Anubis13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μα φίλε μου ποιες είναι οι ανακρίβειες? Χαίρομε που συμφωνούμε ότι ο διαιτητής δεν έχει καμία δουλειά να πει τι έγινε μετά τον αγώνα. Συμφωνώ απόλυτα ότι ο διαιτητής είναι αυτός που παίρνει απόφαση για όλα και μπορεί να απορρίψει την υπόδειξη ενός επόπτη. Αυτό όμως γίνεται σπάνια έως ποτέ, ειδικά σε περιπτώσεις offside μιας και ο επόπτης έχει σχεδόν πάντα καθαρότερη εικόνα. Είναι αστείο να χρεώνεις την φάση αυτή στον διαιτητή. Οχι φιλε κανεις λαθος, Ο καλοπουλος εχει μια χαρα εικονα. http://www.youtube.com/watch?v=aL6X4o6d9so http://www.youtube.com/watch?v=NWyOMLu0jjY Δηλαδη που θα επρεπε να ειναι ο Καλοπουλος για να εχει καθαρη εικονα? Πανω στην γραμμη? Επισης ΟΠΩΣ σου υπενθυμιζει το βιντεο πχ ο Καλοπουλος δεν βγαζει καρτα στο Μιραλας. Προφανως ομως αυτο δεν ειναι αρκετο για να τον τιμωρησουμε ετσι? Τα βιντεο για την θεση του Καλοπουλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μου αρέσει που ακόμη κάνουμε συζητήσεις για στημένα παιχνίδια, λες και μιλάμε για ανθρώπινα λάθη. Ακόμη περισσότερο μου αρέσει που όταν αποκαλύπτονται τα στημένα (γιατί ας μην ξεχνάμε ότι εγώ τώρα που μιλάω "ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ", απλά μάτια και βλέπω), οι ίδιοι άνθρωποι αντιδρούν σε στυλ "ε, εντάξει μωρέ, αυτά τα ξέραμε όλοι". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Στην φάση του Τοροσιδη ο Καλοπουλος βρίσκεται στο κέντρο του γηπέδου, λολ. Στο Οφσαιντ του Κατσουράνη είναι ακριβώς από πίσω, είναι δυνατόν να πάρει την φάση πάνω του? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σώνει και καλά να φταίει για όλα ο Καλοπουλος ενώ για τον επόπτη που έκανε το χειρότερο λάθος δεν ξέρουμε ούτε το όνομα του. Τεσπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Στην φάση του Τοροσιδη ο Καλοπουλος βρίσκεται στο κέντρο του γηπέδου, λολ. Στο Οφσαιντ του Κατσουράνη είναι ακριβώς από πίσω, είναι δυνατόν να πάρει την φάση πάνω του? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σώνει και καλά να φταίει για όλα ο Καλοπουλος ενώ για τον επόπτη που έκανε το χειρότερο λάθος δεν ξέρουμε ούτε το όνομα του. Τεσπα... Αφου λοιπον βρισκεται στο κεντρο του γηπεδου πως ειναι σιγουρος οτι ειναι φαουλ και δεν παραπαταει πχ? Ειναι ακριβως απο πισω που? Επισης να σου θυμισω οτι ο Καλοπουλος επρεπε να προστατευθει απο τον υπουργο προστασιας του πολιτη μαρινακη και τους υπολοιπους της παρεας του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Που ήταν οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΠΑΟ όταν ο Καλόπουλος έδινε το πέναλτι σε χέρι του πεσμένου Άντζα και καταλόγιζε το γκολ - άουτ του Εντόι? Αυτές είναι οι γραφικότητες φίλε μου. PS. Το χέρι του Τοροσίδη λογίζεται ως ακούσιο. Από το κεφάλι του βρίσκει σε προσπάθεια να γυρίσει τη μπάλα στον Πάρντο, μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε. Αααα... Πες μου έτσι... Πες μου ότι η σημερινή ανακοίνωση του παναθηναικού 01-11-2011 είναι γραφική γιατί δεν είχε βγάλει ανακοίνωση το 2005-6-7-8 Γιατί πριν θεωρούσα ότι όντως έκανες ένα ουδέτερο σχόλιο... Και όχι, για να μην ξεχάσουμε τα όσα ξέρουμε, το χέρι του τοροσίδη μόνο ακούσιο δεν λογίζεται. Μην τρελαθούμε. Επίσης, στα video που ποστάρει ο anubis φαίνεται και στο κορνερ που είναι ο καλόπουλος. Και δεν χρειάζεται να λέμε συνέχεια τα ίδια. Όποιος έχει βρεθεί σε ποδοσφαιρικό γήπεδο μέσα, καταλαβαίνει ότι αυτές οι φάσεις είναι αστείες. Έχει φάτσα ο ρέφερι 4 κόκκινους πίσω από τη μικρή περιοχή και αυτός που πλασάρει μπαίνει στη μικρή περιοχή. Ξεκάθαρη η φάση, ξεκάθαρη η πρόθεση. Εκτός κι αν έδωσε οφσαιντ τον λέτο που εκτέλεσε το κόρνερ. Τέλος, να πω κάτι ακόμα.. Τι νομίζετε? Ότι πέρασε λίγος καιρός και μπορείτε να τα παρουσιάσετε λίγο πιο όμορφα? Λίγο πιο τυχαία? Πιο μικρά? Μην γελιέστε.. Αφήστε καμιά δεκαπενταριά χρόνια και πείτε τα στους τότε 20χρονους. Μπορεί και να πειστεί κανένας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Αφου λοιπον βρισκεται στο κεντρο του γηπεδου πως ειναι σιγουρος οτι ειναι φαουλ και δεν παραπαταει πχ? Ειναι ακριβως απο πισω που? Επισης να σου θυμισω οτι ο Καλοπουλος επρεπε να προστατευθει απο τον υπουργο προστασιας του πολιτη μαρινακη και τους υπολοιπους της παρεας του. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει δει αλλά είναι τόσο μακρυά που αποκλείεται να έχει καθαρή εικόνα για το τι συνέβει. Από μακριά πιστεύω φαίνεται για επιθετικό φάουλ και live όταν το είδα δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσε να κάνει χέρι σε αυτή την φάση. Μετά από 2-3 ριπλέι βέβαια φάνηκε καθαρά ότι κάνει χέρι εσκεμμένα. Στο οφσαιντ είναι πίσω από όλη την φάση και ούτε καν λίγο πλάγια για να πεις ότι ίσως έχει άποψη. Βρίσκεται ακριβώς κάθετα και έχει τόσους παίχτες μπροστά του, είναι δυνατόν να πάρει πάνω του τέτοια φάση? Ειλικρινά, είναι πιο πιστευτό να μου πεις ότι το χέρι του Τοροσιδη δεν το έδωσε εσκεμμένα, παρά αυτό. Για να τα λέμε σωστά, ο Μπεος είπε προστάτευσε τους. Ο Μαρινακης δεν είπε τίποτα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Όπως για παράδειγμα, αυτό που θες να ακούσεις εσύ, ότι δηλαδή σου έκαναν την χάρη αυτοί οπότε τώρα καντους την και εσύ. Η μπορεί να σημαίνει ότι αν δεν τους προστατεύσει τότε θα πέσουν όλοι να τους φάνε δημιουργώντας εντυπώσεις ότι ήταν στημένο και μετά οι άλλοι διαιτητές θα παίζουν τον Ολυμπιακό χεσμένοι φοβούμενοι μην πάθουν τα ίδια. Χμμ σου θυμιζει κατι αυτο? Μήπως την φετινή διαιτησία? Μπορει επισης να μην σημαινει τιποτα και ο Μπεος να λεει λογια του Αερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ναι και ο Μπεος εχει 5 παιδια και ο αλλος ειναι πολιτικος κρατουμενος και εγω ο Αι Βασιλης. Γιατι δεν κερδισε η θρυλαρα με 50-50 διαιτησια φετος? Αυτα δεν ελεγε ο χοντρος πριν απο το ντερμπυ? Επισης εγω δεν ειπα ο Μαρινακης ειπε, εγω ειπα ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ να κανει μετα το ντερμπυ οπως τα ακουσαμε. Αν εχεις αλλες πληροφοριες μπορεις να τις καταθεσεις στην δικαιοσυνη. Oh shit, δεν υπαρχουν ποδοσφαιρικοι εισαγγελεις... Επισης πως γινεται το να εχει δολο το χερι που ηταν μακρια αλλα οχι το οφσαιντ που μπορει να δει ποιοι παικτες του ολυμπιακου ειναι πανω στην γραμμη του τερματος η εστω πισω απο τον τερματοφυλακα ενω βρισκεται μισο μετρο πισω απο την ασπρη βουλα ακουγεται λιγο περιεργο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ναι και ο Μπεος εχει 5 παιδια και ο αλλος ειναι πολιτικος κρατουμενος και εγω ο Αι Βασιλης. Γιατι δεν κερδισε η θρυλαρα με 50-50 διαιτησια φετος? Αυτα δεν ελεγε ο χοντρος πριν απο το ντερμπυ? Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Επισης εγω δεν ειπα ο Μαρινακης ειπε, εγω ειπα ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ να κανει μετα το ντερμπυ οπως τα ακουσαμε. Αν εχεις αλλες πληροφοριες μπορεις να τις καταθεσεις στην δικαιοσυνη. Oh shit, δεν υπαρχουν ποδοσφαιρικοι εισαγγελεις... Εφόσον το έχει στήσει το ματς, γιατί λέει στον Μπεο ότι ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός? Συνθηματικό ήταν? Επισης πως γινεται το να εχει δολο το χερι που ηταν μακρια αλλα οχι το οφσαιντ που μπορει να δει ποιοι παικτες του ολυμπιακου ειναι πανω στην γραμμη του τερματος η εστω πισω απο τον τερματοφυλακα ενω βρισκεται μισο μετρο πισω απο την ασπρη βουλα ακουγεται λιγο περιεργο.. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι οι παναθηναϊκοί έχετε κολλήσει με αυτό το πράγμα. Δεν είναι δυνατόν ρε παιδιά να λέτε ότι ο διαιτητής έχει ευθύνη για ένα offside, όπου και να το πείτε θα γελάνε. Για πιο λόγο το χρεώνετε στον διαιτητή και όχι στον επόπτη? Μονο και μόνο δηλαδή για να μαζευτούνε όλα τα λάθη πάνω του ώστε σε 10 χρονιά να λέτε "η διαιτησία του Καλοπουλου"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Για να τα λέμε σωστά, ο Μπεος είπε προστάτευσε τους. Ο Μαρινακης δεν είπε τίποτα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Όπως για παράδειγμα, αυτό που θες να ακούσεις εσύ, ότι δηλαδή σου έκαναν την χάρη αυτοί οπότε τώρα καντους την και εσύ. Η μπορεί να σημαίνει ότι αν δεν τους προστατεύσει τότε θα πέσουν όλοι να τους φάνε δημιουργώντας εντυπώσεις ότι ήταν στημένο και μετά οι άλλοι διαιτητές θα παίζουν τον Ολυμπιακό χεσμένοι φοβούμενοι μην πάθουν τα ίδια. Χμμ σου θυμιζει κατι αυτο? Μήπως την φετινή διαιτησία? Μπορει επισης να μην σημαινει τιποτα και ο Μπεος να λεει λογια του Αερα. Τα παραποιείς εσκεμμένα ή απλά δεν θυμάσαι? Μπες διάβασε είτε για να θυμηθείς εσύ, είτε για να δεις ότι οι υπόλοιποι θυμούνται http://www.contra.gr...icle1174381.ece <<Άμα γίνει αυτό γ... το. Αν γίνει αυτό γ... το, γιατί δεν μπορείς κύριε να παίρνεις κάποιον να σε βοηθήσει, και μετά να τον στέλνεις... δε θα σε βοηθήσει κανένας μετά ξανά. Κατάλαβες; Η δύναμη δηλαδή είναι ότι... >> Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι οι παναθηναϊκοί έχετε κολλήσει με αυτό το πράγμα. Δεν είναι δυνατόν ρε παιδιά να λέτε ότι ο διαιτητής έχει ευθύνη για ένα offside, όπου και να το πείτε θα γελάνε. Για πιο λόγο το χρεώνετε στον διαιτητή και όχι στον επόπτη? Μονο και μόνο δηλαδή για να μαζευτούνε όλα τα λάθη πάνω του ώστε σε 10 χρονιά να λέτε "η διαιτησία του Καλοπουλου"? Αφού διαβάσεις λοιπόν από πάνω, θα δεις τι είναι για γέλια. Ο αγαπητός μπέος που εσύ για όλα χρεώνεις λέει κάπου για στήσιμο χειρότερο κι από εποχές μητρόπουλου. Εσύ όμως μπορείς να μας αποδείξεις ότι η μπάλα είναι τετράγωνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Τώρα αν βγει ο τρισμέγιστος Τσάκας και πει "Πιάσαν τόπο οι φοβέρες του Ο.Σ.Φ.Π." θα φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Τώρα αν βγει ο τρισμέγιστος Τσάκας και πει "Πιάσαν τόπο οι φοβέρες του Ο.Σ.Φ.Π." θα φταίει; Ναι!Σημερα δεν εγινε τιποτα το μεμπτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Τώρα αν βγει ο τρισμέγιστος Τσάκας και πει "Πιάσαν τόπο οι φοβέρες του Ο.Σ.Φ.Π." θα φταίει; Ελα ρε μια χαρα ειναι ολα..Σιγα να πουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Του 'βγαλε τα μάτια σήμερα ο Σπάθας με τα φάουλ. Άσχημη διαιτησία κατά την γνώμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δύο λαθάκια σήμερα για την διαιτησία στην Ν. Σμύρνη. Πρέπει να έχει περάσει την μπάλα η γραμμή, αλλά οκ, είχε κόσμο μπόλικο στην περιοχή. Δεύτερο, σημαντικό αυτή την φορά, λάθος είναι που δεν έληξε το παιχνίδι στην διακοπή με τα καθίσματα να πέφτουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/eksallos_o_marinakhs_me_th_diaithsia_sth_nea_smurnh.1532986.html Και ελεγα που εχει χαθει το αγορι αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις