Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εξαιρετικός ο διαιτητής. Έπρεπε να είχε δώσει και μια κίτρινη στο συνεχές τράβηγμα της φανέλας του Σέσκ σε μια φάση, η οποία πέρασε στο ντούκου ως κάτι το φυσιολογικό. Το μάθαμε τώρα, επειδή δε μπορούμε να τους κόψουμε με μπάλα, τους πιάνουμε με χέρια και με πόδια και απαιτούμε, μάλιστα, να μη σφυρίζεται τίποτα.

Δημοσ.

Εξαιρετικός ο διαιτητής. Έπρεπε να είχε δώσει και μια κίτρινη στο συνεχές τράβηγμα της φανέλας του Σέσκ σε μια φάση, η οποία πέρασε στο ντούκου ως κάτι το φυσιολογικό. Το μάθαμε τώρα, επειδή δε μπορούμε να τους κόψουμε με μπάλα, τους πιάνουμε με χέρια και με πόδια και απαιτούμε, μάλιστα, να μη σφυρίζεται τίποτα.

Ακριβως. Μαθαμε τωρα οτι το τραβηγμα της φανελας ειναι κατι το ανδρικο και πρεπει να γινεται ανετα χωρις ποινη. Βρε ουστ!!

Αν το κανει παικτης της Μπαρτσελονα σε παικτη της Μιλαν και δεν δωθει πεναλτι θα ειμαι απο τους πρωτους που θα μιλησει για αδικια εις βαρος της Μιλαν. Αλλά να λεμε την τηρηση του κανονισμου αδικια ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ!

Ο Σωτηρακοπουλος πχ, ηταν καθαρο τραβηγμα, ηταν πεναλτι αλλά ε δεν επρεπε να το δωσει.

Αει παρατηστε μας ρε...... :-(

Δημοσ.

Είδες εσύ κάτι απόψε που να ήταν μεμπτό; Εγώ όχι. Τέσσερα ζευγάρια μάτια ήταν πάνω απο τις φάσεις του πέναλτι, εγώ εμπιστεύομαι αυτούς πάντως που το είδαν απο κοντά.

Δημοσ.

Υπάρχει υποψία και για τρίτο πέναλντι στο τέλος του ημιχρόνου, πρέπει να έγινε και χέρι.

Ναι, αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης είδα αμυντικό της Μίλαν να την πιάνει με τα δυο χέρια. Πέναλτι και αποβολή, φυσικά.

Είδες εσύ κάτι απόψε που να ήταν μεμπτό; Εγώ όχι. Τέσσερα ζευγάρια μάτια ήταν πάνω απο τις φάσεις του πέναλτι, εγώ εμπιστεύομαι αυτούς πάντως που το είδαν απο κοντά.

Και εγώ έχω τυφλή εμπιστοσύνη στους διαιτητές.

Δημοσ.

Μετα τη διαιτησια αυτη, δεν ξαναμιλαω για κοκκινη παραγκα. Η Ευρωπαικη ειναι σαφως χειροτερη

ΥΓ. Οποιος λεει οτι υπαρχει πεναλτυ απλα ας βγαλει τα κομπλεξικα γυαλια του. Ο Νεστα τον τραβαει οσο τον τραβαει τον Νεστα και αυτος ενω πεφτουν και οι 2 επειδη τους σπρωχνει ο Πουγιολ

Απλα εχεει προβατοποιηθει κοσμος στην προπαγανδα της ΟΥΕΦΑ και των ΜΜΕ περι "I love Barca"

Δημοσ.

Δεν σε είδα να λές τα ίδια Καίζερ μετά το μάτς στο Μιλάνο. Δες εσύ την παράγκα που έχεις στην Αγγλία που σου σφυρίζουν και δύο και τρία πέναλντι, και άσε το αποψινό. Κάνε μας την χάρη, μιλούν και οι οπαδοί της Marketing με τον Γκίγκς που είχε βαρεθεί να χτυπάει πέτσινα.

Δημοσ.

Τεραστιος Σωτηρακοπουλος, ζωγραφισε παλι.

Ηταν πεναλτι λεει, αυτη η τακτικη απτους παικτες πρεπει καπως να σταματησει, αλλα δεν επρεπε να το δωσει ο διαιτητης.

Ακομα κι αυτο που ειπε οτι αυτη η φαση συμβαινει 7-8 φορες σε καθε αγωνα και δε δινεται, ειναι φανταστικη ιστορια.

Δεν συμβαινει κι οποτε συμβαινει δινεται συνηθως

Δημοσ.

Μετα τη διαιτησια αυτη, δεν ξαναμιλαω για κοκκινη παραγκα. Η Ευρωπαικη ειναι σαφως χειροτερη

ΥΓ. Οποιος λεει οτι υπαρχει πεναλτυ απλα ας βγαλει τα κομπλεξικα γυαλια του. Ο Νεστα τον τραβαει οσο τον τραβαει τον Νεστα και αυτος ενω πεφτουν και οι 2 επειδη τους σπρωχνει ο Πουγιολ

Απλα εχεει προβατοποιηθει κοσμος στην προπαγανδα της ΟΥΕΦΑ και των ΜΜΕ περι "I love Barca"

Ε ναι ο διαιτητής όντας ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ και βλέποντας στο μέλλον , ήξερε οτι στην σέντρα η μπάλα θα πάει στον παίχτη που τράβηξε ο Νέστα. Αλλιως μιλάμε για εκτός φάσης τράβηγμα το οποίο το δίνει φορώντας τα οπαδικά του γυαλλιά.

Δημοσ.

Δεν σε είδα να λές τα ίδια Καίζερ μετά το μάτς στο Μιλάνο. Δες εσύ την παράγκα που έχεις στην Αγγλία που σου σφυρίζουν και δύο και τρία πέναλντι, και άσε το αποψινό. Κάνε μας την χάρη, μιλούν και οι οπαδοί της Marketing με τον Γκίγκς που είχε βαρεθεί να χτυπάει πέτσινα.

Πρωτον, το ματς το Μιλανο το ειδα σπαστα, δεν εχω εικονα

Δευτερον, το επιχειρημα σου ειναι η ευνοια της Γιουναιτεντ? ΝΑΙ εχω ευνοηθει στο Νησι ειδικα φετος. Την Μπαρτσελονα την ευννοει ολη η Ευρωπη

Now what? What you've got? Σειρα σου.

ΥΓ. Ποιος ειναι ο Καιζερ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...