CROM271 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Κοριτσάκι δεν τον λες. Απλά υπερβάλει μερικές φορές. Όπως και άλλοι πολλοί παίκτες. Π.χ. στην Μπάρτσα το έχουν σύστημα. Σωστος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedBomb Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Παντως χωρις μ@λ@κιες αυτη η λουλου ο μιραλας οντως σαν κοριτσακι συμπεριφερεται... Θα ηθελα αλλα 10 τετοια κοριτσακια στην ομαδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Εδώ ορισμένοι έχουν πει τιτίκες τον Μέσι και την παρέα του, στον Μιραλάς θα κολλήσουν; Και από τότε που τους είπαν έτσι, έχουν πάθει υπερκούπωση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedBomb Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Για να παιζεται ποδοσφαιρο θα πρεπει να ειναι ολοι σαν τον Γκαρσια και τον Λαζαρ αα. και τον Κονσεισαο τωρα που τον θυμηθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Εδώ ορισμένοι έχουν πει τιτίκες τον Μέσι και την παρέα του, στον Μιραλάς θα κολλήσουν; Και από τότε που τους είπαν έτσι, έχουν πάθει υπερκούπωση! Αμα δινεις δικαιωματα και σε κυκλοφορουνε μεχρι και σε .gif-ακια ετσι ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ποιά δικαιώματα; Και εμπάση περιπτώσει, όπως λένε ορισμένοι, "όλα μέσα στο παιχνίδι είναι, μη κλαίγεστε". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ποιά δικαιώματα; Και εμπάση περιπτώσει, όπως λένε ορισμένοι, "όλα μέσα στο παιχνίδι είναι, μη κλαίγεστε". Eισαι ιδιαιτερα ευαισθητος..Εγω ειπα τα δικαιωματα που δινουν οι παικτες της Μπαρτσελονα κυκλοφορουνε και σε gif-ακια. Μετα το επικο ποστ με το λετο που τρωει ξυλο αλλα πεφτει θεατρινιστικα αληθεια πως γινονται και τα δυο ταυτοχρονα δεν το καταλαβαινω μας διδαξες και το ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι..Μπραβο αλλος ενας γαυρος με επιχειρηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Επιλεκτικά gifάκια βλέπεις, έχω να σου δείξω άλλες φάσεις (αποτέλεσμα των οποίων είναι αυτά που αναφέρεις) σε όποια μορφή θες, gif, flv, avi, mkv. Το θέμα είναι ότι εγώ στέκομαι στη μπαλάρα που απολαμβάνω εδώ και χρόνια, εσύ μείνε στα gif, κάντα και avatar αν θες. Αλλά εντάξει, δεν περιμένω κάτι περισσότερο από έναν απογοητευμένο βάζελο. Για τον Λέτο που λες, θες να μου δείξεις σε ποιο "επικό ποστ" αναφέρεσαι; Αλλά και να μην το βρεις, αναρωτιέμαι που ακριβώς εντοπίζεις την αντίφαση στο ότι κάποιος μπορεί να τρώει ξύλο αλλά ταυτόχρονα να πέφτει θεατρινίστικα... Άλλοι ισχυρίζονται ότι "ήταν πέναλτι αλλά καλά έκανε και δεν το σφύριξε" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Εδώ ορισμένοι έχουν πει τιτίκες τον Μέσι και την παρέα του, Παραθετω το ποστ σου για να καταλαβαινεις τι γραφεις. Κατανοω οτι τα ελληνικα ειναι μια δυσκολη γλωσσα. Για τον Λέτο που λες, θες να μου δείξεις σε ποιο "επικό ποστ" αναφέρεσαι; Αλλά και να μην το βρεις, αναρωτιέμαι που ακριβώς εντοπίζεις την αντίφαση στο ότι κάποιος μπορεί να τρώει ξύλο αλλά ταυτόχρονα να πέφτει θεατρινίστικα... Άλλοι ισχυρίζονται ότι "ήταν πέναλτι αλλά καλά έκανε και δεν το σφύριξε" Ακριβως αυτο ρωταω πως γινεται ενω τρωει ξυλο να πεφτει θεατρινιστικα. Συνηθως γινεται η μονο το ενα η μονο το αλλο. Εκτος αν αυτο γινεται μονο για τους παικταραδες της Μπαρτσελονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Κατανοω οτι τα ελληνικα ειναι μια δυσκολη γλωσσα. Πάντως τη μιλάς αρκετά καλά... Το τελειώνουμε εδώ γιατί έχω και σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως τη μιλάς αρκετά καλά... Το τελειώνουμε εδώ γιατί έχω και σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Θα προτιμουσα να απαντουσες στο παρακατω αλλα αφου δεν θελεις θα το θεωρησω δεδομενο οτι μονο για τους παικταραδες της Μπαρτσελονα μπορει να συμβαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μόλις τώρα είδα σε ριπλέι το χτύπημα του Κλέιτον στον Βασιλακάκη (κάτι σαν γροθιά στο στομάχι), αν δεν κάνω λάθος. Αυτό το χτύπημα πήρε κίτρινη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 ειναι που ο Μαρινακης ελεγχει τη διαιτησια ρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 ειναι που ο Μαρινακης ελεγχει τη διαιτησια ρε! Η παραγκα του Γοντικα φταιει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Η παραγκα του Γοντικα φταιει. Δύο φορές γλύτωσε την αποβολή ο Johnnie Walker. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις