Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O θειος με τα λεφτα που έβγαλε απο τσαμπί λιγκ θα μπορούσε να είχε κάνει τον Ολυμπιακό κάτι σαν Πορτο ή Λυων. Και δεν εννοώ κατάκτηση της κούπας αλλα μία σταθερή παρουσία στους 16 και αν καθόταν καμια καλή κλήρωση στους 8.

Αντιθέτως ίδρυσε με μεγάλη επιτυχία τις σχολές προπονητικής Ι.Ε.Κ Σώκος. Και ποιος δεν έγινε προπονητης στον Ολυμπιακό....Στις μεγάλες στιγμές συγκαταλέγεται και η πρόσληψη Αλέφα.

Φυσικά και η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι σημαντικότατη υπόθεση (καθως αυτό σου εξασφαλίζει χρήμα και συμμετοχη στο τσουλου) αλλα δυστυχώς βολευόταν μόνο με αυτό.

• Απαντ. 12,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γίνεται να ζητήσουμε αναβολή του τελικού εως ότου να γυρίσει ο Ρασο ? :Ρ

Δεν σου φτανει αυτη που πήρατε όσο να γυρισει ο Μπουρούσης? :mrgreen:

Δημοσ.

Προσωπικα δεν θελω να κερδισουμε με πανω απο 3 ποντους στο ΣΕΦ, ενω δεν εχω κανενα προβλημα να ηττηθουμε.

Ειδικα στη συγκεκριμενη περισταση που ο γαυρος μπορει να πει οτι ειχε απουσιες. Ευχομαι στον ΟΣΦΠ τον μηνα Μαιο να ειναι πληρεστατος και με πλεονεκτημα εδρας. Αρκει να ειναι και η δικη μου ομαδα πληρης.

ΥΓ. Μεγαλη ζημια εκανε η Σιενα στους φιλαθλους του ΠΑΟ. Απο εκει που ο γαυρος ηταν η πιο φορμαρισμενη ομαδα της Ευρωπης, απο εκει που Σπανουλης φυσαγε, ο Παπαλουκας διπλοφυσαγε, ο Νεστεροβιτς ηταν αεριοθουμενος, ο Μαυροκεφαλος αποκαλυψη και γενικα ολη η ομαδα ητανε πυραυλοκινητη, ενω ο ΠΑΟ ηταν του εναμιση pg, τωρα παραμονες ντερμπυ συζυταμε για το οτι δεν βγηκε ο Νιλσεν, οτι ο Τεοντοσιτς εχει τη μεση του, θυμηθηκαμε μεχρι και τον ξεχασμενο εδω και ετη Βασιλοπουλο κλπ. Ουτε καζουρα δεν μπορουμε να κανουμε πλεον οταν βλεπουμε τους πρωην λαλιστατους φορουμιστες, με πεσμενο ηθικο. Και ουτε θα μπορουμε να κανουμε σε περιπτωση που παρουμε πλεονεκτημα εδρας...Ατιμη Σιενα

Δημοσ.

Γίνεται να ζητήσουμε αναβολή του τελικού εως ότου να γυρίσει ο Ρασο ? :Ρ

E oχι οι αναβολες δινονται μονο για να γυρισουν παικτες των αλλων.

Ασχετο βεβαια πως αν ειχε ξοδεψει ο Παο αλλαγη ξενου για να παιξει στο Κυπελλο (που εν τελει ματαιωθη) χανοντας το δικαιωμα να αποκτησει ακομη εναν ξενο (αρα δηλαδη να μπορουσαμε να παρουμε ΝΒΑερ στη θεση του τραυματια Νεστεροβιτς) και αναβαλλοταν ο αγωνας, τοτε θα ειχαμε λαικα δικαστηρια για "παραγκες" και συναφη..

Δημοσ.

Ζητησε αναβολη ο ΠΑΟ? Ποτε συνεβη και δεν το εμαθα?

Προσεξτε τι γραφω γιατι γνωριζω τι θα μου απαντησετε..

Και στην τελικη ρε μαγκες εγω τον εχασα το Μαριτς τι εγινε?

Δημοσ.

E oχι οι αναβολες δινονται μονο για να γυρισουν παικτες των αλλων.

Ποτε πηραμε τον Μπουρουση? :rolleyes:

Και στην τελικη ρε μαγκες εγω τον εχασα το Μαριτς τι εγινε?

Ε, δεν ξερεις και συ τωρα?

Την κοντης αυτης της φταινε αυτες...

Γαστρεντεριτιδα ο Νικολας.

Ναι στην αναβολη! :mrgreen:

Πως στο καλο το επαθε, αφου δεν ηπιε ακομα νερο στο ΣΕΦ :eek:

Δημοσ.

Μπορεί να δοκίμασε από αυτό που παίρνει ο Μπατίστ και να μην το άντεξε ο οργανισμός του...

Nαι, ναι, τη "ντοπα" για να σουταρει καλυτερα :mrgreen:

Δημοσ.

Όχι την κόκα κόλα που είχε αγκαλιά και έτρεχε στην Κηφισίας στα γηπεδάκια μόλις στούκαρε με τον μηχανόβιο :mrgreen:

Δημοσ.

Ο μηχανοβιος στουκαρε με τον Μαικ.

Και δεν χρειαζοταν αμαξι, αν πεσεις πανω στον Μαικ παθαινεις ατυχημα.

Ρωτα τον Οζμπολτ

ΥΓ. Εχει πλακα στο συλλογο του Τζορτζεβιτς, του Γκαλετι, του Κοβασεβιτς (και οπου ναναι θα μαθουμε και για κανα Ντουντου) να λεγονται τετοια

Δημοσ.

Είπε ο οπαδός του συλλόγου που κατέστρεψε τον Οικονόμου και που είχε παίχτη που έπαιρνε αποδεδειγμένα ντόπες (Βαβρίζνιακ)

Να μου πεις για κανέναν Κίντελ με το τσιγαριλίκι Οκ αλλά μέχρι εκεί...

(και οπου ναναι θα μαθουμε και για κανα Ντουντου)

facepalm.tiff

Αυτή η ντόπα που έπαιρνε ο Ντουντού, πρέπει να έχει σταματήσει να κυκλοφορεί, γιατί προκαλούσε αντίθετα αποτελέσματα.

Ρωτα τον Οζμπολτ

http://www.youtube.com/watch?v=8Y6PzxZjBPU

Γιατί δεν τον ρωτάς εσύ? Φαντάζομαι στο σύλλογο που υποστηρίζεις, το να πατάς στο κεφάλι πεσμένο παίχτη θεωρείται μαγκιά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...