MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Κανένα από τα δυο δεν ήταν πέναλτι. Βουτάνε και οι δυο. Πιθανως να μην ηταν οπως ειπα δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα με τις φασεις αυτες ακομα και οταν ηταν 0-0 το σκορ, δεν με ενοχλησαν τα μη σφυριγματα, ειτε ηταν ειτε οχι πεναλτι. Ειχα σοβαροτερα ζητηματα να προβληματιστω. Όσο για τον λεβαδειακό, αλήθεια, περιμένετε σοβαρά να μπει με τα δεύτερα? Με τον γαύρο στο -2 προς -5 νομίζω θα δούμε πολλές αρκετές ομορφιές.... Δεν εχει σημασια μονο με τι ροστερ θα παραταχθει αλλα και πως θα παιξει. Το παραδειγμα της "μαχητικοτητας" τους ειναι προσφατο εξαλλου, μενει να δουμε αν θα ειναι και με εμας τοσο "μαλθακοι" και "νωχελικοι"...
gchris7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δεν εχει σημασια μονο με τι ροστερ θα παραταχθει αλλα και πως θα παιξει. Το παραδειγμα της "μαχητικοτητας" τους ειναι προσφατο εξαλλου, μενει να δουμε αν θα ειναι και με εμας τοσο "μαλθακοι" και "νωχελικοι"... Μακάρι να είναι τόσο "μαλθακοί" και "νωχελικοί" όσο ήταν πριν μια εβδομάδα στο Καραΐσκάκη.
DKNI Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δεν θυμάμαι πάντως να τα λέτε έτσι ωραία και για το πέναλτι που είχε κερδίσει ο μπαΛετο με τον πανιώνιο που είχε βουτήξει σαν τον Φελπς... Μπαρδον? ΔΕΝ ηταν πεναλτυ με τον Πανιωνιο?
gchris7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μπαρδον? ΔΕΝ ηταν πεναλτυ με τον Πανιωνιο? Ήταν και καλά έκανε και το έδωσε. Η όλη κουβέντα έγινε επειδή ο φίλος firewalker είπε ότι καλά έκανε χτες ο διαιτητής και δεν έδωσε το πέναλτι στον Τοροσιδη. Από ότι κατάλαβα μάλλον το διατύπωσε λάθος.
firewalker Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Ήταν και καλά έκανε και το έδωσε. Η όλη κουβέντα έγινε επειδή ο φίλος firewalker είπε ότι καλά έκανε χτες ο διαιτητής και δεν έδωσε το πέναλτι στον Τοροσιδη. Από ότι κατάλαβα μάλλον το διατύπωσε λάθος. Τα εξηγώ καλά παραπάνω νομίζω. Είναι δικά μου θέλω για το παιχνίδι. Όχι, δεν δικαιολογώ καθόλου τον διαιτητή. Ήταν λάθος του, έπρεπε να το δώσει. Το "πέσιμο παικτών..." δεν είναι επιχείρημα για τον μη καταλογισμό της παράβασης αλλά συνέπεια του κανονισμού για αυτές τις φάσεις. Όπως έχω πει πολλές φορές εμένα σαν θεατή δεν μου αρέσει να δίνονται, γι' αυτό το "καλά κάνουν και δεν τα δίνουν". Μόνο και μόνο γιατί απολαμβάνω εγώ καλύτερα το παιχνίδι. Δεν μου αρέσει που οι παίκτες εκμεταλλεύονται τον κανονισμό εις βάρος του παιχνιδιού. Ο κανονισμός (θα έπρεπε να) υπάρχει για να προστατεύει τον επιθετικό και όχι για να καταδικάζει τον αμυντικό. Το πρώτο που λέω στον εαυτό μου σε τέτοιες φάσεις είναι "Αν του το έκανε στην μέση του γηπέδου ή στην δική του περιοχή θα έπεφτε έτσι; Μάλλον όχι. Θα έδινε τα πάντα να βγάλει την φάση". Το να δίνει και πέναλτι και κάρτα δεν ξέρω πως θα λειτουργούσε.
DKNI Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Ήταν και καλά έκανε και το έδωσε. Η όλη κουβέντα έγινε επειδή ο φίλος firewalker είπε ότι καλά έκανε χτες ο διαιτητής και δεν έδωσε το πέναλτι στον Τοροσιδη. Από ότι κατάλαβα μάλλον το διατύπωσε λάθος. Βασικα σου απαντησε και ο fire αλλα νομιζω κανεις μας δεν αρνηθηκε οτι επρεπε να το δωσει, απλα ο fire εξεφρασε την δυσαρεσκεια του για το υπεροβολικο που κανουν ολοι οι παικτες Να σου πω την αληθεια εγω δεν εχω τοσο προβλημα να κανουν θεατρο, αν δεχονται να φανε κιτρινες για θεατρο ή να μην παρουν πεναλτυ που ειναι - καλη ωρα - επειδη εχουν βγαλει κακο ονομα. Αμα γινοταν αυτο, να δεις πως θα κοβοταν το θεατρο. Μια θα πεσεις και θα παρεις κιτρινη, δευτερη θα σε ριξουν και δεν θα παρεις πεναλτυ που ειναι, την τριτη θα πεσεις μονο αμα σε ριξουν και θα παρεις και το πεναλτακι
firewalker Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Φέτος έχουμε καλές διαιτησίες. Με τα λάθη τους; Με τα λάθη τους, ναι. Οι Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός και Ο.Σ.Φ.Π. κυρίως τα μεγαλοποιούν. Για δικούς τους λόγος. Π.χ. πως μπορεί ο Παναθηναϊκός που ζητιανεύει και δεν του δίνουν να επηρεάσει καταστάσεις στο παρασκήνιο;
RedBomb Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Το καλες διατησιες οταν χανει το πρωταθλημα ο γαυρος το ακουω χρονια οταν το περνει ειναι στημενο και με κακες διαιτησιες. Σκατα διατησια ειχαμε εχουμε και θα εχουμε,αυτη ειναι η ποιοτητα του ποδοσφαιρου μας αυτους τους διατητες εχουμε
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Σκατα διατησια ειχαμε εχουμε και θα εχουμε,αυτη ειναι η ποιοτητα του ποδοσφαιρου μας αυτους τους διατητες εχουμε Το κακο ειναι οτι αυτα τα θυμαστε οποτε ειστε στο -2 με αγωνα περισσοτερο (και η ομαδα σας δεν βλεπεται) η οποτε παιρνει πρωταθλημα ο ΠΑΟ. Μονον τοτε σας πιανει το φιλοτιμο και η αντικειμενικοτητα περι μετριων εως κακων διαιτητων στην Ελλαδα. Οταν ερχονται οι κουπες, ολα ειναι ενταξει και "ποιος ασχολειται με τους διαιτητες μωρε, αυτα ειναι για τους μιρλες τους βαζελους, οσα δε φτανει η αλεπου κλπ".
3leven Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Σκατα διατησια ειχαμε εχουμε και θα εχουμε,αυτη ειναι η ποιοτητα του ποδοσφαιρου μας αυτους τους διατητες εχουμε Οντως σκατα διαιτητες εχετε.. Να τους αλλαξετε , δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους και θα χασετε το πρωταθλημα..
firewalker Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Το καλή διαιτησία δεν το λέω περισσότερο για ποιότητα των διαιτητών που έχουμε (χάλια) είναι. Τα λάθη που βλέπω μέχρι τώρα δεν μπορώ να πω πως είναι λάθη που δεν γίνονται ή γίνονται από τακτική, γιατί θέλει να ευνοήσει ο διαιτητής. Τα περισσότερα εξ αυτών είναι λόγο της κακής εκπαίδευσης των διαιτητών, κακής φόρμας, της πίεσης που υπάρχει (κυρίως απέναντι στους μεγάλους) υποσυνείδητα "μην τυχόν και κάνω λάθος" κ.τ.λ. Δεν βλέπουμε αυτά που βλέπαμε για παράδειγμα με την Α.Ε.Λ. που την έσκιζαν, οφσάιντ με 5 να καλύπτουν, πέναλτι εντελώς γελοία κ.τ.λ. Ελπίζω να πάει έτσι μέχρι τέλους.
gchris7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Η Διαιτησία φέτος δεν είναι καλή, έχει κάνει πολλά λάθη όπως αναμενότανε. Ειδικά οι επόπτες είναι ότι να ναι. Απλά φέτος ξέρουμε σίγουρα ότι δεν ελέγχονται από κάπου. Ο Παναθηναϊκός είναι λογικό να είναι ευχαριστημένος. Δεν του έχουν στερηθεί βαθμοί και 1-2 βαθμουλακια τα πήρε ενώ δεν έπρεπε. Αντίθετα ο Ολυμπιακός δεν γίνεται να είναι ευχαριστημένος όταν σίγουρα του έχουν στερηθεί 2-3 βαθμοί. Η διαιτητές φέτος είναι προκατειλημμένοι με τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να γίνονται λάθη. Βέβαια δεν θα μας φταίει η διαιτησία αν χάσουμε το Πρωτάθλημα, αλλά η αλήθεια να λέγετε. Το κακο ειναι οτι αυτα τα θυμαστε οποτε ειστε στο -2 με αγωνα περισσοτερο (και η ομαδα σας δεν βλεπεται) η οποτε παιρνει πρωταθλημα ο ΠΑΟ. Μονον τοτε σας πιανει το φιλοτιμο και η αντικειμενικοτητα περι μετριων εως κακων διαιτητων στην Ελλαδα. Οταν ερχονται οι κουπες, ολα ειναι ενταξει και "ποιος ασχολειται με τους διαιτητες μωρε, αυτα ειναι για τους μιρλες τους βαζελους, οσα δε φτανει η αλεπου κλπ". Ενώ εσείς.. μες την αντικειμενικότητα είστε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Ενώ εσείς.. μες την αντικοινωνικότητα είστε. Αντικοινωνικοτητα ναι... Τριτα ξαδερφια με την αντικειμενικοτητα λογικα. FYI εισαι σε ignore list, μην μαχεσαι να τρολαρεις με τα δικα μου ποστ, δεν προκειται να ασχοληθω αλλο.
gchris7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Άτιμο auto correct. FYI εισαι σε ignore list, μην μαχεσαι να τρολαρεις με τα δικα μου ποστ, δεν προκειται να ασχοληθω αλλο. Αφου βρε μπαγάσα γουστάρεις και θα με βγάλεις, τι κουράζεσαι?
RedBomb Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Το κακο ειναι οτι αυτα τα θυμαστε οποτε ειστε στο -2 με αγωνα περισσοτερο (και η ομαδα σας δεν βλεπεται) η οποτε παιρνει πρωταθλημα ο ΠΑΟ. Μονον τοτε σας πιανει το φιλοτιμο και η αντικειμενικοτητα περι μετριων εως κακων διαιτητων στην Ελλαδα. Οταν ερχονται οι κουπες, ολα ειναι ενταξει και "ποιος ασχολειται με τους διαιτητες μωρε, αυτα ειναι για τους μιρλες τους βαζελους, οσα δε φτανει η αλεπου κλπ". Επειδη ομως οπως ειπες οποτε περνει πρωταθλημα ο Παο και αυτο ειναι σπανιο θα πρεπει να αναφερθεις σε παναθηναικους και οχι σε μενα διοτι οι παναθηναικοι ειναι αυτοι που λεγανε και λενε για διατησια εκτος φετος βεβαια ειδικα απο εχθες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις