Προς το περιεχόμενο

Διαιτησία

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ας μου έδιναν το πέναλτι που έδωσαν στον ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο κύπελλο και δεν θα έκραζα τώρα :devil:

Θα έπρεπε να νιώθεις χορτασμένος από τέτοια πέναλτι.

Το πέτσινο με την ΑΕΚ για μας είναι η εξαίρεση, για σας είναι ο κανόνας.

Η πλάκα είναι ότι εγώ δεν ήθελα να κερδίσουμε με τέτοιο πέναλτι ενώ εσύ θες να συνεχίσεις να κερδίζεις έτσι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα έπρεπε να νιώθεις χορτασμένος από τέτοια πέναλτι.

Το πέτσινο με την ΑΕΚ για μας είναι η εξαίρεση, για σας είναι ο κανόνας.

Η πλάκα είναι ότι εγώ δεν ήθελα να κερδίσουμε με τέτοιο πέναλτι ενώ εσύ θες να συνεχίσεις να κερδίζεις έτσι.

Ειδικά φέτος έχω βαρεθεί να παίρνω πέτσινα.

Κι εσύ φέτος έχεις αδικηθεί κατάφωρα η αλήθεια είναι.

Mε αυτα που διαβαζω στις τελευταιες σελιδες τεινω να συμπονεσω τον φετινο ΟΣΦΠ vs all. Ολοι ευνοουνται εκτος απτον ΟΣΦΠ...

Με αφορμη ενα πεναλτι που δεν δοθηκε στο 92 για να καταφερει ο ΓΑΥΡΟΣ να παρει ΕΝΑΝ βαθμο στη Ξανθη, ακουμε του κοσμου τα παραλογα και οποιον παρει ο χαρος.

Μα μιλατε "για την καλυτερη ομαδα της Ελλαδας"?

Και περαν τουτου, μη νομιζετε οτι με αυτην "το ξεσαλωμα" για 1 και μοναδικη φαση, θα ξεχαστουν κατι διατασεις ποδιων απο κατι Λεβαδειακους και Κερκυρες κλπ στις μεταξυ σας συναντησεις.

Καντε οση προπαγανδα μπορειτε, τον προεδρα σας βολευετε που σας πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες και μετα σας πεταει και κατι φουμαρα περι διαιτησιας και κομπλε.

Ειδικά φέτος έχω βαρεθεί να παίρνω πέτσινα.

Κι εσύ φέτος έχεις αδικηθεί κατάφωρα η αλήθεια είναι.

Έχεις ένα δίκιο για φέτος. Δεν πήρες πέτσινα. Για αυτό και το σύνδρομο στέρησης. Δεν είχες μάθει έτσι και δεν μπορείς να συνηθίσεις.

Για το δεύτερο σκέλος τώρα. Κάνε μου μια ανάλυση σε παρακαλώ. Πέρα από το πέτσινο με την ΑΕΚ που αλλού είδες εσύ εύνοια; άρχισε να googlαρεις. Εγώ θα περιμένω.

12 χρόνια σε συμπονώ, κάνε κι εσύ ένα σκόντο.

Δεν αντεχεται το 50-50 λεμε :mrgreen:

1 φαση δε σας δωσανε, 1 βαθμο σας κοψανε στη μεση του πρωταθληματος και χαλατε τον κοσμο. Εδω κοντευεις να βγαλεις την ομαδα σου την πιο αδικημενη του ελληνικου πρωταθληματος να πουμε :mrgreen:

Σου ειπα και πριν. Πες μας καλυτερα για τον Παναθηναικο στη Τουμπα που ειναι το πιο στανταρ διπλο του κοσμου, πες μας και για τον Σπαθα που αν τυχει σε ματς του ΠΑΟ, παντα κερδιζει ο ΠΑΟ και λοιπες "αληθειες" και τις διαιτησιες αστες.

Για το δεύτερο σκέλος τώρα. Κάνε μου μια ανάλυση σε παρακαλώ. Πέρα από το πέτσινο με την ΑΕΚ που αλλού είδες εσύ εύνοια; άρχισε να googlαρεις. Εγώ θα περιμένω.

Έχεις κάποιο παράπονο από τη φετινή διαιτησία εσύ συγκεκριμένα σαν ΠΑΟΚ?

Έχεις κάποιο παράπονο από τη φετινή διαιτησία εσύ συγκεκριμένα σαν ΠΑΟΚ?

Απάντηση με ερώτηση δεν γίνεται. Αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να βρεις κάτι άλλο να πεις.

Εγώ παράπονο δεν έχω μέχρι τώρα, όχι επειδή ευνοήθηκα αλλά επειδή δεν σφάχτηκα (ακόμα). Και αυτό σημαίνει ότι δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα φέτος με την διαιτησία. Αλλιώς είχαμε μάθει.

Απάντηση με ερώτηση δεν γίνεται. Αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να βρεις κάτι άλλο να πεις.

Εγώ παράπονο δεν έχω μέχρι τώρα, όχι επειδή ευνοήθηκα αλλά επειδή δεν σφάχτηκα (ακόμα). Και αυτό σημαίνει ότι δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα φέτος με την διαιτησία. Αλλιώς είχαμε μάθει.

Μόνο που την τελευταία φορά που σφάχτηκες, δεν σφάχτηκες για χάρη μου, αλλά για χάρη του βάζελου.

Άσε λοιπόν αυτά τα κουλά για τον ευνοημένο Ολυμπιακό και δες τι πραγματικά συμβαίνει.

Άσε λοιπόν αυτά τα κουλά για τον ευνοημένο Ολυμπιακό και δες τι πραγματικά συμβαίνει.

Τωρα ειδαμε τι πραγματικα συμβαινει:

O Γοντικας στηνει την Σουπερλιγκα και ο ΠΑΟ ελεγχει το παρασκηνιο.

True, οσο και τα διπλα του ΠΑΟ μεσα στην Τουμπα που σε βγαζουν ασπροπροσωπο στο στοιχημα :rolleyes:

Μόνο που την τελευταία φορά που σφάχτηκες, δεν σφάχτηκες για χάρη μου, αλλά για χάρη του βάζελου.

Αυτή που λες δεν ήταν η τελευταία φορά αλλά ήταν από τις μεγαλύτερες σφαγές που έχω δει και ήταν όντως έργο του Πατέρα για να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα ο βάζελος.

Αλλά να μου λες να δω εγώ τι πραγματικά συμβαίνει, ενώ λες να αφήσω τα κουλά για ευνοημένο Ολυμπιακό, πάει πολύ.

Αν είχες παραδεχτεί γενικώς την εύνοια της διαιτησίας προς τον Ολυμπιακό, θα μπορούσαμε σίγουρα να συνεννοηθούμε.

Αυτή που λες δεν ήταν η τελευταία φορά αλλά ήταν από τις μεγαλύτερες σφαγές που έχω δει και ήταν όντως έργο του Πατέρα για να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα ο βάζελος.

Αλλά να μου λες να δω εγώ τι πραγματικά συμβαίνει, ενώ λες να αφήσω τα κουλά για ευνοημένο Ολυμπιακό, πάει πολύ.

Αν είχες παραδεχτεί γενικώς την εύνοια της διαιτησίας προς τον Ολυμπιακό, θα μπορούσαμε σίγουρα να συνεννοηθούμε.

Ποιος είπε ότι την έχω αρνηθεί?

Και όταν φωνάζω ότι αδικούμαι, δεν φωνάζω για να φοβηθεί η Ξάνθη, όλοι ξέρουμε ποιος ευνοείται όταν αδικούμαι εγώ.

Το πέναλτυ του Ολυμπιακού τι διαφορά είχε από αυτό που πήρε ο ΠΑΟΚ ;;; Γιατί στη μία περίπτωση δεν ήταν και στην άλλη ήταν ;;;

Λίγο αντικειμενικά αν είναι εύκολο...

Τελικά όσο πάει χαίρομαι και περισσότερο που η ομάδα μου έπεσε στη β' εθνική. Γλίτωσα αρκετό χρόνο και νεύρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...