Anubis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Σιγα ρε Αντρες..Σιγα! Α καλα θυμηθηκες τον Γιαννακοπουλο..ΟΚ!Δεν περιμενα να πεις και κατι ποιο ενδιαφερον.. Μεσα σε 2 μερες εκαναν τον κοσμο μπαχαλο για τον τοροσιδη που εβριζε και τωρα το γυρισαν και ασχολουνται περι πλεξιματος και ανδρισμου. Μην ασχολεισαι... Ουτε εγω..Αναμασας συνεχως την ιδια καραμελα. Επισης οταν βριζεις εποπτη και διαιτητη εισαι υπολογος αλλα φυσικα οταν πρωτοδιδαξας ειναι ο χοντρος... Δεν το ξερα οτι με τα καντηλια γινεσαι αντρας..Ενταξει ρε παιδι μου τοτε να το αφηνουμε το παιδι να λεει μια δυο κουβεντες παραπανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Τι λέτε ρε βαζέλια να πούμε που είχαμε και ανεχόμασταν τον Λέτο κάθε Τετάρτη - Κυριακή (παλιά στο texas η Τετάρτη) να καντηλιάζει όποιον διαιτητή τολμούσε να μην σφυρίξει φάουλ στις βουτιές του και μας λέτε για πλεξίματα και ιστορίες. Μιλάει και η μεγάλη των καταδύσεων σχολή για βουτιές. Τι άλλο θα ακούσουμε μέσα στο 12... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedBomb Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ουτε εγω..Αναμασας συνεχως την ιδια καραμελα. Επισης οταν βριζεις εποπτη και διαιτητη εισαι υπολογος αλλα φυσικα οταν πρωτοδιδαξας ειναι ο χοντρος... Δεν το ξερα οτι με τα καντηλια γινεσαι αντρας..Ενταξει ρε παιδι μου τοτε να το αφηνουμε το παιδι να λεει μια δυο κουβεντες παραπανω... Ειπε κανεις οτι με τα καντιλια γινεσαι αντρας?Αυτα τα λες μονο σου.. Επρεπε ο τοροσιδης να φτυνει οπως ο παιχταρας σας στο μπασκετ αυτο θα ηταν ποιο ηθκο ετσι? Ο χωρος του ποδοσφαιρου/μπασκετ ετσι ειναι πολλα χρονια τωρα οποιος ειναι ενοχλημενος εκφραζεται αναλογα και στην ρεαλ τα ιδια εγιναν στα Επρεπε να φτυνει οπως ο παιχταρας σας στο μπασκετ αυτο θα ηταν ποιο ηθκο ετσι? μετα το τελος του αγωνα και το εχουμε δει καισ ε πολλους αγωνες του εξωτερικου να παιζουν και μπουνιες η λεω ψεμματα? Εσυ στο γηπεδο δεν φωναζεις δεν βριζεις?εκτος και αν δεν πας και εισαι με το σταυρο στο χερι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ειπε κανεις οτι με τα καντιλια γινεσαι αντρας?Αυτα τα λες μονο σου.. Επρεπε ο τοροσιδης να φτυνει οπως ο παιχταρας σας στο μπασκετ αυτο θα ηταν ποιο ηθκο ετσι? Ο χωρος του ποδοσφαιρου/μπασκετ ετσι ειναι πολλα χρονια τωρα οποιος ειναι ενοχλημενος εκφραζεται αναλογα και στην ρεαλ τα ιδια εγιναν στα Επρεπε να φτυνει οπως ο παιχταρας σας στο μπασκετ αυτο θα ηταν ποιο ηθκο ετσι? μετα το τελος του αγωνα και το εχουμε δει καισ ε πολλους αγωνες του εξωτερικου να παιζουν και μπουνιες η λεω ψεμματα? Εσυ στο γηπεδο δεν φωναζεις δεν βριζεις?εκτος και αν δεν πας και εισαι με το σταυρο στο χερι... Οχι επρεπε να σκαει μπουκετιδια σαν τον κωλοπαιδαρα που ειχες στο μπασκετ. Α και δεν ειπα τον τοροσιδη αδερφη.θεατρινο τον ειπα. Τον μανιατη τον λεω αδερφη παντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Οχι επρεπε να σκαει μπουκετιδια σαν τον κωλοπαιδαρα που ειχες στο μπασκετ. Quidel Woods FTW Με την Λετίσια στην ομάδα, δύσκολα θα αποκαλούσα παίχτη αντιπάλου αδερφή πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Quidel Woods FTW Με την Λετίσια στην ομάδα, δύσκολα θα αποκαλούσα παίχτη αντιπάλου αδερφή πάντως. Κοιτα να δεις απο που ηρθε και αυτη ομως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δανεική κι αγύριστη ήρθε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedBomb Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Οχι επρεπε να σκαει μπουκετιδια σαν τον κωλοπαιδαρα που ειχες στο μπασκετ. Α και δεν ειπα τον τοροσιδη αδερφη.θεατρινο τον ειπα. Τον μανιατη τον λεω αδερφη παντως... Ο Ενας κωλοπαιδαρας ο αλλος αδερφη...ΟΚ! Τα μπουκετα γιατι τα εσκασε θυμασαι? Οπως βλεπεις φιλε μου αυτα γινονται παντου και εχθες ο Ιμπραιμοβιτς εχωσε μαπα σε εναν τις Ναπολι και βγηκε με κοκκινη.Τι να κανουμε ετσι ειναι το ποδοσφαιρο! Δηλαδη πριν γινουν αυτα στην φυσουνα ολα ηταν αγγελικα πλασμενα και δεν ειχαμε ποτε τετοιες και χειροτερες καταστασεις? Εσυ στο γηπεδο δεν βριζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ο Ενας κωλοπαιδαρας ο αλλος αδερφη...ΟΚ! Τα μπουκετα γιατι τα εσκασε θυμασαι? Για πες μου εσυ που θυμασαι...Γιατι εσκασε μπουνια σε φιλικο αγωνα? Για πες μου εσυ που τα θυμασαι ολα. Οπως βλεπεις φιλε μου αυτα γινονται παντου και εχθες ο Ιμπραιμοβιτς εχωσε μαπα σε εναν τις Ναπολι και βγηκε με κοκκινη.Τι να κανουμε ετσι ειναι το ποδοσφαιρο! Kαι ο ζινταν καποτε εσκασε κουτουλια στον ματερατσι..What's your point? Και οχι δεν βριζω στο γηπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedBomb Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Για πες μου εσυ που θυμασαι...Γιατι εσκασε μπουνια σε φιλικο αγωνα? Για πες μου εσυ που τα θυμασαι ολα. Kαι ο ζινταν καποτε εσκασε κουτουλια στον ματερατσι..What's your point? Και οχι δεν βριζω στο γηπεδο. Ο Μποντιρογκα εβρισε την μανα του τομιτς οποτε λογικο...και εγω το ιδιο θα εκανα και επειδη ειμαι και νευρικος μην σου πω και περισσοτερα. Ειδες τα λες και μονος σου αυτα γινονται στο γηπεδο και απο μεγαλους παιχτες οποτε μην λεμε περι Τοροσιδη.. Δεν βριζεις στο γηπεδο..οταν ερχεται παιζει η ομαδα σου με τον ολυμπιακο ας πουμε εσυ μιλας στους παικτες του ολυμπιακου στον πλυθηντικο... Οκ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ανακεφαλαίωση: -Το χέρι ήταν κίτρινη (σύμφωνα με τους οπαδούς του ΠΑΟ στο φόρουμ, όχι σύμφωνα με τους διαιτητές, κάθε χέρι δεν είναι κίτρινη). -Ο ΠΑΟΚ έκατσε και έχασε (σύμφωνα με τους οπαδούς του ΠΑΟ στο φόρουμ, όχι σύμφωνα με τους οπαδούς του ίδιου του ΠΑΟΚ που αποδέχονται την ήττα ως αποτέλεσμα της διαφοράς δυναμικότητας και ορισμένων συγκυριών) -Οι παίχτες του ΟΣΦΠ είναι υπερευαίσθητοι στα σκληρά αλλά όχι αντιαθλητικά μαρκαρίσματα που τους γίνονται, τα οποία δε διαφέρουν από τα μαρκαρίσματα που γίνονται στον ΠΑΟ (σύμφωνα με τους οπαδούς του ΠΑΟ στο φόρουμ και μόνο, ζήτω ο Πέπε!). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ο Μποντιρογκα εβρισε την μανα του τομιτς οποτε λογικο...και εγω το ιδιο θα εκανα και επειδη ειμαι και νευρικος μην σου πω και περισσοτερα. Ειδες τα λες και μονος σου αυτα γινονται στο γηπεδο και απο μεγαλους παιχτες οποτε μην λεμε περι Τοροσιδη.. τωρα δηλαδη αμα σου πω αστο τον τοροσιδη οι αλλοι που μανουριαζανε τι θεματα ειχανε θα γραψουμε αλλες 3 σελιδες. Δεν βριζεις στο γηπεδο..οταν ερχεται παιζει η ομαδα σου με τον ολυμπιακο ας πουμε εσυ μιλας στους παικτες του ολυμπιακου στον πλυθηντικο... Οκ!! Δεν γνωριζω κανενα παικτη του ολυμπιακου..οποτε δεν τους μιλαω. Αλλα γενικοτερα στο γηπεδο ειμαι ηρεμος..πιο πολυ θα τα παρω με την βλακεια πχ του βυντρα παρα με καποιον παικτη του οσφπ. γνωριζω καποιον/καποιους απο την διοικηση και δεν θα θελες να ξερεις πως μιλαω για αυτους...το θεμα ειναι οτι εχω δικαιωμα να το κανω οπως και αυτοι ισως -Οι παίχτες του ΟΣΦΠ είναι υπερευαίσθητοι στα σκληρά αλλά όχι αντιαθλητικά μαρκαρίσματα που τους γίνονται, τα οποία δε διαφέρουν από τα μαρκαρίσματα που γίνονται στον ΠΑΟ (σύμφωνα με τους οπαδούς του ΠΑΟ στο φόρουμ και μόνο, ζήτω ο Πέπε!). Για πες μας για αυτο εσυ που δεν χανεις ματς του Παο. @kirileman: Εισαι πολυ ευαισθητος με την μπαρτσελονα και τον οσφπ..Μην σου πουνε κατι αμεσως σου προσβαλλουνε τις ιδεες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Για πες μας για αυτο εσυ που δεν χανεις ματς του Παο. Τι θες να σου πω; Μόνο ο Λέτο τρώει ξύλο χωρίς πολλές φορές να παίρνει τα ανάλογα σφυρίγματα (όλοι ξέρουμε γιατί), οι υπόλοιποι δεν αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα. Όσο για τον ΠΑΟΚ, ποτέ μα ποτέ δεν έχει ρίξει στην ομάδα σου το ξύλο που ρίχνει κατά καιρούς στο γαύρο. edit: Και με τα σκυλάκια είναι υπερευαίσθητος. Αδυναμίες! Τί άλλο θα διαβάσω, λες και οι υπόλοιποι εδώ μέσα διατηρείτε επίπεδο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CROM271 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Παντως χωρις μ@λ@κιες αυτη η λουλου ο μιραλας οντως σαν κοριτσακι συμπεριφερεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Κοριτσάκι δεν τον λες. Απλά υπερβάλει μερικές φορές. Όπως και άλλοι πολλοί παίκτες. Π.χ. στην Μπάρτσα το έχουν σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις