Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε Dropsreef αυτο που αντικρουω εγω είναι το επιχειρημα εκνευριστηκαμε και δεν μπορουμε να παιξουμε αμυνα..Αλλα 2 παιχνιδια που με επιβεβαιωνουν. αυτες οι ομάδες δεν κυνηγησαν τις επαφές? Εγω 2 φορες εχω μιλησει για εχθρικη διαιτησια στον τελικο του 09 και σε ενα παιχνιδι με την ρεαλ το 10.

Αρα για πες μου πως τεκμηριωνεται η δηλωση του Σπανουλη η χθεσινη?

Απλώς σου παραθέτω στατιστικά στοιχεία των δυο αγώνων(το πρώτο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και ο τελικός του Βερολίνου) που θεωρητικά ή ουσιαστικά η διαιτησία σε πήγε με τα χίλια κόντρα.Με παραθέσεις στατιστικών δεν γίνεται να βγάλεις συμπέρασμα για το τι έχει γίνει πραγματικά σε έναν αγώνα και αν αδικήθηκε κάποιος.

Επειδή το έχεις βιώσει με τον Παναθηναϊκό θυμάσαι πως έγινε η διαιτησία στην τέταρτη περίοδο με την Τσσκα και το πως η διαφορά ασφαλείας που είχες σε όλο το παιχνίδι εξανεμίστηκε.

«Η ομάδα μας ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό σε τρεις συνεχόμενους αγώνες. Η διαιτησία έκανε λάθη εις βάρος του Παναθηναϊκού, αλλά εμείς συνειδητά και υπεύθυνα αποφύγαμε τις δημόσιες καταγγελίες σε βάρος της, γιατί τέτοιες συμπεριφορές υπηρετούν μόνο τη βία.

Άνθρωποι του Ολυμπιακού, αντί να συμβουλεύσουν τους παίκτες της ομάδας τους να παίζουν καλό μπάσκετ και να σταματήσουν να προκαλούν τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, ρίχνοντας εναντίον τους μπουκάλια -με αψευδή μάρτυρα σχετικό βίντεο- αναζητούν με αγωνία άλλοθι για τις ήττες τους, επιτιθέμενοι σε φανταστικούς εχθρούς και υποτιμώντας τη νοημοσύνη του φίλαθλου κόσμου της Ελλάδας. Μάταιος κι αυτή τη φορά ο κόπος τους».

http://www.sport-fm.gr/article/478847

Το "συνειδητά και υπεύθυνα"

Παράπονα από τη διαιτησία του Χρήστου Χριστοδούλου είχε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε μετά το ματς πως «χάσαμε και αυτό έγραψε η ιστορία. Αλλά ο Μπουρούσης έκανε πέμπτο φάουλ, αλλά οι διαιτητές δεν το έδωσαν. Δείτε το βίντεο και πείτε μου εάν έχω δίκιο ή άδικο».

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε με τον Χρήστο Χριστοδούλου και του είπε χαρακτηριστικά «έκανες το μεγαλύτερο λάθος του αγώνα. Έκανες αυτό το λάθος και ήρθα να σου το πω. Δες το βίντεο και εάν έχω άδικο θα σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Ήσουν φανταστικός σε όλο το ματς και γι’ αυτό στο λέω».

Από τη μεριά του, ο Έλληνας ρέφερι αρκέστηκε να πει πως «κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε».

http://www.superbasket.gr/permalink/139940.html

Δεν το συνεχίζω για την διαιτησία γιατί δεν θέλω να δώσω άλλοθι στους χέστες.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Επιπλέον, αν μια ομάδα σπρωχτεί 1-2 χρονιές και η αντίπαλη αδικηθεί 1-2 χρονιές, προκύπτουν και άλλες συνέπειες. Η μεν αποκτά νοοτροπία νικητή, καρδιά πρωταθλητή κτλ. και η άλλη αποκτά κόμπλεξ, εκνευρίζεται εύκολα και τα παρατάει. Ποιος ξέρει πώς θα διαμορφωνόταν η προσωπικότητα του Τζόρτζεβιτς, του Γεωργάτου και του Γιαννακόπουλου αν έτρωγαν φάπες και αδικούνταν τα 3 πρώτα χρόνια τους στον ΟΣΦΠ; Ποιός ξέρει αν ο Μπουρούσης, ο Πρίντεζης και ο Χαλπερίν θα ήταν οι ίδιοι παίκτες αν είχαν κερδίσει ένα πρωτάθλημα με break στο ΟΑΚΑ; Δυστυχώς κανείς. Η συζήτηση είναι αδιέξοδη, αλλά ήθελα απλώς να πω ότι δεν μετράνε μόνο οι φάσεις που δόθηκαν ανάποδα. Καλημέρα.

Αυτή είναι η πιο σωστή κουβέντα και την εκφράζεις καλύτερα από εμένα όταν έχω προσπαθήσει να το πω.

Όμως δεν γίνεται, ούτε καν για την οικονομία της κουβέντας να συγκρίνουμε τις δυο καταστάσεις....

Στο χθεσινό παιχνίδι εγώ σε μια φάση είδα "δόλο". Εκεί που κάποιος δικός μας βρίσκει τη μπάλα με το πόδι μπροστά στον ρεφερι και αυτός αφήνει να συνεχιστεί η φάση και αν θυμάμαι καλά βγήκαμε στον αιφνιδιασμό. Τα υπόλοιπα σφυρίγματα ήταν λογικά.

Και να σου πω κάτι, το είπα και χθες, αυτή η συμπεριφορά από την αρχή του παιχνιδιού δεν είναι καν ύποπτη, είναι ένοχη. Το είχανε σχεδιάσει.

Δημοσ.
Εκεί που κάποιος δικός μας βρίσκει τη μπάλα με το πόδι μπροστά στον ρεφερι και αυτός αφήνει να συνεχιστεί η φάση και αν θυμάμαι καλά βγήκαμε στον αιφνιδιασμό.

Λάθος είδες, σε πόδι παίχτη του ΟΣΦΠ χτύπησε.

Δημοσ.

Ήμουν σίγουρος και είμαι ακόμα σχεδόν σίγουρος ότι είναι σε πόδι δικού μας. Βρες την φάση να το διαπιστώσουμε

Δημοσ.

Ήμουν σίγουρος και είμαι ακόμα σχεδόν σίγουρος ότι είναι σε πόδι δικού μας. Βρες την φάση να το διαπιστώσουμε

Χτυπάει στο πόδι του Γλυνιαδάκη, το οποίο φαίνεται μετά από 3 replay από τα πλάγια. Ο διαιτητής ήταν τυχερός, επειδή σφύριξε λάθος άλλα ήταν σωστό.

Δημοσ.

Χτυπάει στο πόδι του Γλυνιαδάκη, το οποίο φαίνεται μετά από 3 replay από τα πλάγια. Ο διαιτητής ήταν τυχερός, επειδή σφύριξε λάθος άλλα ήταν σωστό.

Λάθος μου τότε.

Αλλά τα θερμά μου συγχαρητήρια στον ρέφερι... :P

Δημοσ.

Θέλεις να ψάξουμε αν ο Μπατίστ πάτησε εκτός γραμμής πριν 10 μέρες?

Ειχα 9 φαουλ σε 7.5 λεπτα στο πρωτο δεκαλεπτο και οι παικτες μου επηρεαστηκαν ψυχολογικα και δεν μπορουσαν να παιξουν αμυνα

Δημοσ.

Ο Διαμαντίδης πηγαίνει το πρωί, σε ώρα αιχμής, με το αυτοκίνητό του για προπόνηση. Ακούει τον τροχονόμο να σφυρίζει "φρρρρρρ φρρρρρ"! Και κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και βαράει βολές!

Δημοσ.

Τελικά οι διαιτητές έφταιγαν;

Σε όλα τα ματς που έχασε ο ΟΣΦΠ έφταιγε η διαιτησία.

Όχι μόνο φέτος αλλά όλη την τελευταία 15ετία, ούτε μόνο στην Ελλάδα, και στην Ευρωλίγκα που τα κανονίζει ο Βασιλακόπουλος.

Δημοσ.

Το παραμύθι με την διαιτησία να τελειώσει, δεν αρμόζει σε μας στους γαύρους...Η Διαιτησία πάει πάντα και ΠΑΝΤΟΥ με τον ισχυρότερο....Αν έχεις ομάδα καλύτερη τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση....Τα καραγκιοζιλίκια των υπολοίπων και την κλάψα στο ποδοσφαίρο πάμε να αντιγράψουμε???? :confused:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...