MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Και τώρα θυμήθηκα ότι το ίδιο είχε κάνει κάποτε ο Μποντιρόγκα στη Γλυφάδα. Και τότε έπεσε βαρύς ο πέλεκυς της αθλητικής δικαιοσύνης... στον Ολυμπιακό. -2 από το επόμενο πρωτάθλημα, επειδή οι γαύροι επέστρεψαν το μπουκάλι στον Μποντιρόγκα, αλλά πέτυχαν τον Χριστοδούλου. Να μας πει ο Τσαρτσαρής για τους κακούς Σέρβους που τρώνε γλυκό ψωμί στην Ελλάδα... Ο ορισμος της διαστρεβλωσης ενος γεγονοτος το παραπανω ποστ. Ασε που το μπουκαλι/κερμα πετυχε τον Βορεαδη και οχι το Χριστοδουλου (παλι καλα που δεν πετυχε τον Χριστοδουλοπουλο, τον Λαζαρο, τον Μακη κλπ)... Το γεγονος (τα γεγονοτα βασικα) οπως συνεβησαν, χωρις στρεβλωσεις κατα βουληση: Λίγο νωρίτερα, και συγκεκριμένα στο 28ο λεπτό, ο αγώνας είχε διακοπεί για πρώτη φορά. Ολα ξεκίνησαν όταν ο Ντέγιαν Μποντίρογκα είχε φραστικό επεισόδιο με τους οπαδούς του Ολυμπιακού που βρίσκονταν πάνω από τον πάγκο των πρασίνων. Εκείνοι αντέδρασαν και πέταξαν μπουκάλια προς τον πάγκο, ενώ ο διεθνής Σέρβος τους επέστρεψε ένα από αυτά. Ο καταιγισμός των αντικειμένων συνεχίστηκε με αποτέλεσμα ένα να χτυπήσει τον Λάζαρο Βορεάδη στο πρόσωπο. Οι διαιτητές αποφάσισαν την προσωρινή διακοπή του ντέρμπι και έφυγαν για τα αποδυτήρια. Μετά από περίπου 35λεπτη διακοπή, το ντέρμπι ξανάρχισε με απόφαση των διαιτητών, που ζήτησαν την εκκένωση των δύο πρώτων σειρών των καθισμάτων που βρίσκονται πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Το αίτημα αυτό μετέφερε στους μάνατζερ και την αστυνομία ο Βορεάδης, που από το κέρμα που δέχθηκε στο κεφάλι... κληρονόμησε ένα σχίσιμο κάτω από το μάτι και ένα πλαστικό ράμμα. Εκείνο το σημείο της κερκίδας εκκενώθηκε και ο αγώνας άρχισε και πάλι, για να διακοπεί εκ νέου και οριστικά στο 29':27", λόγω νέων επεισοδίων και ...ιπτάμενων αντικειμένων. Το ντέρμπι συνεχίστηκε στα αποδυτήρια... Το παιχνίδι κατοχυρώθηκε με 20-0 στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, ο Ολυμπιακός επέβαλε ένσταση ισχυριζόμενος ότι: α) Το μπουκάλι που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και ανάγκασε τους διαιτητές να φύγουν για δεύτερη φορά στα αποδυτήρια, είχε εκτοξευθεί αρχικά από τον πάγκο του Παναθηναϊκού προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού. β) Ο Λάζαρος Βορεάδης ήταν αυτός που αποφάσισε την διακοπή του αγώνα, δικαίωμα που έχει μόνο ο πρώτος διαιτητής και όχι ο δεύτερος. Πρώτος διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Παπαδημητρίου και γ) Μπορούσε να συνεχιστεί ο αγώνας αν είχε αποφασιστεί η εκκένωση του γηπέδου από τους φίλους των δύο ομάδων. Η αστυνομία και ο γενικός διευθυντής της αστυνομίας συμφώνησαν σε αυτήν την προοπτική, αλλά δεν το δέχθηκαν οι δύο διαιτητές. Πάντως, όσον αφορά στο σημείο, ο Νίκος Παπαδημητρίου ξεκαθάρισε πως: "Αυτό που ισχυρίζεται ο Ολυμπιακός είναι λάθος. Η απόφαση ήταν δική μου και όχι του Βορεάδη. Πριν παρθεί αυτή η απόφαση, συζητήσαμε όλες τις πιθανές περιπτώσεις για να μην διακοπεί ο αγώνας". Και μέσα σε όλα αυτά, ο διάδοχος του Γιάννη Ιωαννίδη, Ηλίας Ζούρος, δανείστηκε μια φράση του "ξανθού" για να επιτεθεί στους διαιτητές... "Δεν θέλω να πω τίποτα μόνο αυτό... Απόψε και οι τυφλοί είδαν". Και λιγοι ηταν οι -2. Και καμια συγκριση η προχθεσινη φαση με τα τοτε γεγονοτα, ασχετα αν σκοπιμως προσπαθουν να τα παρομοιασουν καποιοι, αποκρυπτωντας οσες πτυχες δεν τους συμφερει, νομιζοντας οτι ολοι εμεις τα ξεχασαμε και τρωμε σαν σανο οτι επιτηδευμενη ανακριβεια γραφεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Με το μπουκαλι αφηνεις στον τοπο τον αντιπαλο φιλαθλο/γυναικοπαιδο που φοραει πρασινα Το μπουκάλι που επιστρέφει ο Ντεγιαν δεν μπορεί να αφήσει στον τόπο φίλαθλο/γυναικόπαιδο που δεν έχει συμμετοχή στις ρίψεις αντικειμένων? Και λιγοι ηταν οι -2. Έχεις ένα δίκιο.Η τιμωρία έπρεπε να είναι παραδειγματική.Όπως στον τρίτο τελικό στο Οακα το 2005-2006. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δέχτηκαν επίθεση από αντικείμενα, που εκτόξευσαν οπαδοί του Παναθηναϊκού, 4.45’’ πριν τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου. Οι Νίκος Αργυρόπουλος και Δημήτρης Καλαϊτζίδης, όμως, δεν επέστρεψαν ποτέ στο παρκέ μαζί με τους συμπαίκτες τους, καθώς κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστούν στο νοσοκομείο. Στο ΟΑΚΑ παρέμεινε ο Νίκος Μπάρλος που τραυματίστηκε στο κεφάλι. Κέρμα στο κεφάλι δέχτηκε και ο βοηθός του Γιόνας Καζλάουσκας, Άλβιντας Παζντράιτις. Επίσης, δύο σφαίρες από αεροβόλο όπλο, τη μία στην δεξιά πλευρά της πλάτης και τη δεύτερη στο πόδι δέχτηκε αμέσως μετά τη λήξη του τρίτου τελικού, ο φροντιστής του Ολυμπιακού Δημήτρης Πασχόπουλος. Από σφαίρα αεροβόλου όπλου υποψιάζονται στον Ολυμπιακό πως προέρχεται και ο τραυματισμός στον ώμο του αρχηγού της ομάδας, Νίκου Χατζή, ο οποίος αποχώρησε σφαδάζοντας. Ο φροντιστής του Ολυμπιακού έδωσε κατάθεση στην Ασφάλεια και διαπιστώθηκε επισήμως πως οι δύο τρύπες που φέρει είναι από αεροβόλο όπλο. http://www.sport-fm.gr/article/48490 φροντιστής,βοηθός προπονητή και τέσσερις παίχτες.Το συνολάκι 6.Καλή αναλογιά.6/18 ποσοστό επιτυχίας 33,3333333% όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Τεόντοσιτς. Βλέπουμε πόσο εριστική είναι η συμπεριφορά του και επιτέλους θα πρέπει να το αντιληφθούν οι αρμόδιοι και να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω. Ρε Κωστάρα πες μας λίγο για τις τιμωρίες/ποινές του Μαικ για τα χτυπήματα σε Prigioni και Ozbolt μαμώ το αθλητικό μου πνεύμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Το μπουκάλι που επιστρέφει ο Ντεγιαν δεν μπορεί να αφήσει στον τόπο φίλαθλο/γυναικόπαιδο που δεν έχει συμμετοχή στις ρίψεις αντικειμένων? Δεν ήταν μπουκάλι εκείνο ρε. Τα θυμάσαι εκείνα τα ψεύτικα παγωτά που εκτόξευες τη μπάλα από το χωνάκι και κρεμόταν από σπάγκο? Ε, τέτοιο ήταν του Μποντιρόμπα, έφευγε μόνο το καπάκι, για να σε τρομάξει, για χαβαλέ ρε παιδάκι μου, πως το λένε... Ο δολοφόνος ο Τεόντοσιτς που απειλεί να σκοτώσει γυναικόπαιδα με πλαστικά μπουκάλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Το μπουκάλι που επιστρέφει ο Ντεγιαν δεν μπορεί να αφήσει στον τόπο φίλαθλο/γυναικόπαιδο που δεν έχει συμμετοχή στις ρίψεις αντικειμένων? Ειπα εγω τιποτα? Μαλακια εκανε ο Ντεγιαν και το ιδιο επικινδυνος ηταν, απτη στιγμη που πεταγε μπουκαλι , προφανως. Αλλα δε συγκρινεται η μια περισταση με το σκηνικο του Τεοντοσιτς οπως αποτυχημενα προσπαθησε να κανει ο Ερωδιος, αυτο ακριβως ηταν το νοημα του ποστ μου, και οχι να βγαλω καθαρο τον Ντεγιαν. Aσχετα αν o Ντεγιαν προκληθηκε και επεστρεψε το μπουκαλι σε αυτους που του πεταγαν αντικειμενα (οποτε ακυρος ο συλογισμος περι γυναικοπαιδων και αμαχου πλυθησμου), σε αντιθεση με τον Τεοντοσιτς που δεν προκληθηκε και πεταξε το μπουκαλι προς τυχαια κατευθυνση στον κοσμο. Έχεις ένα δίκιο.Η τιμωρία έπρεπε να είναι παραδειγματική.Όπως στον τρίτο τελικό στο Οακα το 2005-2006. Οπως και στον περσυνο τεταρτο τελικο, οπως και σε εκεινον που παραλιγο να λαμπαδιασει ο παγκος του ΠΑΟ κλπ κλπ. Αν βρισκεις νοημα να παιξουμε την κολοκυθια, ευχαριστως, στη διαθεση σου, δοξα τω θεω απο μνημονικο στο μπασκετ τα παω καλα, σε αντιθεση με αλλους που "θυμουνται" οσα γεγονοτα θελουν, οπως τα θελουν... Ρε Κωστάρα πες μας λίγο για τις τιμωρίες/ποινές του Μαικ για τα χτυπήματα σε Prigioni και Ozbolt μαμώ το αθλητικό μου πνεύμα Tη φαση με τον Πριτζιονι απορω τι την αναφερεις, αυτα τα εχει ψωμοτυρι ο Μιλος lol. Οσο για τη φαση με τον Οζμπολτ δεν θυμαμαι αν ο Κωστας εκανε καποια δηλωση, μπορει και να εκανε, σιγουρα ομως τον κατεκρινε (ΕΣΤΩ και τυπικα αν θες) ο Ζοτς, ενω ζητησε επανειλημενα συγνωμη ο ιδιος ο παικτης και δημοσιως αλλα και μετα την εγκληματικη του κινηση. Σου λεω, ΤΥΠΙΚΑ εστω, εγιναν καποιες κινησεις, ακομα και αν τις θεωρεις ανουσιες η υποκριτικες. Ο Μιλος over the years, αλλα ΚΑΙ για την προχθεσινη του ενεργεια ποτε κριθηκε απο ανθρωπο της ομαδας του δημοσιως και ποτε ζητησε συγνωμη απο αντιπαλο για μια απο τις πλειστες αντιαθλητικες-προβοκατορικες ενεργειες του, ειτε τη στιγμη που κανει την μαλ@κια, ειτε μετα την ληξη του αγωνα? Εστω υποκριτικα ρε παιδι μου να πει ενα συγνωμη... ΥΓ-edit: Και μην προσπαθουμε να συγκρινουμε εναν κατα συρροην προβοκατορα/χουλιγκαν, με εναν που περιστασιακα τα επαιρνε κρανιο και 2-3-4 φορες συνολικα, εκανε αξιομνημονευτη μαλακια. Ο Τεοντοσιτς στα 23 του εχει ξεπερασει τον Ντεγιαν στην καριερα του ολη, σε θεμα αντιαθλητικων ενεργειων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Aσχετα αν o Ντεγιαν προκληθηκε και επεστρεψε το μπουκαλι σε αυτους που του πεταγαν αντικειμενα (οποτε ακυρος ο συλογισμος περι γυναικοπαιδων και αμαχου πλυθησμου), σε αντιθεση με τον Τεοντοσιτς που δεν προκληθηκε και πεταξε το μπουκαλι προς τυχαια κατευθυνση στον κοσμο. Δηλαδή αν βρίσκομαι στο γήπεδο και περιτριγυρίζομαι απο δέκα μαλακοκαύληδες γιατί δεν έχω τα λεφτά να αράξω στην πολυθρόνα και το μπουκάλι πετύχει εμένα δεν συγκαταλέγομαι στον άμαχο πληθυσμό? Και αφού θέλεις να είσαι ακριβής στις πληροφορίες σου πέφτει ένα αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο τρέχει το ball boy να το μαζέψει τον προλαβαίνει ο Σπανουλης και δίνει το αντικείμενο στο διαιτητή και έχει σηκωθεί ο πολυθρονάτος και προφανώς στολίζει απο πάνω μέχρι κάτω τον Σπανούλη. Ο Μίλος πετάει το αντικείμενο προς αυτόν (Όλο αυτό για την ιστορία και για την ακριβή παρουσίαση των γεγονότων) Οπως και στον περσυνο τεταρτο τελικο, οπως και σε εκεινον που παραλιγο να λαμπαδιασει ο παγκος του ΠΑΟ κλπ κλπ. Αν βρισκεις νοημα να παιξουμε την κολοκυθια, ευχαριστως, στη διαθεση σου, δοξα τω θεω απο μνημονικο στο μπασκετ τα παω καλα, σε αντιθεση με αλλους... Οχι βαριέμαι να παίξω την κολοκυθιά απλά όταν μου αναφέρεις για "-2 και λίγο ήταν" όταν η ομάδα σου σε παρόμοιες καταστάσεις της έχουν αερίσει το δεξι .....ακομα και αν τις θεωρεις ανουσιες. Ο Τσαρτσαρής αναφέρεται σε αρμόδιους και αναρμόδιους και εγω απλά ρωτάω ποιες ήταν οι κινήσεις των αρμόδιων για τον συμπαίχτη του ? Αφου εσυ ρε Κωσταρα δεν μπορεις να κάνεις τίποτα άλλο πλεον μήπως να παρακαλάμε τον Μπατιστ μην του ξαναγυρίσει ο διακόπτης και ξαναεμφανίσει επιθετική συμπεριφορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δηλαδή αν βρίσκομαι στο γήπεδο και περιτριγυρίζομαι απο δέκα μαλακοκαύληδες γιατί δεν έχω τα λεφτά να αράξω στην πολυθρόνα και το μπουκάλι πετύχει εμένα δεν συγκαταλέγομαι στον άμαχο πληθυσμό? Οταν βρισκεσαι πισω απτον παγκο της αντιπαλης ομαδας σε τετοιο αγωνα, ειναι σαν να εισαι μεσα στους αναρχικους στο Συνταγμα και να διαμαρτυρεσαι οτι σε κοπανησαν με γκλομπ τα ΜΑΤ. Αυτες τις θεσεις σε αυτους τους αγωνες τις καταλαμβανουν χουλιγκανς, αν εχεις παει γηπεδο σε τετοια ματς, το γνωριζεις. Αν βρεις γυναικοπαιδα εκει μεσα παω πασσο κι αν οντως βρεις τοτε βρισκονται εκει γιατι τους τρωει ο κωλος τους για μανουρα. Κανεις δεν βρισκεται τυχαια πισω απτον παγκο σε τετοια παιχνιδια. Και αφού θέλεις να είσαι ακριβής στις πληροφορίες σου πέφτει ένα αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο τρέχει το ball boy να το μαζέψει τον προλαβαίνει ο Σπανουλης και δίνει το αντικείμενο στο διαιτητή και έχει σηκωθεί ο πολυθρονάτος και προφανώς στολίζει απο πάνω μέχρι κάτω τον Σπανούλη. Ο Μίλος πετάει το αντικείμενο προς αυτόν (Όλο αυτό για την ιστορία και για την ακριβή παρουσίαση των γεγονότων) Ακριβως. Συνοπτικα ο παιχτης Μιλος Τεοντοσιτς δεν πορκληθηκε απο κανεναν. Αν το κινητο (γιατι κινητο ηταν το αντικειμενο που μαζεψε ο Σπανουλης) το επεστρεφε ο Σπανουλης στην κερκιδα σε αυτους που τον βριζανε εκεινη τη στιγμη, παλι μαλακια θα εκανε, αλλα θα ειχε προκληθει. Ο Τεοντοσιτς δεν προκληθηκε ποτε και απο κανεναν για το μπουκαλι που πεταξε.- Απλα το πεταξε, ετσι γιατι ειχε νευρα το παιδι, η πιο απλα γιατι εψαχνε μανουρα, οπως ακριβως οι χουλιγκαν στην κερκιδα, που χωρις λογο αρχιζουν και πετανε κερματα ας πουμε. Καμια διαφορα. Οχι βαριέμαι να παίξω την κολοκυθιά απλά όταν μου αναφέρεις για "-2 και λίγο ήταν" όταν η ομάδα σου σε παρόμοιες καταστάσεις τις έχουν αερίσει το δεξι Το σχολιο ηταν απαντηση στον Ερωδιο που περιεκτικα μας εγραψε οτι ο Μποντιρογκα εριξε ενα μπουκαλι στην κερκιδα το οποιο απλα επεστρεψαν οι γαυροι και πετυχε τον Χριστοδουλου (τον Φανη?) και ετσι τιμωρησθηκε ο ΟΣΦΠ με -2 γιαυτο το λογο. Ο Τσαρτσαρής αναφέρεται σε αρμόδιους και αναρμόδιους και εγω απλά ρωτάω ποιες ήταν οι κινήσεις των αρμόδιων για τον συμπαίχτη του ? Μεταξυ μας τωρα, δεν ειναι και τοσο ευκολο να καταφερθεις ως παικτης σε βαρος του Μπαρτομεου, ασχετα αν ο τυπος προσπαθει να ξεφτυλισει το θεσμο/διοργανωση που διοικει με καθε τροπο. Και σου ξαναλεω, ο Κωστας δεν θυμαμαι αν εκανε δηλωσεις, μπορει να εκανε. Αλλοι κανανε και ο Μπατιστ επισης. Ο Τεοντοσιτς, ο Ιφκοβιτς, ο Μπαναωτης ποτε δηλωσαν το παραμικρο για μια απτις πλειστες αντιαθλητικες ενεργειες του παιχτη σας? Χαρακτηριστικα θυμαμαι στο τουρνουα Ακροπολις τον Ιφκοβιτς σχεδον να δινει δικιο στον Τεοντοσιτς για το μπουκετο στο Φωτση. Αντιλαμβανεσαι στοιχειωδεις διαφορες, ελπιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 6.600 ευρω το προστιμο στον Μιλος Τεοντοσιτς για την απροκλητη ενεργεια του, στην οποια αν ο κοσμος του ΠΑΟ δεν αντιδρουσε (σχετικα) ψυχραιμα, θα τιναζε τον 2ο τελικο στον αερα, με ηθικο αυτουργο τον εν λογω παικτη. Και εννοειται οτι στο παιχνιδι του ΣΕΦ θα δωσει κανονικα το παρον, ουτε γατα ουτε ζημια για τον χουλιγκαν του παρκε. Το σχολιο ηταν απαντηση στον Ερωδιο που περιεκτικα μας εγραψε οτι ο Μποντιρογκα εριξε ενα μπουκαλι στην κερκιδα το οποιο απλα επεστρεψαν οι γαυροι και πετυχε τον Χριστοδουλου (τον Φανη?) και ετσι τιμωρησθηκε ο ΟΣΦΠ με -2 γιαυτο το λογο. Τελικά αυτός που πετάει το μπουκάλι είναι ή δεν είναι ηθικός αυτουργός? Θα πρέπει να τιμωρείται η ομάδα για την ενέργεια ενός παίχτη της αντιπάλου, ή θα έπρεπε να φάει μία εξουθενωτική τιμωρία ο ΠΑΟ για την ενέργεια του παίχτη του, που προκάλεσε τα επεισόδια? Άσε, ξέρω... Μεταξυ μας τωρα, δεν ειναι και τοσο ευκολο να καταφερθεις ως παικτης σε βαρος του Μπαρτομεου, ασχετα αν ο τυπος προσπαθει να ξεφτυλισει το θεσμο/διοργανωση που διοικει με καθε τροπο. Αν λέγεσαι Θανασάρας όμως και ελέγχεις το σύστημα, του κουνάς κάτι 500άρικα στα μούτρα και ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Midi για το κλειστό της Γλυφαδας αναφέρομαι με χωρητικότητα 3000 όπου ναι προκειμένου να δεις τον αγώνα μπορεις να βρεθείς σε οποιαδήποτε κερκίδα και ναι μπορεί να είμαι άμαχος πληθυσμός. Και σχετικά με τις δηλώσεις του Τσαρτσαρή οτι σαν παίχτες δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο πλέον και πρέπει να επιληφθούν την κατάσταση οι αρμόδιοι εγω το μόνο που ρωτάω είναι ο συμπαίχτης του Μπατιστ αν του ξαναγυρίσει ο διακόπτης και εμφανίσει ξανά επιθετική συμπεριφορά τότε τι ? Θα λέμε να τότε είχε ζητήσει συγχώρεση και είχες δηλώσει μετανιωμένος οπότε όλα οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Τελικά αυτός που πετάει το μπουκάλι είναι ή δεν είναι ηθικός αυτουργός? Θα πρέπει να τιμωρείται η ομάδα για την ενέργεια ενός παίχτη της αντιπάλου, ή θα έπρεπε να φάει μία εξουθενωτική τιμωρία ο ΠΑΟ για την ενέργεια του παίχτη του, που προκάλεσε τα επεισόδια? Άσε, ξέρω... Χα ΧΑΧΑ Ρε σοβαρα οσοι διαβαζουν τα ποστ σου νομιζεις οτι τρωνε σανο? Ο Μποντιρογκα ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ενα απτα δεκαδες αντικειμενα που ΗΔΗ δεχοταν απο καποιους ηλιθιους, δηλαδη ΗΔΗ ειχε γινει ροντεο/πολεμος η κατασταση οταν αποφασισε να ριξει πισω ενα μπουκαλι. Ποια ηθικη αυτουργια του Ντεγιαν ψαχνεις εδω, μας δουλευεις? Τα επεισοδια ειχαν ηδη αρχισει! Ο Τεοντοσιτς παλι, πανω σε μια ακυρη και ηρεμη στιγμη απο πλευρας επεισοδιων (οκ οκ βριζανε το Σπανουλη), σηκωνεται πεταει μπουκαλι στον κοσμο χωρις να τον ανακατεψει κανεις εκεινη τη στιγμη και ξανακαθεται σαν κυριος στον παγκο του. Αν μπουκαραν 30 ηλιθιοι για τσαμπουκα εκεινη τη στιγμη, ποιος θα ειχε προκαλεσει τους ηλιθιους με την ηλιθια και παντελως απροκλητη ενεργεια του? Θα προσπαθησεις να παιξεις κι αλλο με τις λεξεις για να μας πεισεις οτι το παραδειγμα σου ειναι σωστο? Θα προσπαθησεις να θυμηθεις κανενα αλλο γεγονος, για να το "πλασεις" και να μας το πλασαρεις οπως σε βολευει μηπως? Και σχετικά με τις δηλώσεις του Τσαρτσαρή οτι σαν παίχτες δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο πλέον και πρέπει να επιληφθούν την κατάσταση οι αρμόδιοι εγω το μόνο που ρωτάω είναι ο συμπαίχτης του Μπατιστ αν του ξαναγυρίσει ο διακόπτης και εμφανίσει ξανά επιθετική συμπεριφορά τότε τι ? Θα λέμε να τότε είχε ζητήσει συγχώρεση και είχες δηλώσει μετανιωμένος οπότε όλα οκ? Που να ξερω? Υποθετικα δε μπορω να μιλησω γιατι δεν ειμαι μεντιουμ και αδυνατω να προβλεψω τις αντιδρασεις του καθενα. Αυτο που ξερω ειναι οτι οταν ο Μπατιστ μαλακιστηκε εφαγε κραξιμο εκ των εσω πρωτιστως, δευτερευοντως ζητησε καμια 10ρια συγνωμες και επειτα (κακως αν θες τη γνωμη μου) εληξε απο πλευρας Μπερτομεου το περιστατικο αυτο. Υποκριτικες η μη ολες αυτες οι συγνωμες Μπατιστ και οι δηλωσεις Ζοτς, σημασια εχει οτι γινανε, πραγμα που σημαινει πως αν επαναλειφθει η μαλακια τοτε θα εκτεθουν ολοι μαζι. Αρα αν ο Μπατιστι ειναι χουλιγκαν ας πουμε, θα σκεφτει λιιιγο παραπανω την επομενη φορα πριν κανει το ιδιο και ξαναερθει σε ακομα χειροτερη θεση. Με τον Τεοντοσιτς τοσα χρονια τι γινεται? Θα μου απαντησει κανεις? Γιατι μου δινεται την εντυπωση οτι για καθε μαλακια που κανει ξεθαρευει ολο και περισσοτερο (σαν να του λενε και μπραβο καποιοι, ενα πραμα) και η επομενη ενεργεια του ειναι ΠΑΝΤΑ χειροτερη της προηγουμενης? Μεχρι που θα φτασει ο συγκεκριμενος ουτως ωστε να του τραβηξουν το αυτι (ΕΣΤΩ υποκριτικα)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Ρε σοβαρα οσοι διαβαζουν τα ποστ σου νομιζεις οτι τρωνε σανο? Εσύ μόνο. Ο Μποντιρογκα ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ενα απτα δεκαδες αντικειμενα που ΗΔΗ δεχοταν απο καποιους ηλιθιους, δηλαδη ΗΔΗ ειχε γινει ροντεο/πολεμος η κατασταση οταν αποφασισε να ριξει πισω ενα μπουκαλι. Ποια ηθικη αυτουργια του Ντεγιαν ψαχνεις εδω, μας δουλευεις? Τα επεισοδια ειχαν ηδη αρχισει! Ποιος άνοιξε κουβέντα με τον κόσμο, εγώ? Πως ξέρεις ότι το μπουκάλι που φαίνεται να πέφτει στο παρκέ δεν είχε αποδέκτη τον Τεόντοσιτς το οποίο και επέστρεψε στον κόσμο? Πέφτει ή δεν πέφτει μπουκάλι στο παρκέ, εκείνη την κατά τ' άλλα ήρεμη στιγμή που δεν γινόταν τίποτα... Όλα τα υπόλοιπα είναι αστεία, απλά. Ζήτησε συγνώμη ο εν δυνάμει δολοφόνος... Από τον Πριτζιόνι ζήτησε? Από τον Τεόντοσιτς που πήγε να τον βουτήξει πέρσι από το λαιμό στον τρίτο τελικό της ξεφτίλας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Ελα Αλεκο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δεν γινεται να μην μας αφηνουν να παιζουμε αμυνα...Διπλασιες βολες ο ολυμπιακος και συνεχες κρατημα του στο παιχνιδι...Ντροπη και αισχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fluke Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Απορώ, τους κόπηκε το internet και δεν διαμαρτύρονται ακόμα για την διαιτησία οι Πειραιώτες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Απορώ, τους κόπηκε το internet και δεν διαμαρτύρονται ακόμα για την διαιτησία οι Πειραιώτες ? Περιμενε να χασουν πρωτα και μετα θα αρχισουν και οι διαμαρτυριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μια χαρά διαιτησία και σήμερα. Λάθη κάνουν και πάντα θα κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις