Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο Βαλβερδε εχει ενα προβλημα στις αλλαγες του αλλα τουλαχιστον μαρεσει η μπαλα που βλεπω.. Και με ποιοτικοτερους παιχτες 8α γινεται ακομα καλυτερη.. Ο Ζαιρι απ τους πιο ασοβαρους αντιεπαγγελματικους παιχτες που εχω δει(μονο να ζαλιζει κανα Σπυροπουλο ξερει). Ο Παντελιτς 10 μετρα να του δωσεις να κανει με μια μπαλα χωρις αντιπαλο θα την χασει, βαζει γκολ δν λεω αλλα χαλαει τις μισες επιθεσεις. Ο Ρομενταλ αντιος το καλοκαιρι ετσι απλα χωρις σκεψεις.

Μακαρι να ειχαν ολοι το παθος του Αβρααμ κ του Ιμπαγασα, εγω προσωπικα χαιρομαι να τους βλεπω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Παντελιτς δεν ειναι ουτε της μισης αξιας του Κοβασεβιτς

Δεν εχει ιδεα απο μπαλα ο ανθρωπος Ουτε ειναι κανας νεαρος

Οταν ειπα για πορεια στην Ευρωπη εννοω να μη ξεφτυλιστουμε οπως κανουν ολες οι Ελληνικες ομαδες τα τελευταια χρονια αλλα να μπορεσουμε να σταθουμε αξιοπρεπως πραγμα που με αυτους τους παικτες δε φαινεται να γινεται

Φιεστα με παοκ;;; Θα δειξει!!!

Να σας πω βρηκαν τπτ να μας κατηγορησουν και γι αυτα που καναν οι Αρειανοι;; Ολο κ κατι θα βρουν δε μπορει!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Και αυτές απλήρωτες αν δεν κάνω λάθος...

Και το πυροτεχνημα, αυτη η βελγικη απατη, παλι σκοραρε ε; Τς τς τς

Sent from my iPhone using Insomnia

Ήμουν ο μοναδικός εδώ μέσα το καλοκαίρι που έλεγα οτι ο Μιραλάς θα κάνει παπάδες στον Ολυμπιακό. Τέτοιος παίκτης έχει να περάσει πολλά χρόνια απο την Ελλάδα.

Ήμουν ο μοναδικός εδώ μέσα το καλοκαίρι που έλεγα οτι ο Μιραλάς θα κάνει παπάδες στον Ολυμπιακό. Τέτοιος παίκτης έχει να περάσει πολλά χρόνια απο την Ελλάδα.

αν θυμασαι κι εγω τον υποστηριζα, κι ελεγα οτι ξερει μπαλα :)

αρκει βεβαια να παιζει στη θεση του!!

φοβερο πλασε και κοντρολ με το...γονατο!

κι ο Ιμπαγασα... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ο ατιμος, μακαρι να ερχοταν νωριτερα!

(μ αρεσει που στην αρχη της χρονιας καποιοι ηθελαν συγκριση με..Νινη :lol: )

Καλός ο Ιμπαγάσα αλλά ποδοσφαιρικά παππούς. Χρειαζόμαστε έναν αντίστοιχο σε καλύτερο ηλικία του χρόνου.

Τι σε κανει να πιστευεις οτι υπηρχε περιπτωση ο Ιμπαγασα στα νιατα του να ερχοταν Σουπερλιγκ? Ισπανια επαιζε ο ανθρωπος και δεν ειχε το ρολο του Σαριεγκι στην Ατλετικ αλλα του πλειμεικερ στο Ισπανικο πρωταθλημα. Πλειμεικερς δεν βρισκεις ευκολα, ποσο μαλλον να σου ρθουν νεοι στην τελειωμενη απολες τις αποψεις Σουπερλιγκ.

Μετα τα φετινα, θα ειμαστε ευχαριστημενοι με μεταγραφες τυπου Φλαβιο Κονσεισαο, Λουις Γκαρσια και Ρομενταλ. Ετοιμαστειτε να λεμε ολοι μαζι τα 33-34 καλη ποδοσφαρικη ηλικια για ενα πρωην μεγαλο ονομα.

Όταν λέω σε "καλή" ηλικία εννοώ γύρω στα 29-30. Μόνο σε τέτοια ηλικία θα βρείς καλό παίκτη που να έρθει στην Ελλάδα. Η αξία του Ιμπαγάσα εδώ και τόσο χρόνια είναι γνωστή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...