Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσο ζω πάντως έχω κατακτήσει καμιά 20αριά πρωταθλήματα, έχω δει τον Ολυμπιακό να σε κερδίζει πάμπολλες φορές και με όλους τους τρόπους και προσφάτως στην Ευρώπη, πήγα καλύτερα από εσένα (έφτασα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους 16, να θυμίσω)

Προσφατως my friend , προσφατως..

Δεν γινεται να μου μιλας για εποχες 3 δεκατετιες πισω , και μετα στο CL να βασιζεσε στα 2-3 τελευταια χρονια..

Αγω δεν θα παω τοσο πισω , αλλα 10 χρονια πισω οπου νικουσα barcelona , 2-3 χρονια οπου νικουσα Inter , και περυσι οπου εριχνα 6 γκολ στη πιο φορμαρισμενη ομαδα παγκοσμιως..

Δημοσ.

Δεν γινεται να μου μιλας για εποχες 3 δεκατετιες πισω , και μετα στο CL να βασιζεσε στα 2-3 τελευταια χρονια..

Αγω δεν θα παω τοσο πισω , αλλα 10 χρονια πισω οπου νικουσα barcelona , 2-3 χρονια οπου νικουσα Inter , και περυσι οπου εριχνα 6 γκολ στη πιο φορμαρισμενη ομαδα παγκοσμιως..

ρε φιλε τι ομαδα εισαι?barca,milan?σε ποια χωρα ζεις?

Δημοσ.

Οκ, τώρα κατάλαβα. Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Οκ, τώρα κατάλαβα. Καλή συνέχεια.

Δες το παραπανω βιντεο και θα καταλαβεις.. Καλη συνεχεια και σενα φιλος! Η ωρα της κρισης δεν ειναι μακρια! Θελω να δω κληρωση!

Δημοσ.

Τσουζει το ξερω....

http://www.youtube.com/watch?v=ECj2O6joKPQ

εμενα τσουζει?χαχα

εσυ καθεσαι κ προσπαθεις να μου δειξεις οτι η ομαδαρα σου νικησε το 2002 κ 200........ την στιγμη που εγω κ μιση περιπου Ελλαδα πανηγυριζει το 38ο...........

ρε,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ λεμε.....................

Δημοσ.

το μονο σιγουρο ειναι οτι και χωρις στησιμο κτλ ο ολυμπιακος μπορει να παιρνει αγωνες...

αυτο θα επρεπε να το ξερουν οι αλλες ομαδες και οχι καθε χρονο να κλαιγονται στο τελος για στησιματα.

Απο κει και περα καλο θα ηταν να μην ΞΟΔΕΥΟΥΝ λεφτα σε στοιχημα μπας και ελαττωθουν τυχον "πλεονεκτικα" για καποια ομαδα παιχνιδια.-οχι οτι δεν θα γινονται,ΠΑΝΤΟΥ γινονται-

επιχειρησεις ειναι και παρτυ μυριων η μπαλα..

το κακο ειναι οτι παλι τα μικρα ψαρια ειναι ο κοσμος...

------------

στην καθε αεκ ειναι μια ομαδα που κακως χαριστηκαν λεφτα οπως και οσες αλλες εγινε.Επιπλεον παραμενει μια καταχρεωμενη ομαδα οπως πιστευω και ο βαζελος και δεν γινετε να πανε μπροστα ουτε καν στην Ελλαδα.το να γινει καποια gr ομαδα ευρωπαικη απλα δεν γινεται γιατι υπαρχει τεραστιο χασμα στο budget,νοοτροπια,παικτες κτλ και δεν υπαρχει τροπος να αλλαξει αυτο.

----------

κανεις δεν θα πρεπει να βλεπει σοβαρα την μπαλα ειναι καθαρα για να περναει η ωρα και να υπαρχει χαβαλες και μονο μεταξυ των ομαδων

Δημοσ.

Τσουζει το ξερω....

Και τι κατάλαβες; Πήγες μετά στο Καμπ Νου και εφαγες 3...

Ξέχασες όμως να μας πεις και για το Γουέμπλεϊ :lol:

Δημοσ.

συγχαρητηρια στον ολυμπιακο για το 38ο και ενα απο τα πιο βρωμερα.

του χρονου "κανονιστε" να το παρετε απο το Δεκεμβριο :rolleyes:

Δημοσ.

συγχαρητηρια στον ολυμπιακο για το 38ο και ενα απο τα πιο βρωμερα.

του χρονου "κανονιστε" να το παρετε απο το Δεκεμβριο :rolleyes:

Ντροπη,ντροπη στον ΜΑΡΙΝΑΚΗ Κ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.δεν μπορεις να ξεφτιλιζεις ετσι μια ομαδα κ να τελειωσει τοσο νωρις το πρωταθλημα!!!!

δεν σε χαλασε??? ε????? :confused:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...