we_will_rise Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 http://www.contra.gr...ala/305500.html "64ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Νίνη. Από το ριπλέι φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει παράβαση με τον Ντικρόκ να διώχνει τη μπάλα. Ο Σισέ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και ευστόχησε για το 3-2." Κάθε αγωνιστική τα ίδια ρε :lol: Νέος Καραγκούνης ο Νίνης... Μαζί με τον δικό μας τον Vieirinha, τα 2 μεγαλύτερα κωλόπαιδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Απορώ πόσο καιρό ακόμα θα κρατιέται στο -5 με το ζόρι η τραγική αυτή ομάδα. Με το ζόρι? Δηλαδή? Μας έσπρωξε πάλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δεν σας βλεπω να σχολιαζετε το αλλο πεναλτυ και ανησυχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δεν σας βλεπω να σχολιαζετε το αλλο πεναλτυ και ανησυχω κι αυτο το παιδι ομως...τοσα χρονια τωρα αυτο το χερι δεν εχει μαθει να μη τ απλωνει! κ εκανε κ τη βλακεια μετα..πασαρε στον αντιπαλο.. παραλιγο κ αυτογκολ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Το πέναλντι στον Νίνη απλά δεν υπήρχε. Κάτι τέτοια κάνουν μάγκα τον Σισέ. Μέχρι και η πράσινη ΝΟΒΑ είπε οτι δεν υπήρχε τίποτα, και τους την έπεσε ο Καπετάνιος. Χούντα σε όλο της το μεγαλείο: "Γιατί είπες ότι δεν ήταν πέναλτι;" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Tilemaxx, επειδή εγώ το παιχνίδι δεν το είδα, το πεναλτι σε βάρος του Παναθηναικού ήταν σωστό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 να ρωτησω, εχει μηπως καποιος σε βιντεο τη φαη με την καρτα του Σπυροπουλου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Απορώ πόσο καιρό ακόμα θα κρατιέται στο -5 με το ζόρι η τραγική αυτή ομάδα. Καλα τα λες, ειστε οντως τραγικοι. κρατατε το -5 παιζοντας φιλικα και με τη διαιτησια αλλα σας χαλαει ο Σισε τη σουπα Τελειωνουν τα φιλικα καποια στιγμη ομως και τοτε, οπως δικαιως ζητας, παει το -5, θα βρεθεις παλι απο κατω Το πέναλντι στον Νίνη απλά δεν υπήρχε. Κάτι τέτοια κάνουν μάγκα τον Σισέ. [/img] Οχι τα γκολ, οι ασιστ, οι κινησεις του. Ρε μην τα γραφετε ετσι αυτα, θα τα διαβασουν οι Αρβυλα και θα τα περασουν για κρυα ανεκδοτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Κανένα από τα δύο δεν ήταν πέναλτι. Θέατρο στην φάση του Νίνη δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Τελειωνουν τα φιλικα καποια στιγμη ομως και τοτε, οπως δικαιως ζητας, παει το -5, θα βρεθεις παλι απο κατω http://www.youtube.com/watch?v=a2mulJSmRFM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Εμένα ακόμα να μου πει κάποιος από αυτούς που σκούζουνε για την φάση του Νίνη, ήταν σωστό το πέναλτι σε βάρος του Παναθηναικού? Και ξαναλέω, δεν το έχω δει. Αλλά θέλω μετά να μπορώ να κρίνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=a2mulJSmRFM Δικα μας ΕΙΝΑΙ Εσυ προσπαθεις να παρεις πρωταθλημα, εγω εχω πρωταθλημα. Να το προσεξεις αυτο, λεγεται "Αρνηση" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Πολλά ζόρια βλέπω για ένα καθαρό παιχνίδι. Από την άλλη για το χθεσινό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Καλα τα λες, ειστε οντως τραγικοι. κρατατε το -5 παιζοντας φιλικα και με τη διαιτησια αλλα σας χαλαει ο Σισε τη σουπα Τελειωνουν τα φιλικα καποια στιγμη ομως και τοτε, οπως δικαιως ζητας, παει το -5, θα βρεθεις παλι απο κατω Nα το τυλίξω για το σπίτι ή θα το πάρετε εδω ?? Φιλικό το 1-2 στο 70' ε? Ευγε... Και μια που λες για διαιτησία για πες μας τι βλεπεις 1,02-'1,05' http://www.youtube.com/watch?v=KDLfzRQWODo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις