gamanos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 http://www.sportnet.gr/report.php?id=254450 Όποιος ξέρει να διαβάζει, καταλαβαίνει. BTW ο Καρπετόπουλος τι έγραψε για τη Ριζούπολη...? Άλλο ένα επικό ποστ. Αν μπορείς διάβασε αυτό που γράφεις και έκανα bold και μετά βρες τη διαφορά στις παρακάτω προτάσεις: Δηλώσεις που παρέθεσα: Αλλά από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει τίποτα προμελετημένο και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ακούω περί Ριζούπολης. Εκεί, κατηγορηθήκαμε ότι υπήρχε στόχος να τρομοκρατηθούν οι παίκτες και να χάσουν. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο γιατί απλά το ματς έχει ήδη τελειώσει. Διορθώσεις σου: "Στη Ριζούπολη κατηγορηθήκαμε ότι υπήρχε στόχος να τρομοκρατηθούν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και να χάσουν. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο γιατί απλά το ματς έχει ήδη τελειώσει" Αν δεν δουλεύετε για τον Μαρινάκη αδικείστε. Για την ταμπακέρα κάτι; Η Ριζούπολη έγινε; Ωχ και δεν με νοιάζει τι έγραψε ο Καρπετόπουλος. Παραδέχεσαι ότι πρέπει να ξέρεις να μην πιάνεις γουρούνα για να δουλεύεις σεκιούριτι σε ελληνικό γήπεδο; Δέχεσαι ότι οι 7 του Καρπετόπουλου όντως δεν σφάχτηκαν αυτήν την αγωνιστική; Μπορείς να το ερμηνεύσεις όπως θες, ακόμα και σαν νίκη του μαρινάκη και βελτίωση της ΚΕΔ, αλλά το άσπρο - μαύρο αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertvic Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Φόνο, μόνο 2 πύρινοι λαοί έχουν κάνει.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Γιά να φτειάξει το Ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να διαλυθεί ο Ολυμπιακός( Οι Πειραιώτες έχουν μια Ιστορική ομάδα τον Εθνικό) να κουρέψουνε γουλί τον Τσουκαλά και ο Μαρινάκης να πάει να γίνει ταβερνιάρης στην Καμπούλ. Άλλη λύση δεν υπάρχει γιά να καθαρίσει το τοπίο. Πες τα Χρυσόστομε. Να μείνει μόνο η ηθική πανάθα και να μην επιτρέπεται σε κανέναν άλλο να διεκδικεί τίτλους, μέχρι να φτάσει τα 39 πρωταθλήματα, για να τη λέει στους γαύρους... Δηλώσεις που παρέθεσα: Αλλά από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει τίποτα προμελετημένο και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ακούω περί Ριζούπολης. Εκεί, κατηγορηθήκαμε ότι υπήρχε στόχος να τρομοκρατηθούν οι παίκτες και να χάσουν. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο γιατί απλά το ματς έχει ήδη τελειώσει. Διορθώσεις σου: "Στη Ριζούπολη κατηγορηθήκαμε ότι υπήρχε στόχος να τρομοκρατηθούν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και να χάσουν. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο γιατί απλά το ματς έχει ήδη τελειώσει" Αν δεν δουλεύετε για τον Μαρινάκη αδικείστε. Για την ταμπακέρα κάτι; Η Ριζούπολη έγινε; Ωχ και δεν με νοιάζει τι έγραψε ο Καρπετόπουλος. Παραδέχεσαι ότι πρέπει να ξέρεις να μην πιάνεις γουρούνα για να δουλεύεις σεκιούριτι σε ελληνικό γήπεδο; Δέχεσαι ότι οι 7 του Καρπετόπουλου όντως δεν σφάχτηκαν αυτήν την αγωνιστική; Μπορείς να το ερμηνεύσεις όπως θες, ακόμα και σαν νίκη του μαρινάκη και βελτίωση της ΚΕΔ, αλλά το άσπρο - μαύρο αλλού. Εσύ ευνοήθηκες αυτή την αγωνιστική? Ή επειδή λέει ο Καρπετόπουλος ότι ο κόρακας τα χάνει λίγο στα πέναλτι, το περνάμε στο ντούκου? Αν δεν δουλεύετε για τον Καρπετόπουλο, αδικείστε... Και μετά λένε τους γαύρους πρόβατα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Στις δηλώσεις τη διαφορά θα μου τη βρεις ή απλά δεν παραδέχεσαι τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 ποια ηταν τα πεναλτυ..προφανως ειναι πληθυντικος αρα απο οτι καταλαβαινω αδικηθηκαν και οι δυο ομαδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Στις δηλώσεις τη διαφορά θα μου τη βρεις ή απλά δεν παραδέχεσαι τίποτα; Στις δηλώσεις εκ παραδρομής νόμιζα ότι έβαλες ένα κειμενάκι παραποιημένο που κυκλοφορεί. το οποίο χρησιμοποίησε και ο Γκόντζος για το πρωτοσέλιδο του. Ευχαριστημένος? Όχι, δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι ένας υπάλληλος security ευθύνεται που έχασε τα δάχτυλα του σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Αν δηλαδή η κροτίδα έσκαγε στον αέρα και της έκοβε το αυτί, τι θα έλεγες τώρα, ότι έπρεπε να εκπαιδευτεί να πέφτει κάτω όταν ακούει κροτίδες να σφυρίζουν στα αυτιά της? Γ@μώ τις λογικές κουβαλάτε μερικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Έλα ρε τι να λέμε, εδώ διακόπηκε τόσες φορές ο αγώνας ενώ δεν διακόπηκε με το καπνογόνο στην περιοχή τους με την ΑΕΚ και φυσικά δεν έχει διακοπεί τόσες φορές για πολύ πιο εμετικά πανό. Αλλά φυσικά λίγη σημασία έχει ότι ήταν το μόνο διάστημα που προσπαθήσαμε και παίξαμε λίγο μπάλα. Ρε ερωδιέ γιατί κάνεις πώς δεν καταλαβαίνεις; Σου ζήτησα να παραδεχτείς ότι φταίει η καημένη η κοπέλα; Άλλο αυτό και άλλο πάω και πιάνω γουρούνα με τα χέρια μου. Πάντα ο εγκληματίας φταίει αλλά τα στοιχειώδη να ήξερε θα είχε γλυτώσει η καημένη τα χέρια της. Σαν γεγονός όμως είναι πολύ βαρύ να το εξισώνετε με τα "καλά" σας στο Καραϊσκάκη, μην τα ξαναγράφω, η μολότωφ μόνο φτάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Ρε ερωδιέ γιατί κάνεις πώς δεν καταλαβαίνεις; Σου ζήτησα να παραδεχτείς ότι φταίει η καημένη η κοπέλα; Άλλο αυτό και άλλο πάω και πιάνω γουρούνα με τα χέρια μου. Πάντα ο εγκληματίας φταίει αλλά τα στοιχειώδη να ήξερε θα είχε γλυτώσει η καημένη τα χέρια της. Σαν γεγονός όμως είναι πολύ βαρύ να το εξισώνετε με τα "καλά" σας στο Καραϊσκάκη, μην τα ξαναγράφω, η μολότωφ μόνο φτάνει. Αυτό που εγώ καταλαβαίνω, είναι ότι προσπαθείτε να βγείτε άγιοι. Ποιος από εσάς τόσο καιρό εδώ μέσα, είπε, έστω και μία φορά τη λέξη "τα αίσχη του ΟΑΚΑ", όπου μάλιστα η ατιμωρησία και το κουκούλωμα των ΜΜΕ που προηγήθηκε, ήταν μακράν προκλητικότερη από τα όσα συνέβησαν πριν 2 εβδομάδες? Και συνεχίζουμε με τις γαμάτες λογικές. Το πιστόλι με τις φωτοβολίδες στον αγώνα με τα Γιάννενα στο ΟΑΚΑ το θυμάσαι? Που πυροβολούσε ο άλλος από τα 5 μέτρα απευθείας στον κοσμάκη? Συνεπώς κροτίδα > μολότωφ > πιστόλι φωτοβολίδων. Συνεπώς οι δικοί μας είναι λιγότερο κάφροι... Τετράγωνη λογική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Στις δηλώσεις εκ παραδρομής νόμιζα ότι έβαλες ένα κειμενάκι παραποιημένο που κυκλοφορεί. το οποίο χρησιμοποίησε και ο Γκόντζος για το πρωτοσέλιδο του. Ευχαριστημένος? Η ευχαρίστηση προκύπτει από τα γραφόμενά σας και από το ότι δεν έχετε το θάρρος να ζητάτε συγγνώμη (το εκ παραδρομής δεν αναιρεί την μομφή προς το μέρος μου, πόσο μάλλον όταν για να το δικαιολογήσεις επικάλείσαι τον Γκόντζο) . Επειδή όμως το "δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι ένας υπάλληλος security ευθύνεται που έχασε τα δάχτυλα του σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα" υποννοεί ότι εγώ έχω αυτήν την άποψη θα σε παρακαλέσω να αποδείξεις ότι το έχω πει αλλιώς να διασαφηνίσεις ότι δεν εννοείς επ' ουδενί εμένα. Δυστυχώς δεν με ξέρεις ώστε να ξέρεις την άποψη μου περί βίας, ακόμα ακόμα και προς οποιαδήποτε έννοια παραβατικότητας. Παρόλα αυτά, ναι, η κλιμάκωση και τα μεγέθη των αισχών δυστυχώς είναι μετρήσιμα. Τα γκεμπελίστικα "Συνεπώς οι δικόι μας είναι λιγότερο κάφροι" αφορούν αυτούς που τα εκστομίζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Η ευχαρίστηση προκύπτει από τα γραφόμενά σας και από το ότι δεν έχετε το θάρρος να ζητάτε συγγνώμη (το εκ παραδρομής δεν αναιρεί την μομφή προς το μέρος μου, πόσο μάλλον όταν για να το δικαιολογήσεις επικάλείσαι τον Γκόντζο) . Επειδή όμως το "δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι ένας υπάλληλος security ευθύνεται που έχασε τα δάχτυλα του σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα" υποννοεί ότι εγώ έχω αυτήν την άποψη θα σε παρακαλέσω να αποδείξεις ότι το έχω πει αλλιώς να διασαφηνίσεις ότι δεν εννοείς επ' ουδενί εμένα. Δυστυχώς δεν με ξέρεις ώστε να ξέρεις την άποψη μου περί βίας, ακόμα ακόμα και προς οποιαδήποτε έννοια παραβατικότητας. Παρόλα αυτά, ναι, η κλιμάκωση και τα μεγέθη των αισχών δυστυχώς είναι μετρήσιμα. Τα γκεμπελίστικα "Συνεπώς οι δικόι μας είναι λιγότερο κάφροι" αφορούν αυτούς που τα εκστομίζουν Και μόνο που προσπαθείς να φορτώσεις ευθύνη σε μία κοπέλα για το περιστατικό, εξαιτίας της αγνοίας της, αποτελεί μομφή κατά της νοημοσύνης μου. Αυτά τα "να αποδείξεις" κλπ, στο δικαστήριο. Εδώ είναι forum και δεν χρειάζεται να αποδεικνύω εγώ τι εννοείς εσύ, αλλά εσύ ότι δεν εννοείς αυτά που λες. Συνεπώς, αυτά τα περί Γκέμπελς κλπ θα σου πρότεινα να τα απαγγείλεις μπροστά σε έναν καθρέφτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Νταξ ναουμ, δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Αστήρικτες κατηγορίες και τσιτάτα. Μπορείς να συνεχίσεις να με κατηγορείς αναπόδεικτα, δεν τρέχει τίποτα. Όσο για την νοημοσύνη σου,ενώ δεν την υποτιμώ (χρειάζεται ευφυϊα η διαστρέβλωση ), εμένα η επίκληση επιχειρημάτων του Γαύρου και του Γκόντζου, θα με τρόμαζε. Let it bee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Θα περιμένω να μου πεις που ακριβώς επικαλούμαι επιχειρήματα Γαύρου και Γκόντζου, γιατί μέχρι τώρα, άλλος επικαλείται επαίσχυντα επιχειρήματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τα οποία είχε καταρτίσει για την υπερασπιστική της γραμμή. (ελλιπής εκπαίδευση, άγνοια κλπ) Out and over Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 http://www.katimagiko.gr/article/13489/o-papaloukas-einai-san-ton%E2%80%A6-matzik-tzonson α ρε αρχηγε παιχταρα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Πολύ καλός ο Παπαλουκάς φέτος, μακάρι να συνεχίσει έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Ακυρωθηκε λεει το μπασκετ γιατι δεν μπορουσαν να κουμανταρουν μαθητες γυμνασιου και τωρα παιζεται το Βολευ με θεατες μαθητες δημοτικου Αντε και με προνηπια του χρονου ΞΕΦΤΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις