Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Ξέρω εγώ τι λέω, αστεράκια στη φανέλα κλπ. Αυτό τώρα τι επιχείρημα είναι? 6 τρόπαια, 6 αστέρια. Ψάξε στο γκουγκλ να μου πεις σε ποιο γήπεδο πήρατε το πρώτο σας ευρωπαϊκό. Για να σε βοηθήσω, ήταν στη Ρώμη. Κλωτσοσκούφι βέβαια παίζει η ομάδα σου στη μπάλα και δικαιολογείσαι, γιατί ο Ολυμπιακός παίζει μπάλα. Κι η Μπαρτσελόνα κι η Ρεάλ κλοτσκοσκούφι παιζουν σε σχέση με τη συνθετότητα και το μυαλό που χρειάζεται το μπάσκετ. Και όχι μόνο για να το παίξεις, αλλά και για να το καταλάβεις σαν θεατής. Για τον Αμπντούν μπορείς να διαβάσεις και εσύ. Ο Αλγερινός που άφησε αγάλματα 60.000 αντιεξουσιαστές και άλλες παρεμφερείς ιστορίες Ναι, τα ξέρω αυτά. Που κολλάνε δεν καταλαβαίνω. Εγώ σε παρέπεμψα εκεί για να είναι πιο οικείο σε σένα το ανάγνωσμα. Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Την μπιστάω τη σπυριάρα.
LRoi Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Έχει δίκιο ο φίλος. Το μπάσκετ είναι για λίγους, πολύ λίγους. Σαν το σκάκι. Λίγοι το παρακολουθούν και λιγότεροι το καταλαβαίνουν ένα πράγμα. Ρε δεινόσαυρε, δεν καταλαβαίνεις Χριστό μωρέ αδερφάκι μου. Ψάξε βρες πρώτα ποια ομάδα έβαλε αστεράκια στη φανέλα της για τις ευρωπαϊκές της πορείες και ξαναέλα. Έψαξα στο google και βρήκα ότι για να φτάσω στη Ρώμη, απέκλεισα εσένα. Δυστυχώς δεν έχω το μυαλό για να κατανοήσω πώς γίνεται σε ένα άθλημα να καταργούνται όλοι οι κανονισμοί στην τελευταία φάση και να ισχύουν άγραφοι κανόνες, όπως το non call. Κι εγώ πάντως μια χαρά τη μπιστάω τη σπυριάρα, αλλά δεν προσπαθώ να βγάλω όλους τους άλλους μυρωδιάδες (όπως κάνετε μόνο οι βάζελοι) για να γεμίσει η μπάρα με το mana.
DKNI Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Ειπε λοιπον ο Μπουρσταιν (εκπληκτος) οταν ο Παπαδογιαννης τον ρωτησε αν υπαρχει λαθος της διαιτησιας, Οντως το ρωτησε αυτο ο Παναθηναικος Παπαδογιαννης? Ο επιτηδες-πικαρα-τον-Ομπραντοβιτς-για-να-τσαντιστει-και-να-κανει-το-διπλο Παπαδογιαννης? Ο Η-ΟΥΛΕΜΠ-δεν-θελει-τη-Μακαμπι Παπαδογιαννης? Τηλεμαχεεεεεεεεεεεε
Tilemaxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Εγώ πάντως δεν είδα non-call, η φάση ήταν ίδια με του Πρίντεζη. Ο Παπαδογιάννης μάλλον θα τον ρώτησε για να πάρει και μια δεύτερη γνώμη
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Παντως ουτε ο Μπλατ ειπε το παραμικρο περι διαιτησιας, ουτε ο Μπουρστειν που ανακαλυψαν εδω μεσα μερικοι (ο εξης ενας βασικα) οτι του γινεται φαουλ, ουτε ο Σχορτσιανιτης, κανεις! Τουναντιον ολοι τους δηλωσαν οτι περναμε παναξια κι οτι παιξαμε καλυτερα απο αυτους. Ο μονος που ειδε ευνοουμενο Παναθηναικο χθες ειναι ο γνωστος πρωτα αντιΠαναθηναικος και μετα γαυρος εδω μεσα. Βεβαια, μιλαμε για ανθρωπο που επανειλημενως μπερδευει τους κανονισμους του μπασκετ: σε συνδυασμο με τον οπαδισμο, απο non-call μεχρι ευνοουμενο Παναθηναικο θα μπορουσε να δει χθες και παλι καλα που δε διαμαρτυρηθηκε για πασιφανες οφφσαιντ του Μπατιστ στην τελευταια φαση. Case closed με τη διαιτησια, θεμα εκ του μη οντος απο εναν αντιΠαναθηναικο που οποτε κερδιζει ο ΠΑΟ στο μπασκετ μιλαει για διαιτησιες by default (τα παραδειγματα ουκ ολιγα).
LRoi Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Αυτή τη μπούρδα με το Μπατίστ την έχεις πει 3 φορές και δεν γέλασε κανείς. Enough is enough. (είδα και τον Πεν κάποτε που είχε διαμαρτυρηθεί τι είχε γίνει) Τέλος δεν υπάρχει αντιπαναθηναικός, χωνέψτε το οι βάζελοι. Υπάρχει μόνο αντιολυμπιακός και αποτελείς χαρακτηριστικό παράδειγμα. Δεν διαμαρτυρήθηκαν λέει, όλα μέλι γάλα...
SlimData Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 To non call που ακριβώς έχει γίνει? Αυτό, η κάθε άμυνα του παναθηναικού να βαφτίζεται non call από κάποιον που πολύ θα ήθελε να σφυριχτεί πέναλτυ και αποβολή, μετά από ένα σημείο λέγεται κόμπλεξ... Επίσης, κομπλεξ λέγεται να πιστεύεις ότι εγώ αντιπαθώ την ομάδα σου επειδή είμαι αντιολυμπιακός ενώ εσύ αντιπαθείς την ομάδα μου επειδή είσαι...τι? Ολυμπιακός? Τέλος πάντων, χωρίς παρεξήγηση για την λέξη, εγώ προσωπικά τον γαύρο τον έχω ψιλοχ€σμ€νο. Δεν λέω, θα γελάσω με τα χάλια του αλλά δεν καίγομαι κιόλας. Το ίδιο φαντάζομαι ισχύει και για κάποιους από εσάς. Απ'την άλλη, υπάρχουν παιδιά που πιο πολύ ασχολούνται με τον άλλο. Και δικοί σας και δικοί μας. Δες κλασσικές περιπτώσεις, μετά από ήττες μου/σου πόσοι από τους απέναντι μπαίνουν πάντα μα πάντα για κοροιδία. Και σε ξαναρωτάω, οι δικοί μας είναι αντιολυμπιακοί. Οι δικοί σας αν δεν είναι αντιπαναθηναικοί, τι είναι? Τη μια παοκ, μετά αεκ, μετά λεβαδειακός κοκ?
rabesatratana Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Αυτή τη μπούρδα με το Μπατίστ την έχεις πει 3 φορές και δεν γέλασε κανείς. Enough is enough. (είδα και τον Πεν κάποτε που είχε διαμαρτυρηθεί τι είχε γίνει) Τέλος δεν υπάρχει αντιπαναθηναικός, χωνέψτε το οι βάζελοι. E πως δεν υπαρχει? Εσυ τι εισαι? Ματια εχουμε. Και εγω ειμαι και ουδετερος. Απο τη στιγμη που περασε ο Παναθηναικος στο F4 σε βλεπω ολο κλαιγεσαι εδω μεσα ειτε για διαιτησια κυριως, ειτε για οτιδηποτε. Μπαμ κανει οσο και να προσπαθεις να εισαι ηπιος και να κρυφτεις αλλά δεν κρυβεται φυσικα..... Η τελευταια φαση ειναι καθαροτατη τελικα απο πολλα ριπλει απο πολλες γωνιες που την ειδα. Μεσα στον αγωνα οι διαιτητες εκαναν 3 τραγικα λαθη υπερ της Μακαμπι και 2 τραγικα υπερ του Παναθηναικου. Ενω γενικα εκαναν λαθη(οχι πολλα) εκατερωθεν σε μερικες φασεις. Γενικα ηταν δικαιοι.
DKNI Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Οποιος λεει οτι στην τελευταια φαση εγινε φαουλ ή δεν βλεπει ή δεν ξερει τους κανονισμους ή ειναι κομπλεξικος pick your poison
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Υπαρχει non-call. Μεινανε 5 δευτερολεπτα σε αντιπαλο του ΠΑΟ για επιθεση-νικη, η επιθεση δεν απεδωσε καρπους, o ΠΑΟ νικησε: ΝΟΝ-CALL τα κορακια. Eχετε την εντυπωση οτι ορισμενοι εχουν κατι διαφορετικο στο μυαλο τους οταν χρησιμοποιουν την ενοια του non-call? Σπαμαρουν μια φραση που ακουσαν και τους βολευε να τη λενε 5 χρονια και ολα ενταξει. Τωρα το τι ακριβως ειναι non-call ποτε υπαρχει και αν επιτρεπεται να υπαρχει αποτι φαινεται το αγνοουν παντελως... Οταν καποιοι λενε οτι ο Ζοτς τους εχει κανει να παραμιλανε τοσα χρονια, δεν εννοουν και κατι διαφορετικο απο αυτο που βλεπουμε απο χθες απο τον αντιΠαναθηναικο οπαδο του φορουμ.
firewalker Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Στο μπάσκετ τα λάθη είναι λίγα. Λάθος π.χ. θα ήταν το πάτημα εκτός γραμμής να μην το δώσει, καλάθι εκτός χρόνου, βήματα κτλ. Τα υπόλοιπα (επαφές π.χ.) είναι διαιτητικές επιλογές. Έχουν την δικαιοδοσία αυτή οι διαιτητές. Όποιος δεν συμφωνεί με την την λογική αυτή που έχει το μπάσκετ τώρα δεν πρέπει να βλέπει αγώνες. Μην τσατίζεται και άδικα.
kirileman Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Στο μπάσκετ τα λάθη είναι λίγα. Λάθος π.χ. θα ήταν το πάτημα εκτός γραμμής να μην το δώσει, καλάθι εκτός χρόνου, βήματα κτλ. Τα υπόλοιπα (επαφές π.χ.) είναι διαιτητικές επιλογές. Έχουν την δικαιοδοσία αυτή οι διαιτητές. Όποιος δεν συμφωνεί με την την λογική αυτή που έχει το μπάσκετ τώρα δεν πρέπει να βλέπει αγώνες. Μην τσατίζεται και άδικα. Συμφωνώ. Γι'αυτό και δε βλέπω. Αντιλαμβάνομαι, πάντως, ότι οι 3 διαιτητές είναι λίγοι, έχει φανεί στην πράξη ουκ ολίγες φορές, όταν πχ ο Μπατίστ πατάει με το ένα πόδι εκτός γηπέδου και μετά καμαρωτός καμαρωτός πηδάει και επαναφέρει τη μπάλα εντός (γιατί αν δεν πατήσουν και τα δυο πόδια δεν είναι παράβαση ξέρω γω). Ας βάλουν λοιπόν καμια 100ριά διαιτητές γύρω γύρω, ας τους δώσουν και μια ασπίδα να το παίζουν και ΜΑΤ. 2 σε 1!
DKNI Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μιλαμε για τους διαιτητες που ενω εδωσαν μπαλα Παναθηναικος ζητησαν ριπλευ για να δουν αν ο Διαμαντιδης ή ο Μπουρσταιν (ή ο Οχαγιον, δεν θυμαμαι) εβγαλαν μπαλα ενω το ριπλευ ειναι μονο για θεματα εκπροθεσμου/εμπροθεσμου, ετσι? Τετοιο κυνηγι η Μακαμπι δλδ Αν σας βολευει να βλεπετε σφαγη της Μακαμπι χθες, be my guest
Anubis13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Συμφωνώ. Γι'αυτό και δε βλέπω. Αντιλαμβάνομαι, πάντως, ότι οι 3 διαιτητές είναι λίγοι, έχει φανεί στην πράξη ουκ ολίγες φορές, όταν πχ ο Μπατίστ πατάει με το ένα πόδι εκτός γηπέδου και μετά καμαρωτός καμαρωτός πηδάει και επαναφέρει τη μπάλα εντός (γιατί αν δεν πατήσουν και τα δυο πόδια δεν είναι παράβαση ξέρω γω). Ας βάλουν λοιπόν καμια 100ριά διαιτητές γύρω γύρω, ας τους δώσουν και μια ασπίδα να το παίζουν και ΜΑΤ. 2 σε 1! Συμφωνω το αντιλαμβανεσαι περιτρανα σε τελικους κυπελλο οπου η μπαλα χτυπαει σε ποδι παικτη με κοκκινη φανελα και την μπαλα την παιρνει η κοκκινη ομαδα. Με το διαιτητη διπλα.
Cossutius. Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 +1. Δεν είχα την πρόθεση να θίξω τον Άρη. Το αντίθετο. Μάλλον παρανόησες. Δε είπα "ούτε ο Άρης δεν το έκανε". Είπα "ο άρης πάντως δεν το έκανε". Κατά τα άλλα μην ψάχνεις γιατί δεν πήρε ευρωπαϊκό ο Άρης. Για τον ίδιο λόγο που δεν έπαιρνε και ο ΟΣΦΠ ενώ είχε τεράστιο μπάτζετ και ηταν φαβορί. Ξέρεις πώς λέγεται φαντάζομαι ο λόγος. Κατάλαβα πως δεν ειχες σκοπό να τον θιξεις. Απλά αναφέρθηκα στον ΑΡΗ διότι ήταν η ομάδα όλων μας. Το ότι δε πήρε Ευρωπαικό πέρα από αυτό που και οι 2 υποπτευόμαστε, έχει να κάνει και με τη δυναμικότητα των ομάδων τότε. Μπορει να έπαιζε στον ΑΡΗ ο καλυτερος στην ιστορία του Ευρωπαικού μπάσκετ (Νίκος Γκάλης), αλλά όταν αναφερόμαστε στην τότε Γιουκοπλάστικα, την Τρέισερ, την Μακάμπι, τη Μπαρτσελόνα κτλ κτλ υπάρχει δέος. Ομάδες που ειχαν στον πάγκο τον Πάσπαλιε και τον Κούκοτς:-P Που είχαν πρωταγωνιστές Μπομπ Μακαντου, Πέτροβιτς, Σαν Επιφάνιο, Τζάμσι κτλ κτλ κτλ Δε συγκρίνω τον ΠΑΟ με τον τότε ΑΡΗ διότι ειναι αμαρτία. Αλλο το μπάσκετ τότε, άλλη η δυσκολία του τότε, άλλο τώρα. Απλά αναφέρομαι στο ότι ο ΠΑΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ δε θα γίνει ποτέ η αγαπημένη ομάδα όλων των Ελλήνων, ούτε θα κερδίσει τον σεβασμό όλων. Όχι επειδή δε το αξίζει (αλλιμονο). Αλλά επειδή ο οπαδισμός πλέον ξεπερνάει τον όρο "σεβασμός". Ίσως αν οι παίχτες του ήταν ολοι Ελληνες να γινόταν κάτι (τον δικό μου σεβασμό τον έχει κερδίσει πάντως)
Προτεινόμενες αναρτήσεις