Προς το περιεχόμενο

Διαιτησία

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Περιμένω βίντεο με τη χθεσινή διαιτητική σφαγή. Άμα λέω εγώ ότι συνηθίσατε στο 80-20 και οτιδήποτε λιγότερο σας φαίνεται αδικία. Μην αγχωνεστε όμως, Τανατζής - Πηλοίδης θα σφυρίξουν το τέταρτο. Τίποτα στην τύχη του.

Δε χρειαζεται βιντεο. Μας αρκει το προσφατο επιχειρημα σου με το οποιο δικαιολογουσες τη "σφαγη του 2ου τελικου": Η μια ομαδα ειχε 7 βολες και η αλλη 24---> Αυτη με τις 7 βολες την εσφαξε η διαιτησια.-

Α τωρα που το θυμηθηκα. Για τα ξεφτιλικια και τις εκτεταμενες καφριλες της κερκιδας σας εχθες ΜΟΚΟ Ε? Γιατι σε θυμαμαι με το που εληξε ο 2ος τελικος να μας βγαζεις εδω screenshots με τα αντικειμενα που πεταξαν οι Παναθηναικοι στο ΟΑΚΑ και να κραζεις ανελεητα. Για χθες μοκο, ως μη γενομενα τα γεγονοτα ε (τα οποια ηταν και πολυ σοβαροτερα)? Δε περιμενα και κατι αλλο βεβαια :-D :rolleyes:

Κατα τ'αλλα απορω γιατι απαντουμε σε ατομα που αποδεδειγμενα αγνοουν διαφορους κανονισμους του μπασκετ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σωστα αν δεν πεσουνε τσιμεντα μεσα στο παρκε σαν περυσι για να διακοπει ο αγωνας οριστικα, τοτε πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι και να μιλαμε για κοσμιοτατους γαυρους. Σε αυτο μπορω να πω πως συμφωνω:)

Εγώ το μόνο που σου είπα ήταν ότι δεν έκανε μόκο για το θέμα που έθιξες, δεν είπα ότι συμφωνώ μαζί του.

που συμφωνώ! :mrgreen:

Χαχαχαχαχαχχα... :lol:

Ήμουν σίγουρος πριν ανοίξω καν το spoiler..

Πολύ θα γούσταρα να δω Ευθυμιάδη να σφυρίζει τελικό κυπέλλου Ολυμπιακός - ΠΑΟ, έτσι για να δούμε πόσο υπεράνω είστε.

Με βοηθούς τον Τρύφωνα(oχι τον Σαμαρά) και τον Παπουτσέλη. :P

Για την ιστορία

Δηλώσεις Πηλοϊδη

Είδα τρεις φορές το παιχνίδι και θεωρώ ότι η διαιτησία ήταν εξαιρετική. Μέχρι την τελευταία φάση όλα πήγαιναν καλά. Εκεί είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει επαφή, υπάρχει φάουλ, αλλά νομίζω ότι έκανα καλά που δεν σφύριξα. Είναι κλασική φάση non call.

Τι είναι το «non call»

Τέλος, εξήγησε τι είναι το non call, ως ένας άγραφος κανόνας του μπάσκετ... «Για να το καταλάβουν όλοι, είναι σαν μια φάση ποδοσφαίρου. Ενα μαρκάρισμα στο κέντρο θα το δώσεις φάουλ. Το ίδιο μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή, στο τελευταίο λεπτό, θα το σκεφτείς δύο φορές και τρεις φορές για να το δώσεις πέναλτι. Πρωταγωνιστές είναι οι αθλητές κι εγώ δεν ήθελα να κρίνω το ματς με ένα δικό μου σφύριγμα», τόνισε χαρακτηριστικά ο διαιτητής Πηλοϊδης.

Βέβαια ο Ομπράντοβιτς έχει άλλη άποψη

Κάθε φορά λέμε ότι ο κανονισμός είναι ο ίδιος είτε βρισκόμαστε στο πρώτο, είτε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο κανονισμός είναι κανονισμός για όλους και σε κάθε λεπτό. Αυτό είναι

Κοίτα εδώ ματσάρα που μας έκλεψαν:

http://www.youtube.com/watch?v=4yhuJ8Z6zRc

Α ρε Ματσιγιάουσκας.

Πρωτάθλημα μπορεί να μην πήρα τόσα χρόνια, αλλά τους παίχτες που είδα στον Ολυμπιακό, δύσκολα θα τους ξαναδεί Ευρωπαϊκή ομάδα.

Σε έσφαξε η διαιτησία πάλι ε?

Βρες το βιντεακι να μου το ποσταρεις..Προσεξε θελω τα τελευταια 35 δευτερολεπτα του αγωνα μετα το τριποντο του μπατιστ και τα υπολοιπα θα τα βρουμε..Για εκει δεν εχει βιντεακι το γαυρος/θρυλος?

A και μην ξεχασω ο Βασιλης ακομα βαραει βολες απο προχθες..Τον αδικησε και προχθες η τατιανα η διαιτησια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...