AnatoliGR Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ξεχασα μεσα στα νευρα μου πριν να δωσω ενα μεγαλο respect στο Γκορντον. Συγκινητικος αποψε. Σωστος!!!αυτος τα δωσε ολα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Και εκεί που η διαφορά είχε μειωθεί(είτε στους 5,είτε μετά από λίγη ώρα στους 8) τα παλικάρια χάζευαν αλλού αντί να πάρουν κανένα καθοριστικό ριμπάουντ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barrcode Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Καλα τα πηγατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Λεγεται οτι ο mister turnover, αυτος που λογω της απουσιας του ο ΠΑΟ δεν παει... ουτε για τσιγαρα, παλι διεπρεψε σε αμυνα και επιθεση, για 3ο συνεχομενο κομβικο ματς. Δεν ξερω δεν το ειδα, κατι παλιοπαιδα γαυροι μου τα λενε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Αυτοί που τους έλεγες για το ΟΑΚΑ που θα άλωνε? Και να η πραγματική αιτία του χουλιγκανισμού στην Ελλάδα: «Ευτυχισμένος για την πρόκριση μας και τον αποκλεισμό του ΟΣΦΠ» Σε πελάγη ευτυχίας για δύο λόγους έπλεε μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος καθώς όπως είπε εκτός από την πρόκριση των «πράσινων», έχει έναν ακόμα λόγο να είναι χαρούμενος και αυτός δεν είναι άλλος από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Σιένα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου: «Εγώ είμαι Παναθηναϊκός και πολύ ευτυχισμένος για αυτή την πρόκριση. Είμαι, όμως και αντι-Ολυμπιακός και χαίρομαι πολύ που αποκλείστηκαν. Όλοι έλεγαν πως είναι φαβορί η Μπαρτσελόνα αλλά εγώ πήγα μέσα στα παιδιά και τους είπα ότι κατέθεσαν την ψυχή τους και πήραν μια μεγάλη πρόκριση». http://www.sport-fm.gr/article/467621 Μέγας είσαι Σώκρατες και θαυμαστά τα έργα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ρε μidi ελεος με την κομπλα σου στο γαμοΣπανουλη, εχεις περασει τη Μπαρτσα, εχεις προκριθει στο final4, εχεις κανει τα χιλια μυρια και καθεσε να γραφεις για το Σπανουλη. Τι να πω, οτι ναναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ρε μidi ελεος με την κομπλα σου στο γαμοΣπανουλη, εχεις περασει τη Μπαρτσα, εχεις προκριθει στο final4, εχεις κανει τα χιλια μυρια και καθεσε να γραφεις για το Σπανουλη. Τι να πω, οτι ναναι. Δεν ειναι κομπλα με τον Σπανουλη, ειναι αναφορα σε αυτα που γραφοντουσαν ολο το χειμωνα εδω, απανταγαμε με επιχειρηματα και παιρναμε διαφορες περιεργες απαντησεις. Ηρθε η ωρα που αποδειχθηκαν καποια πραγματα, θαρρω και καλο ειναι να υπενθυμιζονται, τωρα που γυριζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Και να η πραγματική αιτία του χουλιγκανισμού στην Ελλάδα: http://www.sport-fm.gr/article/467621 Μέγας είσαι Σώκρατες και θαυμαστά τα έργα σου. Βρίσκει και τα λέει, αλλά για πόσο ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Αδερφε Ερωδιε απαντησα στο απεναντι τοπικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ρε καλά κάνει ο Θανάσουλας και δηλώνει οτι δηλώνει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ρε καλά κάνει ο Θανάσουλας και δηλώνει οτι δηλώνει.... Θες να μου το εξηγησεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Αν ο χουλιγκανισνός ξεκινάει από τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου του Παο, τότε κάτι "σας βιδώσαμε" που λέγανε κάποιοι ... Αλλά ακόμα και αυτός που το πόσταρε είπε συγχαρητήρια για την νίκη του ΠΑΟ αλλά όχι καλή επιτυχια στην Βαρκελώνη. Άσε που ο Γιαν/πουλος λέει ότι είναι Αντιολυμπιακός και χάρηκε που αποκλείστηκε από το final 4 ένας δυνάμει δύσκολος αντίπαλος. Δηλαδή τι να πει; ότι είναι Φιλοολυμπιακός και θα ήθελε να έχει τον ΟΣΦΠ στην Βαρκελώνη γιατί έχει χάσει ήδη μια φορά φέτος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Θες να μου το εξηγησεις? Η μεγάλη του η τάβλα (ποδόσφαιρο) πέταξε μακριά οπότε κάπου πρέπει να ξεσπάσει και αυτός.... Όπως ακριβώς ένας κοινός θνητός.Αν δεν μαμάει στη ζωή του μαμάει στο πληκτρολόγιο.Κάπου πρέπει να ξεσπάσει και αυτός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 ενταξει ρε παιδια εχετε δει κανενα βαζελο να γουσταρει ολυμπιακο?αφου βλεπουν κοκκινα κ τους πιανει πανικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Το σκ εχουμε αγωνες σε πολο κ βολλευ., και μαλιστα ντερμπι. Να στηριξουμε την ομαδα, κ αυτα τα τμηματα ολυμπιακος ειναι! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις