AnatoliGR Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 παλι καλα που τοβαλε ο Τζεμπουρ.αλλα αν χασουμε απτους αμπαλους...τι να πω,μονο ο Κατσικας κατι κανει,εκει θελει τον Ραουλ αλλα ειναι αριστερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στέλιος7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 1/6 για τον Βαλβερδε στα ντερμπι φετος, απο φαπα σε φαπα παει.Εχουμε και το ματς με την Αεκ την επομενη αγωνιστικη, ας ελπισουμε οτι θα ειναι κουρασμενοι οι παικτες της μπας και γλιτωσουμε τα χειροτερα.Ελπιζω να μην εχουμε και αλλη ανασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Aυτος ο παρντο ειναι για τα μπαζα.... Στα μισα ντερμπι τους εχει κανει μαγκες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Συγνώμη, ο Πάρτο ήταν εκείνος που θα αγόραζε ο Μαρινάκης; Για γέλια. Αυτό το πράγμα δεν ήταν Ολυμπιακός. Του χρόνου στο CL θα ξεπεράσουμε χαλαρά το 2-13... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 εκανε την ζειμπεκια, αλλα και μια πολυ καλη αποκρουση μετα.. Το θεμα ειναι ο βαλβερδε. Βαρεθηκα να βλεπω το ΙΔΙΟ σκηνικο στα ντερμπι! Βαζουμε γκολ και μετα καθομαστε πισω λες κι αντιμετωπιζουμε την Ρεαλ, και τις περισσοτερες φορες το πληρωνουμε. Οκ ημαστε ατυχοι οταν φαγαμε το πρωτο, και εβαλαν πεναλντι που δεν υπηρχε. Αλλα αυτη τη νοοτροπια του "προηγουμαστε 1-0 και το κραταμε", δε την αντεχω αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Το πέναλτυ μπορεί να ήταν και η απόκρουση στη γραμμή μπορεί να μην ήταν χέρι, δε με νοιάζει, τους παίχτες μου κατηγορώ, απλά φανταστείτε αυτές οι φάσεις να ήταν ανάποδα τι θα ακούγαμε, ή έστω αν θα τελείωνε το ματς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Eλα ρε μαργαριτα τι αποκρουση... η μπαλα πηγαινε πιο αργα και απο ριπλευ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Eλα ρε μαργαριτα τι αποκρουση... η μπαλα πηγαινε πιο αργα και απο ριπλευ ναι, και στο προηγουμενο ματς που πιασε το πεναλντι ηταν καλος? Γνωμη μου ειναι οτι η αγοραζεις καποιον εμπειρο παιχταρα ή στηριζεις Παρντο. Ειναι αλλωστε σε ηλικια που εχει ψωμια να φαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στέλιος7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 ναι, και στο προηγουμενο ματς που πιασε το πεναλντι ηταν καλος? Γνωμη μου ειναι οτι η αγοραζεις καποιον εμπειρο παιχταρα ή στηριζεις Παρντο. Ειναι αλλωστε σε ηλικια που εχει ψωμια να φαει. Τα πεναλτι ειναι και θεμα τυχης.Το θεμα ειναι οτι στα κρισιμα παιχνδια ειναι ασταθης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Ενταξει ε οχι και αγιος παρντο για ενα πεναλντυ,εδω καταφερε και εβαλε τον παο στο παιχνιδι μονος του χωρις να εχουν κανει μιση ευκαιρια... Καλος φιλοτιμος αλλα αποτι ακουγεται ερχεται ο οτσοα και για δευτερος δεν θα με χαλαγε... η γνωμη μου για παρντο την προηγουμενη αγωνιστικη που επιασε το πεναλντι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Για ψωμιά δεν ξέρω, πάντως ότι γκολ έχουμε φάει φέτος, είναι ευθύνη του. Ο άνθρωπος ακολουθεί κατά πόδας τον Καρνέζη. Του χρόνου κατά τα φαινόμενα θέλουμε και προπονητή. Αυτό το πράγμα με τις εμμονές του ΔΕΝ παλεύεται άλλο. Δεν μπορείς να θέλεις γκολ και να μου βάζεις μέσα Ουρτάδο στη θέση του Ιμπαγάσα, είναι αδιανόητο. Δεν μπορείς να θέλεις να πάρεις πρωτάθλημα καβάλα στ άλογο και να μου επιλέγεις το συγκεκριμένο παιχνίδι για να εκτίσει την ποινή του ο Μιραλάς. Α και μην ξεχάσω, Βαγγέλη ψάξου, σε στήνει το κολλητάρι σου, ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 τεσπα αντι να πανηγυρισουμε το πρωταθλημα σημερα, θα το κανουμε την κυριακη.38 ΕΜΕΙΣ 37 ολοι σας...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Ειναι αδιανόητο μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί να μην διαθέτει έναν τερματοφύλακα κλάσης και τέτοιος δεν είναι σε καμία περίπτωση ο Πάρντο. Το να πιάσει ένα πέναλτι σε ματς που τελικά κερδίζεις 3-0 δεν πρέπει ούτε καν να αναφέρετε. Από κει και πέρα νομίζω ότι με την σημερινή τους εμφάνιση ο Ζαϊρί και ο Χολέμπας έδειξαν ότι δεν είναι παίκτες επιπέδου Α' Κατηγορίας. Και κάτι τελευταίο ομάδα από ερασιτεχνικές κατηγορίες έως και παγκόσμιο επίπεδο που δεν διαθέτει αμυντικά χαφ ολκής δεν έχει καμία τύχη. Όσο για τον Κωσταντινέα τι να πεις εκτός από το ήτανε στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Αδιανοητο ειναι να μην εχει η ομαδα αμυντικο χαφ .... Ελπιζω να βρει το σωστο πλανο του χρονου ο Βαλβερδε γιατι θα ειναι και το Τσ. Λ. .... Πρεπει να κανει και rotation ... Ελπιζω να παρουμε τους καταλληλους παιχτες που θα μπορουν να ανταπεξελθουν γιατι αν μεινουμε με αυτους που εχουμε και ετσι οπως παιζουμε θα ρουφηξουμε πολλα του χρονου .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 ο Ριερα μενει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις