Προς το περιεχόμενο

Διαιτησία

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.contra.gr...ala/305500.html

"64ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Νίνη. Από το ριπλέι φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει παράβαση με τον Ντικρόκ να διώχνει τη μπάλα. Ο Σισέ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και ευστόχησε για το 3-2."

Κάθε αγωνιστική τα ίδια ρε :lol: :lol:

Νέος Καραγκούνης ο Νίνης... Μαζί με τον δικό μας τον Vieirinha, τα 2 μεγαλύτερα κωλόπαιδα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν σας βλεπω να σχολιαζετε το αλλο πεναλτυ και ανησυχω

κι αυτο το παιδι ομως...τοσα χρονια τωρα αυτο το χερι δεν εχει μαθει να μη τ απλωνει! κ εκανε κ τη βλακεια μετα..πασαρε στον αντιπαλο.. παραλιγο κ αυτογκολ...

Το πέναλντι στον Νίνη απλά δεν υπήρχε. Κάτι τέτοια κάνουν μάγκα τον Σισέ. Μέχρι και η πράσινη ΝΟΒΑ είπε οτι δεν υπήρχε τίποτα, και τους την έπεσε ο Καπετάνιος. Χούντα σε όλο της το μεγαλείο:

"Γιατί είπες ότι δεν ήταν πέναλτι;"

BARDINOG.jpg

Απορώ πόσο καιρό ακόμα θα κρατιέται στο -5 με το ζόρι η τραγική αυτή ομάδα.

Καλα τα λες, ειστε οντως τραγικοι.

κρατατε το -5 παιζοντας φιλικα και με τη διαιτησια αλλα σας χαλαει ο Σισε τη σουπα

Τελειωνουν τα φιλικα καποια στιγμη ομως και τοτε, οπως δικαιως ζητας, παει το -5, θα βρεθεις παλι απο κατω

Το πέναλντι στον Νίνη απλά δεν υπήρχε. Κάτι τέτοια κάνουν μάγκα τον Σισέ. [/img]

Οχι τα γκολ, οι ασιστ, οι κινησεις του.

Ρε μην τα γραφετε ετσι αυτα, θα τα διαβασουν οι Αρβυλα και θα τα περασουν για κρυα ανεκδοτα

Εμένα ακόμα να μου πει κάποιος από αυτούς που σκούζουνε για την φάση του Νίνη, ήταν σωστό το πέναλτι σε βάρος του Παναθηναικού?

Και ξαναλέω, δεν το έχω δει. Αλλά θέλω μετά να μπορώ να κρίνω

Καλα τα λες, ειστε οντως τραγικοι.

κρατατε το -5 παιζοντας φιλικα και με τη διαιτησια αλλα σας χαλαει ο Σισε τη σουπα

Τελειωνουν τα φιλικα καποια στιγμη ομως και τοτε, οπως δικαιως ζητας, παει το -5, θα βρεθεις παλι απο κατω

Nα το τυλίξω για το σπίτι ή θα το πάρετε εδω ??

Φιλικό το 1-2 στο 70' ε? Ευγε...

Και μια που λες για διαιτησία για πες μας τι βλεπεις 1,02-'1,05'

http://www.youtube.com/watch?v=KDLfzRQWODo

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...