Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελα μη κανετε ετσι ενα ακριβως παρομοιο εδωσε και στη Ρεαλ σημερα ...

Τι να κανουμε ολες οι μεγαλες ομαδες ευνοουνται ειτε το θελετε ειτε οχι ..

Δε λεω οτι ειναι σωστο ....

Και μενα μου την εδωσε ασχημα...

Ειδικα βλεποντας ολο το μεσημερι πρωταθλημα Αγγλιας που εκει δε χαριζουν ουτε φαουλ.....

Ευχαριστιεσαι μπαλιτσα ...

Εδω ολο κοβουν το παιχνιδι για μλκιες ....

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξαναείδα 5-6 φορές το replay με την ανατροπή του Μιραλάς, εντάξει δεν ήταν καραμπινάτο αλλά σφυρίζεται γιατί του βάζει ποδιά χαμηλά, αλλά άνετα μπορούσε να μην το δώσει ο κόραξ, ο οποίος ήταν τραγικός και δεν άφησε να δούμε παιχνίδι της προκοπής, αφού σφύριζε κάθε δύο λεπτά. Μακάρι για τους αντιπάλους να έχει τέτοιες "ευνοϊκές" διαιτησίες ο Ολυμπιακός σε όλα τα παιχνίδια...

Δημοσ.

αν ειχατε εσεις τις φασεις με τα οφσαιντ αντιστοιχα να βλεπα τι θα λεγατε τωρα... Σε μια φαση απο δικο σας φαουλ, ειναι αν θυμαμαι 4 δικοι σας οφ και δε σφυριζει κανεις... στο β ο Μιραλας ετοιμος να βγει τετ α τετ και σφυριζεται ανυπαρκτο..

ετσι για να μη βλεπουμε φαντασματα

Δημοσ.

μου αρεσει που οποτε αδικειται ο ολυμπιακος, παντα βγαινει ενας/μια γαυρος και λεει "αν σας τα καναν εσας αυτα θα βγαινατε στα ραδια μπλα μπλα μπλα..." και καλα δεν ασχολειται και δεν παραπονιεται αλλα τελικά γκρινιάζει χειρότερα κι απο βαρδινογιαννοβαζελο :mrgreen:

Δημοσ.

ρε πατριωτη δεν ειναι γκρινια, ειναι η αληθεια. Εσεις στεκεστε σε αναποδα κορνερ, αουτ, σε φαουλ για να μας βγαλετε οτι ευνοουμαστε

Δημοσ.

μα κι εσυ ρε μαργαριτα την εριξες την γκρινια σου στο παραπανω ποστ... δε σου λεω να μην μιλας οταν αδικεισαι αλλα μην μας το παιζετε και υπερανω διατησίας

Δημοσ.

Αντε καντε καθυστερησεις τωρα ρε, αντε!!! Μπραβο στην ομαδα για τη νικη και την ψυχη που εδειξε ΕΣΤΩ και στο τελος. Καρδια πρωταθλητη και γεια σας

Αυτό έγραψες μετά την ξάνθη, δεν έγραψες για την μη αποβολή του μελμπεργκ.

Γενικά είσαι η πρώτη που γκρινιάζεις για ανάποδο πλάγιο και η τελευταία που αν επιμείνει κάποιος και δεν έχεις περιθώριο παραδέχεσαι κάτι.

Δημοσ.

Γενικά είσαι η πρώτη που γκρινιάζεις για ανάποδο πλάγιο και η τελευταία που αν επιμείνει κάποιος και δεν έχεις περιθώριο παραδέχεσαι κάτι.

Κάθεσαι και ψαχουλεύεις τα ποστ των άλλων 30 σελίδες πίσω για να αποδείξεις τι? τσκ τσκ τσκ

Δημοσ.

Αυτο αλλαζει κατι απο την ουσια του ποστ μου?? Εγω εγραψα για αλλους εδω μεσα τι κανουν, κι αυτο δεν αλλαζει, ανεξαρτητως τι κανω εγω

Δημοσ.

Κάθεσαι και ψαχουλεύεις τα ποστ των άλλων 30 σελίδες πίσω για να αποδείξεις τι? τσκ τσκ τσκ

Καλα μιλαμε ανωτεροτητα. Scripta manent 2 εβδομαδων..Do not worry και quote να μην εκανε ολοι θυμομαστε την πειραιωτικη μαγκια.

Αυτο αλλαζει κατι απο την ουσια του ποστ μου?? Εγω εγραψα για αλλους εδω μεσα τι κανουν, κι αυτο δεν αλλαζει, ανεξαρτητως τι κανω εγω

Πρωτα κοιταμε τα του οικου μας και μετα των αλλων.

Δημοσ.

αν ειχατε εσεις τις φασεις με τα οφσαιντ αντιστοιχα να βλεπα τι θα λεγατε τωρα... Σε μια φαση απο δικο σας φαουλ, ειναι αν θυμαμαι 4 δικοι σας οφ και δε σφυριζει κανεις... στο β ο Μιραλας ετοιμος να βγει τετ α τετ και σφυριζεται ανυπαρκτο..

ετσι για να μη βλεπουμε φαντασματα

Σουρεαλισμος ξεκαθαρα.

Τωρα στα σοβαρα γιατι το κανεις ολο αυτο? Αν χθες υπηρχε διαμορφωση αποτελεσματος σε βαρος της ομαδας σου υπηρχε περιπτωση να το παιζεις υπερανω διαιτησιας αυτη τη στιγμη? Συνηθως εισαι η πρωτη που ποσταρεις σε αυτο το thread ΚΑΘΕ αγωνιστικη η τουλαχιστον αυτην την εντυπωση εχω. Ασε που τα του μπασκετ ειναι προσφατα και θυμομαστε ποσο υπερανω διαιτησιας εισαι. Απλα ετυχε και δεν προεκυψε σκορ απο τα 2 διαιτητικα λαθη σε βαρος του ΟΣΦΠ χθες και αρχισαμε να ειμαστε cool τυποι ξαφνικα απεναντι στα "κορακια".

Η μηπως προσπαθεις να μας πεισεις οτι αυτοι που εννοεις εμεσα (δηλαδη οι Παναθηναικοι) αδικως διαμαρτυρονται για διαιτησιες και οτι ειναι υπερβολικοι τη στιγμη που εσυ/εσεις ειστε παραδειγματικα "large" με σφαγιαστικες διαιτησιες (45-55) σε βαρος σας σαν τη χθεσινη?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...