Προς το περιεχόμενο

Διαιτησία

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομίζω πως τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.Ο Πηλοϊδης δηλώνει πως η διαιτησία είναι εξαιρετική πλην της τελευταίας φάσης με το περιβόητο non call ενω ο Ζοτς αναφέρει πως οι κανονισμοί είναι οι ίδιοι είτε βρισκόμαστε στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης είτε στο τελευταίο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού.

Γιατί να χαλάμε τις καρδιές μας ? :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επειδη εχασα το thread , για ποιο λογο ακριβως μιλαμε σε ετουτο το thread για διαιτησιες ~5 χρονων πισω?

Ειναι νεο κολπο για να δικαιολογησουμε τη "φετινη σφαγη" απτη στιγμη που ακυρωθηκε στον τριτο τελικο το επιχειρημα των γαυρων περι περισσοτερων βολων?

Η ειναι νεο κολπο για να μη κωλοτουμπιασουν αναγκαστικα οσοι γαυροι υποστηριζαν οτι οποια ομαδα παιρνει πολυ λιγοτερες βολες σφαζεται απτη διαιτησια?

Επειδη εχασα το thread , για ποιο λογο ακριβως μιλαμε σε ετουτο το thread για διαιτησιες ~5 χρονων πισω?

Βασικά οχι για τις διαιτησίες αλλά για επιλογές προσώπων.Και το ερώτημα είναι απλό.Ποδοσφαιρικός αγώνας Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με διαιτητές Ευθυμιάδη και βοηθούς Τρύφωνα και Παπουτσέλη.Έχεις καμία αρνητική προδιάθεση?

Ειναι νεο κολπο για να δικαιολογησουμε τη "φετινη σφαγη" απτη στιγμη που ακυρωθηκε στον τριτο τελικο το επιχειρημα των γαυρων περι περισσοτερων βολων?

Με παραθέτω για να μην τα ξαναγράφω σχετικά με τον δεύτερο αγώνα

Δες όμως την πρώτη φάση στο δεύτερο δεκάλεπτο με τον Χαλπεριν που δεν δίνεται φαουλ και σύγκρινε με τα φαουλ σε Παπανικολάου,Μαυροκεφαλίδη με Μπατιστ και Γλυνιαδάκη με Νίκολας (το πρωτο φαουλ) και θα καταλάβεις την διαφορετική προσέγγιση σε σφυρίγματα.

Το τι θα δηλώσει ο Σπανούλης και ο Ιβκοβιτς εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί.Αν βγει ο Ομπραντοβιτς αύριο και δηλώσει οτι εγω με τους Denver φέτος θα έπαιρνα δαχτυλίδι ή ο Μαρινάκης οτι θα σηκώσει του χρόνου Ch.L δεν σημαίνει οτι πρέπει και να τον πιστέψω.

Μιλαμε για την φαση που ο Τσαρτσαρης εχει μαρκαρισμα τον βασιλοπουλο και ο βουγιονιτς τον πεν και χρεωνεται φαουλ ο τσαρτσαρης και εκτελει βολες ο πεν 1/2. Φυσικα κοβουμε τον αιφνιδιασμο του βουγιανιτς στο 84-84.

Μιλαμε για την φαση που ο Τσαρτσαρης εχει μαρκαρισμα τον βασιλοπουλο και ο βουγιονιτς τον πεν και χρεωνεται φαουλ ο τσαρτσαρης και εκτελει βολες ο πεν 1/2. Φυσικα κοβουμε τον αιφνιδιασμο του βουγιανιτς στο 84-84.

Άντε μπράβο πες το τόσες ώρες κι έχω σπάσει το κεφάλι μου....

Κατάδικος: Εμείς δεν ξέραμε ποιος πρέπει να βαρέσει βολές, πήρε ο Καϊμακόγλου και βάρεσε, γιατί να χρεωθεί η ομάδα το λάθος. :rolleyes:

Μέχρι στιγμής είναι μακράν η καλύτερη διαιτησία που έχω δει τόσα χρόνια, μακράν όμως.

Μέχρι στιγμής είναι μακράν η καλύτερη διαιτησία που έχω δει τόσα χρόνια, μακράν όμως.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :mrgreen: :mrgreen:

η καλυτερη διαιτησια τοσων χρονων,με τον διαιτητη να μην ξερει σε ποιον παικτη κατοχυρωνει το φαουλ..

και μετα να ριχνει το φταιξιμο του στην ομαδα στην οποια εδωσε το φαουλ.

μην το πειτε ουτε του παπα αυτο.

Ο μονος που θα μπορουσε να πει καλη μια διαιτησια που δεν ξερει υπερ ποιου παικτη καταλογισε το φαουλ (αρα και ποιος παικτης σουταρει βολες) ειναι καποιος που αγνοει βασικους κανονες του μπασκετ, αρα δε μου κανει εντυπωση το ποστ σου.

Βεβαια αν αυτο το σκηνικο ειχε συμβει υπερ του ΠΑΟ θα ειχες αφηνιασει οπως συνηθιζεις αλλωστε να κανεις και σε σωστες αποφασεις διαιτητων που απλα δεν σου αρεσουν.

Το λαθος με τον Καιμακογλου ειναι διαιτητικο: Ακυρωνεται η ευστοχη βολη, παει ο Μαριτς στη γραμμη των βολων και το παιχνιδι συνεχιζεται, νοουμενου οτι οι διαιτητες κανανε λαθος και στειλανε στη γραμμη λαθος παιχτη (την μπαλα στον Καιμακογλου για να σουταρει τη βολη την εδωσε διαιτητης, δεν την πηρε μονος του ο παιχτης).

Ακομα και αν θελουν να τιμωρησουν τον ΠΑΟ (επαναλαμβανω, το λαθος ειναι δικο τους και οχι του ΠΑΟ), χρεωνεται τεχνικη ποινη στον Καιμακογλου ωστε να δικαιολογηθει η αλλαγη κατοχης. Ουτε αυτο εγινε. Απλα ακυρωσανε βολες και απλα δωσανε κατοχη στον αντιπαλο, επειδη απλα ετσι ηθελαν! Αυτοδημιουργητος κανονισμος.-

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...