Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Ολυμπιακός δεν κερδίζει τον Παναθηναϊκό μόνο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και στις μικρότερες. Σήμερα το πρωί στου Ρέντη το εφηβικό των «ερυθρολεύκων» κέρδισε με 3-1 τους «πράσινους» στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

Τα γκολ των Πειραιωτών πέτυχαν οι Κατσούλης (22’), Πουλάκης (32’) και Βέργος (65’). Για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει προσωρινά ο Δώνης (40’).

Εξάλλου, ο Ολυμπιακός έχει διαφορά 19 βαθμών από τον δεύτερο Παναθηναϊκό στον α’ όμιλο και περιμένει εδώ και καιρό το Final 4, στο οποίο θα λάβουν μέρος οι δύο πρώτες ομάδες από τον α’ και β΄ όμιλο του πρωταθλήματος.

http://www.sportdog.gr/article/23380/ton-kerdizei-kai-sto-epheviko

Δημοσ.

Σοβαρα τωρα, καναμε το 0-2, 3-2 για τριτο σερι παιχνιδι??

Ξεκινήσαμε το παιχνίδι και πραγματικά πιστεύαμε ότι δεν χάνουμε ούτε σήμερα, αλλά όταν έγινε το 2-0 σετ τότε σιγουρευτήκαμε. Στην ανάπαυλα δε, όταν συγκεντρωθήκαμε στον πάγκο, η ατάκα που λέγαμε μεταξύ μας ήταν: «Εντάξει μωρέ 2-0, δικό μας είναι το παιχνίδι»!
http://www.katimagiko.gr/blog/16576/xana-xana-kai-xanavideo χαχαχαχαοχαοχοαοχοαχοαοχαο......!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Δημοσ.

φαίνεται η απουσία του ντουντου:-D

Ποτουρίδης χαραμίζεται αμυνα

βάλτον 10αρι:mrgreen:

Αυτα τα δύο σχόλια ακριβώς ήθελα να κάνω!

Μου έχει σπάσει κι η νόβα τα νεύρα, μόνο στο supersports hd το έχει σε συνεχή ροή και με το δεκτή μου δεν βλέπω το hd, οπότε αρκούμαι στο εναλλάξ με αλλα παιχνίδια.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

ο Ποτουριδης ΔΕΝ μπορει.. οποτε εχει παιξει ειναι ο ο ορισμος της γκελας. ναι ειπαμε μικρος ειναι αλλα..

Δημοσ.

ο Ποτουριδης ΔΕΝ μπορει.. οποτε εχει παιξει ειναι ο ο ορισμος της γκελας. ναι ειπαμε μικρος ειναι αλλα..

Mια χαρα μπορει ..

Ενταξει επαιξε 2-3 ματς και τον καναμε αχρηστο ...

Και σε αυτα τα λιγα παιχνιδια που εχει παιξει εγω θυμαμαι οτι ειχε δειξει πολυ καλα στοιχεια ...

Εδω αλλοι παιζουν παραπανω και ακομα τους δινουμε ευκαιριες ..

Και τον μικρο τον κρεμασαμε ακομα δε μπηκε ....

Αυτα ΜΟΝΟ στην Ελλαδα γινονται ....

Δημοσ.

Ο Ποτουριδης εβγαζε ματια σε αλλα σοβαροτερα παιχνιδια

Απλα ετυχαν καποιες φασεις σημερα που η ομαδα δεν κατεβηκε καν να παιξει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...