RedBomb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Τι εννοεις εκτος χθες? Για χθες οσους Παναθηναικους ειδα ειτε στο φορουμ, ειτε εκτος φορουμ λενε οτι το πεναλτι στον Τοροσιδη επρεπε να δωθει. Οπως και να χει, Το θεμα δεν ειναι ποτε διαμαρτυρονται οι Παναθηναικοι, αυτοι εξαλλου διαμαρτυρονται παντα οπως λες. Μονο στο τελευταιο πρωταθλημα που πηραμε την προπερσυνη σεζον ειχαμε περιπου 50-50 αναμεσα στον ΠΑΟ και τον ΟΣΦΠ απο πλευρας διαιτησιας και ολοι θυμομαστε οτι δεν το αντεχαν καποιοι και ειχανε λυσαξει χωρις να εχουν να καταλογισουν και πολλα στην πραξη. Απλα λεγανε. Αυτο που ειναι αδιανοητο ειναι στις σεζον που σηκωνετε κουπες με καθε πιθανο τροπο (απο χαρτινες, εως ντερμπι της ντροπης, εως Σπαθες, εως Ο ΟΣΦΠ και το Αιγαλεω να νικανε και ολοι οι αλλοι να πανε να....), δε βλεπετε τιποτα το μεμπτο. Μαλιστα ειστε τοσο υπερανω σε θεματα διαιτησιας, παραγκας, κασετων κλπ που δεν ασχολειστε καν και "τα αφηνετε για τους βαζελους". Στη πρωτη σεζον η στη πρωτη αγωνιστικη που θα πατε στο -2/-5 αρχιζετε με τη μια τις αμπελοφιλοσοφιες περι μετριων διαιτητων στην Ελλαδα γενικως κλπ. Ξαφνικα βλεπετε τα παντα με τα γυαλια της αντικειμενικοτητας και τα περιγραφετε με καθε λεπτομερεια σαν να ξερετε απο πρωτο χερι τι συνεβαινε εδω και χρονια με αυτους τους ανεκδιηγητους διαιτητες, τα παρασκηνια κλπ (!!!). Τα χρονια που αρνουσασταν οτι συνεβαιναν ολα αυτα. Θεωρειτε ξαφνικα δεδομενο το παρασκηνιο στο ελληνικο ποδοσφαιρο ξαφνικα, ενω τοσα χρονια τα αποδιδατε ολα στη φαντασια των Παναθηναικων και την ψυχοπαθεια του Κουγια και του Μακη (Τριανταφυλοπουλου). Κι ολα αυτα, για να καταληξετε οτι το -2, -5, χαμενο πρωταθλημα οφειλεται σε αυτο το θεμα(!!). Σταματηστε να βιαζετε την λογικη, απλα για να ακολουθησετε τη γραμμη που προσταζει ο προεδρας και ο κυρ Σαββας. ΥΓ. Ο Μαριδακης θα παει στο Ρεντη σημερα να τους μαλωσει? Καμια μεταγραφη απο κεινες που υποσχοτανε? Oh wait. Πιο ανωδυνο να σκουζει περι διαιτησιας. Ειναι και μεταγραφικη περιοδος, μη μας παρουνε και χαμπαρι και τα ΜΜΕ και η Θυρα 7 τωρα που τα παντελονιασαμε, οτι με τη "σημαντικη ενισχυση απο Γενναρη", ενοουσαμε την επιστροφη Ντιογο. ΥΓ2. Kαι για να μην ξεχνιομαστε. Χθες στον Τοροσιδη ηταν καραμπινατη πεναλταρα, αλλα στο Αγρινιο στον Βυντρα, ηταν γραφικα τα βαζελια που ασχολουνται με τις διαιτησιες ε? http://www.dailymotion.com/video/xnxezb_h-yyyyyyyy-yyy-yyyyyy_sport?start=6#from=embed Απλα τοτε ησασταν μπροστα στη βαθμολογια και ζουσατε στον πλανητη του υπερανω διαιτησιας. Eγω ομως δεν σου μιλησα για το πεναλντι του Τοροσιδη μονος σου τα λες.. Τα πρωταθληματα που πηρε ο ολυμπιακος τα πηρε γιατι τα αξιζε οταν εσεις παιζατε με τον Θεοφυλακτο Νικολαιδη εμεις ειχαμε παιχταραδες που δεν εχεις δει ποτε στην ομαδα σου αλλα ξεχασα τοτε ηταν στημενα και δεν υπηρχε το 50-50 ενω απο προχθες το βραδυ εγινε το πρωταθλημα τελειο και η διατησια καθαρη...Η μηπως κανω λαθος? Τοσους μηνες λετε για σαπια λιγκα και κακη διατησια και τωρα μου το γυρισες οτι δηθεν δεν αντεχουμε το 50-50? Εμεις δεν εχουμε προβλημα αν ειναι να το χασουμε το πρωταθλημα το χανουμε απο μονοι μας γιαιτ ουτως η αλλως ομαδα ακλυτερη ΔΕΝ εχετε. Υ.Γ Τι εγινε εκει στον παο εμφανιστηκε ο Βγεννο? Μυρισαν εκ απο Τσαμπιονς λιγκ και ηρθαν οι σωτηρες..?
tsakonas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 offtopic Τελικά όσο πάει χαίρομαι και περισσότερο που η ομάδα μου έπεσε στη β' εθνική. Γλίτωσα αρκετό χρόνο και νεύρα. ναι τι ωραία, μακάρι να μείνετε εκεί για πάντα Eγω ομως δεν σου μιλησα για το πεναλντι του Τοροσιδη μονος σου τα λες.. Τα πρωταθληματα που πηρε ο ολυμπιακος τα πηρε γιατι τα αξιζε οταν εσεις παιζατε με τον Θεοφυλακτο Νικολαιδη εμεις ειχαμε παιχταραδες που δεν εχεις δει ποτε στην ομαδα σου αλλα ξεχασα τοτε ηταν στημενα και δεν υπηρχε το 50-50 ενω απο προχθες το βραδυ εγινε το πρωταθλημα τελειο και η διατησια καθαρη...Η μηπως κανω λαθος? Τοσους μηνες λετε για σαπια λιγκα και κακη διατησια και τωρα μου το γυρισες οτι δηθεν δεν αντεχουμε το 50-50? Εμεις δεν εχουμε προβλημα αν ειναι να το χασουμε το πρωταθλημα το χανουμε απο μονοι μας γιαιτ ουτως η αλλως ομαδα ακλυτερη ΔΕΝ εχετε. Υ.Γ Τι εγινε εκει στον παο εμφανιστηκε ο Βγεννο? Μυρισαν εκ απο Τσαμπιονς λιγκ και ηρθαν οι σωτηρες..? και το ανέκδοτο της ημέρας όχι, δε τα άξιζες όλα. τα μισά και με το ζόρι. άσε τον πρόλογο δεν είχε ομάδα κανεις άλλος εκτος από σένα. ομαδάρα με τα κοράκια είχατε
DKNI Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ειδικα τα πρωτα με τις βουτιες του Στελακη ηταν φανερο οτι τα αξιζατε Του Ευθυμιαδη αλλο ενα φανερο που αξιζατε Επαιζα εγω στους 8 του ΤΛ με την Μπαρτσελονα και στην Ελλαδα επεφτε ο Τζορτζεβιτς στο κεντρο και επαιρνε καλαθι και φαουλ Επαιζα ημιτελικο κερδιζοντας ΟΥΕΦΑ και κερδιζα την Πορτο του Μουρινιο που πηρε την κουπα και την επομενη το ΤΛ και εδω δεν δεχονταν να αναβαλλουν το ματς με το Αιγαλεω και αναγκαστικα να παιξω επαναληπτικο με τον Σωτηρη τον Κων/νιδη αμ.χαφ Ειπαμε, ολα του γαυρου καθαρα, οταν παρει καποιος αλλος νικη είτε του το δινει η διαιτησια είτε το χαριζει ο γαυρος Και βεβαια μην ξεχασω, οταν περσυ στο Καραισκακη καλυπτε και ο Μαρινακης τον Κατσουρανη ειχε πει καποιος Μωραλης "Δεν καθοριζεται το πρωταθλημα απο διαιτησια" Αλλος Μωραλης θα ηταν
RedBomb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ειδικα τα πρωτα με τις βουτιες του Στελακη ηταν φανερο οτι τα αξιζατε Του Ευθυμιαδη αλλο ενα φανερο που αξιζατε Επαιζα εγω στους 8 του ΤΛ με την Μπαρτσελονα και στην Ελλαδα επεφτε ο Τζορτζεβιτς στο κεντρο και επαιρνε καλαθι και φαουλ Επαιζα ημιτελικο κερδιζοντας ΟΥΕΦΑ και κερδιζα την Πορτο του Μουρινιο που πηρε την κουπα και την επομενη το ΤΛ και εδω δεν δεχονταν να αναβαλλουν το ματς με το Αιγαλεω και αναγκαστικα να παιξω επαναληπτικο με τον Σωτηρη τον Κων/νιδη αμ.χαφ Ειπαμε, ολα του γαυρου καθαρα, οταν παρει καποιος αλλος νικη είτε του το δινει η διαιτησια είτε το χαριζει ο γαυρος Και βεβαια μην ξεχασω, οταν περσυ στο Καραισκακη καλυπτε και ο Μαρινακης τον Κατσουρανη ειχε πει καποιος Μωραλης "Δεν καθοριζεται το πρωταθλημα απο διαιτησια" Αλλος Μωραλης θα ηταν Mην μιλησουμε για βουτιες στο λεξικο η λεξη "βουτια" εχει την φατσα του καραγκουνη. Ο Ολυμπιακος φταιει που δεν αναβληθηκε το παιχνιδι σας με το αιγαλεω και επαιξες με τον Κωνσταντινιδη αμυντικο χαφ??? Και βεβαια ολα του γαυρου καθαρα σε σχεση με τις βρωμιες τις δικες σας αυτα δεν ειναι τιποτα που αναφερεις εξαλου εμεις δεν ειχαμε ποτε παραρτημα ωστε να ξεκιναμε στανταρ με +6 βαθμους το πρωταθλημα για δεκαετιες τωρα{βλεπε ΟΦΗ} μεχρι οι ιδιοι οι κριτικοι σας εκραξαν. Αληθεια με τον ευθημιαδη τι εγινε δικαστηκε κανεις για το ξυλο που του ριξατε.. Και κατι τελευταιο για να κλεισουμε.. Ξαναλεω οτι οταν ησασταν απο κατω πριν τις γιορτες τουμπεκι..τωρα εμφανιστηκατε ολοι και καλα οτι θα το παρετε δικαια το πρωταθλημα αυτο που βριζατε και κατηγορουσατε οτι ειναι σαπιο και βρωμικο.. Με συγχωρεις αλλα ετσι ξεβρακωνεσται μονοι σας. Και για αν απαντησω και σε καποιον ποιο πανω ναι ο παναθηναικος δεν τρεχει τιποτα αμα το παρει το πρωταθλημα εξαλου καλυτερη δεν ειστε απλα εμεις το χαριζουμε.
firewalker Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Και βεβαια ολα του γαυρου καθαρα σε σχεση με τις βρωμιες τις δικες σας αυτα δεν ειναι τιποτα που αναφερεις εξαλου εμεις δεν ειχαμε ποτε παραρτημα ωστε να ξεκιναμε στανταρ με +6 βαθμους το πρωταθλημα για δεκαετιες τωρα{βλεπε ΟΦΗ} μεχρι οι ιδιοι οι κριτικοι σας εκραξαν. Εντελώς πληροφοριακά. Από την στιγμή που ανέλαβε ο Βαρδινογιάννης τον Παναθηναϊκό: Ο Ο.Σ.Φ.Π. σε όλα τα παιχνίδια του με τον Ο.Φ.Η. (μέσα έξω) έχει +-1 βαθμό (δεν θυμάμαι ακριβώς) από ότι ο Παναθηναϊκός. Αυτό μέχρι πριν 2~3 χρόνια.
Anubis13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Και για αν απαντησω και σε καποιον ποιο πανω ναι ο παναθηναικος δεν τρεχει τιποτα αμα το παρει το πρωταθλημα εξαλου καλυτερη δεν ειστε απλα εμεις το χαριζουμε. Μαθε ορθογραφια και μετα συνεχισε το τρολαρισμα..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Eγω ομως δεν σου μιλησα για το πεναλντι του Τοροσιδη μονος σου τα λες.. Τα πρωταθληματα που πηρε ο ολυμπιακος τα πηρε γιατι τα αξιζε οταν εσεις παιζατε με τον Θεοφυλακτο Νικολαιδη εμεις ειχαμε παιχταραδες που δεν εχεις δει ποτε στην ομαδα σου αλλα ξεχασα τοτε ηταν στημενα και δεν υπηρχε το 50-50 ενω απο προχθες το βραδυ εγινε το πρωταθλημα τελειο και η διατησια καθαρη...Η μηπως κανω λαθος? Τοσους μηνες λετε για σαπια λιγκα και κακη διατησια και τωρα μου το γυρισες οτι δηθεν δεν αντεχουμε το 50-50? Εμεις δεν εχουμε προβλημα αν ειναι να το χασουμε το πρωταθλημα το χανουμε απο μονοι μας γιαιτ ουτως η αλλως ομαδα ακλυτερη ΔΕΝ εχετε. Υ.Γ Τι εγινε εκει στον παο εμφανιστηκε ο Βγεννο? Μυρισαν εκ απο Τσαμπιονς λιγκ και ηρθαν οι σωτηρες..? Eχεις προβλημα με τα ελληνικα σου. Σε κανενα ποστ μου δεν εγραψα οτι ολα ειναι καλα με τη διαιτησια και οτι το πρωταθλημα ειναι καθαρο. Το αντιθετο σου εγραψα εσενα συγκεκριμενα. Οποτε για να μαθεις να συζητας σε πρωτη φαση, καλο ειναι να βλεπεις τι γραφει ο αλλος και να μην του προσαπτεις τα αντιθετα για να πεις την "εξυπναδα" σου (για να μην πω αλλη λεξη).
SlimData Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Βαριέμαι να του απαντήσω σε όσα γράφει, ένα απλό θα πω. Ο τύπος που κοπάνησε τον ευθυμιάδη μπήκε φυλακή. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μάθετε πρώτα και μετά μιλήστε. ΕΛΕΟΣ
RedBomb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μαθε ορθογραφια και μετα συνεχισε το τρολαρισμα.. Βαλε μου κακο βαθμο στην ορθογραφια.. Eχεις προβλημα με τα ελληνικα σου. Σε κανενα ποστ μου δεν εγραψα οτι ολα ειναι καλα με τη διαιτησια και οτι το πρωταθλημα ειναι καθαρο. Το αντιθετο σου εγραψα εσενα συγκεκριμενα. Οποτε για να μαθεις να συζητας σε πρωτη φαση, καλο ειναι να βλεπεις τι γραφει ο αλλος και να μην του προσαπτεις τα αντιθετα για να πεις την "εξυπναδα" σου (για να μην πω αλλη λεξη). τι μου εγραψες? Οτι μας ενοχλει το 50-50.. Γιατι απο την αρχη τις σεζον δεν ειναι 50-50?Τωρα εγινε? Βλεπω τι γραφει ο αλλος δεν χρειαζομαι υποδειξεις.
FilipposMD Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Α, καιρό είχα να μπω σε αυτό το thread. Κακώς! Μου θυμίζει τα χρόνια που ήμουν στο δημοτικό.
LRoi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Βαριέμαι να του απαντήσω σε όσα γράφει, ένα απλό θα πω. Ο τύπος που κοπάνησε τον ευθυμιάδη μπήκε φυλακή. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μάθετε πρώτα και μετά μιλήστε. ΕΛΕΟΣ Πότε μπήκε ο Φιλιππίδης φυλακή ρε? Πρόεδρος του Ταχυδρομικού ταμιευτηρίου έγινε τιμής ένεκεν.
firewalker Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Τις καλύτερες διαιτησίες των τελευταίων χρόνων τις είχαμε φέτος. Λίγα τα λάθη και πραγματικά λάθη, σ ένα πρωτάθλημα γεμάτο από μέτριους και χωρίς προσωπικότητα διαιτητές! Ηταν μιά νορμάλ κατάσταση, που δεν την άντεξαν οι εραστές του 50-50 κι έφαγαν τον Βασσάρα.
SlimData Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Πότε μπήκε ο Φιλιππίδης φυλακή ρε? Πρόεδρος του Ταχυδρομικού ταμιευτηρίου έγινε τιμής ένεκεν. Μακάρι να έμπαινε. Και πίστεψέ με, αν τον είχα μπροστά μου εκείνο το βράδυ θα τον σάπιζα. Άλλος όμως έριξε τις χοντρές και τον βάλανε μέσα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 τι μου εγραψες? Οτι μας ενοχλει το 50-50.. Γιατι απο την αρχη τις σεζον δεν ειναι 50-50?Τωρα εγινε? Βλεπω τι γραφει ο αλλος δεν χρειαζομαι υποδειξεις. Το οτι σε ενοχλει το 50-50 εσενα και δυο τρεις αλλους αφορα καθαρα εσενα και τους δυο-τρεις και αφορα ΕΝΑΝ αγωνα (μια φαση βασικα) για εσας που την κανατε θεμα και μας λετε εμεσως για τον τυπο που κινει τα νηματα... ονοματι Γοντικα. Διοτι αυτο ειναι το 50-50. Να μη γινονται ΟΛΑ τα διαιτητικα "λαθη" υπερ της δικης σου ομαδας. Οταν ο διαιτητης ειναι ΚΑΚΟΣ αλλα ειναι 50-50 και δεν σφυριζει με εντολες αλλων, θα κανει λαθος και σε βαρος της ΔΙΚΗΣ σου ομαδας. Που θα σου κοστισει και βαθμους. Ε αυτο δε το αντεχεις, δεν λες να το χωνεψεις, σε θυμωνει, σε βγαζει απτα ρουχα σου, και ανακαλυπτεις οτι οι διαιτητες δεν ειναι καλοι. Κατα τ'αλλα και για τη φετινη διαιτησια σου απαντησα στα προηγουμενα ποστ, και για την ποιοτητα των ελληνων διαιτητων σου απαντησα, και για το ποτε το θυμασαι εσυ και οι αλλοι 2-3 γαυροι και συμφωνειτε ΞΑΦΝΙΚΑ με τους Παναθηναικους που μιλανε για τους τραγικους τυπους με τα γκρι ενω αλλες περιοδους ειστε αφ'υψηλου ολοι εσεις της ανωτερης ποδοσφαρικης φυλης του Πειραια... Υπαρχουν τα ποστ μου λιγες σελιδες πισω, επιμενω οτι πρεπει να διαβασεις προσεκτικοτερα. Φυσικα και δεν αλλαζει κατι στην αποψη μου οτι οι διαιτητες στη Σουπερλιγκα ειναι τραγικοι, επειδη ο Κωνσταντινεας σου κοψε 1 βαθμο... στο 93 με την ...Ξανθη. *Γενικο σχολιο και οχι για σενα: Αυτοι που βλεπαν ψιλονορμαλ τη διαιτησια στο ντερμπι της ντροπης και "αν εγινε κατι ηταν απλα ενα ψιλολαθακι", εχουν τρελαθει με την αποφαση του Κωνσταντινεα. Ουτε ο Λουα Λουα τετοιες κωλοτουμπες. Εδω θα μαστε και φετος...
RedBomb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Το οτι σε ενοχλει το 50-50 εσενα και δυο τρεις αλλους αφορα καθαρα εσενα και τους δυο-τρεις και αφορα ΕΝΑΝ αγωνα (μια φαση βασικα) για εσας που την κανατε θεμα και μας λετε εμεσως για τον τυπο που κινει τα νηματα... ονοματι Γοντικα. Διοτι αυτο ειναι το 50-50. Να μη γινονται ΟΛΑ τα διαιτητικα "λαθη" υπερ της δικης σου ομαδας. Οταν ο διαιτητης ειναι ΚΑΚΟΣ αλλα ειναι 50-50 και δεν σφυριζει με εντολες αλλων, θα κανει λαθος και σε βαρος της ΔΙΚΗΣ σου ομαδας. Που θα σου κοστισει και βαθμους. Ε αυτο δε το αντεχεις, δεν λες να το χωνεψεις, σε θυμωνει, σε βγαζει απτα ρουχα σου, και ανακαλυπτεις οτι οι διαιτητες δεν ειναι καλοι. Κατα τ'αλλα και για τη φετινη διαιτησια σου απαντησα στα προηγουμενα ποστ, και για την ποιοτητα των ελληνων διαιτητων σου απαντησα, και για το ποτε το θυμασαι εσυ και οι αλλοι 2-3 γαυροι και συμφωνειτε ΞΑΦΝΙΚΑ με τους Παναθηναικους που μιλανε για τους τραγικους τυπους με τα γκρι ενω αλλες περιοδους ειστε αφ'υψηλου ολοι εσεις της ανωτερης ποδοσφαρικης φυλης του Πειραια... Υπαρχουν τα ποστ μου λιγες σελιδες πισω, επιμενω οτι πρεπει να διαβασεις προσεκτικοτερα. Φυσικα και δεν αλλαζει κατι στην αποψη μου οτι οι διαιτητες στη Σουπερλιγκα ειναι τραγικοι, επειδη ο Κωνσταντινεας σου κοψε 1 βαθμο... στο 93 με την ...Ξανθη. *Γενικο σχολιο και οχι για σενα: Αυτοι που βλεπαν ψιλονορμαλ τη διαιτησια στο ντερμπι της ντροπης και "αν εγινε κατι ηταν απλα ενα ψιλολαθακι", εχουν τρελαθει με την αποφαση του Κωνσταντινεα. Ουτε ο Λουα Λουα τετοιες κωλοτουμπες. Εδω θα μαστε και φετος... Δεν ειπα οτι με ενοχλει το 50-50.. αν δεν κανω λαθος εσυ μου ειπες οτι μολις μας σφυριξαν 50-50 βγηκαμε και φωναζουμε διοτι χασαμε την πρωτια και απαντησα λεγοντας οτι απο την αρχη τις σεζον μας σφυριζουν 50-50..δεν αναφερθηκα ΜΟΝΟ για το ματς τις Ξανθης. Επισης επιδη μιλαμε οι δυο μας σε κανενα ποσταρισμα μου δεν ανεφερα το ονομα Γοντικας.. Εγω δεν βγαινω φιλε μου απο τα ρουχα μου ξερω να βλεπω ποδοσφαιρο και ποτε αδικειται η ευννοειται η ομαδα μου και να εισαι σιγουρος οτι θα βγω να το πω αλλα εχω δει και ποιο παλια να σφαζουν τον Ολυμπιακο στα πετρινα χρονια τοτε που κυριαρχουσε ο καουμποης οποτε δεν μου λεει κατι το οτι εγινε ενα διατητικο λαθος και δεν δοθηκε πεναλντι στον Τοροσιδη. Επισης σου ανεφερα και εγω οτι ποτε στην ελλαδα δεν ειχαμε καλη διατησια αμα ψαξεις ποιο πισω θα δεις τα ποστ μου. Και για να κλεισουμε γιατι ορισμενοι τα εχουν βαλει με την ορθογραφια μου λες και δινουμε πανελληνιες θα σου πω οτι κακος εγραψα εδω γιατι πραγματικα ακομα και στο γηπεδο δεν ασχολουμαι με την διατησια Και ουτε εχουμε να χορησουμε τιποτα μεταξυ μας απλα μια συζητηση καναμε στην οποια δεν συμφωνουμε..Δε τρεχει και τιποτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις