Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ευκολο ματς σημερα, με καλυτερο κατα τη γνωμη μου τον Μανιατη.

Η ομαδα δεν εδειξε αδιαφορη σε κανενα σημειο του αγωνα κι αυτο ηταν το σωστο

Αν εδινε κ το πεναλντι θα ταν καλυτερα

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο καλυτερος του Τσαρτσαρη ? Ο ψηλος που ελειπε απο σας τοσα χρονια και η μεταγραφη του απεδειξε οτι υπαρχει προγραμματισμος πλεον? Ο final4 eurocup mvp? Ο παιχτης που σαρωσε στο μουντομπασκετ? Ο κλασεις ανωτερος του Πριντεζη?

Ειναι αυτος ο παιχτης ανεκδοτο? Σα δε ντρεπεσαι :devil:

Ειδικά για τον Νίλσεν, δεν έχει ειπωθεί ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο εδω μέσα.

Μ αρεσει που απαντας.

Ο Νιλσεν εχει πρωτα και κυρια θεμα με τη φυσικη του κατασταση. Εχει λαπαδιασει σε σχεση με περυσι.

Ρε, ιδέα μου ή 1η φορά είδα τον Ριέρα να τρέχει πάνω-κάτω και έμεινα; :lol:

ωραια μπαλιτσα στο β' αλλα ο ντουντου παραμενει φλαπατσας.επαιξε κ ο μανιατης καλα.μιραλας κ τζεμπουρ απλα δεν παιζονται.....

Ωραία μπάλα στο Β' ημίχρονο αν και το σημερινό μάτς δεν έλεγε τίποτα. Το κύκνειο άσμα της φετινής ομάδας του Βαλβέρδε το είδαμε στο μάτς με την ΑΕΚ.

Ελπίζω να γίνει σωστός σχεδιασμός εν όψει Champions League.

Nταξει εσυ προφανως δεν θυμασαι και δεν σε κατηγορει κανεις γιαυτο.

Μ αρεσει που απαντας.

Ο Νιλσεν εχει πρωτα και κυρια θεμα με τη φυσικη του κατασταση. Εχει λαπαδιασει σε σχεση με περυσι.

ΑΛΛΑ εσυ για ποιο λογο προσπαθεις να κανεις τον κινεζο ταχα και βγαινεις να ειρωνευτεις κιολας? :-D

Παμε λοιπον τα ανεκδοτα για τον Νιλσεν:

Επισης ο Νιλσεν ο ακυρος και μετριοτατος ειναι eurocup final4 mvp..

Ενω οι Τσαρτσαρης/Περπερογλου/Καλαθης ειναι παικτες πρωτης γραμμης..

Ο Νιλσεν ειναι ψηλος που ελειπε απο εμας τοσα χρονια. Πλεον φαινεται πως υπαρχει ξεκαθαρος προγραμματισμος στην ομαδα, και πως οι αρμοδιοτητες δεν θα μοιραστουν ανισοβαρως οπως περυσι, οπου 2 παικτες παιζαν 75 λεπτα συνολο σε καθε αγωνα και βαζαν 40 ποντους.

Εμενα η μεταγραφη αυτη μου εδειξε κατι που μας ελειπε τα προηγουμενα χρονια-ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ στις κινησεις μας.

Απο ταλεντο φυσικα, δεν ειναι το πρωτο ονομα. Αλλα γ αυτα που τον θελουμε, ειναι ο καταλληλοτερος.

XAxa ε οχι ρε συ, συγκριση Νιλσεν-Πριντεζη δεν υπαρχει με καμια Κυβερνηση! Κλασεις ανωτερος ο Αυστραλος, και θα το παιξει το μπασκετακι που μπορει..

Ποσο πιο self-pwned?

Α και ο λαπαδιασμενος Νιλσεν, ολως τυχαιως τον Οκτωβρη ηταν γρηγορος:

btw πως σ φανηκαν τα πλαγια βηματα του Νιλσεν? Αρκετα γρηγορος παικτης Imho

θα μου πεις τον Οκτωβρη ειχαμε 2010, αρα ναι απο μια αποψη, περυσι ηταν γρηγορος και φετος λαπαδιασμενος.

παιδια δεν ξερω αλλα με μιραλα κ τζεμπουρ ειμαστε κομπλε στην επιθεση ε?θαρθει κ ο πιστολερο.τωρα στα ακρα κ κεντρο θελει ψαξιμο!!!

Καλα ρε μιντι δε βαριεσαι να ψαχνεις lol

Ε τι ειπε ο ανθρωπος, οτι ο Νιλσεν θα παιξει το μπασκετακι που μπορει.

Μια χαρα επαιξε αυτο που μπορουσε :lol:

Παμε λοιπον τα ανεκδοτα για τον Νιλσεν:

Δεν λέει πουθενά ότι είναι καλύτερος του Τσαρτσαρή πάντως. Λέει ότι με τις περγαμηνές που ήρθε και με τις προσδοκίες που είχε δημιουργήσει από την περσινή χρονιά δεν είναι χειρότερος των 3 που προανέφερε και το post έχει δημοσιευτεί πότε ακριβώς? Το καλοκαίρι? Αν ναι, λογικότατο το βρίσκω. Η μόνη ένσταση που έχω είναι σχετικά με τη συγκρισή του με τον Τσαρτσαρή, μιας και όταν ήταν στα καλά του και νεότερος, ήταν 2 κλάσεις πάνω από τον περσινό Νίλσεν, αλλά δικαίως συγκρίνεται με Περπέρογλου και Καλάθη.

Το ότι ο άνθρωπος βγήκε τέτοιο ανέκδοτο, ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν θα μπορούσε να το προβλέψει.

θα μου πεις 2010 ηταν ο Οκτωβρης, αρα ναι απο μια αποψη, περυσι ηταν γρηγορος και φετος λαπαδιασμενος.

Επειδη δεν εχεις ιδεα, να σε πληροφορισω πως σ αυτο το επιπεδο, 10 μερες να μεινεις εκτος ατομικων προπονησεων, βαρη, κτλ, τοτε χανεις πολυ σε φυσικη κατασταση. Αν τον εβλεπες περυσι στη Βαλενθια θα καταλαβαινες τι σου λεω, και ποια η διαφορα.. Οποτε σαφως και ειναι λαπαδιασμενος σε σχεση με περυσι, και καλλιστα αυτη η συγκριση θα μπορουσε να γινει και σε συγκριση με τον περασμενο μηνα.

Βεβαια, η λογικη πως ειμαι self-pawned μια που υποστηριξα πως ενας τετοιος παικτης λειπει απο τον οσφπ, βρισκεται μονο στο παραλληλο συμπαν που ζεις. ΦΥΣΙΚΑ και ελειπε ενας παικτης με τα χαρακτηριστικα του Νιλσεν και αυτος ηταν και ο λογος που τον χρησιμοποιησε ο Ντουντα με τη Σιενα. Και σαφως και δεν υπαρχει καμια συγκριση Νιλσεν-Πριντεζη.

Αλλα επειδη βλεπω οτι δεν καταλαβαινομαστε, παραδεχομαι οτι δεν ξερω μπασκετ, οτι εσυ εισια ο ΦΙλ Τζακσον και θα σε παρακαλουσα να μην κανεις πλεον quote τα δικα μου ποστς, ουτε να τα σχολιαζεις, ακομα και αν κατανοω πως θα πρεπει να βρεις κατι αλλο να κανεις για να γεμιζεις τον ελευθερο σου χρονο, απο το να ψαχνεις ποστ 1+ χρονου. Ευχαριστω.

Καταλαβαινεις οτι απαντας-μαλωνεις με τα ποστ σου τωρα, ετσι?

ΥΓ. Ποιος σου ειπε οτι θελει χρονο να βρω τα ποστ μερικων μηνων πισω? Μερικα δευτερολεπτα.

YΓ2. Τι να πει και ο Τσαρτσαρης μπρος στον Νιλσεν, ε? :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...