Tilemaxx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Η διαιτησία ήταν αρκετά κακή χωρίς να ευνοεί κάποια ομάδα. Θέλω να ξαναδώ την φάση του Τοροσίδη, μυρίζει πέναλντι...
Anubis13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Τα επιχειρήματα δεν μπορεί να είναι μονόπατα. Μιλάμε για μια διαιτησία που επί 75 λεπτά ανεχόταν στωικά οργιαστικές καθυστερήσεις. Επίσης ελέγχεται και για τη φάση ρου Τοροσίδη. Ξερεις σε ποσα παιχνιδια γινεται αυτο ειτε στο ΟΑΚΑ ειτε στο Καραισκακη? Να σου αραδιασω καμια 10αρια την τελευταια τριετια? Εδω περσι στο βολο πεταγανε μπαλες μεσα και ο παπαρας το ελειξε και ενα λεπο νωριτερα. Σε προκαλω να βρεις ποστ μου για το συγκεκριμενο ματς και τα καντηλια που εχω ριξει για τις καθυστερησεις.
margaritagr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Η διαιτησία ήταν αρκετά κακή χωρίς να ευνοεί κάποια ομάδα. Θέλω να ξαναδώ την φάση του Τοροσίδη, μυρίζει πέναλντι... πεναλντι ειναι, του παιρνει το ποδι, εντος περιοχης. αλλα εδω ειναι που λεμε οτι ο διαιτητης μας ευνοησε οποτε μη το γραψεις!!!
Anubis13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 πεναλντι ειναι, του παιρνει το ποδι, εντος περιοχης. αλλα εδω ειναι που λεμε οτι ο διαιτητης μας ευνοησε οποτε μη το γραψεις!!! Kαλα ενταξει εσυ μας εχεις μαθει καινουριους κανονες οποτε δεν χρειαζεται να συζηταμε για τους ηδη υπαρχοντες..
Tilemaxx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Απλά δεν φαίνεται αν είναι εντός ή εκτός περιοχής.
Erwdios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει κάπου το βίντεο με τη φάση; Είναι δεν είναι πέναλτι, σημασία έχει ότι δεν έδωσε ΤΙΠΟΤΑ.
kirileman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Αν δεν είναι πέναλτι, τότε ο Τόρο έκανε βουτιά και θα έπρεπε να πάρει κίτρινη. Νομίζω ότι την εκβίασε λίγο την πτώση.
we_will_rise Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ο παίκτης τεντώνει το πόδι και το πατάει σταθερά στο έδαφος, βάζοντάς το εμπόδιο προς την μπάλα (για να την κλέψει), ο Τοροσίδης περνάει την μπάλα δίπλα απ'το πόδι και πάει μόνος του και πέφτει πάνω στο πόδι. Δεν έκανε θέατρο, σκόνταψε (επίτηδες μεν) και έπεσε (λογικά δε). Θέατρο θα ήταν αν έπεφτε χωρίς να υπάρχει επαφή. Υπήρξε επαφή που επιδίωξε ο Τοροσίδης, αρά καλά έκανε και δεν έδωσε τίποτα... Εγώ δεν βρίσκω βίντεο για τον Μέλμπεργκ
Anaksimandros4 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 ΑΡΧΙΣΑΜΕ! Μετα απο ολα αυτα που εγιναν το καλοκαιρι και που μερικοι πιστεψαν οτι μπορει κατι να αλλαξε, ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ: Τιποτα δεν αλλαξε ολα τα ιδια εμειναν.... :-(
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Τί έγινε; Για ποστ ρουτινας το κοβω.
Anaksimandros4 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Τί έγινε; Ανυπαρκτο πεναλτι, αυτο εγινε. Αλλά δεν στεκομαι εκει. Στο μόνο που στεκομαι ειναι η ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ και κλασικη επι αιωνες για Ολυμπιακο βεβαια, ευκολια που το εδωσε, σε αντιθεση με την ευκολια που ΔΕΝ θα το εδινε ή θα το εδινε 1 στις 5 φορες που θα γινει, σε ολες τις αλλες ομαδες, εκτός ισως απο Παναθηναικου. Εκει στεκομαι. Στον Ολυμπιακο αρκει ενα πεσιμο για να παρει πεναλτι. Και η ευκολια που σφυριζει τετοια πεναλτι ειναι παροιμειωδης! Αντιθετα αν γινοταν παρομοια φαση πχ απο τον Φωτακη του Παοκ, ή πχ τον Αγριτη της Κερκυρας το πιθανοτερο ειναι να επαιρνε κιτρινη καρτα για θεατρο και παντως στις 10 τετοιες φασεις αντε στην μια να το εδινε πεναλτι. Ομως ο Ολυμπιακος πρεπει να παιρνει τους 3 βαθμους. Τα ιδια και τα ιδια. Βαρεθηκαμε αλλά δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα ως φιλαθλοι προς το παρον. Φυσικα εσεις θα συνεχισετε να "προβατιζετε" και να εθελοτυφλειτε....
firewalker Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Σαν εκείνο του Βίντρα ήταν το πέναλτι σήμερα στο Μιραλάς.
gchris7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Έχει δίκιο ο φίλος. Είναι δυνατόν να δίνει πεναλντι στο Ολυμπιακό?? Αίσχος!
Erwdios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Σαν εκείνο του Βίντρα ήταν το πέναλτι σήμερα στο Μιραλάς. Καρμπόν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις