Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως επειδή δεν σας σφύριζαν τον αέρα που πέρναγε δίπλα σας για φάουλ και είπατε να παίξετε μπάσκετ, αντί να εκτελείτε βολές?

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην τρελαίνεστε ρε, δεν γίνεται να νικάμε όλα τα παιχνίδια. Και στο κάτω-κάτω, ας μην κάναμε τόσα λάθη στο τέλος να νικούσαμε και την κακή διαιτησία. Οι οποίοι σε ένα σημείο ήταν τραγικοί, οποιαδήποτε επαφή στην ρακέτα μας σφυρίζανε φαουλ. Και όπως είπε περίπου και ο ερωδιός παραπάνω, όποιος δεν το είδε είναι γαύρος. :P

Όλα τα λεφτά χθες μια φάση στην πρώτη περίοδο, νομίζω, που ο νέος ηγέτης των κόκκινων είναι κάπου στη γωνία, πρώτα κάνει βήματα και αμέσως πατάει γραμμή, οι διαιτητές δεν βλέπουν(???) τα βήματα αλλά δίνουν το πάτημα και γυρίζει και γελάει ειρωνικά σηκώνοντας και καλά το χέρι, "ρε τι έδωσε πάλι ο...." Εκεί φαίνεται με τι πρόθεση έχουνε μπει και σε αυτό το ματς. Ο δε δέκα μέρες, δεν παίζει να περάσει φάση χωρίς να ζητήσει φαουλ, ντισκαλιφιέ και πρόστιμο.

Και να πω και μια γενική γνώμη. Ο Μπουρούσης προσωπικά μου δίνει την εντύπωση πως είναι αυτό που λέμε καλό παιδί. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά έτσι μου φαίνεται. Πως καταφέρνει ο πού$της και γίνεται τόσο αντιπαθητικός?

Δημοσ.

Ίσως επειδή δεν σας σφύριζαν τον αέρα που πέρναγε δίπλα σας για φάουλ και είπατε να παίξετε μπάσκετ, αντί να εκτελείτε βολές?

Σωστα τωρα σφυριζαν το φλωρικο παιχνιδι του ολυμπιακου..Ειδες τι κανει η κλαψα..ουτε ο γιαννακης..

Δημοσ.

Πως καταφέρνει ο πού$της και γίνεται τόσο αντιπαθητικός?

κ εμενα μου σπαει τα νευρα που σε καθε φαση διαμαρτυρεται αλλα ειναι ο καλυτερος σεντερ που παιζει στην Ελλαδα αυτη την στιγμη.αυτος κ ο Μπατις!!!

Δημοσ.

Περιμένω βίντεο με τη χθεσινή διαιτητική σφαγή. Άμα λέω εγώ ότι συνηθίσατε στο 80-20 και οτιδήποτε λιγότερο σας φαίνεται αδικία. Μην αγχωνεστε όμως, Τανατζής - Πηλοίδης θα σφυρίξουν το τέταρτο. Τίποτα στην τύχη του.

Δημοσ.

Μην λες ότι θέλεις... Τι βιντεο περιμένεις?

Σαν αυτό που ποσταρες εσύ πριν λίγες μέρες?

4:30 νομίζω ήταν, είδα το πρώτο 1:30 και δεν είχε καν αμφισβητουμενη φάση.

Ε, να βρω κι εγώ ενός καμένου το βιντεο, να πω ότι δεν συμφωνώ σε όλες τις φάσεις και να το ποστάρω. Ε και?

Επίσης, δε νομίζω να μίλησε κάποιος για σφαγή. Δεν ήταν στημένοι. Απλά δούλεψε η τακτική "λέγε, λέγε, λέγε... κάτι θα μείνει" και σας σφυράγανε πολύ μα πάρα πολύ εύκολα.

Αλλά είναι φοβερό ότι είδες χθες 50-50.

Δημοσ.

Δεν είδα 50-50. 40-60 είδα. Κάτι ανύπαρκτα βήματα στον Μαυροκεφαλίδη, κάτι κινητά σκριν πάλι του Μπατίστ και πάλι καλά που δεν υπήρξε αμφισβητούμενη φάση στο τέλος, γιατί υπέρ σου θα την εδιναν...

Δημοσ.

Περιμένετε να τα βρείτε με γαύρους ρε ?

Αυτοί τα θέλουνε πάντα όλα δικά τους, βρέξει χιονίσει πάντα αυτοί είναι οι αδικημένοι ( αφού το λέει και ο προπονητής τους, δεν κάνουνε λάθη αυτοί :D ).

Πως λέμε, γράμματα κερδίζω, κορώνα χάνεις.

Δημοσ.

Χθες νόμιζα ότι απλά τους τσίγκλαγες.

Τώρα καταλαβαίνω. Δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε.

Έχει ποτιστεί τόσο βαθειά μέσα σε πολλούς από εσάς οτι οι διαιτητές πρέπει πλεον να μπαίνουν στο γήπεδο φορώντας την φανέλα σας που οτιδήποτε λιγότερο το νιώθετε αδικία.

Δημοσ.

Εμένα δεν με νοιάζει είτε μας αδικήσει ή διαιτησία, είτε μας παίξει 50-50.

Και ναι, τους τσιγκλάω κάργα, αυτοί μας δίνουνε το δικαιώμα με την κλάψα τους ( οπαδοί, αλλά και πιο σημαντικά προπονητής(?) και παίχτες... )

Δημοσ.

Χθες νόμιζα ότι απλά τους τσίγκλαγες.

Τώρα καταλαβαίνω. Δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε.

Έχει ποτιστεί τόσο βαθειά μέσα σε πολλούς από εσάς οτι οι διαιτητές πρέπει πλεον να μπαίνουν στο γήπεδο φορώντας την φανέλα σας που οτιδήποτε λιγότερο το νιώθετε αδικία.

Και ποιος σου είπε ότι εσύ θα τη γλύτωνες? :P

Δημοσ.

Εμένα δεν με νοιάζει είτε μας αδικήσει ή διαιτησία, είτε μας παίξει 50-50.

Και ναι, τους τσιγκλάω κάργα, αυτοί μας δίνουνε το δικαιώμα με την κλάψα τους ( οπαδοί, αλλά και πιο σημαντικά προπονητής(?) και παίχτες... )

Ψηλέ μου δεν απευθυνόμουνα σε σένα, τσίγκλα τους όσο κάνεις κέφι

Δημοσ.

Τους διαιτητές σχολίασα, όχι τη διαιτησία.

Πολύ θα γούσταρα να δω Ευθυμιάδη να σφυρίζει τελικό κυπέλλου Ολυμπιακός - ΠΑΟ, έτσι για να δούμε πόσο υπεράνω είστε.

Δημοσ.

Τους διαιτητές σχολίασα, όχι τη διαιτησία.

Πολύ θα γούσταρα να δω Ευθυμιάδη να σφυρίζει τελικό κυπέλλου Ολυμπιακός - ΠΑΟ, έτσι για να δούμε πόσο υπεράνω είστε.

Αν αναφέρεσαι σε μένα δεν είμαι ΠΑΟ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...