Προς το περιεχόμενο

Διαιτησία

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρες το βιντεακι να μου το ποσταρεις..Προσεξε θελω τα τελευταια 35 δευτερολεπτα του αγωνα μετα το τριποντο του μπατιστ και τα υπολοιπα θα τα βρουμε..Για εκει δεν εχει βιντεακι το γαυρος/θρυλος?

A και μην ξεχασω ο Βασιλης ακομα βαραει βολες απο προχθες..Τον αδικησε και προχθες η τατιανα η διαιτησια

http://www.youtube.com/watch?v=s3gE37_huTw

Εδώ είσαι. 1.38 πεντακάθαρο κινητό σκριν του Μπατίστ, γαργάρα. Ακόμα και σήμερα βγαίνουν φάσεις που περνούσαν απαρατήρητες ελέω non call

Κι όποιος μου πει ότι δεν είναι κινητό σκριν το συγκεκριμένο, να πάει επειγόντως να εξεταστεί σε οφθαλμίατρο. Του κάνω δώρο εγώ τα έξοδα της εξέτασης.

Το τέλειο σκριν και καλά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κοίτα εδώ ματσάρα που μας έκλεψαν:

http://www.youtube.com/watch?v=4yhuJ8Z6zRc

Α ρε Ματσιγιάουσκας.

Πρωτάθλημα μπορεί να μην πήρα τόσα χρόνια, αλλά τους παίχτες που είδα στον Ολυμπιακό, δύσκολα θα τους ξαναδεί Ευρωπαϊκή ομάδα.

Πίκρα αυτό το μάτς...

Ετσι η παραγκα μας σε ελλαδα και ευρωπη οπως ειπε και ενας φιλος δεν τα σφυριζει αυτα.

Ρε άσε τις παράγκες και τις υπεκφυγές και το παραμύθι της Ευρώπης. Από το μπάσκετ που ξέρεις και τους κανονισμούς, βλέπεις κινητό ναι ή όχι?

Σου έβαλα και τα 35 δευτερόλεπτα μετά το τρίποντο του Μπατίστ και βγήκα από πάνω. Μήπως θέλεις να πιάσουμε και κανένα άλλο χρονικό διάστημα, για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα? :devil:

Ρε άσε τις παράγκες και τις υπεκφυγές και το παραμύθι της Ευρώπης. Από το μπάσκετ που ξέρεις και τους κανονισμούς, βλέπεις κινητό ναι ή όχι?

Σου έβαλα και τα 35 δευτερόλεπτα μετά το τρίποντο του Μπατίστ και βγήκα από πάνω. Μήπως θέλεις να πιάσουμε και κανένα άλλο χρονικό διάστημα, για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα? :devil:

Ρε σου ειπα βαλε μου τα 35 τελευταια δευτερολεπτα. Το βιντεο ειναι κομμενα μετα τα 35 παει στα 14..κοινως χαεντε η επιθεση του ολυμπιακου

Ρε σου ειπα βαλε μου τα 35 τελευταια δευτερολεπτα. Το βιντεο ειναι κομμενα μετα τα 35 παει στα 14..κοινως χαεντε η επιθεση του ολυμπιακου

Βάλε στο προηγούμενο βίντεο και δες το από το 6.10 και μετά. Για το κινητό γαργάρα ακόμα :rolleyes:

Ναι... Χμμμμ....

Βάλε το δικό σου βιντεάκι στα 32 δευτερόλεπτα να μας πεις αν βλέπεις εσύ κινητό σκριν και το ξανασυζητάμε την επόμενη φορά αν θα βγεις από πάνω...

Ναι... Χμμμμ....

Βάλε το δικό σου βιντεάκι στα 32 δευτερόλεπτα να μας πεις αν βλέπεις εσύ κινητό σκριν και το ξανασυζητάμε την επόμενη φορά αν θα βγεις από πάνω...

Κι εκεί είναι κινητό. Για πες μας τώρα, την ίδια βαρύτητα έχουν τα λάθη των διαιτητών στην πρώτη περίοδο με τα λάθη των διαιτητών 15 δεύτερα και 3 δεύτερα πριν το τέλος?

Καθορίζουν αποτέλεσμα τα 2 μη σφυρίγματα στο τέλος?

Κοίτα εδώ ματσάρα που μας έκλεψαν:

http://www.youtube.com/watch?v=4yhuJ8Z6zRc

Α ρε Ματσιγιάουσκας.

Πρωτάθλημα μπορεί να μην πήρα τόσα χρόνια, αλλά τους παίχτες που είδα στον Ολυμπιακό, δύσκολα θα τους ξαναδεί Ευρωπαϊκή ομάδα.

Ε ναι επεσαν και τα τσιμεντα με αυτον ματσιτετοιονα.Ασε τι να πουμε και εμεις μπροστα στους παικταραδες που φερατε.

Ήμουν σίγουρος ότι κάτι θα έβρισκες για να το δικαιολογήσεις.

Ας πούμε όμως ότι σου δίνω δίκιο.

Οι τελευταίοι σας πόντοι στα 20 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, πως μπήκανε?

Ήμουν σίγουρος ότι κάτι θα έβρισκες για να το δικαιολογήσεις.

Ας πούμε όμως ότι σου δίνω δίκιο.

Οι τελευταίοι σας πόντοι στα 20 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, πως μπήκανε?

Πες μου εσύ πως μπήκαν.

Επειδή παρέα με τα μαλιά μου που ασπρίζουν χαλάει και το μνημονικό μου, σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ αν βάλατε μόνο μια ή και τις δυο βολές από το ανύπαρκτο φαουλ πάνω στον τσαρτσαρή και ενώ σας είχαμε κλέψει τη μπάλα. Αυτό απλά-απλά μου κόβει κατοχή και επίθεση και σας δίνει πόντους.

Πρόσεξε, όπως είπες κι εσύ, στα τελευταία δευτερόλεπτα ε...

Και επειδή δεν θελω να δώσω την εντύπωση ότι το παίζω τρέλα, σαφώς και έπρεπε να δώσει φαουλ στο τέλος. Η φάση είναι ξεκάθαρη.

Όπως όμως 20 δευτερόλεπτα νωρίτερα πάει να μου στερήσει τη νίκη με φαουλ ανακάλυψη

Στο πρώτο βίντεο που παρέθεσα, στο 6.42 υπάρχει πεντακάθαρο φάουλ του ΔΔ πάνω στον Πεν και βάζουμε και τις 2 βολές.

Αν χαλάει το δικό σου μνημονικό, σκέψου το δικό μου, που σου ρίχνω και 2 χρόνια. :P

Πιθανώς βέβαια κάποιος από τους 2 μας μπερδεύει το τέλος της κανονικής διάρκειας με τις παρατάσεις.

Η φάση στην οποία αναφέρομαι εγώ είναι στα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης.

Αλλά τι περιμένω τώρα, εσύ λογικά δεν θυμάσαι τι έφαγες το μεσημέρι... :-D

Η φάση στην οποία αναφέρομαι εγώ είναι στα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης.

Αλλά τι περιμένω τώρα, εσύ λογικά δεν θυμάσαι τι έφαγες το μεσημέρι... :-D

Συνεπώς, αντιλαμβάνεσαι ότι αν είχε σφυρίξει το κινητό του Μπατίστ θα είχα κερδίσει, έτσι?

Πάλι από κάτω είσαι, δεν σε χάλασε νέοπα. :lol: :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...