Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκληματικη ενεργεια με τη φωτοβολιδα. Φαινεται πως οταν δεν πετυχαινει τους διαιτητες το αντικειμενο, δεν διακοπτεται το ματς. Ειμαι περιεργος να δω τι εχουν γραψει στο φυλλο αγωνος. Επαναλαμβανω, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε μην κάνετε όπως με τις σημαίες στο ποδόσφαιρο. Έτσι το είδε έτσι το έδωσε.

Εγκληματικη ενεργεια με τη φωτοβολιδα. Φαινεται πως οταν δεν πετυχαινει τους διαιτητες το αντικειμενο, δεν διακοπτεται το ματς. Ειμαι περιεργος να δω τι εχουν γραψει στο φυλλο αγωνος. Επαναλαμβανω, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Μια πυγολαμπίδα μπήκε από κάποιο ανοικτό παράθυρο και έκατσε στο χέρι του Παπαλουκά.

Δημοσ.

Το ματς έχει 100 σφυρίγματα. Αν έκαναν και 5 λάθος, μην το κάνουμε θέμα ρε παιδιά. Δε νομίζω ότι τα έκαναν προς μια κατεύθυνση όλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ελεος να μιλαμε για διαιτησια σ ενα ματς που δε μας μετρησαν γκολ, και αφησαν τον αντιπαλο να παρει τη μπαλα με το χερι, πριν του γινει το πεναλντι. Γενικα ηταν κακη διαιτησια γιατι δεν αφηνε να παιχτη μπαλα κ προς το τελος εδιναν κατι επιθετικα δικα μας, ανυπαρκτα. Και θελουν καποιοι να αμς πουν πως ευνοηθηκαμε κιολας...

κ επρεπε να παρει κ καρτα ο παιχτης των Σερρων απ τη στιγμη που μας εδωσε το πεναλντι

Επεξ/σία από margaritagr
Δημοσ.
κ επρεπε να παρει κ καρτα ο παιχτης των Σερρων απ τη στιγμη που μας εδωσε το πεναλντι

όπως πήρε και ο δικός σας παίχτης εννοείς ε ?

Δημοσ.

Δείτε πέναλτυ που έδωσε στον παο...

τι χέστες που είναι οι διαιτητές ρε γμτ..

Και για το πρωτο γκολ του παοκ δε μιλαει κανεις..το μονο που ξερουν να λενε ειναι οτι δε τους δινουν πεναλντι, τωρα τσιμουδια

Τι είχε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ ;;; Αν έκοβε την φάση έπρεπε να δώσει πέναλτυ του Μonje στον Σαλπιγγίδη. Ο ΤΦ του ολυμπιακού πήγε και έπεσε ολομόναχος... Δες ξανά το replay

Δημοσ.

οταν ειναι πεσμενος ο τερμας η φαση δε πρεπει να διακοπτεται??

Ωσπου να τον δουν ότι έπεσε είχε μπει το γκολ... Πάντως τον παραδέχομαι, τσακάλι ο ΤΦ!! Αναμπουμπούλα στην περιοχή, δεν ξέρω που κοντά είν'η μπάλα, δεν τραβάω μια πτώση να κοπεί η φάση ;;;

http://www.youtube.com/watch?v=4oTJSekZaJM

για του λόγου το αληθές, στο 0:04 σοριάζεται ο ΤΦ, στο 0:09 μπαίνει το γκολ

Δημοσ.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos_Kavala/305500.html

"64ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Νίνη. Από το ριπλέι φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει παράβαση με τον Ντικρόκ να διώχνει τη μπάλα. Ο Σισέ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και ευστόχησε για το 3-2."

Κάθε αγωνιστική τα ίδια ρε :lol: :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...