Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την 8αρα τη δικια μου τη θυμασαι? Αφου το θετεις ετσι..

Εγω σου ειπα πως εισαι πελατης στην ευρωπη , πως εσεις το γυρισατε στο πρωταθλημα , μονο ενας γαυρος το ξερει..

Δημοσ.

οπως οι τριαρες και οι τεσσαρες σε πρωταθλημα/κυπελλο. την θυμασαι την τελευταια?

μην του λες τετοια...πως θα κοιμηθει το βραδυ?

Δημοσ.

Καλα επειδη ολοι τα τελευταια 2-3 χρονια εχουμε γινει πελατες κατι καλων χωριων που αλλες εποχες θα τα κερδιζαμε ας βαλουμε τα κεφαλια μεσα ας φτιαξουμε κανα τμημα σκαουτινγκ ας παρουμε σοβαρους προπονητες και παικτες μηπως δουμε καμια ασπρη μερα γιατι ολο θα γινεται της μακαμπι και της κοπενχαγης...

Κατα τα αλλα συγχαρητηρια στον ολυμπιακο για το πρωταθλημα που κατεκτησε δικαια

Δημοσ.

Εγω σου ειπα πως εισαι πελατης στην ευρωπη , πως εσεις το γυρισατε στο πρωταθλημα , μονο ενας γαυρος το ξερει..

Δεν την θυμάμαι προσωπικά, δεν ζούσα, ούτε ο πατέρας μου δεν ζούσε καν.

Κι εσύ μια χαρά πελάτης είσαι στην Ευρώπη, να θυμίσω το φετινό 2-13 και τις αμέτρητες τριάρες σου? Αλλά δεν μου είπες τι είσαι στην Ελλάδα εσύ, που μπορούμε να αναμετρηθούμε και άμεσα?

Δημοσ.

μιλησε ο πρεσβης..

ρε πλακα μας κανεις........ποιος ξερει ποτε θα ξαναπαιξετε ευρωπη :confused:

αν παμε παλι για 10+ σερι......

Δημοσ.

μιλησε ο πρεσβης..

ρε πλακα μας κανεις........ποιος ξερει ποτε θα ξαναπαιξετε ευρωπη :confused:

αν παμε παλι για 10+ σερι......

Ευρωπη ειναι και αυτο που χλευαζεις το Europa League

Δημοσ.

Δεν την θυμάμαι προσωπικά, δεν ζούσα, ούτε ο πατέρας μου δεν ζούσε καν.

Κι εσύ μια χαρά πελάτης είσαι στην Ευρώπη, να θυμίσω το φετινό 2-13 και τις αμέτρητες τριάρες σου? Αλλά δεν μου είπες τι είσαι στην Ελλάδα εσύ, που μπορούμε να αναμετρηθούμε και άμεσα?

Α δε ζουσες.. Κριμα γιατι εγω ακουω συνεχεια ενα "38 εμεις 37 εσεις"..

Ζουσες και στα 38? Αφου δεν το θυμασαι , να σου θυμησω οτι οταν εφαγες την 8αρα ηταν οταν επαιρνες τα πρωταθληματα , για τα οποια φωναζεις τωρα..

Αλλα ξεχασα , δε ζουσες :rolleyes:

Δημοσ.

Ευρωπη ειναι και αυτο που χλευαζεις το Europa League

Το έχουμε κατακτήσει άπειρες φορές, έχει καταντήσει βαρετό. :P

Δημοσ.

Α δε ζουσες.. Κριμα γιατι εγω ακουω συνεχεια ενα "38 εμεις 37 εσεις"..

Ζουσες και στα 38? Αφου δεν το θυμασαι , να σου θυμησω οτι οταν εφαγες την 8αρα ηταν οταν επαιρνες τα πρωταθληματα , για τα οποια φωναζεις τωρα..

Αλλα ξεχασα , δε ζουσες :rolleyes:

Όσο ζω πάντως έχω κατακτήσει καμιά 20αριά πρωταθλήματα, έχω δει τον Ολυμπιακό να σε κερδίζει πάμπολλες φορές και με όλους τους τρόπους και προσφάτως στην Ευρώπη, πήγα καλύτερα από εσένα (έφτασα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους 16, να θυμίσω)

Δημοσ.

Απλά το νέο πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει χωρίς τον Παναθηναϊκό και τον Ο.Σ.Φ.Π. Τουλάχιστον χωρίς τον Ο.Σ.Φ.Μ. αλλιώς άσπρη μέρα δεν θα δει το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δημοσ.

Ούτως ή άλλως άσπρη μέρα δεν θα δει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Μα είναι δυνατόν να δει άσπρη μέρα ο αθλητισμός αυτού του τόπου, όταν δεν μπορεί να δει η κοινωνία του?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...