Προς το περιεχόμενο

Διαιτησία

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αρχιζει η τριτη περιοδος και βλεπω τον μπουρουση να μην μπορει να ποσταρει τον καλαθη και να ψαχνει την πασα στην weak side. Ποσταρε τον και παρε το φαουλ. μη σου πω καλάθι και φάουλ.

99% θα στην κλέψει την μπάλα ο Καλάθης όταν θα προσπαθήσεις να ποστάρεις από τη γραμμή του τριπόντου ως το καλάθι.

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Βασίλης Σπανούλης μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό.

«Είμαστε κι εμείς παίκτες και δεν μπορεί σε ένα τέτοιο ματς που κρίνεται στις λεπτομέρειες, με τόσους καλούς δημιουργούς που έχουμε να σουτάρουμε εμείς 9 και ο Παναθηναϊκός 31 βολές. Εκνευριστήκαμε και ο Παναθηναϊκός σκόραρε. Εύχομαι στο ματς στο ΣΕΦ να πάρουμε κι εμείς τα φάουλ που παίρνει ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να υπάρχουν τα ίδια κριτήρια για τις δύο ομάδες. Οι παίκτες μας φοβούνται να παίξουν άμυνα, ενώ ο Παναθηναϊκός παίζει ξύλο», τόνισε.

Πέρσι όμως δεν τα έλεγες αυτά, μην σου κατεβάσω κι εσένα τίποτα καντήλια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απορία:

Ο Παναθηναϊκός χωρίς δυνατή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο δίνει 4 βολές στον Ολυμπιακό.Στο δεύτερο ημίχρονο με αυτήν την εκπληκτική επιθετική άμυνα δίνει 5 βολές στον Ολυμπιακό.Παράξενο ή οχι ? (Η επιθετική άμυνα δεν έχει φαουλ να υποθέσω είναι καθαρή και ξάστερη

Ο Ολυμπιακός απο την άλλη με πολύ δυνατή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο δίνει 20 βολές και στο δεύτερο ημίχρονο με χαλαρή άμυνα δίνει 11 βολές. Παράξενο ή οχι ?

(Η επιθετική άμυνα δεν έχει φαουλ να υποθέσω είναι καθαρή και ξάστερη)

κατρχας εγω δεν την θεωρω σωστη αμυνα αυτη που παιξαμε σημερα. στο πρωτο ηταν χαλια στο δευτερο μετρια.

Για μενα ο ολυμπιακος δεν μπορει να παει στις επαφες σε αυτη την σειρα. Δεν μπορει οποτε το θεμα ειναι αν θα του μπουν τα 3ποντα και τα σουτ απο μέση απόσταση και αν ο μπουρουσης παρουσιαστει καλός που είναι σχετικά στα μέχρι στιγμής παιχνίδια(στον τελικό κυπέλλου ήταν τέλειος)

Αλλα ρωταω εδω πχ πως γινεται ο ολυμπιακος να εχει 20 βολες παραπανω?

http://www.esake.gr/game/434

Αλλα ρωταω εδω πχ πως γινεται ο ολυμπιακος να εχει 20 βολες παραπανω?

http://www.esake.gr/game/434

Άσε μία περσινή στατιστική που δεν θυμάσαι καν από που προήλθαν οι 20 βολές. Στα νωπά να μείνουμε.

Μπουρούσης εκτός εθνικής, μόλις δήλωσε ότι οι άνθρωποι που διοικούν το ελληνικό μπάσκετ, δεν τον σέβονται σαν αθλητή και γι' αυτό αποχωρεί.

Επιτέλους, ξυπνήσαμε...

Ψάχνω να βρω τα σημερινά στατιστικά (το φελέκι μου :lol: )

Φιλε μου ειναι στον εσακε το site αλλα εχουν λαθη..πχ ο παναθηναικος εχει 5 λιγοτερα τουλαχιστον. Ψαχνω απο του γαλανη να τα βρω

Στο καλό σε όποιον δεν του αρέσει η Εθνική. Εκεί μαζί με τον Γκέκα. Νωρίς για μπάνια.

Ας μάθει να καρφώνει...

αν το κανει, γιαμενα πολυ ξεφτιλα.

Ρε Ερωδιε βαλε μια δηλωση του σοφου..

«Γύψο στο χέρι ο Χριστοδούλου»

30.05.2011 - 00:31

Στον ρόλο που έπαιξε η διαιτησία στον δεύτερο τελικό της Α1 μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στάθηκε ο τεχνικός του Θρύλου, Ντούσαν Ίβκοβιτς κάνοντας αναφορά στις προκλητικές αποφάσεις του Χριστοδούλου.

Έξω φρενών με τη διαιτησία του Χριστοδούλου ήταν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά τη λήξη του δεύτερου τελικού του ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στάθηκε στις ανεξέλεγκτες αποφάσεις του εν λόγω διεθνούς ρέφερι, ο οποίος με την προκλητική του στάση βοήθησε τον Παναθηναϊκό να καλύψει τη εις βάρος του διαφορά και να φτάσει στην δεύτερη νίκη του στους τελικούς.

«Είχε γύψο στο χέρι του ο Χριστοδούλου, αφού από ένα σημείο και μετά σφύριζε μόνο Παναθηναϊκό» τόνισε με κατηγορηματικό ύφος ο προπονητής του Θρύλου, θέλοντας μ’ αυτό τον τρόπο να παρουσιάσει την σφαγιαστική διαιτησία του εν λόγω ρέφερι, για να προσθέσει: «Σε καθοριστικές στιγμές του αγώνα αισθανθήκαμε αδικία. Έγιναν κάποιες φάσεις στις οποίες ευνοήθηκε ο αντίπαλος».

Η διαιτησία σε καμία περίπτωση δεν στάθηκε στο ύψος των απαιτήσεων και δεν ήταν εφάμιλλη της κρισιμότητας και της σημασίας των αναμετρήσεων Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Στο πρώτο ημίχρονο δόθηκε επιθετικό φάουλ στον Έρτσεγκ, που δεν υπήρχε, ενώ και οι βολές στο συγκεκριμένο διάστημα ήταν 4-20 υπέρ των αντιπάλων» τόνισε εμφανώς απορημένος ο προπονητής του Ολυμπιακού, χωρίς ωστόσο να παίρνει απάντηση

Στην συνέχεια ο Ίβκοβιτς αναφέρθηκε στα σημάδια αγωνιστικής απειθαρχίας που παρουσίασαν οι παίκτες του από ένα σημείο και μετά, απόρροια της νευρικότητας που τους προκάλεσαν το εξοργιστικά σφυρίγματα των διαιτητών: «Από ένα σημείο και μετά ήμασταν απείθαρχοι αγωνιστικά και κάναμε πολλά λάθη. Οι παίκτες μου δεν άντεξαν και έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους Εγώ είμαι ο πρώτος που δίνω συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας. Δεν είναι ντροπή να χάνεις από τον πρωταθλητή Ευρώπης, αλλά θα πρέπει ο διαιτητές να σφυρίζουν ό,τι βλέπουν».

http://www.katimagiko.gr/article/20140/gupso-sto-heri-o-hristodoulou

Καθόλου ξεφτίλα. Αν έτσι νιώθει, καλές διακοπές να έχει το παιδί.

οχι φιλε ειναι ξεφτιλα.κ καλα τι?τον εφαγε η διαιτησια?δεν μπορει να νικησει τον παο?

κ μιλαμε για τον καλυτερο Ελληνα σεντερ.

αν το κανει, γιαμενα πολυ ξεφτιλα.

Όχι ρε, θα παίζει με σπασμένα χέρια για χάρη του Σωλήνα και θα κάνουν μετά παιχνιδάκια πίσω από την πλάτη του με τα κοράκια.

Μεγάλη κίνηση, ανέβηκε πολύ στα μάτια μου.

Ωραιος ερωδιε.

Και συνεχιζω την "κλαψα" μου. Ο ολυμιακος στο σεφ βαρεσε 18 περισσοτερες βολες. Εκει σφυριζονταν οι επαφες κυριοι Σπανουλη, Ιβκοβιτς, Μπουρουση?

Και επειδη τωρα βαριεμαι θα σας δειξω ματς που ο ολυμπιακος ειχε διπλασιες βολες και εχασε και αλλα που κερδισε..Αφιερωμενο στην μαργαριτα αυτο το ποστ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...