Tilemaxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Τα παιχνίδια εκείνα που κέρδισε ο Ολυμπιακός φέτος με περισσότερες βολές, δεν είχαν κανένα ενδιαφέρον για τον ΠΑΟ. Φαίνεται ξεκάθαρα οτι στους τελικούς η αντιμετώπιση προς τις δύο ομάδες είναι αρκετά διαφοροποιημένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Anubis πες μου πως αποτυπώνεται η αδικία ή για να το θέσω σωστά η εχθρική διαιτησία εναντίον της ομάδος σου βάση στατιστικών?? http://imageshack.us/photo/my-images/847/37687335.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/204/55404926.jpg/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Anubis πες μου πως αποτυπώνεται η αδικία ή για να το θέσω σωστά η εχθρική διαιτησία εναντίον της ομάδος σου βάση στατιστικών?? http://imageshack.us/photo/my-images/847/37687335.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/204/55404926.jpg/ "Είναι αδύνατον η ΤΣΚΚΑ/Μπαρτσελονα να παίζει ξύλο στην άμυνα! Οι συμπαίκτες μου φοβούνται να παίξουν άμυνα! Κι εμείς παίκτες είμαστε! Δεν είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο ματς η ΤΣΚΚΑ/Μπαρτσελονα να εκτελεί τόσες βολές! Κι εμείς μπάσκετ θέλουμε να παίξουμε. Είναι λογικό να εκνευριστούμε όταν ο αντίπαλος παίρνει τόσα φάουλ. Ρε Dropsreef αυτο που αντικρουω εγω είναι το επιχειρημα εκνευριστηκαμε και δεν μπορουμε να παιξουμε αμυνα..Αλλα 2 παιχνιδια που με επιβεβαιωνουν. αυτες οι ομάδες δεν κυνηγησαν τις επαφές? Εγω 2 φορες εχω μιλησει για εχθρικη διαιτησια στον τελικο του 09 και σε ενα παιχνιδι με την ρεαλ το 10. Αρα για πες μου πως τεκμηριωνεται η δηλωση του Σπανουλη η χθεσινη? Τα παιχνίδια εκείνα που κέρδισε ο Ολυμπιακός φέτος με περισσότερες βολές, δεν είχαν κανένα ενδιαφέρον για τον ΠΑΟ. Φαίνεται ξεκάθαρα οτι στους τελικούς η αντιμετώπιση προς τις δύο ομάδες είναι αρκετά διαφοροποιημένη. Δεν ειχε κανενα ενδιαφερον το ματς στο ΣΕΦ? Για ποιο λόγο? Με ένα +4 θα είχα και το πλεονέκτημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Τα νούμερα σε ένα φύλλο στατιστικής είναι τόσα πολλά, που κάποιος μπορεί να τα ερμηνεύσει όπως θέλει. Νομίζω ότι είναι αδύνατο να πεις αν αδικήθηκε κάποιος από τα στατιστικά. Αν ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει τις βολές του χθες σε προσπάθειες των ψηλών κάτω από το καλάθι, δε νομίζω ότι κανείς θα μπορούσε να πει κάτι. Π.χ. ο Σόφο πέρσι κέρδιζε 8 φάουλ σε κάθε ματς με τον ΠΑΟ, γιατί αυτή ήταν η στρατηγική του ΠΑΟ. Το θέμα είναι ότι, στο πρώτο ημίχρονο ειδικά, ο ΠΑΟ εκτέλεσε πολλές βολές από φάουλ σε διεκδικήσεις ριμπάουντ κάτω από το δικό του καλάθι και από φάουλ που σφυρίζονταν σε σκριν, πάνω στην τρίπλα κτλ. Για παράδειγμα, ο Μπατίστ είναι λογικό να έχει 5 κερδισμένα φάουλ. Ο Καλάθης είναι λογικό να έχει 4 κερδισμένα; Η συζήτηση πάνω σε φάσεις και νούμερα είναι αδιέξοδη, γι' αυτό και σχεδόν ποτέ δεν συμμετέχω σε αυτή. Επειδή βαριέμαι να ξεκινήσω δουλειά όμως, θα πω μια γενικότερη γνώμη για τον ρόλο της διαιτησίας, με αφορμή αυτά που έγραψα χθες και είπε και ο Σπανούλης. Σημειώνω ότι τα νούμερα είναι ενδεικτικά, για να γίνει κατανοητό το τι λέω. Έστω ότι μιλάμε για μια τακτική στην άμυνα, για παράδειγμα να προσπαθεί ο αμυντικός να σπάσει το σκριν. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, για κάθε 20 φορές που το προσπαθεί, 6 φορές θα έχει κέρδος (θα χαλάσει το σύστημα του επιτιθέμενου, θα κλέψει την μπάλα, θα αποτρέψει το pick 'n' roll κτλ) και 5 φορές θα έχει ζημιά (θα κάνει φάουλ, θα δώσει διάδρομο στο επιτιθέμενο κτλ.), ενώ τις άλλες 9 το αποτέλεσμα θα είναι ουδέτερο. Ας πούμε λοιπόν ότι στην άμυνα του Ολυμπιακού, οι διαιτητές είναι δικαιότατοι και σφυρίζουν ακριβώς την αναλογία 6-5. επειδή αυτή η άμυνα καταναλώνει ενέργεια, από τα 100 σκριν που θα επιχειρήσει ο ΠΑΟ, οι αμυντικοί του ΟΣΦΠ θα δοκιμάσουν 20 φορές να τα σπάσουν, αφού δεν είναι και καμιά πολύ ωφέλιμη τακτική. Άρα, σε όλο το ματς θα έχουν "κέρδος +1" συνολικά. Αν τώρα στην άμυνα του Παναθηναϊκού, οι διαιτητές είναι λίγο πιο ανεκτικοί και για κάθε 20 "σπασίματα" κάνουν ένα λάθος, μη σφυρίζοντας ένα φάουλ, η αναλογία κέρδους-ζημιάς γίνεται 7-4. Ένα σφύριγμα στις 20 φάσεις και μάλιστα φάσεις σκριν είναι μια εντελώς ασήμαντη διαιτητική εύνοια! Όμως, επειδή οι παίκτες αυτού του επιπέδου είναι έξυπνοι και έμπειροι, καταλαβαίνουν ότι αυτή η τακτική είναι αποδοτική (7 προς 4). Οπότε, τη δοκιμάζουν όχι μόνο 20, αλλά 80 φορές μέσα στο ματς. Έχουν λοιπόν συνολικό κέρδος +12. Από μια μικρή, ασήμαντη λεπτομέρεια, προκύπτουν 11 καλές άμυνες περισσότερες. Και, σημειωτέον, μόνο 4 είναι τα λάθη των διαιτητών. Οι υπόλοιπες 7 είναι νομιμότατες! Αν αυτό ισχύσει π.χ. και για την διεκδίκηση επιθετικών ριμπάουντ, έχει δημιουργηθεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την μία ομάδα, χωρίς επί της ουσίας η άλλη να μπορεί να στοιχειοθετήσει τη διαμαρτυρία της με συγκεκριμένες φάσεις. Το πρόβλημα προκύπτει επειδή η φιλοσοφία των σφυριγμάτων είναι διαφορετική. Παλιότερα είχα κάνει αντίστοιχη ανάλυση για τα ηρωικά τάκλιν του Ανατολάκη στο ποδόσφαιρό, που ενθαρρύνονταν από την πεποίθησή του ότι δεν θα του σφυριχτεί πέναλτι ακόμα και σε αυτά που θα βρουν πόδι αντί για μπάλα. Επιπλέον, αν μια ομάδα σπρωχτεί 1-2 χρονιές και η αντίπαλη αδικηθεί 1-2 χρονιές, προκύπτουν και άλλες συνέπειες. Η μεν αποκτά νοοτροπία νικητή, καρδιά πρωταθλητή κτλ. και η άλλη αποκτά κόμπλεξ, εκνευρίζεται εύκολα και τα παρατάει. Ποιος ξέρει πώς θα διαμορφωνόταν η προσωπικότητα του Τζόρτζεβιτς, του Γεωργάτου και του Γιαννακόπουλου αν έτρωγαν φάπες και αδικούνταν τα 3 πρώτα χρόνια τους στον ΟΣΦΠ; Ποιός ξέρει αν ο Μπουρούσης, ο Πρίντεζης και ο Χαλπερίν θα ήταν οι ίδιοι παίκτες αν είχαν κερδίσει ένα πρωτάθλημα με break στο ΟΑΚΑ; Δυστυχώς κανείς. Η συζήτηση είναι αδιέξοδη, αλλά ήθελα απλώς να πω ότι δεν μετράνε μόνο οι φάσεις που δόθηκαν ανάποδα. Καλημέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Το παραδειγμα του καλαθη ειναι λαθος γιατι τα 2 τα κερδιζει βλακωδως απο το γλυνιαδακη παιζοντας τον στα ποδια. Μόνος του ο γλυνιαδάκης έκανε 4 φάουλ σε μία περίοδο. Αυτά είναι σωστά ή όχι? Συγκεκριμένα ο Γλυνιαδάκης κάνει 2 φάουλ στον καλάθη ένα στον καιμακόγλου και χρεώνεται από 1-1 για έχουν αρχίσει τις κοκορομαχίες με τον Μάριτς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ρε συ Anubis, ολόκληρη σελίδα έγραψα, αυτό έχεις να πεις; Εγώ συμφωνώ ότι το 100% των φάουλ που σφυρίχτηκαν στον Ολυμπιακό ήταν σωστά. Ειλικρινά το λέω αυτό. Το θέμα είναι πόσα αντίστοιχα σφυρίχτηκαν ή όχι στον ΠΑΟ. Υπάρχουν ματς που η λογική των διαιτητών είναι "παίξτε ξύλο". Τέτοια ήταν του ΟΣΦΠ με την Σιένα. Ξύλο ο ένας, ξύλο κι ο άλλος και κερδισε αυτός που έδερνε καλύτερα. Δίκαιο. Σε άλλα, σφυρίζουν τα πάντα και οι ομάδες χαλαρώνουν τις άμυνες για να μην φορτωθούν φάουλ. Δίκαιο. Η διαμαρτυρία του Ολυμπιακού είναι ότι στη μια μεριά σφύριζαν εύκολα και στην άλλη όχι, με τις συνέπειες που περιέγραψα προηγουμένως. Χαρακτηριστική φάση αυτή με τον Καλάθη και τον Σπανούλη στο τέλος του ημιχρόνου. Ο Καλάθης σπρώχνει, ο Σπανούλης του διώχνει το χέρι επιδεικτικά και ο Καλάθης ξανασπρώχνει. Αυτό μπορεί να σφυριχτεί, μπορεί και όχι. Σε ένα ματς ξύλου, ποτέ δεν σφυρίζεται. Είδες εσύ όμως να είναι ματς ξύλου στην άμυνα του Ολυμπιακού; Σε ένα ματς ξύλου, δεν σφυρίζονται 8 φάουλ σε κοντούς που ντριπλάρουν. Γίνονται 18 φάουλ σε κοντούς που ντριπλάρουν, αλλά δεν σφυρίζονται. Το ίδιο και για τα φάουλ στις διεκδικήσεις επιθετικών ριμπάουντ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δηλαδη αν ο καλαθης παρει το φαουλ εισαι ευχαριστημενος. Αν σφυριχτει το επιθετικο στο σπανουλη θα ακουσουμε τα μυρια οσα. και αν σφυριχτει απο ενα φαουλ και στους 2 θα ειμαστε ολοι οκ. Καλα ξαναλεω νομιζετε οτι σας παιξαμε ξυλο νομίζετε. Μέτρα τους πόντους που έβαλες στο πρώτο ημίχρονο μέσα από την ρακέτα και όχι από σουτάκια στα 5-6 μέτρα Και αν εγω πεσω σαν γομαρι επανω σου ασχετως αν ειναι παιχνιδι ξυλου η οχι τοτε το φαουλ θα σφυριχτει ασχετως αν είναι επιθετικό/αμυντικό η οτιδήποτε ριμπάουντ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δηλαδη αν ο καλαθης παρει το φαουλ εισαι ευχαριστημενος. Αν σφυριχτει το επιθετικο στο σπανουλη θα ακουσουμε τα μυρια οσα. και αν σφυριχτει απο ενα φαουλ και στους 2 θα ειμαστε ολοι οκ. Πρόσεξε τι λέω. Δεν λέω ότι αδικήθηκε εκεί ο Ολυμπιακός. Λέω ότι αυτή η φάση γίνεται σε παιχνίδια ξύλου. Όταν σφυρίζει ΟΛΑ τα φάουλ που γίνονται στα πλάγια βήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού, το λογικό σφύριγμα σε αυτή τη φάση είναι φάουλ. Αμυντικό, επιθετικό, επό ένα; Δε με νοιάζει. Αλλά εκεί γίνεται φάουλ. Αν δεν το σφυρίζεις, περνάς το μήνυμα "παιδιά, σήμερα αφήνουμε τις επαφές χωρίς να πολυσφυρίζουμε", ενώ αυτή η λογική δεν υιοθετείται καθόλου στις φάσεις άμυνας του ΟΣΦΠ. Δηλαδή ειλικρινά, ο Ολυμπιακός που δεν πολυπηδούσε στα επιθετικά ριμπάουντ (πήρε 5 τελικά) έκανε 2 φάουλ σε διεκδικήσεις και ο Παναθηναϊκός που ήταν ορμητικός στα επιθετικά ριμπάουντ (πήρε 12 τελικά) δεν έκανε κανένα (αν θυμάμαι καλά); Ήταν τόσο πιο προσεκτικοί οι Παναθηναϊκοί; Μπορεί να είναι κι έτσι, δεν διεκδικώ ειδικές γνώσεις. Απλώς στο συγκεκριμένο ματς μου δημιουργήθηκε μια εντύπωση και μετά άκουσα τον Σπανούλη να λέει ακριβώς αυτά που νομίζω ότι είδα. Και μη μου λες για τον τρόπο παιχνιδιού, σου είπα την άποψή μου για το τι βρίσκω λογικό και τι όχι. Τέλος πάντων, ως συνήθως δεν θα καταλήξουμε κάπου. Έτσι κι αλλιώς θα λείπω στα επόμενα 2 ματς (αν γίνουν 2) και ομολογώ ότι δεν στενοχωριέμαι που δε θα τα δω, γιατί αυτό το πράγμα έχει κάνει κακό στο άθλημα. 5 ματς της προκοπής μπορούν να γίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και τα διαστρεβλώνουμε με διάφορους τρόπους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Η διαιτησια εσπρωξε τον Παο στο 2ο δεκαλεπτο, οπου δωσαν σφυριγματα που ειναι ντροπη για το αθλημα. Σ ολο το υπολοιπο παιχνιδι, ο Παο πηρε τα σπορια, οπως τα παιρνουμε και μεις στο ΣΕΦ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fluke Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Η διαιτησια εσπρωξε τον Παο στο 2ο δεκαλεπτο, οπου δωσαν σφυριγματα που ειναι ντροπη για το αθλημα. Σ ολο το υπολοιπο παιχνιδι, ο Παο πηρε τα σπορια, οπως τα παιρνουμε και μεις στο ΣΕΦ. Αν αυτό σε βοηθάει να σε παίρνει ο ύπνος, καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ρε Dropsreef αυτο που αντικρουω εγω είναι το επιχειρημα εκνευριστηκαμε και δεν μπορουμε να παιξουμε αμυνα..Αλλα 2 παιχνιδια που με επιβεβαιωνουν. αυτες οι ομάδες δεν κυνηγησαν τις επαφές? Εγω 2 φορες εχω μιλησει για εχθρικη διαιτησια στον τελικο του 09 και σε ενα παιχνιδι με την ρεαλ το 10. Αρα για πες μου πως τεκμηριωνεται η δηλωση του Σπανουλη η χθεσινη? Απλώς σου παραθέτω στατιστικά στοιχεία των δυο αγώνων(το πρώτο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και ο τελικός του Βερολίνου) που θεωρητικά ή ουσιαστικά η διαιτησία σε πήγε με τα χίλια κόντρα.Με παραθέσεις στατιστικών δεν γίνεται να βγάλεις συμπέρασμα για το τι έχει γίνει πραγματικά σε έναν αγώνα και αν αδικήθηκε κάποιος. Επειδή το έχεις βιώσει με τον Παναθηναϊκό θυμάσαι πως έγινε η διαιτησία στην τέταρτη περίοδο με την Τσσκα και το πως η διαφορά ασφαλείας που είχες σε όλο το παιχνίδι εξανεμίστηκε. «Η ομάδα μας ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό σε τρεις συνεχόμενους αγώνες. Η διαιτησία έκανε λάθη εις βάρος του Παναθηναϊκού, αλλά εμείς συνειδητά και υπεύθυνα αποφύγαμε τις δημόσιες καταγγελίες σε βάρος της, γιατί τέτοιες συμπεριφορές υπηρετούν μόνο τη βία. Άνθρωποι του Ολυμπιακού, αντί να συμβουλεύσουν τους παίκτες της ομάδας τους να παίζουν καλό μπάσκετ και να σταματήσουν να προκαλούν τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, ρίχνοντας εναντίον τους μπουκάλια -με αψευδή μάρτυρα σχετικό βίντεο- αναζητούν με αγωνία άλλοθι για τις ήττες τους, επιτιθέμενοι σε φανταστικούς εχθρούς και υποτιμώντας τη νοημοσύνη του φίλαθλου κόσμου της Ελλάδας. Μάταιος κι αυτή τη φορά ο κόπος τους». http://www.sport-fm.gr/article/478847 Το "συνειδητά και υπεύθυνα" Παράπονα από τη διαιτησία του Χρήστου Χριστοδούλου είχε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε μετά το ματς πως «χάσαμε και αυτό έγραψε η ιστορία. Αλλά ο Μπουρούσης έκανε πέμπτο φάουλ, αλλά οι διαιτητές δεν το έδωσαν. Δείτε το βίντεο και πείτε μου εάν έχω δίκιο ή άδικο». Στη συνέχεια, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε με τον Χρήστο Χριστοδούλου και του είπε χαρακτηριστικά «έκανες το μεγαλύτερο λάθος του αγώνα. Έκανες αυτό το λάθος και ήρθα να σου το πω. Δες το βίντεο και εάν έχω άδικο θα σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Ήσουν φανταστικός σε όλο το ματς και γι’ αυτό στο λέω». Από τη μεριά του, ο Έλληνας ρέφερι αρκέστηκε να πει πως «κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε». http://www.superbasket.gr/permalink/139940.html Δεν το συνεχίζω για την διαιτησία γιατί δεν θέλω να δώσω άλλοθι στους χέστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Επιπλέον, αν μια ομάδα σπρωχτεί 1-2 χρονιές και η αντίπαλη αδικηθεί 1-2 χρονιές, προκύπτουν και άλλες συνέπειες. Η μεν αποκτά νοοτροπία νικητή, καρδιά πρωταθλητή κτλ. και η άλλη αποκτά κόμπλεξ, εκνευρίζεται εύκολα και τα παρατάει. Ποιος ξέρει πώς θα διαμορφωνόταν η προσωπικότητα του Τζόρτζεβιτς, του Γεωργάτου και του Γιαννακόπουλου αν έτρωγαν φάπες και αδικούνταν τα 3 πρώτα χρόνια τους στον ΟΣΦΠ; Ποιός ξέρει αν ο Μπουρούσης, ο Πρίντεζης και ο Χαλπερίν θα ήταν οι ίδιοι παίκτες αν είχαν κερδίσει ένα πρωτάθλημα με break στο ΟΑΚΑ; Δυστυχώς κανείς. Η συζήτηση είναι αδιέξοδη, αλλά ήθελα απλώς να πω ότι δεν μετράνε μόνο οι φάσεις που δόθηκαν ανάποδα. Καλημέρα. Αυτή είναι η πιο σωστή κουβέντα και την εκφράζεις καλύτερα από εμένα όταν έχω προσπαθήσει να το πω. Όμως δεν γίνεται, ούτε καν για την οικονομία της κουβέντας να συγκρίνουμε τις δυο καταστάσεις.... Στο χθεσινό παιχνίδι εγώ σε μια φάση είδα "δόλο". Εκεί που κάποιος δικός μας βρίσκει τη μπάλα με το πόδι μπροστά στον ρεφερι και αυτός αφήνει να συνεχιστεί η φάση και αν θυμάμαι καλά βγήκαμε στον αιφνιδιασμό. Τα υπόλοιπα σφυρίγματα ήταν λογικά. Και να σου πω κάτι, το είπα και χθες, αυτή η συμπεριφορά από την αρχή του παιχνιδιού δεν είναι καν ύποπτη, είναι ένοχη. Το είχανε σχεδιάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fluke Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Εκεί που κάποιος δικός μας βρίσκει τη μπάλα με το πόδι μπροστά στον ρεφερι και αυτός αφήνει να συνεχιστεί η φάση και αν θυμάμαι καλά βγήκαμε στον αιφνιδιασμό. Λάθος είδες, σε πόδι παίχτη του ΟΣΦΠ χτύπησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ήμουν σίγουρος και είμαι ακόμα σχεδόν σίγουρος ότι είναι σε πόδι δικού μας. Βρες την φάση να το διαπιστώσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ήμουν σίγουρος και είμαι ακόμα σχεδόν σίγουρος ότι είναι σε πόδι δικού μας. Βρες την φάση να το διαπιστώσουμε Χτυπάει στο πόδι του Γλυνιαδάκη, το οποίο φαίνεται μετά από 3 replay από τα πλάγια. Ο διαιτητής ήταν τυχερός, επειδή σφύριξε λάθος άλλα ήταν σωστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις