Anubis13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Το πεναλτι ήταν αλλά επειδή δεν το πήρατε χαμπάρι νωρίς και από την ταραχή σας να βρείτε κάτι να πείτε πιάσατε τις κάρτες. Kαλα μιλαμε γελανε και οι πετρες... Μετα το δεν εκανε χερι της μαργαριτας ηθελε να προστατεψει το προσωπο του, ακουμε και αλλη επισημη δικαιολογια... Οσο για την καρτα στον Χιμπλιγκερ δεν θα σχολιασω...Αν δινοταν σε κανεναν τοροσιδη θα ειχαμε ακουσει για εγκληματα κατα της ανθρωποτητας...
gchris7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Kαλα μιλαμε γελανε και οι πετρες... Μετα το δεν εκανε χερι της μαργαριτας ηθελε να προστατεψει το προσωπο του, ακουμε και αλλη επισημη δικαιολογια... Οσο για την καρτα στον Χιμπλιγκερ δεν θα σχολιασω...Αν δινοταν σε κανεναν τοροσιδη θα ειχαμε ακουσει για εγκληματα κατα της ανθρωποτητας... Δεν σε πιάνω. Τι είπε η Μαργαρίτα? Ποιο πρόσωπο να προστατέψει? Η μπάλα έχει περάσει και την σταματάει με το χέρι. Κάντε την κωλοτουμπα σας όσο είναι νωρίς. Εκτίθεστε.
DKNI Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Χέρι ήταν άνθρωπε μου. Δεν θα δώσει κίτρινη? Το πεναλτι ήταν αλλά επειδή δεν το πήρατε χαμπάρι νωρίς και από την ταραχή σας να βρείτε κάτι να πείτε πιάσατε τις κάρτες. Κάντε λοιπόν την κωλοτούμπα σας τώρα και πείτε για το πέναλτι γιατί οι κάρτες ήταν πεντακάθαρες. Χαχα, ενταξει, ουτε φαουλ δεν ειναι του κακομοιρη του Χιμπλινγκερ που τραβαει το χερι αλλα τωρα εχεις δει τι ρουκετα αμολησες και πας να τη μαζεψεις. Μονο ενας γαυρος δεν θα εβλεπε οτι παει να τραβηξει το χερι του Το χειροτερο για σενα ειναι οτι βαζεις καρε οταν εχω βαλει το βιντεο και φαινεται η κινηση οτι τραβαει το χερι και βρισκει η μπαλα. Ρεζιλικι και καταντια... Οσο για τα αλλα δες στο 1ο ποστ μου αν λεω ή οχι για πεναλτυ και ζητα μου συγγνωμη να τελειωνουμε Το μεγαλειο ειναι του Μπουντιμιρ το πεναλτυ που ειναι ταμαμ με του Τοροσιδη στην Ξανθη
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Χαχα, ενταξει, ουτε φαουλ δεν ειναι του κακομοιρη του Χιμπλινγκερ που τραβαει το χερι αλλα τωρα εχεις δει τι ρουκετα αμολησες και πας να τη μαζεψεις. Μονο ενας γαυρος δεν θα εβλεπε οτι παει να τραβηξει το χερι του Οσο για τα αλλα δες στο 1ο ποστ μου αν λεω ή οχι για πεναλτυ και ζητα μου συγγνωμη να τελειωνουμε Και μετα να ζητησει κι απο μενα 1 συγνωμη αφου δει το πρωτο μου ποστ και την πρωτη μου φραση στο παρον τοπικ για τη χθεσινη διαιτησια απο ΧΘΕΣ κιολας. ΥΓ. Καποιος τροπος να μη φαινονται τα quote που κανετε σε εναν χρηστη που εχω ignore?
gchris7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Χαχα, ενταξει, ουτε φαουλ δεν ειναι του κακομοιρη του Χιμπλινγκερ που τραβαει το χερι αλλα τωρα εχεις δει τι ρουκετα αμολησες και πας να τη μαζεψεις. Μονο ενας γαυρος δεν θα εβλεπε οτι παει να τραβηξει το χερι του Το χειροτερο για σενα ειναι οτι βαζεις καρε οταν εχω βαλει το βιντεο και φαινεται η κινηση οτι τραβαει το χερι και βρισκει η μπαλα. Ρεζιλικι και καταντια... Πω πω ρε παιδιά εντάξει ήμαρτον. Λίγο αντικειμενικότητα ρε μάγκες, ντροπή δηλαδή. Οσο για τα αλλα δες στο 1ο ποστ μου αν λεω ή οχι για πεναλτυ και ζητα μου συγγνωμη να τελειωνουμε Ε ναι στης 1 τα μεσάνυχτα πλέον είχατε μάθει για το πέναλτι.
DKNI Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Πω πω ρε παιδιά εντάξει ήμαρτον. Λίγο αντικειμενικότητα ρε μάγκες, ντροπή δηλαδή. Οκ, καταλαβαμε, μας καλυψες. 1-0 Ε ναι στης 1 τα μεσάνυχτα πλέον είχατε μάθει για το πέναλτι. Ναι, εμεις δεν το ειδαμε το ματς, επρεπε να μπω εδω να το πω εκεινη τη στιγμη. Ασ'το δεν το σωζεις
Anubis13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δεν σε πιάνω. Τι είπε η Μαργαρίτα? Ποιο πρόσωπο να προστατέψει? Η μπάλα έχει περάσει και την σταματάει με το χέρι. Ειναι περσυνο το ανεκδοτο..Εσυ μας ειπες το φετινο.
Anubis13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Χθες δεν βγηκε ανακοινωση http://www.sport-fm.gr/article/530449 Ελπιζουμε να ακουσουμε για τα εγκληματα κατα του Παναθηναικου...
firewalker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μπαρθελόνα πρέπει να ήταν ο διαιτητής στο 1-1 με την Βαλένθια.
firewalker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Βάση των συζητήσεων μετά τις κόκκινες του Εργοτέλη, του χαρίστηκε πάρα πολύ ο διαιτητής του Αμπντουν.
Critter Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Του Αμπνούν το χέρι είναι κίτρινη. Εγώ δεν κατάλαβα γιατί πήρε τη πρώτη κίτρινη στον πανηγυρισμό. Επειδή φίλησε το σήμα; Για τους κομμάντος του ΠΑΟΚ ας μην το συζητήσουμε πάντως καν...
Anubis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Για τους τσαμπουκαληδες του ολυμπιακου να μιλησουμε?
Tilemaxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δεν υπήρχαν τσαμπουκαλήδες του Ολυμπιακού σήμερα. Μην ρίχνετε το επίπεδο πάλι για ψύλλου πήδημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις