FilipposMD Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Bλεπω το Μπαρτσελονα-ΠΑΟ και τα χαλια μας Καλησπερα Νοστραδαμε. Εσκασε το χειλακι σου παντως οσο ημασταν στο -16.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Στο πρωτο ημιχρονο εως και τα μεσα της τριτης περιοδου η ομαδα ηταν ενα χαλι. Αρκει να δεις τα λαθη. Παρ'ολα αυτα εκανα τον μαντη σαν τον αλλο που ελεγε για 0-2 με χαμογελο ως τα αυτια?
fox gate 7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Χ΄λαρα...δεν χανουμε......λεω την προκριση Θελουν να κατσουν παραπανω μερες στην ιταλια για να κανουν τα ψωνια τους με την ησυχια τους :cool:
FilipposMD Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Στο πρωτο ημιχρονο εως και τα μεσα της τριτης περιοδου η ομαδα ηταν ενα χαλι. Αρκει να δεις τα λαθη. Παρ'ολα αυτα εκανα τον μαντη σαν τον αλλο που ελεγε για 0-2 με χαμογελο ως τα αυτια? Πρόβλεψη δεν έγραψες, αλλά μεταξύ μας, η έκφραση "βλέπω τα χάλια μας" δεν αποπνέει και άκρατη αισιοδοξία, ε;
dismemberer Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Αυτη η ομαδα εχει σπασει καθε ρεκορ γρηγοραδας απο "φτιαξιμο" σε "ξενερωμα" οπαδων. Πραγματικα δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο. Κερδιζεις το βαζελο, ερχονται η Τουρκοι και σου σπανε την εδρα. Ριχνεις 50 στη σιενα, μετα απο 2 μερες σου ριχνει 20. Πραγματικα, δε ξερω τι θα γινει στο τελος, αφηνω τις μαντεψιες για σας, αλλα το μεγαλυτερο μειονεκτημα αυτης της ομαδας ειναι η σταθεροτητα.
Tilemaxx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μου αρέσει που έλεγαν οι ΑΡΔ χθές, οτι "δεν θα φανεί η απουσία του Τεόντοσιτς αύριο". lol.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Πρόβλεψη δεν έγραψες, αλλά μεταξύ μας, η έκφραση "βλέπω τα χάλια μας" δεν αποπνέει και άκρατη αισιοδοξία, ε; Μα ΔΕΝ ημουν αισιοδοξος. -16 ημουν, το ενα λαθος πισω απτο αλλο εκανα, στεφανια εσπαγα. Δεν εγραψα οτι θα χασω παντως. Αλλος το γραψε με χαμογελο ως τα αυτια και εμεινε με το χαμογελο και τα αυτια
margaritagr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μου αρέσει που έλεγαν οι ΑΡΔ χθές, οτι "δεν θα φανεί η απουσία του Τεόντοσιτς αύριο". lol. ναι, σιγουρα!
kanesaxo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μπηκα πριν λίγο να δώ τα αποτελέσματα του μπασκετ και έμεινα χαζός... Για τον παο το περίμενα,φανηκε απτο 1ο ματς πως θα παλέψει πολυ. Αλλά για σας;;; δε μπορούσα να το χωνέψω.Η σιένα στο 1ο ματς φάνηκε...ομαδίτσα.Κρίμα. Μακάρι να συνεχίσετε αμφότεροι στη διοργάνωση.
Chris_85 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Το ξαναειπαμε, ο ΟΣΦΠ δεν ειναι ουτε η ομαδα που εχασε με 20 ποντους σημερα, ουτε αυτη που εριξε 50 την τριτη. Ως συνηθως, ειμαστε υπερβολικοι στα πάντα. Δε γινεται να απαιτεις απο ομαδα που χτιστηκε πριν 6 μηνες, να σαρωσει τους παντες. Θα εχει και σκαμπανεβασματα, θα εχει και ντεφορμαρισμα. Παμε πλεον στην Ιταλια για ξυλο, και θα παρουμε οτι μας δωσει η Σιενα, που ειναι πλεον το φαβορι. Υ.Γ. Μεγαλο μπραβο στους Ιταλους, καναν φανταστικο παιχνιδι σε αμυνα-επιθεση.
firewalker Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Πρέπει να έβγαλα καλά λεφτά στην Κ.Α.Ε. χθες.
Dropsreef Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μλκίστηκαν χθες τα παλικάρια.Υπερβολική χαλαρότητα απόρροια της 50αρας.Αν και για να είμαι ειλικρινής όταν φτάσαμε στο -4 πίστεψα πως θα το γυρίσουμε το ματσάκι. Η εμπιστοσύνη όμως στο πρόσωπο του Ντούντα μου δημιουργεί την αίσθηση πως εύκολα ή δύσκολα θα περάσουμε στο final 4.Eν αναμονή λοιπόν
fox gate 7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ενα ειναι το σιγουρο αν περαση η ομαδα μας ....θα τους κανουμε ηρωες θεους υπερ ομαδα και τα ρεστα και αποκλειστουμε θα αρχισουμε,τι χαλια ομαδα θα τα βαψουμε ολα μαυρα να φυγη ο ενας να φυγη ο αλλος και τα ρεστα Ας καταφερουμε κατι παραπανο απο περσυ και αν οχι μετα τους περνουμε με της πετρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις