Tilemaxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Η μόνη παραφωνία σε αυτή την ομάδα είναι ο προκλητικότατος και αλλαζόνας Μπουρούσης με ύφος χιλίων καρδιναλίων. Με έναν Ράσο 5 χρόνια μικρότερο θα πηγαίναμε αέρα στο Final 4.
dismemberer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Συζητηση μετα απο καμια 10αρια χρονια. - Το ρεκορ το εχει ο ολυμπιακος αφου στο final8 αναγκασε τη Σιενα να πετυχει μολις 9 ποντους σε 1 ημιχρονο. Σε εκεινο το παιχνιδι μαλιστα της ειχε ριξει 50αρα. - Αντε ρε? Και την πηρε τη κουπα αργοτερα να φανταστω ε? - Οχι..Τον απεκλεισε η Σιενα..
Tilemaxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ε ναι, όπως ο περσυνός ΠΑΟ που είχε κερδίσει την ΤΣΣΚΑ σε φιλικό προετοιμασίας και ανακυρήχθηκε ο καλύτερος ΠΑΟ ever απο τα μέλη του Insomnia.
dismemberer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Που κολλαει ο βαζελος σε αυτο που ειπα? Με τα καμαρια μας τα εχω που πιστεψαν μετα την πρωτη εμφανιση οτι θα περασουν αερα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ε ναι, όπως ο περσυνός ΠΑΟ που είχε κερδίσει την ΤΣΣΚΑ σε φιλικό προετοιμασίας και ανακυρήχθηκε ο καλύτερος ΠΑΟ ever απο τα μέλη του Insomnia. Αυτο το φιλικο ουτε που το θυμαται κανεις. Τον τελικο του Βερολινου εναντιον της ΤΣΣΚΑ+3 διαιτητων που εβγαλε νικητη τον ΠΑΟ σιγουρα τον θυμουνται ολοι (και εσεις καθως ησασταν αμεσα ενδιαφερομενοι, μιας και ειχατε αποκλειστει προηγουμενως απο εμας).
Tilemaxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Αυτο το φιλικο ουτε που το θυμαται κανεις. Τον τελικο του Βερολινου εναντιον της ΤΣΣΚΑ+3 διαιτητων που εβγαλε νικητη τον ΠΑΟ σιγουρα τον θυμουνται ολοι (και εσεις καθως ησασταν αμεσα ενδιαφερομενοι, μιας και ειχατε αποκλειστει προηγουμενως απο εμας). Καμία σχέση ο ΠΑΟ του 2009 με εκείνον του 2010.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Καμία σχέση ο ΠΑΟ του 2009 με εκείνον του 2010. Βασικα την σωστη απαντηση σε αυτα που γραφεις στην εδωσε απο πανω ο dismemberer, οποτε αρκουμαι σε thumbs up στο post του και δε το συνεχιζω γιατι δεν εχει νοημα
Chris_85 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Πως γινεται και η διαιτησια σας παει Κ#$#$φερατζα στην Ευρωλιγκα και στην Α1 ευχαριστουμε το Θεο οταν παιρνουμε αμφισβητουμενο σφυριγμα για καθε 10 δικα σας..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Πως γινεται και η διαιτησια σας παει Κ#$#$φερατζα στην Ευρωλιγκα και στην Α1 ευχαριστουμε το Θεο οταν παιρνουμε αμφισβητουμενο σφυριγμα για καθε 10 δικα σας.. Α. Αυτο το 1 προς 10 στην Α1 ειναι στη σφαιρα της φαντασιας σου. Ακομα και παραπανω σφυριγματα να παιρνω, 1 προς 10 αναλογια δε μπορεις να βγαλεις σε κανενα ματς στα χρονικα. Ειπαμε ο Γιαννακης αν προπονησε καποιον καλα, αυτοι ηταν οι γαυροι, (και τα πιο ευκολα θυματα αυτης της ιστοριας ειναι οι γαυροι με τα κοκκινα γυαλια). Με αποτελεσμα οχι μονο να εχει επικρατησει μια αποψη περιεργη, αλλα να διογκωνεται ολο και πιο πολυ και να διαβαζουμε ολο και μεγαλυτερες υπερβολες, τυπου 1 προς 10. Νταξει αφου τα πιστευετε μεταξυ σας, δε σας το χαλαω. Β. Ακομα και η διαιτησια να σφυριζει 1 προς 10 στην Α1, για ποιο λογο πρεπει να ισχυει και το ιδιο στην Ευρωλιγκα? Με την ιδια λογικη ο γαυρος επρεπε να παιρνει Τσαμπιονς Λιγκ με τη διαιτησια καθε 3η χρονια. wtf? Γ. Πες μου οτι με το παραπανω ποστ αμφισβητεις το ΣΦΑΞΙΜΟ στον τελικο του Βερολινου.
Chris_85 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δεν εχω κοκκινα γυαλια. Εχω κατι dolce&gabbana και κατι rayban. Θα παω να παρω στις εκπτωσεις παντως και ενα ζευγαρι που ειδα, με το τζαμι προς το κοκκινο. Οποτε τοτε θα εχεις δικιο να μου τη λες.
vlachaquito Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 ...αυτοι ηταν οι γαυροι, (και τα πιο ευκολα θυματα αυτης της ιστοριας ειναι οι γαυροι με τα κοκκινα γυαλια). Με αποτελεσμα οχι μονο να εχει επικρατησει μια αποψη περιεργη, αλλα να διογκωνεται ολο και πιο πολυ και να διαβαζουμε ολο και μεγαλυτερες υπερβολες, τυπου 1 προς 10. Νταξει αφου τα πιστευετε μεταξυ σας, δε σας το χαλαω. ειπε ο φιλαθλος της ομαδας που ριχνει ολα τα τελευταια πρωταθληματα του ολυμπιακου στην παραγκα...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 ειπε ο φιλαθλος της ομαδας που ριχνει ολα τα τελευταια πρωταθληματα του ολυμπιακου στην παραγκα... Η διαφορα ειναι οτι δε τα ριχνω εγω, εσυ, ο Chris, ο Μπαναωτης στη παραγκα. Υπαρχουν αποδειξεις για τη Σουπερλιγκ. Τριανταφυλλοπουλοι, Κουγιες, κασετες, δηλωσεις διαιτητων. Ε πρεπει ναναι πλατυποδας κανεις για να μη καταλαβαινει τι συμβαινει με τοσα αποδεικτικα στοιχεια στη διαθεση του. Στο μπασκετ οι αποδειξεις σας περιοριζονται σε φαλτσοσφυριγματα. Τετοιες εχω κι εγω, για καθε ενα τελικο της Α1. Ακομα και για τον τριτο τελικο που διατεινεστε οτι εγινε η σφαγη του αιωνα. Η αλλη διαφορα ειναι οτι για παραγκα στη μπαλα μιλαει το πανελληνιο εκτος απο ορισμενους γαυρους. Για παραγκα στο μπασκετ, μιλανε κατα βασιν μονο οι γαυροι. Αν αυτο λεει τιποτα. Δεν εχω κοκκινα γυαλια. Εχω κατι dolce&gabbana και κατι rayban. Θα παω να παρω στις εκπτωσεις παντως και ενα ζευγαρι που ειδα, με το τζαμι προς το κοκκινο. Οποτε τοτε θα εχεις δικιο να μου τη λες. Ναι.
Chris_85 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μιντι, σοβαρα τωρα, ο 3ος τελικος ηταν ο ορισμος του "γυρναει το ματς απο σφυριγματα διαιτητων". Αν ειστε τοσο ευαισθητοι και μιλατε για σφαγες στο Βερολινο, σφαγες στην Ισπανια και σφαγες στην Ανω Ραχουλα, θα επρεπε, εαν ησασταν αντικειμενικοι, να αναγνωριζατε πως ο περυσινος τελικος εχει θεση αναμεσα σ αυτες τις "σφαγες". Βεβαια να χαμε να λεγαμε, αλλα τελος παντων.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μιντι, σοβαρα τωρα, ο 3ος τελικος ηταν ο ορισμος του "γυρναει το ματς απο σφυριγματα διαιτητων". Αν ειστε τοσο ευαισθητοι και μιλατε για σφαγες στο Βερολινο, σφαγες στην Ισπανια και σφαγες στην Ανω Ραχουλα, θα επρεπε, εαν ησασταν αντικειμενικοι, να αναγνωριζατε πως ο περυσινος τελικος εχει θεση αναμεσα σ αυτες τις "σφαγες". Βεβαια να χαμε να λεγαμε, αλλα τελος παντων. Οτι και να λες δεν εχεις αποδειξεις. Κανεις υποθεσεις με ενδειξεις. Και επισης αφου επιμενεις για τον τριτο τελικο, οριστε. Φασεις μονο απο την τεταρτη περιοδο. http://www.youtube.com/watch?v=2qTZEMCVCqw Αυτοι ειναι οι πουλημενοι διαιτητες που θελανε παση θυσια να νικησει ο ΠΑΟ? Μεγαλος ο Μπαναωτης, αγαλμα να του στησετε.
Stavrakas13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ας το παμε ετσι λοιπον το ματς γυρισε με φαλτσοσφυριγματα αφου πρωτα προηγηθηκατε με φαλτσοσφυριγματα το δεχεσαι? Γιατι ετσι ηταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις