MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Βασικα ναι, δε το διατυπωσα σωστα. Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν ο Σχορτσανιτης εχει γινει πολυ καλος σεντερ, οχι αν ειναι καλυτερος απο τον Γιαννη "dirk" Μπουρουση. O χοντρος και επι Ολυμπιακου ηταν καλος στη θεση του αλλα ειχε σοβαρα προβληματα που τον εμποδιζαν να εχει διαρκεια και να ειναι χρησιμος. Α. Καμια διαθεση για αμυνα και αδυναμος κρικος ολης της αμυντικης διαταξης Β. Επιθετικα φαουλ και βηματα. Γ. Φυσικη κατασταση Δ. Χαρακτηρας. Εκ των πραγματων εχει διορθωσει τη φυσικη του κατασταση, φαινεται απτους χρονους συμμετοχης του, οταν στον ΟΣΦΠ εβγαζε ~10λεπτα. Εκ των πραγματων εστρωσε κωλο και δουλευει στη Μακαμπι. Εκ των πραγματων τελειωσαν τα επιθετικα φαουλ, λογω κανονισμων. Απο βηματα, στα πλειοφφ που τον τσεκαρα εχει βελτιωθει. Αυτο που δε ξερω ειναι αν εμαθε να παιζει αμυνα και αν ειναι σταθερος στα αμυντικα του καθηκοντα. Οπως και να χει και πριν φυγει απτον ΟΣΦΠ ΘΑ ηταν καλυτερος του Μπουρουση αν ειχε πνευμονια και διαθεση. Τωρα τα εχει και τα 2 . Και οπως ειπα ο Μπουρου δεν ειναι σεντερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Κι εγώ είμαι ο καλύτερος Έλληνας κατασκευαστής αυτοκινήτων. Αφού δεν υπάρχει δεύτερος, σοβαρολογούμε? Ισα ισα, επειδη δεν υπαρχει δευτερος, ειναι πολυτιμος. Δηλαδη δεν ειναι πλεονεκτημα να ειναι Ελληνας ο αλλος, χωρις να ξοδευεις θεση ξενου αναγκαστικα? Αν διωξεις τον Μπουρουση, θα εχεις 2 ξενους σεντερ? Μεγαλο ρισκο. Στο 4 υπαρχει ουτως η αλλως ο Μαυροκεφαλιδης που ειναι πολυ καλυτερος παικτης απ τον Πριντεζη. Τον εχεις δει τον Σχορτσιανιτη μιντι η το λες κοιτωντας τα στατιστικα του? Δεν ειρωνευομαι, απλα ρωταω επειδη εγω δε τον εχω δει φετος και μου φαινεται περιεργο να αλλαξει τοσο πολυ καποιος.Και ειδικα αυτος. Σε φυσικη κατασταση μην περιμενεις να δεις καμια τρελη διαφορα. Ειναι ρισκο να δινεις την θεση βασικου στην ομαδα σου στον ΣΟφοκλη, οταν εισαι ομαδα Φαιναλ 4. Ενω ειχε τεραστιο ταλεντο, ο ιδιος φροντισε να αποδειξει πως ειναι αναξιοπιστος. Αν στο μελλον παρουσιασει σταθεροτητα και φροντισει ο ιδιος να πεισει τους επικριτες του που (δικαιως) δεν τον πιστευουν, θα γινει τρομερο εργαλειο για οποιαδηποτε ομαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 0-2 με τον Yordanov να μας έχει κάνει τανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Ακόμα μιλάτε για τον παίκτη-απάτη Σοφοκλή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Καποιος μιλησε για "αποδειξεις" πως ο ΟΣΦΠ εχει στησει παραγκα.. Αραγε αυτες τις "αποδειξεις" τις λαμβανει υπ' οψιν του? http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/1054708047-%C2%AB%CE%A3%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%A0%CE%B1%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%94%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%B1%C2%BB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 lol! 40 εμείς, 36 όλοι τους! Υ.Γ: Τον Πατέρα βοηθούσε να ξεπλύνει την μπουγάδα ο Δαλούκας. Έ, και πάνω στο ξέπλυμα έγινε ότι έγινε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Aραξε εχουμε και τον "Θαμνακια" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Φέρτε πίσω τα κλεμμένα του 2004 και του 2010! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μιας και ο Chris αναφερεται σε εμενα, να διευκρινησω πως αυτο που ειπα οτι για εμας δεν υπαρχει καμια αποδειξη, το ειπα για το μπασκετ και τις αιτιασεις των Ολυμπιακων για στημενα πρωταθληματα Α1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Παντως ο Πατερας δεν κυκλοφορει με το ονομα Βαγγελας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Το ξαναείπα ότι το "Βαγγέλη ψάξου" αφορά εσάς και όχι τον Ολυμπιακό. Όταν μιλούσε ο Μπέος για συρραφή, κάτι ήξερε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μενει να αποδειχτει οπως και αλλα..Αλλα εγω αναρωτιεμαι δεν θα επρεπε να περασουν αλλη μια οι κυριοι που εμπλεκονται για ψευδες καταθεσεις? Οι νομοι τηρουνται μονο απο μερικους σε αυτη την χωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δεν πρόκειται να αποδειχθεί τίποτα, αλλά εγώ σας τα έχω πει καιρό τώρα και οι ενδείξεις με δικαιώνουν. Ο μόνος πάντως που δεν θα περάσει ξανά από τον εισαγγελέα είναι ο Μπέος. Σπάσε πλάκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Oι πιο ωραιοι απο αυτες τις ιστοριες ειναι αυτοι που ξερουν, και βγαζουν λεφτα απτο στοιχημα. Ουτε το ονομα τους φαινεται πουθενα. Ουτε διασυρονται δημοσιως. Ουτε τρεχουνε σε δικαστηρια. Ουτε χαιρονται σα χαζοι για τα στημενα κατορθωματα της ομαδας τους. Ουτε λυπουνται σα χαζοι για τις ανελπιστες στημενες γκαφες της ομαδας τους. Και η τσεπη τους παχαινει παραπανω απο ολους τους ανωτερω μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 0-2 με τον Yordanov να μας έχει κάνει τανα Kαι κλασικά 3-2 :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις