firewalker Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δεν κράζει τον Ο.Σ.Φ.Π. ο Παναθηναϊκός, και δεν θέλει να το κάνει τώρα που είναι πρώτος. Αν το έκανε θα το έλεγε ξεκάθαρα ή μέσω "κύκλων". Το Μαρινάκη "τσιγκλά" περισσότερο που "έδωσε δικαιώματα" για ειρωνεία με την πρόσληψη του Μενέλαου, με το 5-1 ή 6-2, με τις δηλώσεις για διαιτησία κ.τ.λ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Βασικά το παράπονο του Ολυμπιακού φέτος είναι ότι όλοι οι διαιτητές είναι χεσμένοι με αποτέλεσμα να μην παίρνει τα σφυρίγματα που δικαιούται. Τις αμφισβητούμενες φάσεις δηλαδή τις δίνουν ΠΑΝΤΑ στον αντίπαλο μέχρι στιγμής και παραδείγματα υπάρχουν πάρα πολλά. Όταν τα βλέπεις ένα ενα δεν σου φαίνονται σημαντικά λάθη αλλά όταν θα γίνει η σουμα στο τέλος και θα έχεις χάσει 5-6 βαθμούς επειδή οι διαιτητές είναι χεσμένοι, θα έχεις χάσει και το πρωτάθλημα. Δεν νομίζω πως υπονοεί κανείς ότι η διαιτησία φέτος είναι στημένη... Για 'μενα δικαιολογημένα φωνάζει ο Ολυμπιακός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Είναι απλά αστείο έως χυδαίο να μιλάει ακόμη και φέτος για διαιτησία ο επίσημος Ο.Σ.Φ.Π. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Απόψεις είναι αυτές. Ο καθένας έχει και από μια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Source? Inside info έχεις? Το ειχα διαβασει χθες κατα τις μια σε sport24/contra καποιο απο αυτα τα 2. Τελικα μιλησε ο χοντρος? Σε ποσους αγωνες εχει αδικηθει φετος ο ολυμπιακος εκτος τριπολης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Και εγώ σου λέω αδικήθηκε. Και ο Ο.Σ.Φ.Π. και ο Παναθηναϊκός. Σαν Π.Α.Ε. πρέπει να κάνουν κο κο κο και οι δύο. Να πως πως έχουμε δει φέτος τα περσινά αίσχη (κυρίως στους αγώνες της Α.Ε.Λ. που την έσκιζαν, τον Ολυμπιακό Βόλου που τον πήγαιναν με 1000, και το ντέρμπι)... Καλά είναι οι διαιτητές φέτος. Ας μην τρωγόμαστε με αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Το ειχα διαβασει χθες κατα τις μια σε sport24/contra καποιο απο αυτα τα 2. Τελικα μιλησε ο χοντρος? Σε ποσους αγωνες εχει αδικηθει φετος ο ολυμπιακος εκτος τριπολης? Μην πιστεύετε βρε ότι γράφει το κάθε site... Τον Θεοδωρίδη δηλαδή για μόστρα τον έβαλε? Υπάρχει ματς που δεν έχει αμφισβητούμενες φάσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μην πιστεύετε βρε ότι γράφει το κάθε site... Τον Θεοδωρίδη δηλαδή για μόστρα τον έβαλε? Υπάρχει ματς που δεν έχει αμφισβητούμενες φάσεις? Ε ενταξει ρε παιδι μου. Δεν ειπα για το αναποδο πλαγιο..μιλαω για κατι πιο προφανες..πχ σφυριξε οφσαιντ τον τσζιμπουρ ενω εκεινος το πεταξε το γκολακι η το πεναλτυ του αβρααμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Ε ενταξει ρε παιδι μου. Δεν ειπα για το αναποδο πλαγιο..μιλαω για κατι πιο προφανες..πχ σφυριξε οφσαιντ τον τσζιμπουρ ενω εκεινος το πεταξε το γκολακι η το πεναλτυ του αβρααμ. Είναι πολλά, ενδεικτικά μερικά... Με αεκ δεν δίνει πέναλτι στον Χολεμπας και στο γκολ τους έχει προηγηθεί φαουλ, με Οφη το γκολ τους είναι από οφσάιντ, με Αρη πέναλτι στον Μελμπεργκ που δεν δίνει. Ψαξτο λίγο και θα τα βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bbbg55 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 http://adf.ly/3xMXx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Είναι πολλά, ενδεικτικά μερικά... Με αεκ δεν δίνει πέναλτι στον Χολεμπας και στο γκολ τους έχει προηγηθεί φαουλ, με Οφη το γκολ τους είναι από οφσάιντ, με Αρη πέναλτι στον Μελμπεργκ που δεν δίνει. Ψαξτο λίγο και θα τα βρεις. Δεν ξερω για τον Αρη αλλα αν ειδες το γκολ του ΟΦΗ οφσαιντ που ειναι ισως ελαχιστα, αλλοι θα το λεγαν και πλεονεκτημα οκ.Αδικια δεν λεω. Να πω για το φαουλ στο γκολ της ΑΕΚ ναι αλλα αν ειδες το ριπλευ ειδικα με τον ΟΦΗ ο εποπτης δεν εχει καμια δουλεια μεσα σε 5 σωματα να το δει. Αν το θεωρεις οτι σε τιμωρουνε λογω κακης φημης..τοτε δεν ξερω. παντως οι διαιτησιες του ΠΑΟ και υπερ και κατα του μου φαινονται οκ και ελπιζω να συνεχιστουν ετσι(χωρις να μας σφαζουνε και χωρις να μας ευνοονε). πχ και εγω μπορω να θυμηθω μια κοκκινη στον Μελμπεργκ με την Ξανθη που αργοτερα σου εδωσε την νικη Για τις φασεις που δεν σχολιαζω απλα τις δεχομαι γιατι δεν τις εχω δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δεν ξερω για τον Αρη αλλα αν ειδες το γκολ του ΟΦΗ οφσαιντ που ειναι ισως ελαχιστα, αλλοι θα το λεγαν και πλεονεκτημα οκ.Αδικια δεν λεω. Να πω για το φαουλ στο γκολ της ΑΕΚ ναι αλλα αν ειδες το ριπλευ ειδικα με τον ΟΦΗ ο εποπτης δεν εχει καμια δουλεια μεσα σε 5 σωματα να το δει. Αν το θεωρεις οτι σε τιμωρουνε λογω κακης φημης..τοτε δεν ξερω. παντως οι διαιτησιες του ΠΑΟ και υπερ και κατα του μου φαινονται οκ και ελπιζω να συνεχιστουν ετσι(χωρις να μας σφαζουνε και χωρις να μας ευνοονε). πχ και εγω μπορω να θυμηθω μια κοκκινη στον Μελμπεργκ με την Ξανθη που αργοτερα σου εδωσε την νικη Για τις φασεις που δεν σχολιαζω απλα τις δεχομαι γιατι δεν τις εχω δει. Δεν είπε κανείς ότι οι διαιτητές τιμωρούν τον Ολυμπιακό. Απλά είναι χεσμένοι γιατί έτσι και σφυρίξουν λανθασμένα υπέρ του Ολυμπιακού θα πέσουν όλοι να να τους φάνε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνουν λάθη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 http://www.sport-fm.gr/article/518498 «Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός δεν πρόκειται να σχολιάσει την τοποθέτηση του κ. Καλόπουλου στους πίνακες των διαιτητών όπως, σεβόμενη τους κανονισμούς, δεν σχολίασε και την αδικαιολόγητη απουσία του, για ένα ολόκληρο δεκάμηνο, από αυτούς. Μονο και μονο απο αυτο καταλαβαινεις ποσο βλακας με Β κεφαλαιο ειναι αυτος που την εγραψε. Εψαχνες την δηλωση. Αργησε 2 μερες. Επισης οι ποδοσφαιρικοι εισαγγελεις κριθηκαν ακαταλληλοι. Προφανως τα παιδια καλεσαν τον καλοπουλο να δωσει εξηγησεις ντροπης πραματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 http://www.sport-fm.gr/article/518498 Μονο και μονο απο αυτο καταλαβαινεις ποσο βλακας με Β κεφαλαιο ειναι αυτος που την εγραψε. Εψαχνες την δηλωση. Αργησε 2 μερες. Επισης οι ποδοσφαιρικοι εισαγγελεις κριθηκαν ακαταλληλοι. Προφανως τα παιδια καλεσαν τον καλοπουλο να δωσει εξηγησεις ντροπης πραματα... Βασικά έχω μια απορία. Όταν το λάθος γίνεται από λανθασμένη υπόδειξη του επόπτη, έχει ευθύνη και ο διαιτητής ή μόνο ο επόπτης? Αν ισχύει το πρώτο, μπορεί να το χρησιμοποιεί ο Μαρινάκης. Αν ισχύει το δεύτερο, να το ράψει. Όπως και να 'χει είναι γραφικές και οι 2 ανακοινώσεις. Περιμένω και τον Αδαμίδη να τοποθετηθεί, οσονούπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Το θεμα δομως δεν ειναι μονο το οφσαιντ του Κατσουρανη. Ναι εκει ευθυνεται ο εποπτης αλλα ο διαιτητης μπορει να εχει πιο ξεκαθαρη θεση διαφορετικη γωνια κλπ. Ο διαιτητης δεχεται την γνωμη του εποπτη ΟΜΩΣ δεν ειναι απαραιτητο οτι θα την εφαρμοσει καθως μπορει να θεωρησει οτι ειναι λανθασμενη. Παντως οι ηρωικες εξοδοι δεν θα σωσουν τον Καλοπουλο και την δικια του τιμη ειτε αθωος ειναι ειτε ενοχος. Και δυστυχως για αυτον δεν θα τον σωσουν ουτε δωρεες χρηματων του ντερμπυ που εκανε μετα απο αυτα που ακουσαμε. Παρομοιας λογικης οσφαιντ αλλα 100 φορες πιο δυσκολο ειναι αυτο του ΟΦΗ που αναφερει ΔΙΚΑΙΩΣ ο gchris. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις