Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο καλοκάγαθος μιραλας σήμερα έριξε αγκωνιά στο λαιμό του σκοκο και εφτυσε τον μανωλά.

Ακόμα όμως αυτά που άκουγα για τον αλήτη "αγκωνίδη" δεν τα έχω ακούσει.. Και πρέπει τότε να είχανε αφιερωθεί δεκάδες σελίδες στο θέμα..

Γιατί άραγε...?

Αυτό με τη φτυσιά και εγώ τώρα το είδα! Πολύ αστείο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα ρε παιδάκι μου τι γίνεται.. Γυρίζει ο τροχός και σκέφτομαι, πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να εκτεθεί...

Ο καλοκάγαθος μιραλας σήμερα έριξε αγκωνιά στο λαιμό του σκοκο και εφτυσε τον μανωλά.

Ακόμα όμως αυτά που άκουγα για τον αλήτη "αγκωνίδη" δεν τα έχω ακούσει.. Και πρέπει τότε να είχανε αφιερωθεί δεκάδες σελίδες στο θέμα..

Γιατί άραγε...?

Δεν νομίζω να είναι αλήθεια...

Στον Μητρόπουλο δεν έχει απαγορευτεί η είσοδος στα γήπεδα;

Κοίτα ρε παιδάκι μου τι γίνεται.. Γυρίζει ο τροχός και σκέφτομαι, πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να εκτεθεί...

Γιατί άραγε...?

Γιατί πολύ απλά, άλλο να παρεκτρέπεσαι σε ένα παιχνίδι κι άλλο να έχεις κάνει τις αγκωνιές κίνηση - σήμα κατατεθέν (σαν τα σκριν με τον κώλο του Μπατίστ ένα πράγμα) και να απολαμβάνεις τέτοια εξόφθαλμη διαιτητική ασυλία.

Τόσο απλά.

Η μόνιμη ελπίδα των βάζελων. Θα φωνάξω τον μπαμπά μου να σε δείρει ένα πράμα.

Α δηλαδη καθε χρονο εσυ πηγαινες καλα Ευρωπη αλλα οι "βαζελοι" εξακολουθουν να εχουν αβασιμες ελπιδες..

Στην Ευρωπη εισαι πελατης καταλαβε το!

Δε λεω μπραβο σου που εριξες στα χανουμια 6 , αλλα ως εκει!

Ο μουστακαλής ποιος είναι;

Αφαίρεσε το. έτσι την πάτησα (ban) τότε με το σήμα του Ο.Σ.Φ.Π. :cry: :cry: :cry:

Έλα ρε, εγώ θα γελούσα αν ήταν ο συγκεκριμένος αντί του δαφνοστεφανωμένου.

Εντάξει, αν θεωρείται προσβλητικό, ας επιληφθεί κάποιος moderator, αλλά νομίζω ότι μέχρι στιγμής είμαστε σε κόσμιο επίπεδο καζούρας. :)

Όσο είναι στην Ελλάδα ο Φερεϊρα ο Παναθηναϊκος εμφάνισε καλύτερο πρόσωπο απο τον Ολυμπιακό?Και στο Οακα γιατί τον κυνηγούσαν ?

Εντάξει θα μείνεις και εσυ του χρόνου στην Παναθα.Και αν δεν βρεθουν λεφτα το καλοκαίρι και αναγκαστούμε σε περικοπές του budget δεν θα πειράξουμε τον μισθό σου.(μαζι με το μισθο του καλυτερου παιχτη που εχει ερθει στην Ελλάδα)

Α δηλαδη καθε χρονο εσυ πηγαινες καλα Ευρωπη αλλα οι "βαζελοι" εξακολουθουν να εχουν αβασιμες ελπιδες..

Στην Ευρωπη εισαι πελατης καταλαβε το!

Δε λεω μπραβο σου που εριξες στα χανουμια 6 , αλλα ως εκει!

Αυτό που λέμε είναι ότι ποτέ ως Ολυμπιακός δεν περίμενα άλλη ομάδα να σε κερδίσει για να χαρώ. Σε κέρδιζα εγώ και χαιρόμουν για την χαρά μου, δεν χαιρόμουν για τη λύπη σου. Ελπίζω να σε κάλυψα.

Αυτό που λέμε είναι ότι ποτέ ως Ολυμπιακός δεν περίμενα άλλη ομάδα να σε κερδίσει για να χαρώ. Σε κέρδιζα εγώ και χαιρόμουν για την χαρά μου, δεν χαιρόμουν για τη λύπη σου. Ελπίζω να σε κάλυψα.

Οπως με νικησες στο ΟΑΚΑ? Η οπως μεσα στο Καραισκακη?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...