανω στον Πεκοβιτς αμυνα, παντως. Και φετος, με τη Φενερ. Δε θεωρω προτιμοτερο τον Γλυνιαδακη. Οσο για τον Πριντεζη, ταμαμ του εχει ερθει ο τραυματισμος.
Erwdios Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Κι εσύ το ίδιο δεν κάνεις;Και καλά δεν ασχολείσαι αλλά αν κερδίσετε θα βγεις να αρχίσεις το δούλεμα,αν χάσετε θα λες ε το περίμενα,είχαμε ελλείψεις Εγώ με Ράσο ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίζαμε. Τώρα δίνω 60-40 υπέρ μας ελέω Ίβκοβιτς. Για το συγκεκριμένο ματς ΔΕΝ μίλησα γιατί το θεωρώ αμφίρροπο και θα δεχτώ κάποιον που ΔΕΝ μίλησε να μπει να κάνει την καζούρα του μετά τον αγώνα. @ Chris 85 Εσύ δεν ήξερες ότι το Ισραήλ βρίσκεται στην Αφρική; Θα σε μαλώσω... Α και για τον φίλο που έγραψε ότι απαντάω με Λατινικά σε αγγλικά, να απαντήσω με τη σειρά μου ότι δεν δικαιούται να μου τη λέει μπασκετικά, άτομο που νόμιζε μέχρι πρότινος ότι η Μακάμπι είναι αφρικανική ομάδα...
margaritagr Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Συγχαρητηρια στα κοριτσια Το αξιζαν! Sent from my iPhone using Insomnia
Alxnks Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 μπραβο στα κοριτσια μας..πρωτο τροπαιο! τωρα γινεται η απονομη για το μπασκετ... http://www.sport-fm.gr/article/470460 Νέα κρούση Ολυμπιακού, για Πρίντεζη! κι ενα αρθρο του κοτζια: http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=48037&catid=94 Και που λείπει ο Νεστέροβιτς, τί έγινε;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Α και για τον φίλο που έγραψε ότι απαντάω με Λατινικά σε αγγλικά, να απαντήσω με τη σειρά μου ότι δεν δικαιούται να μου τη λέει μπασκετικά, άτομο που νόμιζε μέχρι πρότινος ότι η Μακάμπι είναι αφρικανική ομάδα... Πρωτον ο ιδιος που κανεις quote το εγραψε αυτο, αλλα σε δικαιολογω. Κατα τ'αλλα: YΓ. Μπασκετικα δε στη λεω εγω (εξαλλου απο μπασκετικες γνωσεις δεν παιζεσαι, καθως ξερεις παραγματα που δεν ξερει κανεις μας, πχ οτι ο Ζοτς εφερε τον Οικονομου στον ΠΑΟ, οτι ο Ζοτς ηταν το 99 με τον Οικονομου στον ΠΑΟ, οτι ο Ζοτς εδινε ντοπα στον Οικονομου και γενικα αβυσσος η φαντασια σου και οι μυθοπλασιες της ). Το θεμα ειναι οτι εσυ την λες στον εαυτο σου, εσυ σε καθε ποστ τσακωνεσαι με την αληθεια, εσυ εχεις παρει μαυρη ζωνη και 10 νταν απτο ξυλο που ριχνεις στην αληθεια και την πραγματικοτητα και γενικα μονος σου εκτιθεσαι . Εγω απλως παρατηρω τον τσακωμο σου με αυτην καθως και την ανεξηγητη επιμονη σου, μην τυχον και παραδεχτεις οτι εγραψες 2-3 μαργαριταρια στη σειρα περι Οικονομου... Και επισης παρατηρω που προσπαθεις απεγνωσμενα να μου την πεις για ασχετο θεμα εδω και 5-6 ποστς, μπας και το σωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις