firewalker Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Πώς δεν υπάρχει; Δικαιολογείς την απόφαση του διαιτητή να μη σφυρίξει ένα πέναλτι που παραδέχεσαι ότι ήταν. Είμαι σίγουρος ότι το προβλέπει και ο κανονισμός αυτό. Δε μπορεί, κάπου θα λέει πως μια παράβαση μπορεί να μην καταλογισθεί αν ο παίχτης στον οποίο έγινε η παράβαση έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο στην πτώση. Αυτό δεν εννοείς; Άρα, όλα καλά. 10 στο διαιτητή. Όχι, δεν δικαιολογώ καθόλου τον διαιτητή. Ήταν λάθος του, έπρεπε να το δώσει. Το "πέσιμο παικτών..." δεν είναι επιχείρημα για τον μη καταλογισμό της παράβασης αλλά συνέπεια του κανονισμού για αυτές τις φάσεις. Όπως έχω πει πολλές φορές εμένα σαν θεατή δεν μου αρέσει να δίνονται, γι' αυτό το "καλά κάνουν και δεν τα δίνουν". Μόνο και μόνο γιατί απολαμβάνω εγώ καλύτερα το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Εγώ το έχω ξανά πει. Τέτοιες φάσεις προφανώς και πρέπει να δίνουν πέναλτι, αλλά να δίνουν και κάρτα σε αυτόν που πέφτει έτσι θεατρινίστικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Όπως έχω πει πολλές φορές εμένα σαν θεατή δεν μου αρέσει να δίνονται, γι' αυτό το "καλά κάνουν και δεν τα δίνουν". Μόνο και μόνο γιατί απολαμβάνω εγώ καλύτερα το παιχνίδι. Δεν το έπιασα αυτό. Δεν σου αρέσει να δίνονται πέναλτι γενικότερα (άρα μιλάμε για άλλο παιχνίδι) ή δε σου αρέσει να δίνονται τα πέναλτι στα οποία ο παίχτης υπερβάλει στο πέσιμο (που δεν καταλαβαίνω πως επηρεάζει την απόλαυση συνολικά του παιχνιδιού από τον θεατή αν δεχτούμε ότι υπήρξε παράβαση); Εγώ το έχω ξανά πει. Τέτοιες φάσεις προφανώς και πρέπει να δίνουν πέναλτι, αλλά να δίνουν και κάρτα σε αυτόν που πέφτει έτσι θεατρινίστικα. Αυτό το καταλαβαίνω ως λογική. Αλλά το να μην το δώσει καθόλου μου είναι ακατανόητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Αυτό το καταλαβαίνω ως λογική. Αλλά το να μην το δώσει καθόλου μου είναι ακατανόητο. Ισως επεσε θυμα του εαυτου του. Ειναι πεναλτυ ετσι? Ας το βαλουμε στην ακρη για να μην λεμε οτι διαφωνουμε στα βασικα Αλλα πλεον ο Τοροσιδης, εχει μπει στην κατηγορια Καραγκουνη, οπως κανενας δεν τον πιστευει τον Καρα (με την Δοξα πρεπει να ηταν που πηρε κιτρινη γιατι χτυπιοταν ενω οντως του ειχε γινει ασχημο φαουλ), εχουν μαλλον αρχισει να μην πιστευουν τον Τοροσιδη. Και η αληθεια ειναι οτι χωρις την μπαλα, στο live, οπως το ειδα αν ημουν διαιτητης και ειχα ψυλλιαστει τον Τοροσιδη, θα ελεγα οτι ο αλλος ισα που τον ακουμπησε και βουτηξε να το παρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δεν μου αρέσει που οι παίκτες εκμεταλλεύονται τον κανονισμό εις βάρος του παιχνιδιού. Ο κανονισμός (θα έπρεπε να) υπάρχει για να προστατεύει τον επιθετικό και όχι για να καταδικάζει τον αμυντικό. Το πρώτο που λέω στον εαυτό μου σε τέτοιες φάσεις είναι "Αν του το έκανε στην μέση του γηπέδου ή στην δική του περιοχή θα έπεφτε έτσι; Μάλλον όχι. Θα έδινε τα πάντα να βγάλει την φάση". Το να δίνει και πέναλτι και κάρτα δεν ξέρω πως θα λειτουργούσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δεν θυμάμαι πάντως να τα λέτε έτσι ωραία και για το πέναλτι που είχε κερδίσει ο μπαΛετο με τον πανιώνιο που είχε βουτήξει σαν τον Φελπς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δεν θυμάσαι καλά τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δεν θυμάσαι καλά τότε. Εγώ θυμάμαι που λέγατε ότι ήταν πέναλτι και σωστά το έδωσε και καλά κάνατε βέβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Το έχω ξαναπεί. Δεν πρέπει να δίνουν τέτοια πέναλτι οι διαιτητές. Πρέπει να αλλάξουν τον κανονισμό. Ξέρει ο επιθετικός πως αν περάσει την μπάλα και του απλώσουν πόδια που τον ακουμπάνε κατά 90% είναι πέναλτι. Έκανε την "βλακεία" ο αμυντικό ο άλλος το "έπιασε" έπεσε. Θα έπεφτε αν ήταν φάτσα με το τέρμα; Κατά πάσα πιθανότητα όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Άρα έπρεπε να το δώσει και κακώς λες ότι καλά έκανε και δεν το έδωσε. Εκτός αν άλλαξε ο κανονισμός από τον Δεκέμβρη και δεν το πήρα χαμπάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Του Ζέκα ήταν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Του Ζέκα ήταν? Οχι... Κανονικα ηταν και καρτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 To πεναλτυ του Τοροσιδη ΕΙΝΑΙ πεναλτυ, αλλα καταφερε ο Τορο να το χασει. Διοτι οσο καθαρη ειναι η παραβαση, αλλο τοσο καθαρο ειναι και το κοροιδιστικο θεατρο που ακολουθει. Κακως δεν δοθηκε το πεναλτι, αλλα απο κει και περα οπως ριχνετε ευθυνες στον διαιτητη, δειτε και τις ευθυνες του Τορο που καταφερε να χασει το πεναλτι. Οπως ειπωθηκε και παραπανω ειναι ιδια φαση με τον Καραγκουνη ο Τοροσιδης. Για τον ΠΑΟ. Κακο Α ημιχρονο απο τον Παππα. Ενδεικτικα: Χαρισε την 1η κιτρινη στον Μητρογλα, σε χτυπημα εκτος φασης πανω στο Σιμαο. Υποψιες πεναλτι σε 2 φασεις (Λετο και Ζεκα), τουλαχιστον το ενα απτα δυο πρεπει να ηταν. Μπορει και οχι αλλα δεν θα ασχοληθω περαιτερω, οπως δεν ασχοληθηκα καν χθες στο ημιχρονο (που ηταν ακομα 0-0). Κατι φαουλακια εξω απτη περιοχη τους, θυμαμαι χαρακτηριστικα ενα πανω στον Λετο που τον πεταξαν κατω οι αμυντικοι. Στη συνεχεια της ιδιας φασης κανει ενα πολυ μαλακο μαρκαρισμα ο Σιμαο, αμφιβαλλω αν ειναι φαουλ, και το σφυριξε με την μια. Εδωσε μαλιστα και κιτρινη στο Σιμαο για διαμαρτυρια. Στο Β ημιχρονο ηταν καλη η διαιτησια. ΥΓ. Οι στον ΟΣΦΠ εχουν καταντησει γραφικοτεροι των γραφικων με τις διαμαρτυριες τους για τις οποιες διαιτησιες. Μιλω για τους παραγοντες. ΥΓ2. Περιμενω με πολυ ενδιαφερον να δω τον Λεβαδειακο πως θα παραταχθει και πως θα παιξει εναντιον μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Κανένα από τα δυο δεν ήταν πέναλτι. Βουτάνε και οι δυο. Του ρέφερι το μόνο που μπορώ να του καταλογίσω είναι που χαρίστηκε στον προκλητικό μήτρογλου. Και με το προκλητικό εννοώ τα σκληρά μαρκαρίσματα που έκανε χωρίς λόγο. Εκεί φαίνεται ότι προσπαθεί να ακνευρίσει την εξέδρα. Τα υπόλοιπα λάθη ήταν των πλαινών. Όσο για τον λεβαδειακό, αλήθεια, περιμένετε σοβαρά να μπει με τα δεύτερα? Με τον γαύρο στο -2 προς -5 νομίζω θα δούμε πολλές αρκετές ομορφιές.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Για τον ΠΑΟ. Κακο Α ημιχρονο απο τον Παππα. Ενδεικτικα: Χαρισε την 1η κιτρινη στον Μητρογλα, σε χτυπημα εκτος φασης πανω στο Σιμαο. Υποψιες πεναλτι σε 2 φασεις (Λετο και Ζεκα), τουλαχιστον το ενα απτα δυο πρεπει να ηταν. Μπορει και οχι αλλα δεν θα ασχοληθω περαιτερω, οπως δεν ασχοληθηκα καν χθες στο ημιχρονο (που ηταν ακομα 0-0). Κατι φαουλακια εξω απτη περιοχη τους, θυμαμαι χαρακτηριστικα ενα πανω στον Λετο που τον πεταξαν κατω οι αμυντικοι. Στη συνεχεια της ιδιας φασης κανει ενα πολυ μαλακο μαρκαρισμα ο Σιμαο, αμφιβαλλω αν ειναι φαουλ, και το σφυριξε με την μια. Εδωσε μαλιστα και κιτρινη στο Σιμαο για διαμαρτυρια. Στο Β ημιχρονο ηταν καλη η διαιτησια. Αντικειμενικότατος όπως πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις