Προς το περιεχόμενο

Διαιτησία

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαλε τι κουκλι ζωγραφιστο που ειναι στη φωτο.

Παντως, οτι κι αν πινει το πρωι πρεπει να το κοψει γιατι τον πειραζει.

Το να λεει μπουρδες ειναι δικαιωμα του.

Η απορια μου ειναι η εξης. Για ποιο λογο τους δινεται το αλαθητο απο τα ΜΜΕ, και το δικαιωμα να μας κοροιδευουν μεσα στα ματια μας. Γιατι πρεπει να ακουω τον Βαγγελα και τον καθε Βαγγελα να μου λεει καθε λιγο οτι ο τοιχος ειναι μαυρος και οχι ασπρος. Αφου ειναι εξωφθαλμα μερικα πραγματα, ΓΙΑΤΙ τους αφηνουνε να πουλανε τρελα και γιατι υπαλληλιζουν στον καθε ακυρο προεδρο που ξυπναει και λεει "ας κανω και σημερα το χαβαλε μου με τους ΑΡΔ".

Δεν δεχομαι τον καθε Μαριδακη, λογω της φατσας και των νευρικων του τικ μονο, να μου πουλαει τρελα και να μου την πλασαρουν κι απο πανω οι "αντικειμενικοι".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/eksallos_o_marinakhs_me_th_diaithsia_sth_nea_smurnh.1532986.html

Και ελεγα που εχει χαθει το αγορι αυτο?

Θεός λέμε!!! Για το άλλο πέναλτι είπε τίποτε;

Είναι και βλαξ. Αφού έβαλε τον Μενέλαο να τα λέει αυτά, και πάλι εκτίθεται.

http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/eksallos_o_marinakhs_me_th_diaithsia_sth_nea_smurnh.1532986.html

Και ελεγα που εχει χαθει το αγορι αυτο?

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τη διαιτησία στο Πανιώνιος-ΠΑΟ για το πέναλτι που κέρδισαν οι "πράσινοι"

Ε ΟΚ πλεον το ποτηρι ξεχειλισε. Ισως ειχε ξεχειλισει πιο πριν. :mad:

Πλεον εκτός απο ΠΑΟΚ για φετος θα γινω και Παναθηναικος. Μιας και εμεις ελπιδες να το παρουμε δεν εχουμε ρεαλιστικα, μακαρι να το παρετε εσεις μόνο και μόνο για να σταματησει αυτο το θεατρο του παραλογου απο τον Μαρινακη. :mad:

εξόργισαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μίλησε με σκληρά λόγια για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ερώτηση.

Η δήλωση αυτή που έγινε ? Σε ποιο μέσο ? Σε δημοσιογράφο του sport24,του βαζελέτα στον Σκαϊ στο Mega στο Αλτερ στον κόκκινο πλανήτη στο paok fans στο leoforos gr?

Γιατί δεν φιλοξενεί και δικές μου δηλώσεις που έκανα σε ένα φιλαράκι μου όταν με πήρε τηλέφωνο και μου λέει έλα ρε ισοφάρισε ο βάζελος με πέναλτι και λεω ε τον πούστη πάλι πέναλτι κέρδισε ?

Ερώτηση.

Η δήλωση αυτή που έγινε ? Σε ποιο μέσο ? Σε δημοσιογράφο του sport24,του βαζελέτα στον Σκαϊ στο Mega στο Αλτερ στον κόκκινο πλανήτη στο paok fans στο leoforos gr?

Γιατί δεν φιλοξενεί και δικές μου δηλώσεις που έκανα σε ένα φιλαράκι μου όταν με πήρε τηλέφωνο και μου λέει έλα ρε ισοφάρισε ο βάζελος με πέναλτι και λεω ε τον πούστη πάλι πέναλτι κέρδισε ?

Γιατι εσυ φιλε δεν εισαι δημοσιο προσωπο..Αν ησουν και εβγαινες με την Σκλεναρικοβα θα εβλεπες τον ευατο σου στην Τατιανα.

Και για να το πω αλλιως και ο Τζιγγερ καποτε το θα τους μαμησουμε το ειπε σε φιλαρακια του αλλα μαθευτηκε.

Αν ησουν και εβγαινες με την Σκλεναρικοβα θα εβλεπες τον ευατο σου στην Τατιανα.

Θεός φυλάξοι ( ως προς το δεύτερο σκέλος της πρότασης :P )

Δηλαδή αν ο Γόντικας πάρει τηλέφωνο τον Βαρδινογιάννη και δηλώσει κοιτά ρε τους Κερκυραίους άνοιξαν τα πόδια αποτελεί είδηση ?

Σε καμία περίπτωση δεν το παίζω δικηγόρος του παχουλού. Βλέπω τον τίτλο και λεω τι μαλακία δήλωσε πάλι? Ξαναδιαβάζω την είδηση μπας και μου ξέφυγε σε ποιον έγινε η δήλωση αλλά π@π@ρια

Για αυτό βασικά η δημοσιογραφία με την ευρύτερη έννοια έχει πιάσει πάτο.Ανυπόγραφα άρθρα βασισμένα σε "κύκλους Παε",σε κύκλους παρατρεχάμενων καρεκλοκένταυρων και πραγματικό ρεπορτάζ στο μηδέν

Καταλαβαινω που το πας απλα ειμαι της αποψης οτι αν δεν θες να λεχθει κατι απλα δεν το λες..Η παιρνεις το μωραλη και του λες..Τι εδωσαν παλι στον μπαλετο...Φροντισε το..Πες κανα 2 κουβεντουλες..

Δεν δεχομαι τον καθε Μαριδακη, λογω της φατσας και των νευρικων του τικ μονο, να μου πουλαει τρελα και να μου την πλασαρουν κι απο πανω οι "αντικειμενικοι".

:lol: :lol:

Αυτό που παρακαλάω να γίνει φέτος είναι να κερδίσω τον Παο 1-0 μέσα στο ΟΑΚΑ με πέναλτι σαν του μπαLeto στο 90'. Χαχαχα ε ρε γλέντια. :lol:

Αυτό που παρακαλάω να γίνει φέτος είναι να κερδίσω τον Παο 1-0 μέσα στο ΟΑΚΑ με πέναλτι σαν του μπαLeto στο 90'. Χαχαχα ε ρε γλέντια. :lol:

Πρώτη φορά θα είναι?

Πρώτη φορά θα είναι?

Φαντάζομαι πως όχι, πρέπει να έχουμε κερδίσει και άλλες φορές στο παρελθόν με κανονικό πέναλτι στο τέλος του παιχνιδιού.

Πρώτη φορά θα είναι?

Το να κερδίσω με κανονικό πέναλτι στο 90' τον καλύτερο μου πελάτη και αυτός να κλαίει και να δέρνει διαιτητές? Όχι έχει ξανά γίνει.

Το να κερδίσω με κανονικό πέναλτι στο 90' τον καλύτερο μου πελάτη και αυτός να κλαίει και να δέρνει διαιτητές? Όχι έχει ξανά γίνει.

Τον καλύτερο σου πελάτη? Με καλόπουλο ή χωρίς? Ρε βγάζεις γέλιο εσύ

Φαντάζομαι πως όχι, πρέπει να έχουμε κερδίσει και άλλες φορές στο παρελθόν με κανονικό πέναλτι στο τέλος του παιχνιδιού.

Εμένα να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Μάλλον είμαι ο μοναδικός που είδε τον λέτο να βουτάει.

Αρχικά μου έκανε εντύπωση που όλοι το είδαν καθαρό.

Μετά είδα και το δικό σας και το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι πως όταν δίνεται μούφα πέναλτι και στους δυο μεγάλους την ίδια αγωνιστική τα λάθη δεν είναι δυο αλλά μηδέν. Το ένα ακυρώνει το άλλο. Οι υπόλοιποι στο πρωτάθλημα είναι κομπάρσοι.

Βέβαια υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να κάνω λάθος και να είναι πέναλτι, τι να πω.

O τσινγκολεLeto βουτάει λίγο καραγκουνιστικα αλλά από την στιγμή που περνάει την μπάλα από τον αμυντικό ο οποίος κάνει τάκλιν δεν γίνεται να μην δώσει πέναλτι. (Ότι θα προσπαθούσα να πείσω παναθηναϊκό πως το πέναλτι που τους έδωσαν είναι κανονικό δεν το περίμενα)

Βέβαια αν το πάμε με την δική σου λογική του "ευνοηθήκαμε και οι δυο άρα είμαστε πάτσι", το πέναλτι το δικό μας έγινε στο 3-0 και μάλιστα δεν το βάζουμε, ενώ το δικό σας σας δίνει την νίκη. Μην τα θες όλα δικά σου λοιπόν. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...