Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχουμε κενα στο ροστερ, ειναι νεα ομαδα, αλλα στις προσωπικοτητες δεν εχεις δικιο. Στην ομαδα υπαρχουν πολυ/πολλοι σημαντικοι μπασκετμπολιστες, παγκοσμιου βεληνεκους.

Ασε που παιζουμε ουσιαστικα χωρις το βασικο μας 4αρι (αποτυχημενη μεταγραφη), βασικο 3αρι (τραυματιας), αναπληρωματικο 3αρι (εκτος τοπου και χρονου) και με ενα σωρο τραυματισμους απο την αρχη της χρονιας.

Βεβαια, το οτι δεν ψαχνουμε αλλοθι εκει, δειχνει τη διαφορα μας απο τους "απεναντι".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ με το μπάσκετ δεν ασχολούμαι αλλά σοβαρά τώρα, αυτό είναι το ρόστερ μας ή η πρωταπριλιά κρατάει 2 ήμερες;

Η πρωταπριλιά κρατάει 2 μέρες, αφού ξαναμπήκες! :) Που χάθηκες ρε λαμόγιο? :P

Οτι εμεις ξερουμε που βαδιζουμε, για ποιο λογο δεν πανε καλα τα πραγματα, και δεν πεταμε σε ροζ συννεφακια, "αλιευοντας" δικαιολογιες.

Ναι μας το δειξατε καθολη τη διαρκεια της σεζον.

Συμβουλεψου ποστ DKNI στο απεναντι thread και θα δεις ποσο καλα ξερεις που πατατε.

Εχουμε κενα στο ροστερ, ειναι νεα ομαδα, αλλα στις προσωπικοτητες δεν εχεις δικιο. Στην ομαδα υπαρχουν πολυ/πολλοι σημαντικοι μπασκετμπολιστες, παγκοσμιου βεληνεκους.

Προσωπικοτητες παγκοσιμου βεληνεκους ο γαυρος, αρα η Σιενα διαγαλαξιακου βεληνεκους.

Ασε που παιζουμε ουσιαστικα χωρις το βασικο μας 4αρι (αποτυχημενη μεταγραφη),

Αυτο σου λεγαμε το καλοκαιρι αλλα επεμενες οτι ειναι παιχτουρα και βγηκε στη 5δα του Ουεφα του μπασκετ και μπλαμπλα.

βασικο 3αρι (τραυματιας), αναπληρωματικο 3αρι (εκτος τοπου και χρονου) και με ενα σωρο τραυματισμους απο την αρχη της χρονιας.

Βεβαια, το οτι δεν ψαχνουμε αλλοθι εκει, δειχνει τη διαφορα μας απο τους "απεναντι".

Ναι. Ακριβως αυτο φανηκε στο ποστ σου. Δεν ψαχνεις αλλοθι για το βασικα 4ρι που δε σου βγηκε για το βασικο 3ρι που ειναι τραυματιας, για τη νεα ομαδα που μεχρι πριν 1 μηνα ηταν η πιο φορμαρισμενη ομαδα στην Ευρωπη, για τα κενα στο ροστερ που μεχρι πριν 1 μηνα Μπουρουσης-Ρασο ηταν καλυτεροι του Μπατιστ.

Πανω απολα ησασταν ειστε και θα μεινετε προσγειωμενοι σε αντιθεση με τους απεναντι για τους οποιους εγραφες πριν 1 μηνα:

Μιντι, παντως εσεις οι Παναθηναικοι την υπεροψια των τελευταιων χρονων δεν την εχετε. Και αυτο ειναι καλο (για την ομαδα σας).

Ορισμενους σας εκανε ο ΠΑΟ και η Σιενα να παραμιλατε...

Ο Χοψωνίδης το άλωσε το ΟΑΚΑ τελικά?

Ο ΠΑΟ με 10 ποντους στο κεφαλι απτη Μπαρτσα θα ειναι ευχαριστημενος τελικα?

Α και που σαι

Και να τα βάλουμε και λίγο κάτω? Βουγιούκας? Καϊμακόγλου? Τέπιτς? Καλάθης?

Αυτοί είναι οι αναπληρωματικοί των ΔΔ, Μπατίστ, Μάριτς, Νίκολας? Γελάνε και τα backgrounds. Που πα ρε Καραμήτρο?

Πάλι δεν έλειψε ο Σπανούλης; :rolleyes:

Με μια δεκάρα στο κεφάλι ο Παναθηναϊκός θα είναι ευχαριστημένος απόψε.

10 στο κεφάλι και σήμερα η προβλεψή μου μπας και κάνει το θαύμα της η διαιτησία και δούμε λυγμούς και κατάρες για το 1 (ένα) αντιαθλητικό που σφύριξε ανάποδα.

Έβαλε τρίποντο στη Μπαρτσελόνα. Ήταν ένας εκπληκτικός Καλάθης. :rolleyes:

Tρομαρα σου.

Tρομαρα σου.

Όχι, δεν κατάλαβες καλά, εγώ είπα και μπράβο που περάσατε, αλλά ρε παιδί μου ο Χωψωνίδης το άλωσε το ΟΑΚΑ? Είστε δεύτεροι στην Α1 atm?

Δηλαδή πέρυσι τέτοια εποχή που εγώ πήγαινα F4 κι εσύ καθόσουν σπίτι σου, το θεωρούσες κατόρθωμα?

Δηλαδή πέρυσι τέτοια εποχή που εγώ πήγαινα F4 κι εσύ καθόσουν σπίτι σου, το θεωρούσες κατόρθωμα?

Εξαρταται για ποια ομαδα εννοεις τη λεξη κατορθωμα :-D Αν εννοεις οτι ηταν κατορθωμα για τον γαυρο, ε ναι απτη στιγμη που επιασες το ταβανι σου περυσι αποκλειοντας την Προκομ στα πλειοφφ και την Παρτιζαν στον ημιτελικο, φυσικα και ηταν κατορθωμα.

Είστε δεύτεροι στην Α1 atm?

Σαφως και ειμαστε δευτεροι, οπως ημασταν και στη ληξη της κανονικης περιοδου 08-09. Δεν εχεις ιδεα ποσο ομορφο και γλυκο ειναι το πρωταθλημα οταν συνοδευεται απο break στους τελικους. Και πως να εχεις αλλωστε...

μεγαλο ματς και μεγαλη ανατροπη απ την ομαδα μας!!! καναμε 2 κακα σετ, αλλα επιστρεψαμε και το γυρισαμε με 3-2! Μεγαλη βοηθεια ο κοσμος που δε σταματησε το τρσγουδι, ο τρελο-Ντεσπειν και η κινηση του κοουτς με Τζουριτς στο κεντρο!!

2η νικη σε ντερμπι σημερα :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...