SlimData Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 μπαλετο τσιγκολελετο και τα ρέστα... Πονάς πολύ ε.....??? Δεν χρειάζεται καν να απαντήσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα έναν παίχτη σαν τον μπαLeto στην ομάδα μου μπας και βάλουμε και κανένα πέναλτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Τελειωσαν οι αναμνησεις με τον Τζορτζεβιτς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Πάλι άγριο κράξιμο σε Μαριδάκη από όλους... Αστείοι και αυτοί από την Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός που μόλις άκουσαν τον χοντρό τους έφυγε το καφάσι και "έπρεπε" να απαντήσουν λέγοντας πως έπρεπε ο Ν. Πανιώνιος να παίζει με 9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Τελειωσαν οι αναμνησεις με τον Τζορτζεβιτς? Ωραίες εποχές ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Πάλι άγριο κράξιμο σε Μαριδάκη από όλους... Αστείοι και αυτοί από την Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός που μόλις άκουσαν τον χοντρό τους έφυγε το καφάσι και "έπρεπε" να απαντήσουν λέγοντας πως έπρεπε ο Ν. Πανιώνιος να παίζει με 9. Αναλογικά, ο γόντικας είναι αξιοπρεπέστατος εως τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Αναλογικά, ο γόντικας είναι αξιοπρεπέστατος εως τώρα. Συγκρινόμενος με τον Λαυρεντιάδη, ίσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Αναλογικά, ο γόντικας είναι αξιοπρεπέστατος εως τώρα. Δεν βγαίνουν από τον Γόντικα, ευτυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Χα χα χα χα!!! Το Σπάθα τον έβαλαν σε αγώνα κυπέλλου σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ο επόπτης από δεξιά όπως βλέπαμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Έχασαν πάλι φάσεις οι επόπτες σήμερα. Εκ των οποίων μία σημαντική. Πέναλτι και στον Τοροσίδη. Καλά έκανε και δεν το έδωσε όμως. Έχουν μάθει όλοι μέσα στην περιοχή και τσουπ σωριάζονται. Τον Ζέκα δεν ξέρω αν τον βρίσκει. Εμπιστεύομαι τον διαιτητή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Πέναλτι και στον Τοροσίδη. Καλά έκανε και δεν το έδωσε όμως. Έχουν μάθει όλοι μέσα στην περιοχή και τσουπ σωριάζονται. Πειστικό επιχείρημα. Έχω και άλλα. Διαλέγει ο καθένας το δικό του. "Καλά έκανε και δεν το έδωσε όμως..." 1)... Να δουν οι γαύροι πως ένιωθαν οι αντίπαλοι τα προηγούμενα χρόνια. 2)... Έτσι, βεντούζα. 3)... Που μου θέλει και πέναλτι ο Τοροσίδης δεν πρόλαβε να μπει αλλαγή. 4)... Δεν έσταξε και αίμα. 5)... Το χα παίξει άσσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Πειστικό επιχείρημα. Έχω και άλλα. Διαλέγει ο καθένας το δικό του. "Καλά έκανε και δεν το έδωσε όμως..." 1)... Να δουν οι γαύροι πως ένιωθαν οι αντίπαλοι τα προηγούμενα χρόνια. 2)... Έτσι, βεντούζα. 3)... Που μου θέλει και πέναλτι ο Τοροσίδης δεν πρόλαβε να μπει αλλαγή. 4)... Δεν έσταξε και αίμα. 5)... Το χα παίξει άσσο. Αυτά σε αυτού που σκέφτονται έτσι, όχι σε εμένα. Α, και στην πρόταση μου δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μωρέ πέναλτι ήταν αλλά με τέτοιο πέσιμο που κάνει καλά να πάθει που δεν το πήρε. Ξεγέλασε τον διαιτητή από μόνος του... Καλά του ΠΑΟ ούτε καν άξιο για κουβέντα δεν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Αυτά σε αυτού που σκέφτονται έτσι, όχι σε εμένα. Α, και στην πρόταση μου δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα. Πώς δεν υπάρχει; Δικαιολογείς την απόφαση του διαιτητή να μη σφυρίξει ένα πέναλτι που παραδέχεσαι ότι ήταν. Είμαι σίγουρος ότι το προβλέπει και ο κανονισμός αυτό. Δε μπορεί, κάπου θα λέει πως μια παράβαση μπορεί να μην καταλογισθεί αν ο παίχτης στον οποίο έγινε η παράβαση έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο στην πτώση. Αυτό δεν εννοείς; Άρα, όλα καλά. 10 στο διαιτητή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις