Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μια χαρα παικτης ειναι ο πριντεζης, δεν καταλαβαινω την ειρωνια σας. Εχει καλυτερο ο ολυμπιακος αυτη την στιγμη?

Ξερει και τα κατατοπια, ουτε θα χρειαστει να προσαρμοστει ουτε τπτ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιχταρας. Και νικητης πανω απ' ολα. Και ναι, ο ολυμπιακος εχει καλυτερο στη θεση του. 2 παικτες μαλιστα.

Το μονο που περιμενουμε ιεναι οτι θα ειναι ξεκουραστος μια που δεν επαιζε ολη τη χρονια και ισως μπορεσει να βγαλει πολλη ενεργεια.

Παιχταρας. Και νικητης πανω απ' ολα. Και ναι, ο ολυμπιακος εχει καλυτερο στη θεση του. 2 παικτες μαλιστα.

Το μονο που περιμενουμε ιεναι οτι θα ειναι ξεκουραστος μια που δεν επαιζε ολη τη χρονια και ισως μπορεσει να βγαλει πολλη ενεργεια.

Ο Μπουρούσης δηλαδή είναι νικητής? Παίχτης των 2 μυρίων και έχει πάρει ένα κύπελλο όλο κι όλο?

Και τον Ταπούτο να φέρουμε αν χρειαστεί, αρκεί να απαλλαγούμε από το αυστραλιανό ανέκδοτο.

Oχι, αλλα αυτη τη στιγμη ειναι ο καλυτερος Ελληνας σεντερ.

2 λαθη σε 10 λεξεις.

Πρωτον δεν ειναι σεντερ, ειναι κατα συνθηκη σεντερ. Θα θελε να παιζει 4 αλλα τον βαζουν με το ζορι στο 5 λογω υψους και για κανενα αλλο λογο.

Δευτερον, θα κωλοτουμπιασω για τον συγκεκριμενο παιχτη, αλλα τι να κανω, αλλαξε περιβαλλον και εγινε αλλος ανθρωπος και αλλος παιχτης σοβαρευτηκε κατα κυριο λογο και οφειλω να το παραδεχθω οσο και αν δεν τον χωνευω. Ευνοειται φυσικα κι απο τους νεους κανονισμους, κατι που δε συμβαινει με τον Μπουρουση για παραδειγμα. Ο χοντρος λοιπον ειναι ο καλυτερος Ελληνας σεντερ μεχρι στιγμης στην Ευρωλιγκα.

Τον εχεις δει τον Σχορτσιανιτη μιντι η το λες κοιτωντας τα στατιστικα του?

Δεν ειρωνευομαι, απλα ρωταω επειδη εγω δε τον εχω δει φετος και μου φαινεται περιεργο να αλλαξει τοσο πολυ καποιος.Και ειδικα αυτος.

Τον εχεις δει τον Σχορτσιανιτη μιντι η το λες κοιτωντας τα στατιστικα του?

Δεν ειρωνευομαι, απλα ρωταω επειδη εγω δε τον εχω δει φετος και μου φαινεται περιεργο να αλλαξει τοσο πολυ καποιος.Και ειδικα αυτος.

Δεν τον εχω δει εκτος απο τα πλειοφφ με την Καχα. Τα οποια παρεπιπτοντως ειναι υπεραρκετα για να πει κανεις "βλεπω αλλο παιχτη".

Παρολα αυτα εχω δει τον Μπουρουση και δε νομιζω πως ο φετινος Σχορτσιανιτης, βαση ΚΑΙ των στατιστικων δεν γινεται να ειναι χειροτερος απο τον μια τραυματια, μια μαλωμενο με τον προπονητη, μια μαλωμενο με τον Παπαλουκα, μια μαλωμενο με τον εαυτο του.

Η βασικη διαφορα των 2 παιχτων που κανει τον Σχορτσιανιτη καλυτερο σεντερ, ειναι οτι ο χοντρος ΕΙΝΑΙ σεντερ. Ο Μπουρουσης δεν ηταν, δεν ειναι και δεν θα γινει σεντερ. Και φυσικα οποτε βρισκει αντιπαλους, ΣΕΝΤΕΡ, τον κανουνε γιογιο σε αμυνα και επιθεση, οver the years.

Εξαλλου και σε επιπεδο εθνικης, στο Μουντομπασκετ, ηταν απο τους χειροτερους παιχτες της ομαδας, να μην πω ο χειροτερος.

Βασικα ναι, δε το διατυπωσα σωστα.

Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν ο Σχορτσανιτης εχει γινει πολυ καλος σεντερ, οχι αν ειναι καλυτερος απο τον Γιαννη "dirk" Μπουρουση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...