Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Μπατίστ πως διάολο έβγαλε τα 3 πρώτα 10λεπτα με 1 φάουλ; Δεν έπαιζε;

Μιλας τωρα σαν ατομο που δεν ξερει μπασκετ?Απο διαιτησια καλα τα παμε εε?

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρχίστε το ρεσιτάλ...

Λες και ευνοήσανε μόνο τον ΠΑΟ... δεν ήτανε δηλαδή ο Μπουρούσης που έβγαλε την μπάλα έξω και δώσανε στον ΟΣΦΠ την κατοχή.

Το ίδιο δεν ήτανε δε παρόμοιο σφύριγμα και στην αρχή της 4ης (?) ή 3ης περιόδου.

Δεν έκανε βήματα ο Σπανούλης σε 1 από τις 3 "γλύστρες" του... δεν έκανε ξεκάθαρα πρώτος φάουλ ο Γλυνιαδάκης όταν πήρε και 1 για κάμποσα δευτερόλεπτα έπειτα φάουλ και ο Καϊμακ.

Ψάχτε πάλι δικαιολογία στην διαιτησία.

Δημοσ.

Αστειοι αστειοι πραγματικα..Θελω στο επομενο παιχνιδι να δωσει ποσταρισματα σε ολους εκτος του γκορντον που ξερει να αμυνεται εκει..

Μα το θεο θελω να το κανει αυτο να δεις τι γελια θα ριξω..

Δημοσ.

Μαθετε τους κανονες λεμε και ελατε.Αντε το βιντεο βγαλτε ρε παιδες,περιμενω[δεν λεω οτι δεν πηρα,αλλα αντε να πηρα 5 σφυριγματα,οπως και εσεις αλωστε]

Δημοσ.

Μαθετε τους κανονες λεμε και ελατε.Αντε το βιντεο βγαλτε ρε παιδες,περιμενω[δεν λεω οτι δεν πηρα,αλλα αντε να πηρα 5 σφυριγματα,οπως και εσεις αλωστε]

Epic post

Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Δημοσ.

Epic post

Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Περιμενω,απλα θα μιλατε,βιντεο θελω.

Δημοσ.

Ερωδιε καταλαβαινω την οργη σου αλλα σου ξαναλεω. Αμα κατεβει την τεταρτη και σου ποσταρει τους soft ψηλους εκτος απο τον Μπουρουση και χτυπησει στα ποδια το γλυνιαδακη τι θα κανεις? Πως θα το αντιμετωπισεις?

Δημοσ.

Ερωδιε καταλαβαινω την οργη σου αλλα σου ξαναλεω. Αμα κατεβει την τεταρτη και σου ποσταρει τους soft ψηλους εκτος απο τον Μπουρουση και χτυπησει στα ποδια το γλυνιαδακη τι θα κανεις? Πως θα το αντιμετωπισεις?

Με φουλ θα το αντιμετωπισει,θα μαζευτουν πολλα και μετα θα λενε για διαιτησιες.Κλασικα πραγματα.

Δημοσ.

Σου λέω λοιπόν ότι δεν ήταν μόνο τα φάουλ στους ψηλούς, είναι τα σφυρίγματα για φάουλ σε κάθε επαφή, είτε στο transition, είτε σε απλό postάρισμα, είτε, είτε, είτε. Θα δω τις φάσεις με καθαρό μυαλό κι αν σφάλλω θα κωλοτουμπιάσω, αλλά επειδή ο Φίλιππας είναι από τους πιο νηφάλιους χρήστες εδώ μέσα, τείνω να πιστέψω ότι δεν τα είδα μόνο εγώ που είμαι προκατειλημμένος και εμπαθής ας πούμε...

Δημοσ.

Σωκράτη, σε τέτοιου είδους ματς δεν έχει νόημα το βίντεο. Δεν είναι ότι δεν έδωσε ένα φάουλ ή βήματα. Εγώ τουλάχιστον, δεν ξέρω οι άλλοι, μιλάω για διαφορά φιλοσοφίας στα σφυρίγματα. Σε ένα ματς μπορεί να σφυριχτούν 40 φάουλ και να είναι όλα σωστά ή να σφυριχτούν 20 φάουλ και να είναι πάλι καλή η διαιτησία. Το θέμα είναι να σφυρίζουν το ίδιο και στις 2 μεριές. Πόσα φάουλ με πόδια ή σε σκριν σφύριξαν στην άμυνα του ΟΣΦΠ και πόσα στην άμυνα του ΠΑΟ;

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟ είναι πρωταθλητής Ευρώπης. Αν μείνει κοντά στο σκορ, όταν βάλει τα τρίποντα, θα κερδίσει. Αν στο ημίχρονο ήταν 12-14 πόντους πίσω και όχι 6, θα μιλούσαμε για διαφορετικό ματς. Αυτή είναι η γνώμη μου και σας χαιρετώ, γιατί, ειδικά στο μπάσκετ, δεν βγάζεις άκρη με τις δεκάδες φάσεις. Απλώς ειδικά σήμερα, σχημάτισα αυτή την εικόνα για το πώς δίνονταν τα φάουλ.

Δημοσ.

Ότι και να δώσουν οι διαιτητές σε έναν αγώνα μπάσκετ (εκτός από τα πατήματα εκτός, λήξη χρόνου, πόδια) έχουν πάντα δίκαιο.-

Δημοσ.

Σου λέω λοιπόν ότι δεν ήταν μόνο τα φάουλ στους ψηλούς, είναι τα σφυρίγματα για φάουλ σε κάθε επαφή, είτε στο transition, είτε σε απλό postάρισμα, είτε, είτε, είτε. Θα δω τις φάσεις με καθαρό μυαλό κι αν σφάλλω θα κωλοτουμπιάσω, αλλά επειδή ο Φίλιππας είναι από τους πιο νηφάλιους χρήστες εδώ μέσα, τείνω να πιστέψω ότι δεν τα είδα μόνο εγώ που είμαι προκατειλημμένος και εμπαθής ας πούμε...

Εγω δεν διαφωνω απαραιτητα μαζι σου αλλα και 20 βολές να είχε ο παναθηναικός σήμερα πάλι θα κράζανε.Η ολη δουλεια των φαουλ αρχισε στη β περιοδο. Χρεωνεται ο τεοντοσιτς την τεχνικη ποινη και μετα κανουν απο 1 επιθετικο Μαυροκεφαλιδης - Πριντεζης σε Τσαρτσαρη. Δεν ξερω αν ηταν καθως εκει την ωρα εβριζα για το πως παιζαμε..Ε μετα οταν ο αλλος ειναι χρεωμενος με 4 φαουλ στα πρωτα 3 λεπτα λογικο δεν ειναι να επιδιωξεις τις επαφες? Και σου ξαναλεω στο κυπελλο τελειωσαμε την 1 περιοδο με 8 φαουλ και τα 4 ηταν σε Φωτση Μπατιστ απο τα πρωτα 2 λεπτα. Δες το παιχνιδι και θα με πιστεψεις. Εγω δεν λεω οτι δεν το παρακανουν αλλα πχ ο Μαυροκεφαλιδης ολα του τα σουτ απο μεση αποσταση δεν επιδιωκει επαφες, ο Γλυνιαδακης μεσα για να βγαλει εξω εκτος το Μαριτς.

Αρχιζει η τριτη περιοδος και βλεπω τον μπουρουση να μην μπορει να ποσταρει τον καλαθη και να ψαχνει την πασα στην weak side. Ποσταρε τον και παρε το φαουλ. μη σου πω καλάθι και φάουλ. Στην 2η περίοδο δεν επιδίωξατε τις επαφές, βάλατε απλά προσπαθήσατε να βρείτε συνέχεια το ελεύθερο σουτ η το τρίποντο.

Δημοσ.

Απορία:

Ο Παναθηναϊκός χωρίς δυνατή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο δίνει 4 βολές στον Ολυμπιακό.Στο δεύτερο ημίχρονο με αυτήν την εκπληκτική επιθετική άμυνα δίνει 5 βολές στον Ολυμπιακό.Παράξενο ή οχι ?

Ο Ολυμπιακός απο την άλλη με πολύ δυνατή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο δίνει 20 βολές και στο δεύτερο ημίχρονο με χαλαρή άμυνα δίνει 11 βολές. Παράξενο ή οχι ?

(Η επιθετική άμυνα δεν έχει φαουλ να υποθέσω είναι καθαρή και ξάστερη)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...