Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

E oχι οι αναβολες δινονται μονο για να γυρισουν παικτες των αλλων.

Ποτε πηραμε τον Μπουρουση? :rolleyes:

Και στην τελικη ρε μαγκες εγω τον εχασα το Μαριτς τι εγινε?

Ε, δεν ξερεις και συ τωρα?

Την κοντης αυτης της φταινε αυτες...

Γαστρεντεριτιδα ο Νικολας.

Ναι στην αναβολη! :mrgreen:

Πως στο καλο το επαθε, αφου δεν ηπιε ακομα νερο στο ΣΕΦ :eek:

Δημοσ.

Μπορεί να δοκίμασε από αυτό που παίρνει ο Μπατίστ και να μην το άντεξε ο οργανισμός του...

Nαι, ναι, τη "ντοπα" για να σουταρει καλυτερα :mrgreen:

Δημοσ.

Όχι την κόκα κόλα που είχε αγκαλιά και έτρεχε στην Κηφισίας στα γηπεδάκια μόλις στούκαρε με τον μηχανόβιο :mrgreen:

Δημοσ.

Ο μηχανοβιος στουκαρε με τον Μαικ.

Και δεν χρειαζοταν αμαξι, αν πεσεις πανω στον Μαικ παθαινεις ατυχημα.

Ρωτα τον Οζμπολτ

ΥΓ. Εχει πλακα στο συλλογο του Τζορτζεβιτς, του Γκαλετι, του Κοβασεβιτς (και οπου ναναι θα μαθουμε και για κανα Ντουντου) να λεγονται τετοια

Δημοσ.

Είπε ο οπαδός του συλλόγου που κατέστρεψε τον Οικονόμου και που είχε παίχτη που έπαιρνε αποδεδειγμένα ντόπες (Βαβρίζνιακ)

Να μου πεις για κανέναν Κίντελ με το τσιγαριλίκι Οκ αλλά μέχρι εκεί...

(και οπου ναναι θα μαθουμε και για κανα Ντουντου)

facepalm.tiff

Αυτή η ντόπα που έπαιρνε ο Ντουντού, πρέπει να έχει σταματήσει να κυκλοφορεί, γιατί προκαλούσε αντίθετα αποτελέσματα.

Ρωτα τον Οζμπολτ

http://www.youtube.com/watch?v=8Y6PzxZjBPU

Γιατί δεν τον ρωτάς εσύ? Φαντάζομαι στο σύλλογο που υποστηρίζεις, το να πατάς στο κεφάλι πεσμένο παίχτη θεωρείται μαγκιά.

Δημοσ.

Κακως ζητησε συγγνωμη. Ναι, ειναι μαγκια. Γιαυτο μην τον τσαντισετε σημερα

Η ντοπα του Ντουντου δεν εφερε καθολου αντιθετα αποτελεσματα. Απλα ειναι σαν το κουτσουρο. Καιει και μετα μενουν σταχτες

ΥΓ. Ναι, ειδικα ο Οικονομου πρεπει να ειχε παρει πολυ ντοπα ρε μαν, φαινοταν αλλωστε... :mrgreen:

Δημοσ.

Χωρίς ίχνος ειρωνείας, βλέπω τώρα στιγμιότυπα από τη συναυλία της "Αχ μωρέ η Αννούλα" με την καλλιτέχνιδα να ζητάει από τον Σισέ να μείνει! OMG! Τίποτα άλλο.

Για το ντέρμπυ, καλά που υπάρχουν και οι φίλοι οπαδοί του ΠΑΟ του φόρουμ γιατί δεν είχα ιδέα. Ελπίζω να μην είναι αργά, εκεί κοντά στις 11, γιατί θα βρεθώ σε μεγάλο δίλημμα... not!

Δημοσ.

Μάλλον αφού τον κράτησε ο προπονητής σας πίστευε ότι θα τον μάθει να καρφώνει...

Εξάλλου, σύμφωνα με τα λεγομενά σας, αυτός όλα τα μπορεί...

Βέβαια μόνο ντοπαρισμένος άνθρωπος ή βάζελος θα μπορούσε να το δηλώσει αυτό:

Σύμφωνα με τον Νίκο Οικονόμου, η τάπα του Στόγιαν Βράνκοβιτς ήταν καθαρή: «Δεν έχει καμία σημασία αυτό που λένε. Ήταν μία πολύ δύσκολη φάση, που εγώ πιστεύω ότι το καλάθι ορθώς δεν μέτρησε. Παρόμοιες καταστάσεις έχουν προκύψει και σε άλλους τελικούς, δεν τα είδαμε για πρώτη φορά. Ήταν μεγάλη επιτυχία μίας ελληνικής ομάδας και το καλό είναι δεν στάθηκε μόνο εκεί, αλλά είχε και συνέχεια (σ.σ. ο Παναθηναϊκός)».

http://www.sport-fm.gr/article/469408

Non call λοιπόν και στην τάπα...

Κακως ζητησε συγγνωμη. Ναι, ειναι μαγκια. Γιαυτο μην τον τσαντισετε σημερα

http://www.youtube.com/watch?v=euvrPCcO8LI

Δόξα και τιμή :mrgreen:

Έμαθα θα είναι στις κερκίδες σήμερα να επιληφθεί της οποιασδήποτε πράσινης πρόκλησης. :D

Δημοσ.

Μάλλον όταν τον πήρε ο προπονητής σας πίστευε ότι θα τον μάθει να καρφώνει...

Εκτος λοιπον απο το οτι ο Οικονομου ντοπαριζοταν αλλα δε μπορουσε να καρφωσει με 2.06 μποι, τωρα μαθαινουμε οτι τον εφερε ο Ομπραντοβιτς στον ΠΑΟ, ασχετα αν αυτοι οι 2 δεν συνεργαστηκαν ποτε τους :-D

Η Britannica του μπασκετ...

Δημοσ.

Είπε η Britanica Online της Γεωγραφίας :lol:

Βέβαια, έχεις μείνει λίγο πίσω στο quote, γιατί αλλάχθηκε 2 δεύτερα μετά την δημοσίευση. Με το χέρι στο F5 σε βλέπω. :rolleyes:

Δημοσ.

Μάλλον αφού τον κράτησε ο προπονητής σας πίστευε ότι θα τον μάθει να καρφώνει...

Ακομα και με το edit που εκανες ΠΑΛΙ λαθος εισαι.

Δοκιμασε αλλο 1 edit ισως πετυχεις και τιποτα σωστο :-D

Είπε η Britanica Online της Γεωγραφίας :lol:

Βέβαια, έχεις μείνει λίγο πίσω στο quote, γιατί αλλάχθηκε 2 δεύτερα μετά την δημοσίευση. Με το χέρι στο F5 σε βλέπω. :rolleyes:

Πως γινεται να ειμαι με το f5 στο χερι και να εχω ποσταρει 6 λεπτα μετα απτο δικο σου ποστ? Στο μεταξυ ποσταρα 6 λεπτα αργοτερα, αλλα εσυ στα 2 δευτερα εκανες edit...

Selfpawned η Britannica.

Δημοσ.

Ακομα και με το edit που εκανες ΠΑΛΙ λαθος εισαι.

Δοκιμασε αλλο 1 edit :-D

Το 99 ο Οικονόμου δεν έπαιζε στον βάζελο? Ή μήπως έπαιζε σε καμιά αφρικανική ομάδα ονόματι Μακάμπι και δεν το ξέρω? :lol: :rolleyes:

Πως γινεται να εχω ποσταρει 6 λεπτα μετα απτο δικο σου ποστ και εσυ 2 δευτερα μετα να εκανες αλλαγη??

Αχαχαχ α ρε Britannica.

Αργείς χαρακτηριστικά, αργείς...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...